Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Foto Bardhe & Zi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2142)
.
..
...
..
....
.
.
Dilemat jan gjithnje te pranishme, qofte per te na bere ne te vleresojme dicka me shume, qofte per te na bere t'a largojme nga vetja kur ajo nuk ploteson pritshmerite tona...E megjithate te mbyllesh nje kapitull eshte shume e veshtire sado i hidhur te kete qene ai...
...
Kjo foto eshte e Irving Penn, eshte kaq i vleresuar ne ambjentin e tij sa fotot e tij si kjo psh kjo shiten me 100 mijera $
ps. Kati me pelqen ajo e dt 14 maj
Tulipan , ai femije me kujton dike qe e kam shume perzemer...
.
ky ishte argjentinas...nuk linte femer pa i fol
Al, fantastike kjo e fundit: nje personazh qe ne rrenje eshte i vizatuar per te qeshur tregon trishtim...
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Gjeagjeze: c'donte te thoshte autori me kete...!? :p
une kete e kam te preferuaren time
.
.
Me duket si puzzle ky imazh, ne nje moment eshte fiksuar jeta e shume njerezve qe ndoshta nuk nderthuren ne realitet ashtu sic ndodh ne foto.
Nuk di pse me terheq ky bardh e zi, eshte i pazakonte, i cuditshem po te duash. Mund te thoja qe e ka mjet ushqimi ne kushtet e saj, i ka thene fotografi ose ose per aq fort sa e ka shtrenguar e ka dhe shok lojerash ...
bardhe e zi
s'eshte tamam bardh e zi por e bukur eshte si foto e kjo
Trupi femres qe "interpretohet" si nje "vegel muzikore" te cilen ke deshire ta luash gjithmone.... Krahasimi me nje vegel muzikore nuk e di nqs duhet te interpretohet si pjese sharmi ,lakmie , bukurie dhe magjepsje, apo si rendom nje "vegel" qe meson t'i biesh dhe qe relativisht luan gjithmone ate pjese qe ti do....gjithsesi mbetet nje foto interesante!
Nuk e di perse por tulipanin e kam konsideruar gjithmone si nje lule qe ka prirje "vetmbrojtese" dhe eshte nje lule "timide",por qe fsheh brenda vetes dinamizem dhe impresionizem duke pare larmishmerine e ngjyrave ne te cilen ajo e shpreh veten. Edhe fakti qe nuk ka ndonje arome te vecante dhe te dallueshme mund ta intepretoj disi por kam frike se mos me keqinterpreton tulipani.:p
ps: Gjithsesi kjo foto eshte per Tulipanin e forumit.
......................
Nice Tulip
Hahaha Kati i paske rene pragut ta degjoje dera thua jam dhe une keshtu? :p une psh cilesite e mia i kam konsideruar perhere dhe difekte te miat gje qe mund te duket kontradiktore por ata qe me njohin do ta kuptonin ...
sa per ate aromen thuaje mendimin hapur se po me ben kurioze.
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Nice Tulip![]()
Hahaha Kati i paske rene pragut ta degjoje dera thua jam dhe une keshtu? :p une psh cilesite e mia i kam konsideruar perhere dhe difekte te miat gje qe mund te duket kontradiktore por ata qe me njohin do ta kuptonin ...
sa per ate aromen thuaje mendimin hapur se po me ben kurioze.
E di perse me pelqejne keto,sepse ngjajne me formen e celesit te solit. Mund te duket per te qeshur,por mua me ngjajne si te tilla.
Si te duash jo per ndonje gje po une kritikat i pranoj, se ti me lulen e ke
ps. celesin e solit e shoh dhe une, e shoh kudo ne fakt :p
Shume te bukura.
Ajo me kembet ne piano me dha nje tip emocjoni, shpesh kur isha e vogel ashtu rrija siper pjanos, vetes se nuk luaja muzike, por beja vetem zhurme
Na ishte njehere e pamundura ... kjo foto e pianos me kujtoi nje Dj qe kam pare te mix-onte me kembe. Kish lindur pa duar e ta shikoje te bente cdo gje me kembe me zhdervjellesi ka qene nga gjerat me impresionuese qe kam pare. Normaliteti im therrmohej para tij ...
sa keq qe se gjeta ne size me te madh ket foton
E kam pasur une dikur avatar kete foton dhe eshte shume e bukur. duhet ta kem te "Ne anen tjeter te henes",por po pertoj ta kerkoj.
ps: Agata, une e shumta kam hyput siper pianos per te bere ndonje foto si femije artistike qe kemi qene..:p
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Na ishte njehere e pamundura ... kjo foto e pianos me kujtoi nje Dj qe kam pare te mix-onte me kembe. Kish lindur pa duar e ta shikoje te bente cdo gje me kembe me zhdervjellesi ka qene nga gjerat me impresionuese qe kam pare. Normaliteti im therrmohej para tij ...
Super kjo foto lart. Po ta mendosh keta njerez luajne per ty, po ndejte ti degjosh te ndryshojne dhe humorin e dites bile te qellon te shikosh grumbuj personash rreth tyre sikur ka ndonje miting e monedhat jane shume pak. Me ka ngelur ne mend njehere nje muzikant qe i binte nje kenge te V.Rossi-t e nuk eshte se vdes per te, po me vinte ta regjistroja aq bukur e kish bere.
My piano.
......
Again.
Uau Glak , fotoja e fundit fantastike...just perfect!!
perfekt ishin te dy postimet njikohesisht 00.56
... ti dhe hëna ....
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
... ti dhe hëna ....
nje gjys hene e nevrikosur ketu
E kishe ruajtur me " gjyshene" dhe kjo korrespondoj me " hene e plakur" qe me erdhi mua ne mendje ne fakt.. Sepse kjo foto mua me evokon nje lloj agoniet, nje plakje qe te degradon ....plakja mund te jete edhe shpirterore, nuk eshte doemos fizike...
Foto interesante!
.......
...
nuk dalin file-t gif???
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.