Forumi Horizont Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali i Durresit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12369)

Postuar nga atiola datë 19 Nëntor 2006 - 23:51:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Eh mor Nik more Nik...Jete bohet ne Tirone lale qe rri lokali plot...Nejse...1 kafe doja une te lutem...

pse niku eshte kamaier sot ?

te duhet ndihme niku

Postuar nga Amstel datë 26 Nëntor 2006 - 20:42:

deshe me u bo ti atiola kamariere?se une nuk kam mundesi lal se jam ne pune...mos e ki merak se per mire e ke njihesh edhe me mire ene ja vo synin ndonjerit....

sexi ke te drejte qe aty ne tirone bohet...por sepse une nje here ne jave jam ketu.

pastaj me ato gjera qe ke ti ne trup doemos te ty do vine se ju qesh buza pak kur ja shkel syrin ti.

Postuar nga atiola datë 27 Nëntor 2006 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
deshe me u bo ti atiola kamariere?se une nuk kam mundesi lal se jam ne pune...mos e ki merak se per mire e ke njihesh edhe me mire ene ja vo synin ndonjerit....

sexi ke te drejte qe aty ne tirone bohet...por sepse une nje here ne jave jam ketu.

pastaj me ato gjera qe ke ti ne trup doemos te ty do vine se ju qesh buza pak kur ja shkel syrin ti.

pse jo niku ate mendoja dhe une ndoshta do kem rastin te shikoj ndonje ku ta dish
nje shkelje syri aty dhe u be hahahah
po cfare behet lokali bosh sot ?

Postuar nga Amici di Nessuno datë 27 Nëntor 2006 - 19:14:

Citim:

po cfare behet lokali bosh sot ?

Jan rraf dje durrsaket nga Partizoni pranej o bosh lokali.... .

Postuar nga Cindi datë 27 Nëntor 2006 - 20:04:

sa m'bohet qejfi se dikur kam qen me Partizonin juve.

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 27 Nëntor 2006 - 20:14:

Miredita lokali durresit!

Kamarjer ma bej nje kafe te lutem!

Nikun ma ke pa gje anej se kom kohe pa e pa?

Mi bej te fala kur te vi se na ka mor malli. thuaj dil anej nga TR se na ke harru fare!

Postuar nga Amstel datë 03 Dhjetor 2006 - 15:21:

engjell erdha rrusho por vetem kete dite ne jave jam ketu pavarsishte se me merr madhi shume per disa nga ju ketu ne forum spo permend emra se mos u ngelet hatri ndonjerit\es.

Postuar nga Amstel datë 03 Dhjetor 2006 - 15:23:

atiola po thu ti por gjo spaske bo ene une te kisha dhogarit edhe rrogen pale maj hahaha

vertet juve humbja qe shume keq na coi ne vend te trete shume keq sa inat me ka oardhe vallaj.

Postuar nga Amstel datë 03 Dhjetor 2006 - 15:26:

meqe une pata festa shume kete muaj qe kalovi...kete jave te gjitha pijet ofrohen falas per respekte te shoqerise pini boni ca te duni lokalin vetem mos ma thyni

Postuar nga comja datë 03 Dhjetor 2006 - 15:33:

kamrier nje pepsi me kallam se paguan Nik_seriozi ketu.
rrofshe lale

Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.