Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Foto Bardhe & Zi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2142)
analize
.
Kujtime ....
Une do kisha pelqyer me shume te ecja ngadale. Cadra eshte e pavend...Gjithsesi ajo po mbrohet!
Une do kisha pelqyer me shume te ecja ngadale. Cadra eshte e pavend...Gjithsesi ajo po mbrohet!
Dancing in the rain....
Mrekulli...
....
Foto te lezetshme sidomos ajo me ate female qe vrapon ne shi me cader. Un sdo mbaja cader fare do lerja shiun te me lagte
Ns njecik se nuk me shkruhet pa te puthur
e bukur dhe ajo qe ke sjelle.
Do sillja dhe une disa po skam kohe next time.
Kjo eshte e bere nga my sis from anotha mister, seriozisht. Dhe i jap shume kredita qe e ka bere pa flash, nga ballkoni, ne nje kend jo te pershtatshem per te bere foto, por ka dale aq bukur. Une kam bere perpunimin bardhe e zi se s'me rrine duart rehat. :p
..dhe nen tingujt e kitareve krijohen poezi qe levizin e nuk flasin.
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Nsnjecik se nuk me shkruhet pa te puthur
e bukur dhe ajo qe ke sjelle.
o ns6 ajo rruga osht vete ashtu apo e ka bo njeriu
o ishino kot desha me dite ajo gjoja e jotja osht apo e ke more ne tjetr ven
Trishtim.
Nuk e di nqs ato letra mund te jene " kujtime ",por kjo foto me jep pershtypjen e nje filimi te ri.....
Deshira memece qe pikturohen mureve...
Pasion
Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
Nuk e di nqs ato letra mund te jene " kujtime ",por kjo foto me jep pershtypjen e nje filimi te ri.....
Ky ishte qielli i mengjesit te sotem.
Cdo mengjes sa zgjohem nga krevati dal ne dritare per te pare qiellin ,per t'u mbushur me ajer dhe me vesen e nje dite te re. Por kur qielli eshte si ky i sotmi , vetvetiu mbushem me "trishtim" dhe gjate gjithe dites ka nje doze energjie negative tek une qe ne momente te caktuara me ndikon edhe ne humor.
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
gjyshja...ishte duke thurur nje pale corape leshi kur nje flutur erdhi dhe ju ul mbi koke. mora aparatin fotografik dhe pa me vene re,i bera nje foto! foton ketu e kam paraqitur ne versionin bardh e zi![]()
Ky eshte ylli ime i hongshit hunden o zot
çuni
ky eshte ylli ime i vogel se i kom dy po tjetrin radhen tjeter
Kam harruar nqs e kam postuar me pare..
??
Re: çuni
Citim:
Po citoj ato që tha °°°°°
ky eshte ylli ime i vogel se i kom dy po tjetrin radhen tjeter
Re: Re: çuni
Citim:e kam provu po smundem sjam kam haberin compjuterit lol
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Si engjell qenkaTe te rroje !!!
p.s. po ka mundesi dikush ta zvogeloje pak kete foton e cunit te vogel se eshte shume e madhe, qe te duket dhe me bukur akoma![]()
Qenke si puna ime
Kur do dalin kompjuterat qe ti komandosh me ze..dhe ne shqip pse jo? :p
p.s. Cunit mos me thuaj dy here ti ha hunden, se do te ngeli pa hunde...mos me thuaj qe nuk te paralajmerova! :p
Ky qeni ka permisa per futbollist.
Titulli : "Kafeneja Jone"
Fotograf : Gurakuq DOBRUNA
Me beri shume pershtypje kjo fotografi nder shume te tjera...!
Titulli : "Miller - Mulliri"
Titulli : "Piano"
ps: Kati e vogel :p
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Titulli : "Piano"
ps: Kati e vogel :p
Po kerkoja foto te dance-therapy dhe me beri pershtypje kjo foto nga Marshall Clarke.
Perhere e kam pyetur veten se cfare e dallon nje veper arti nga gjithe te tjerat.
Vjetersia, teknika, materiali, opinioni i kritikeve, shuma e paguar per ta pasur, idea qe do te percjelle apo cfare? Ndoshta ska nje pergjigje te sakte por ne shumicen e rasteve art na behet dicka qe ndoshta per te tjeret nuk eshte, gjithcka qe s'mund ta shprehim me fjale por ja qe dikush ne vendin tone na e ka lexuar ne zemer dhe pse s'na njeh.
Hiroshi Sugimoto "Black Sea, Ozuluce" shitur Euro 818.000
Gjeagjeze: c'donte te thoshte autori me kete...!? :p
Sot ndihem disi "fotografik" ...
Ky imazh me beri shume pershtypje! Meriton mijera fjale, kritika e interpretime por une po ia le syrit ...
...
...dhe mendjes!
Shume e bukur kjo foto me beri pershtypje dora e kesaj gruaje o vajze ne nje dore kaq te shendetshme dhe ne te nje unaze kaq fine !
Bionde, jane kukullat e karnavales ato, perfshire dora me unaze (nqs se ke kuptuar). Ah bjonde bjonde... Bjonde!
Ndersa mua kjo foto me le pershtypjene nje femre te shendosh tej limiteve,saqe nuk mund te leviz vet nga vendi,por i nevoitet nje lift.Fotoja duket e bukur .
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Bionde, jane kukullat e karnavales
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Pikerisht.
Gjergj perse te beri pershtypje?
Citim:
Vendi i kontradiktave... "Shqiptari ne boten e cudirave"...
...aty ku parregullsia eshte e perligjur, ku ne mes te pluhurit, bukurise, punes, kenaqesise e vuajtjeve ngrihet nje mal me emocione...
Citim:
Eshte nje fotografi shume e forte!
Nje dore pikerisht e shendetshme me nje unaze, e perthyer shume lehtesisht dhe nje lepur (figure shume ambigue... dykyptimte) duke qare (ose gati) pak me tej...
![]()
...
shlodhese...bukur...mrekullueshem...
.
..
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.