Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)

Postuar nga qorri datë 19 Maj 2004 - 18:42:

E rendesishme eshte qe ju te thellet(menjefjale te zgjuarit)na kuptoni ne te pluskuareve(menjefjale injoranteve).Ju te thellet me pak kujdes duhet te jeni te duruar se per ndryshe ku qendron thellesia(zgjuarsia).

Postuar nga volter datë 19 Maj 2004 - 18:48:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
E rendesishme eshte qe ju te thellet(menjefjale te zgjuarit)na kuptoni ne te pluskuareve(menjefjale injoranteve).Ju te thellet me pak kujdes duhet te jeni te duruar se per ndryshe ku qendron thellesia(zgjuarsia).

O dylber, po te kishe vazhduar edhe nje çikez do te dilte ASGJE.
Une te uroj gjithe te mirat, dhe suksese ne jete.
TA KAM RESPEKTIN!

Postuar nga qorri datë 19 Maj 2004 - 18:58:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

O dylber, po te kishe vazhduar edhe nje çikez do te dilte ASGJE.
Une te uroj gjithe te mirat, dhe suksese ne jete.
TA KAM RESPEKTIN!

Hajt pra mo te nxjerrim asgje.Sot kam kohe te merem me ty.Te thashe njehere para ca kohesh mos e kruaj me fiq deti o trim.
Respekti eshte reciprok.

Postuar nga volter datë 19 Maj 2004 - 19:00:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri

Hajt pra mo te nxjerrim asgje.Sot kam kohe te merem me ty.Te thashe njehere para ca kohesh mos e kruaj me fiq deti o trim.
Respekti eshte reciprok.

Por une sot nuk kam kohe te merrem me ty. Besoj se me kupton njehere tjeter merrem me ty.
Te pershendes dhe gjithe te mirat!
Rrofsh qorri!

Postuar nga qorri datë 19 Maj 2004 - 19:05:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Por une sot nuk kam kohe te merrem me ty. Besoj se me kupton njehere tjeter merrem me ty.
Te pershendes dhe gjithe te mirat!
Rrofsh qorri!

OK edhe une te pershendes gjithashtu te uroj gjithe te mirat.Nder te tjera te uroj te mesosh te shprehesh pak me mire ne shqip(se ti je dhe princ i letrave).Ti e flet Shqipen mire po pak me mire nuk ben dem.Kjo vlen edhe per mua.Si i mbyll ti mesazhet MIREKUPTIM.

Postuar nga volter datë 19 Maj 2004 - 19:12:

Te nderoj per fjalet e mira!
Do te perpiqem ta bej nje gje te tille, qe me udhezove. E kam respektin e qorrit!

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 29 Maj 2005 - 08:36:

100% Shqiptar!

Postuar nga oliinter datë 30 Maj 2005 - 16:28:

Lidhje serioze?

Kismet vitin tjeter!

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 02 Qershor 2005 - 08:22:

Talking

Me cfare lexova deri tani ne forum,-uroj te mos me bjere per pjese
ndonje bir komunisti!Zot larg tyre!

Postuar nga Ruby_DR datë 03 Qershor 2005 - 07:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Me cfare lexova deri tani ne forum,-uroj te mos me bjere per pjese
ndonje bir komunisti!Zot larg tyre!

o ylli po demokratet kan ngel gjith ne shqiperi

hahahahahahahaha se ne qe jena ktej u bom 15 vjet pa parti mund te them qe jena simpatizant te partive.......................

se bun per veten time nuk kam votu ndonjeher ne 15 vjet qe jam jasht

te pershendes syu

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.