Forumi Horizont Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:00:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Naten mejhone ju uroj nje dite te bukur .

Naten e mire Bjonde

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:04:

-------------E keni parasysh mashkullin qe pi kafe ne starbucks dhe nuk ka dashnore......????!!!!! --Ai lloj robi.... cdo femer qe hyn e shef me vemendje  dhe dashamiresi  te plote - -HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:08:

--O Cecilia pa vendose njehre ate foton me kapele te zeze --Por ama ne ate foto duken syte e tu me ngjyrne e tyre jeshile---Se ashtu bejne kontrast te bukur , por ne foto mezi duken --

--O Cecilia ,nena ime i ksihte syte jeshile  ne gri, i ksihte ngjare gjyshes  ---une dhe vellai i thoshim mamase :--Po si moj nuk na i dhe syte e  tu ti ne ?---hahahahahahahahahahah--Mamaja qeshte me lot dhe thoshte :--Po cte beja une e shkreta ,sikur s'doja une -.............hahahahahahahahahaha--

Postuar nga Glaukus datë 27 Dhjetor 2010 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

.... un jam Mixe..babin Durrsak e mamin Elbasanllie ..kam te drejt ti perdor te dyja

mrama Fleur

para se te porosishes ................ ato fisnat qe ke ne durres te presin per vit te ri , ma lan porosi

ça do marresh tani ... porosit

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 22:41:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--O Cecilia pa vendose njehre ate foton me kapele te zeze --Por ama ne ate foto duken syte e tu me ngjyrne e tyre jeshile---Se ashtu bejne kontrast te bukur , por ne foto mezi duken --

hahahah Rajmond fotoja qe thote Cecila qe do te veje ne forum eshte e imja jo e asaj prandja mos e prit qe ta veje jo per gjo po me behet orfeo xheloz

sa me pihet dicka e ngohte po nga dora e al74 ...

Postuar nga Glaukus datë 27 Dhjetor 2010 - 22:43:

sjam kondra Bionde , ........... e ça do bojm derisa te vije Al ?

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 22:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

sjam kondra Bionde , ........... e ça do bojm derisa te vije Al ?

hahahahaha hahahaha a ju jeni cmend fare e di moma e di po kam hall se mos keput mish me ato stile ...jam me raport mjeksor une ku eshte kenga ihet e nje kafe ...e me thirr icik rajmondin te hy ne mejhone se do baj sherr

Postuar nga lule datë 27 Dhjetor 2010 - 23:14:

Citim:

mrama Fleur

para se te porosishes ................ ato fisnat qe ke ne durres te presin per vit te ri , ma lan porosi

ça do marresh tani ... porosit

Ti e di pijen time ..apo e ke harru e ..meqe ra llafi ca porosie tdhon me?

Bjonde ja e mar un Rajmondin

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 23:22:

ok merre se po pres une ...ah mos ceci nga me ke ik...

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 23:31:

Citim:

hahahah Rajmond fotoja qe thote Cecila qe do te veje ne forum eshte e imja jo e asaj prandja mos e prit qe ta veje jo per gjo po me behet orfeo xheloz

sa me pihet dicka e ngohte po nga dora e al74 ...

---Oh jotja eshte ?-Po mire vendose nje seconde -------------

--Po ate dickan e ngrohte pse te mos e maresh nga dora ime ???-a?-Une kam punuar ne Manhattan tek Little Italy si kamarier ca kohe --dhe isha Kopetent kur ju ofroja njerezve per te pire ....
.............Ndaj mos bej dallime -
----Jo per gje por une kam experience me Bjondet -- hahahahahahaahahahahahaha
--Me kujtohet njehere me bjonden time ne Tirane, po flinim tek Hotel Ballkan dhe --I thashe :.... mos u co nga krevati,--- Po vete te blej Pica edhe koka kola tek Resatorant Napoli dhe Erdha ....
--------Dhe ja cova tek komodina picat dhe koka kolen........

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 23:33:

Rajmon ate foton e ka vetem ajo per vetem faktin e keq qe ne Paris me vodhen makinen fotografike ku kisha te gjitha fotot ne Disnejland te cunit dhe ne Luvre do kisha dhene 1 mije euro per me e gjet ate aparat se u merzita shume ...nesje prandja ceci me ben ricato me foton se e ka vetem ajo por nese do nje foto ja ku e ke

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Dhjetor 2010 - 00:48:

Citim:
Rajmon ate foton e ka vetem ajo per vetem faktin e keq qe ne Paris me vodhen makinen fotografike ku kisha te gjitha fotot ne Disnejland te cunit dhe ne Luvre do kisha dhene 1 mije euro per me e gjet ate aparat se u merzita shume ...nesje prandja ceci me ben ricato me foton se e ka vetem ajo por nese do nje foto ja ku e ke

hahahaahahahahah--ok po e shof kete foto me vemendje

Postuar nga cecilia datë 28 Dhjetor 2010 - 14:58:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--O Cecilia ,nena ime i ksihte syte jeshile  ne gri, i ksihte ngjare gjyshes  ---une dhe vellai i thoshim mamase :--Po si moj nuk na i dhe syte e  tu ti ne ?---hahahahahahahahahahah--Mamaja qeshte me lot dhe thoshte :--Po cte beja une e shkreta ,sikur s'doja une -.............hahahahahahahahahaha--

Sa bezdi e kam (sidomos ne femrave) kur n'a etiketojne sipas paraqitjes se jashtme.

Personalisht preferoj dike qe me ben te udhetoj larg me mendime. Dike te paparashikueshem...boh sa pak qe kerkoj

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 02:38:

mrama Piktor

u bo kohe pa pi noj gjo ........... apo nuk shkoka nga nji raki me ket ftoht qe po bon , meze vetem djath e ullinj

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 02:39:

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 02:43:

e pse rri aty vetem te banaku ti Bionde si 007 ? .............. ta mbush nji got vere te kuqe per ty une ? ................. si mjalt osht

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 02:49:

te duket sikur po ruaj ndonje
se pi veren se dehem kollaj dhe kam frike ...

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 02:51:

Citim:

mrama Piktor

u bo kohe pa pi noj gjo ........... apo nuk shkoka nga nji raki me ket ftoht qe po bon , meze vetem djath e ullinj

Po he pra Glak, se per pak me bere merak, se zakonisht ketu te degjohet zeri.
Ja gezuar njeher, shpia mire.

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 02:51:

mos me thuj qe do marresh edhe ti nje raki , porosit çfare te duash ........ ntavolin per dy seconda e ke

gzuar Piktoro , mire mo duke u kompletu dalngadal ..... ja sa t'therim ( tbojm kurban ) nga nji nga kto teurops qe kan ardh me pushime

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 02:53:

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 02:57:

Dopjo biles se ka fillu lulja me knu.

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 02:58:

Citim:

e ça domethan kjo ......... ta kam than moooooo karrigen tate e ke tprenotume , se zen njeri
oj kjo

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:00:

Citim:

e ça domethan kjo ......... ta kam than moooooo karrigen tate e ke tprenotume , se zen njeri
oj kjo

dmth qe spashe tme thirrje

Pictor ca do pish? se ketu jam vet e par

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:05:

Citim:

ti moj goce kur dole e pare ti...prit iher se car u be ketu si kembet edhise ke dhene provim ti me hy ke grupi i mejhones ?...merre shtruar he te keqen moma apo te ka fol glakusi ty per yjet per qiellin per kometen hallej dhe ti oburra jam 20 vjec e mund te hyj ne mejhone ....piktor sqaroje gocen merru me gocen hahahahah

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:05:

Citim:

çfare ofron ti per te pire?

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 03:07:

Citim:

ejjjjjjjjjj she ,

po ri n'ven ........
... e pse vetem Piktori ?? .......... po une ?

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:07:

Citim:

ti moj goce kur dole e pare ti...prit iher se car u be ketu si kembet edhise ke dhene provim ti me hy ke grupi i mejhones ?...merre shtruar he te keqen moma apo te ka fol glakusi ty per yjet per qiellin per kometen hallej dhe ti oburra jam 20 vjec e mund te hyj ne mejhone ....piktor sqaroje gocen merru me gocen hahahahah

Bionde ke vere te elbasanit se kam degjuar se bejne te mire.

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:10:

Sdua vere se me kap shpejt dehem e mi hy frika orfeut se dy here rrjesht ato stilet ma lodhin do beje llac e tulla neser ska fuqi hahahah

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:10:

Citim:

Bjonde mos u nxej po pranoje..un bej gatimet..sherbej pijet..merem me pazaret..ty tkena vec per konge e valle kshuqe mos m'haj hakun kot

Piktor
Citim:

çfare ofron ti per te pire?

Varet cfare kerkon ti? alcool ?

Glaukus

ejjjjjjjjjj she ,

po ri n'ven ........
... e pse vetem Piktori ?? .......... po une ?

Glak rri ti pra se jam tu mor porosin ..a ma le mu? tashi shtt

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 03:14:

Citim:

Glak rri ti pra se jam tu mor porosin ..a ma le mu? tashi shtt

ta kam lon moj ta kam lon ......... bo ça t'dush

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:14:

Fleur grupi i mejhones ka antare; Bionden , ,al74,piktorin ,enyen,deboren ,vizin dhe shejtonen dhe pse kjo e fundit spo hyn kohet e fundit se preferon ma mejhonen do pub ,hyn noj here ciljeta po e kemi fut si me mik ti duhet te kalosh nj test qe e ben Glakusi ai merret me keto pune

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:14:

Te perzime e dua.

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Te perzime e dua.

Aperitiv?

Bjonde ok e kam kalu...

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:19:

Citim:

Aperitiv?
Bjonde ok e kam kalu...

ku jane pyetjet ...ku jane pergjigjet ...ehu duhen faktet jo kshu gili-vili hahahah

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:20:

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 03:33:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Glak skam dashuru noj her qe tvuj

ke bo me hile edhe ke testi per kte ............ si pergjigje e dyshimte po mduket kjo ...........
megjithese gjo qe rregullohet
dy dopjo me eks dhe i tregojme te gjitha ... edhe foton qe .........
heq dyshimet edhe Cedrusi me ket rast

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:38:

Citim:

ke bo me hile edhe ke testi per kte ............ si pergjigje e dyshimte po mduket kjo ...........
megjithese gjo qe rregullohet
dy dopjo me eks dhe i tregojme te gjitha ... edhe foton qe .........
heq dyshimet edhe Cedrusi me ket rast

Jam dakort nuk i heq as edhe nje pike apo presje, apo qenkan vetm pika dhe pike.

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:40:

Ja foto tjeter ?

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:41:

al74 ku je se me ka marre malli per kenget qe me ven dhe pse kenaqem dhe nga nje kenge qe mund te ve piktor o glakus ...

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 03:43:

po jo kto fotot mojjjjjjjjjjj sedirekt tap bohem une

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:44:

Citim:
al74 ku je se me ka marre malli per kenget qe me ven dhe pse kenaqem dhe nga nje kenge qe mund te ve piktor o glakus ...
Bionde andej nga muzika hyj rradhe por per ty e bej me kenaqesi.

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:44:

lol

he e kalova proven e?

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Bionde andej nga muzika hyj rradhe por per ty e bej me kenaqesi.

piktor e dua ketu se dua andej

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 03:49:

Citim:
lol

he e kalova proven e?

jo ..............
se me ate foto dhe me kte pergjigje te testi ............. une perfundoj ne burg per vete

Citim:

S'du tjem e para se jam lodh tu nga makinen ( zonjushat rrin pas)

oj kjo

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 03:53:

Thumbs down

Ok

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:54:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Db65YXA197E?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Db65YXA197E?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 03:56:

piktor kjo po qe me ben te dehem rrofsh ...

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 04:00:

Citim:

Ca misterioze mi amon..leje se m'iku qejfi sinqerisht

kush po t'len iher .......çohu n'piste aty e leni llafet

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/35aoX0_Dg7w?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/35aoX0_Dg7w?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ja muhabet camasutre nlokal se iku ora 12 ......... nuk maj mo pergjeqsi

do mfusni nburgut do mfusni

Postuar nga BIONDIA datë 29 Dhjetor 2010 - 04:02:

ke noj liber teper ti se i ka humb shejtones

Postuar nga Glaukus datë 29 Dhjetor 2010 - 04:05:

Citim:
ke noj liber teper ti se i ka humb shejtones

hahahahaha liber ? pse po teori do jap une ?!

ka maru teorija , tashi o simestri i praktikes ............. dhe pregatituni mire eeeeeeeee se nkls keni me ngel

Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.