Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Foto Bardhe & Zi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2142)
pamje perendimi nga ballkoni...
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
pamje perendimi nga ballkoni...
ballkon si gjithe te tjeret moj
ku paska qene nje ballkon i ngjashem me kete? :p
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ballkon si gjithe te tjeret moj
ku paska qene nje ballkon i ngjashem me kete? :p
Pritje......
Per Eliza
..................
dimer...
.....
Braktisje........
Drite me shume drite.......
bukuri...
Paqe
ps; Ns- 6 kuajt i kam pike te dobet. Sidomos ato te bardhit .
dicka te ngjashme me kete?
ps: Je shume i mire . - Faleminderit
Kjo fushe te jep nje qetesi shpirterore te magjishme.
...
waw me pelqyen shume keto
lipz
tek po hidhja nje sy neper sitin e National Geographic me zune syte nje foto me pershkrimin "Holding hands with the future"
Foto e bere nga Josh Whiteside!
???
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
tek po hidhja nje sy neper sitin e National Geographic me zune syte nje foto me pershkrimin "Holding hands with the future"
Foto e bere nga Josh Whiteside!
rri se me mori ne qafe ajo zona "My Shot" :p
eshte me te vertete fantastik ai sit...qenkemi 2 atehere qe e kontrollokemi here pas here
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
rri se me mori ne qafe ajo zona "My Shot" :p
eshte me te vertete fantastik ai sit...qenkemi 2 atehere qe e kontrollokemi here pas here![]()
per pak me kape pa pergatit per kete teme
jam gati me te sfidu ne kete teme
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
per pak me kape pa pergatit per kete teme
jam gati me te sfidu ne kete teme![]()
.
...
Vdekshuuuuuu ca balerinet
gjyshja...ishte duke thurur nje pale corape leshi kur nje flutur erdhi dhe ju ul mbi koke. mora aparatin fotografik dhe pa me vene re,i bera nje foto! foton ketu e kam paraqitur ne versionin bardh e zi
E paske gjyshen te bukur!
Mos mu merzit se beje shaka.Ajo duket nje zonje grua jugore ne foton qe keni postuar.
Shume e bukur foto Ns....ka dicka domethenese....sidomos ajo flutura aq e qete mbi koken e gjyshes.
IQVLORA, gjitha nenat jane te bukura, biles ato mbajne bukurine e vertete njerezore.
Fotoja eshte fantastike, NS-6. Nje perqafim per nenen kur t'a ritakosh.
Fjale me vend doktoreshe bjondine!Gjyshja ime rahmet kocka atje ku ndodhet thoshte:''Nena edhe breshke me kater kembe te jete, eshte e mire dhe me e bukura ne bote, sepse thirret nene e jo ndryshe''.Kur vret kemben,doren apo koken apo ke nje siklet tjeter thuhet: ''Oh nena ime'' & jo o babai im.
Muhabeti ne kete rast eshte per nenegjyshen,nuk e di nga cila ane e babes apo e nenes e ka NS-6.
Kolofsh mire dhe kujdes me ate veglen qe pret!
Uh...?!
Flutur..
Bardh e zi
?
Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
?
..
,,
nice
...
9
....
.........
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.