Forumi Horizont | Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- c'beni kur ndiheni keq? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1688)
Qaje..
nuk flas me njeri, rri vetem dhe mendoj
Citim:
Po citoj ato që tha football
Shyqyr qe kemi disa intelektuale ketu te na informojne me situatat e sotme dhe te djeshme.
Dhe sa per dijeni une po dialogoja me Paris, ty pse te djeg? Dhe n.q.s ndihesh keq kur hyn ne forum atehere pse hyn, dhe nuk largohesh. Edhe ketu nuk je vetevetja o i shkrete. Mire te tjeret na pelqen ti genjejme, por kur arrijme te genjejme edhe vetvehten atehere dije se je ne trouble, big trouble my dear. I am so sorry!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
football...qe te kane trajtuar keq kur ke qen e vogel e kam kuptuar me kohe duke lexuar shkrimet e tua.gjithashtu qe keni vetem 4 klase shkolle dhe kompjuterin ja u ka mesuar femija qe i beni bebisiter duket qarte nga baballeku juaj..po qe qenke edhe telepatike nuk me kishte shkuar mendja..
po si arrite te me analizosh kaq bukur xhanem
Po ik ore ne mal me dhi ...se ndoshta ata nuk dijne ta lexojne injorancen dhe deshperimin qe te ka mbuluar..nuk keni as 3 muaj e regjistruar ne forum dhe keni shkruar 1300 mesazhe,apo kerkoni shpetim ne tastiere?
Kujdesu per femijet qe ke perreth dhe mos u merr me analizimin e jetes time....thjesht per faktin se nuk ja ke idene se kush jam un.
Un shkruaj ne forum jo se jam i deshperuar sikur ti dhe shum te tjere ketu,por thjesht meqe profesioni im ma ben te domosdoshem perdorimin e kompjuterit, nganjehere futem ne forum te shkruaj ndonje poezi meqe e kam si pasion.
ps(hera e fundit qe e ul veten duke tu pergjigjur).
.....................................................................................................
Ndihem keq kur me keqardhje kuptoj se po rritet shum numri i femrave fatkeqe qe perdorin forumet dhe chatet per te mbyllur syte para realitetit qe i rrethon.
Une per vete mbeshtes Shkodranin. Jo sepse dua ti dal ne mbrojtje por ne te vertete ai nuk eshte futur kurre ne tema konfliktesh sic kane bere anetare te tjere qe sdua ti permend.E gjitha cfare ka bere ai eshte se na ka kenaqur me poezite e tij.
Po pastaj kur te sulmohet si mendoni se sdo te ktheje pergjigje?...Sigurisht qe po. Pastaj se marr vesh cfare duan disa anetare qe kur kane hyre ne forum nuk merrej vesh cfare ishin femra apo meshkuj (te pasigurte per identitetin e tyre) te diskutojne me nje artist si Shkodrani?
Eshte mbushur forumi me klane sikur kemi ne dore kushedi se cfare...Imagjinojeni te marrin pushtetin ne Shqiperi keta frumistat cfare do te kishin bere me te
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
football...qe te kane trajtuar keq kur ke qen e vogel e kam kuptuar me kohe duke lexuar shkrimet e tua.gjithashtu qe keni vetem 4 klase shkolle dhe kompjuterin ja u ka mesuar femija qe i beni bebisiter duket qarte nga baballeku juaj..po qe qenke edhe telepatike nuk me kishte shkuar mendja..
po si arrite te me analizosh kaq bukur xhanem
Po ik ore ne mal me dhi ...se ndoshta ata nuk dijne ta lexojne injorancen dhe deshperimin qe te ka mbuluar..nuk keni as 3 muaj e regjistruar ne forum dhe keni shkruar 1300 mesazhe,apo kerkoni shpetim ne tastiere?
Kujdesu per femijet qe ke perreth dhe mos u merr me analizimin e jetes time....thjesht per faktin se nuk ja ke idene se kush jam un.
Un shkruaj ne forum jo se jam i deshperuar sikur ti dhe shum te tjere ketu,por thjesht meqe profesioni im ma ben te domosdoshem perdorimin e kompjuterit, nganjehere futem ne forum te shkruaj ndonje poezi meqe e kam si pasion.
ps(hera e fundit qe e ul veten duke tu pergjigjur).
.....................................................................................................
Ndihem keq kur me keqardhje kuptoj se po rritet shum numri i femrave fatkeqe qe perdorin forumet dhe chatet per te mbyllur syte para realitetit qe i rrethon.
Lezhjani ke shume te drejte !!
Disa merem me poezi se ajo eshte metoda per te terhequr vemendjen e vajzave romantike qe bihen kthetra te fjaleve te bukura
Sa per temen ka raste qe luaj me ironine
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Une per vete mbeshtes Shkodranin. Jo sepse dua ti dal ne mbrojtje por ne te vertete ai nuk eshte futur kurre ne tema konfliktesh sic kane bere anetare te tjere qe sdua ti permend.E gjitha cfare ka bere ai eshte se na ka kenaqur me poezite e tij.
Po pastaj kur te sulmohet si mendoni se sdo te ktheje pergjigje?...Sigurisht qe po. Pastaj se marr vesh cfare duan disa anetare qe kur kane hyre ne forum nuk merrej vesh cfare ishin femra apo meshkuj (te pasigurte per identitetin e tyre) te diskutojne me nje artist si Shkodrani?
Eshte mbushur forumi me klane sikur kemi ne dore kushedi se cfare...Imagjinojeni te marrin pushtetin ne Shqiperi keta frumistat cfare do te kishin bere me te![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Lezhjani ke shume te drejte !!
Disa merem me poezi se ajo eshte metoda per te terhequr vemendjen e vajzave romantike qe bihen kthetra te fjaleve te bukura
Sa per temen ka raste qe luaj me ironine![]()
Football meriton nje cmim simpatie per ironin qe perdor ne shkrimet e saj. Nje puthje per ty yllo se me te vertet e meriton...
Kur merzitem lexoj shkrimet e mikeve te mia dhe me sjellin buzeqeshjen
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.