Forumi Horizont | Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 437 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Pjese te preferuara nga filma te preferuar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13875)
Me rrenqethet mishi ,me duket sikur jame une ne kete film...
Kush e do e besonte qe do fillonte serish kjo tortur larg familjes ,larg nenes ,larg shpirtit...
Vitet e pritjes neper kthime kane njohur metamorfozen ,metamorfoza te vret...
Filmi-Vitet e pritjes...
Man on Fire - Creasy's an artist
Nje film i bazuar ne nje histori te vertete, nje film rrenqethes, shume i prekshem. Ja pjesa qe me te vertete me preku mua, fjalet qe u thane.
Rayburn: A man can be an artist... in anything, food, whatever. It depends on how good he is at it. Creasey's art is death. He's about to paint his masterpiece.
Pjese shume fantastike.
Marre nga filmi The Parfume
Criss Angel
Homazh Ingmar Bergman!
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Ingmar Bergman - The Seventh Seal
Une e adhuroj kete skene ,eshte pjesa ime e preferuar e nje nga filmat e mi te preferuar-Nuovo cinema paradiso.
Mahnitem kur e shoh ,me ben per vete magjia e kinemase dhe me duket sikur kthehem perseri prane familjes time duke u rrahur me kujtimet dhe cdo fragment i jetes time me kalon perpara syve me dhimbjet , endrat , peshperitjet ,buzeqeshjet qe jeta me fali ashtu si protagonistit i sjell perseri emocionin e kujtimeve dhe ku dhimbjen e lind si nje lot qe buzeqesh.
Edhe kolona zanore eshte fantastike ,cdo gje perputhet ,cdo gje eshte magjike...
Nuk do lodhesha kurre duke e pare kete film,kurre...
Lulekuqet mbi mure - Anes lumenjve
Nje popull jetim eshte fatkeq.
Ate e marrin neper kembe.... e shtyjne, e peshtyjne, i marrin nderin.
Kush do ta shpetoje?
Veten do te shpetoje!
Do tu thote bijve me te mire:
" Vihuni ne balle! Ja dhe zemerimi im ne doren tuaj si shpate, t'i dalim mbane kesaj pune!"
Dhe nga ky cast populli s'eshte me jetim.
The Fifth Element - Diva Dance - kenduar nga Inva Mula Cako
A thu nga zeri i Inves me pelqe kjo pjesa mua?
Po sh cool eshte si pjese, goxha!
kuriozitete nga Wiki:
The Diva Dance opera performance featured music from Gaetano Donizetti's Lucia di Lammermoor Act III, Scene I, "Il dolce suono" and was voiced by Inva Mula-Tchako, while the role of Plavalaguna was played by French actress Maïwenn Le Besco. As the character Plavalaguna is humanoid alien, her vocalizations seem beyond physical possibility; however, in a documentary feature on the Special Edition DVD release, it is stated that Mula-Tchako's voice was not digitally altered.
AMADEUS - final scene of Don Giovanni
...brrrrrr!
In the Mood for Love - Slow motion feelings
Ps,Pershendetje BP
Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 437 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.