| Forumi Horizont | Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali i Durresit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12369)
comja hajde se po te shoqeroj un lal me nje kafe...!
Rrofshe lale se u lodha duke pritur se mos na vinte ndonje po serdhi megjithse tani kalova ktej nga Tirona.
hani pini rrini ene ***** falas i kin te gjitha mos kini merak cdo eshte e kalume nga dogana me vula fallco merakli per kete pune aahahhahahahhaha
come si te ka lali ty mire?
engjell
lal
po shkoka drejte perruas edhe ky lokali ketu.keshtu eshte kur nuk rri pronari ne te...
ma boj i kafe ti mer kamariero
duhet me bo disa nderrime ketu....
kerkohet kamariere nga mosha 18-25 vjec me pagese mujore te mire..te jete simpatike te dije te terheq njerez ne lokal ene po qe nevoja tjua le edhe nganjehere sbehet qameti
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
po shkoka drejte perruas edhe ky lokali ketu.keshtu eshte kur nuk rri pronari ne te...
ma boj i kafe ti mer kamariero
o paskan fillu konkurimet mes lokaleve ktej eeeee???
niku dhe comja me TR mos e kruni shuuuumeee!!! loool hahahahahahhahahahaha ( shaka)
un erdha me ju ndihmu se keshtu per pun lokalesh jom e para un.....!
niku.....ta tregoj un cfare te besh ti lal qe te terheqesh klientelen...!
Ashtu sic tha edhe comja....ndrysho lukun e lokalit...pastaj nxirre rreklame neper tema te tjera......un psh e nxerr reklame te prezantimi me anetare te forumit...! kur rregjistrohen anetaret un i uroj mireseardhjen edhe i them dilni nje xhiro anej nga lokali TR.....ata vin ju hecen muabeti edhe behen klient te rregullt......!
Edhe dicka tjeter......kur nuk eshte shefi ne lokal......nuk ka shume iklient keshtuqe ti duhet te vish me shpesh.....te besh party e festa.....edhe shpesh here te japesh edhe pije falas....!
un do te ndihmoj se te kom shuuuume xhan......do ti ftoj te gjthe klientet e lokalit TR te vin ketu nje nate te gjithe dhe te bejn pak gjiro edhe ndoshta behen klient edhe ktej...ok...
ika tashi se u zgjata shuuume.....!
puc fort kam xhan
edhe thuj pastaj qe nuk jom engjell.....ke pa ti me te dhen te gjitha te dhenat si te fitosh klient...!apapapapap
Kot nuk je engjell ti qe ti ndimosh te gjithe.
Po ca ti bejme ne shefe nikut qe nuk vjen shpeshe ne lokal.
come e ka fajin gruja lol ma ka mledh keq te dy komte ne nje kepuce mi ka von
come ke pergjegjesi per lokalin kujdes ti e ke ne dore tani.
engjell rrusho e di ti se po erdha me shpesh une ketu sngel kom klientele neper bare te tjera pranaj ja u kam lene ju ne dore me u bo pasanik ahhahaa
...
une me shpesh nuk mundem te vi lal se jam shume i zene me pune....
po ja le ne dore comes lokalin.
kis engjell se me kish marre madhhi per ty.
come kjo eshte per ty lol je shume e mire
| Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.