Forumi Horizont | Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- c'beni kur ndiheni keq? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1688)
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
ps(hera e fundit qe e ul veten duke tu pergjigjur).
.....................................................................................................
Ndihem keq kur me keqardhje kuptoj se po rritet shum numri i femrave fatkeqe qe perdorin forumet dhe chatet per te mbyllur syte para realitetit qe i rrethon.
football zemer c'ben ti kur ndjehesh keq
Se une iki larg sa me larg nga gropa me balte se ndotem
sikur u trash i cik muhabeti ketu. ecni mi ke bari se me late vetem apo s'isha ne kulmin e frymezimit se meshkujt u tremben.
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
sikur u trash i cik muhabeti ketu. ecni mi ke bari se me late vetem apo s'isha ne kulmin e frymezimitse meshkujt u tremben.
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
football...qe te kane trajtuar keq kur ke qen e vogel e kam kuptuar me kohe duke lexuar shkrimet e tua.gjithashtu qe keni vetem 4 klase shkolle dhe kompjuterin ja u ka mesuar femija qe i beni bebisiter duket qarte nga baballeku juaj..po qe qenke edhe telepatike nuk me kishte shkuar mendja..
.....................................................................................................
Ndihem keq kur me keqardhje kuptoj se po rritet shum numri i femrave fatkeqe qe perdorin forumet dhe chatet per te mbyllur syte para realitetit qe i rrethon.
Hyj online dhe kontrolloj cmimet e ticketes per udhetimin tim
usa-albania.
UNE KUR NDIHEM KEQ DUA TE HAJ CA ULLINJ NGA SHQIPERIA
do na sjellesh ca Paris?
Per ty hyp mu tek ulliri i xhaxha-Lilit!
hahahaahahahaha, sa te mire kane qene ullinjte e dhermiut!
Fshatare, fshatare,- po te hante shpirtin kaltersia, gjelberimi
dhe bujaria!!!!
Sa me mungon Vlora.Sinqerisht.
ps, dmth-se harrova ta shkruaj pergjigjen e temes
Notoj neper kujtimet me te bukura qe kam kaluar
dhe me ze gjumi embelsisht ne krahet e kaltersise se Jonit...
Degjoj dust in the wind dhe behem akoma me keq... uffffff se cme eshte mbledhur dicka ne stomak, nejse.
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Per ty hyp mu tek ulliri i xhaxha-Lilit!
hahahaahahahaha, sa te mire kane qene ullinjte e dhermiut!
Fshatare, fshatare,- po te hante shpirtin kaltersia, gjelberimi
dhe bujaria!!!!
Sa me mungon Vlora.Sinqerisht.
ps, dmth-se harrova ta shkruaj pergjigjen e temes
Notoj neper kujtimet me te bukura qe kam kaluar
dhe me ze gjumi embelsisht ne krahet e kaltersise se Jonit...
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.