Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 »
Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Korrik 2009 - 23:39:

Re: Re: Re: Re: per nje lidhje serioze preferoni.........

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ps.Sorry te mora borxh figurinat :p

"Karafili nuk eshte vetem i imi .... po i te gjitheve ne ....................... " (cit) ...

Postuar nga amor alucius datë 22 Korrik 2009 - 23:39:

Lum une c'po lexoj sonte: ca te fiksuar ne gatim, ca ne rregull. O Eria, kur te mos kesh me ca te rregullosh nga shpia jote je e mirepritur dhe kendej nga dhoma ime.

Mire mi, vij une...ama dije qe jam nazelije e madhe. :p

Postuar nga shelgu datë 22 Korrik 2009 - 23:39:

Ku e genjen dot amorin ti moj cuce, juve hani byreke si ne fshat. amori do supe qe  e merr ne dore kur shkon ne pune. Kur  e merr ne dore supen duke ecur e duke e ngrene te shkon drejt thone. Prandaj andej nga amori e hane mekembe, dhe jo se duhet te vrapojne per ne pune, jooooo ne pune shkojne edhe kur te duan, por ja qe ju pelqen ta hane me kembe/

Postuar nga amor alucius datë 22 Korrik 2009 - 23:41:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
"Karafili nuk eshte vetem i imi .... po i te gjitheve ne ....................... " (cit) ...

Hahahahahaha. O turll, ka pasur rezultate karafili? :p Ke fituar ndonjegje deri tani me te? :p

Postuar nga Eria datë 22 Korrik 2009 - 23:41:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Lum une c'po lexoj sonte: ca te fiksuar ne gatim, ca ne rregull. O Eria, kur te mos kesh me ca te rregullosh nga shpia jote je e mirepritur dhe kendej nga dhoma ime.

Mire mi, vij une...ama dije qe jam nazelije e madhe. :p

...Rri aman se jom me fiksime une ..E ke parasysh hapen sirtaret dhe ngelen gjysem hapur..kercet sherri me mua

Ps. ...Mos ki merak gatuajme Menü Deutsch

Postuar nga amor alucius datë 22 Korrik 2009 - 23:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
...Rri aman se jom me fiksime une ..E ke parasysh hapen sirtaret dhe ngelen gjysem hapur..kercet sherri me mua

Ps. ...Mos ki merak gatuajme Menü Deutsch

Boooh, ti qenke e fiksume mi. I shkreti cun qe ka per te rene ne dere.
"Le sirtarin hapur!!!!!!Mbylle se te hapa kafken." :cmendur

Me Menü Deutsch qenkemi ne rregull bashke. Tamam per vende me kete klimen e mbytur.

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Korrik 2009 - 23:46:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hahahahahaha. O turll, ka pasur rezultate karafili? :p Ke fituar ndonjegje deri tani me te? :p

rrusho ........ e ke marre gabim kuptimin e karafilit ne kete mes ............. ishte nje batute filmi per t'iu pergjigjur Erias per punen e ikonave ......... .

Postuar nga amor alucius datë 22 Korrik 2009 - 23:47:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
rrusho ........ e ke marre gabim kuptimin e karafilit ne kete mes ............. ishte nje batute filmi per t'iu pergjigjur Erias per punen e ikonave ......... .

Cili film?

Postuar nga Petter datë 22 Korrik 2009 - 23:48:

Cream of broccoli soup me goat cheese( djath dhie) eshte shume i shijshem, dhe mund te meret dhe ne dore ne nje filxhan te vogel supe

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Korrik 2009 - 23:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ps. .

Eria ....... larg qofte ne qofte se nje dite ...................... une jam ketu .........

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 »
Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.