| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
hahahaahahahahaha,
e kush e kercen naplonin,
kush se kercen naplonin,
nusja me gjith dhonrrin, nusja me gjith dhonrrin
jarana , jarana jara opaaaaaaaaaaa
ripidap , ripidi, ripidopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahhah
hahahahahaah o mami, aman filloni me fol, se marova tuj qesh....
hahahahaahhahaahhaahhahahahahaha
e laje ti moj goce laje
shamin e beqarit e
shamin e ledhatarit e
shamin e gjynafqarit ee
e digje ti mre cuno digje
e shamin e beqarit e ................
bau bau .................. ej kush qelloi me pistolet anej ?
Ca thua moj syri !!!!!!!!! kallashit i thua pushke per kalamaq , mos kisha nacionalistin ketu se per nder te rakis qe pijme do ti hedh dy karikatora ne ajer 
obobo tani u deha fare
.
mos i ngrini dollit me fund more se na moret m'qaf
t'mjerin mu c'me zu belaja
s'ma qajn hallin shokt e mi
me ne fund m'ka xon sevdaja
si tja boj as vet se di
cimi cimi ca moj cimi cimi ca
je e vogel per sevda ........................
hajt me fund
o bjeri myzo bjeri se do ta kallim sonte ,zbrasi karikatoret te gjithe qe ta marrin vesh se ca bohet ktu ,
po ti nuk pike fare more
Cfare thua mor flori !!! i thava gjashte dopjo une . po e kam pijen pa kenge une ama , une vetem di te kercej opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e kush kercen naplonin
e goca e xha lonit hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hopa
o SYKALTRA po nga ike moj lal? mos na le vetem tani
Eccccccccccccccccc atuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kamarier bjer shishen se te vrava.....................cohe etniku per shendetin e forumistave

hajt me fund myzo ................................................mbushe prap
hajt dhe nji pper shendetin tone opa
o myzo sa e poshter ajo SYKALTRA na dehu dhe tani iku e na la vetem , megjithate ska problem se pime vetm per qefin ton
ja ngrije dhe got per te gjithe Shqiptaret kudo ku jane
te lumte goja e gjak e dhjam , ore pse rutullohet ky tavani , ca behet keshtu !!!!!!
plako po rrotullohet tavani me gjith dysheme po ne sna bohet vone fare se nuk po rrotullohemi vet
ore si do ja bejme per te ikur ne shpi se nuk mbaj mend me asgje une ? me zuri dhe lemza tani
Qekeni bo t'ju vesh flaken , era alkoohol gjithandej gjer ketu ke une ju vje era . Ka ndonje esull ketu apo jam e vetmja ? he se po ja filloj dhe une nje
heeeeeeeeehehehhejjjjjjjj me ka shku menja me u fejueeeeeee
e me marr nje emigrant :p
aman emigrantin s'ma do nonaaaa e me ka zon i ziu merak,.............................................................
vazhdo Etniku
Or ti je afer po une qe jam larg < pastaj une kam dhe pushken , ku do vete une me gjith te !!!! na iku dhe syri sa pa qe spo vjen dursaku ciu ciu e nga e pe ti helgen mos ka pesuar edhe gje mor amani , etnik cohemi te ikim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kamarier hesapin
hajde ESHI hajde pak me vonese po ska gje................hek ....hek ..........bobobo spo me pushon lemza
du me pi du me pi o nji got raki
se mka zan se mka zan e shkreta dashni
du me pi du me pi o nji got konjak
se mka zan o se mka zan i ziu marak
opaaaaaaaaaaaaaaaaaa Eshooooooooooo
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
o myzo sa e poshter ajo SYKALTRA na dehu dhe tani iku e na la vetem , megjithate ska problem se pime vetm per qefin ton
ja ngrije dhe got per te gjithe Shqiptaret kudo ku jane
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Or ti je afer po une qe jam larg < pastaj une kam dhe pushken , ku do vete une me gjith te !!!! na iku dhe syri sa pa qe spo vjen dursaku ciu ciu e nga e pe ti helgen mos ka pesuar edhe gje mor amani , etnik cohemi te ikim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kamarier hesapin
po ku e kemi idene e minutave ne tani moj syro ,po na bere merak moj
e cma nxiu jeten kjo lemza mua , as uji spo me ben derman .
o myzo hajt mos ik tani se erdhi dhe Eshi , edhe SYRI
Cfare hopa moj dreq une smar dot kemet te luaj nga tryeza e jo me te kercej, sec ka hy nje diversant ketej me duket 
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Qekeni bo t'ju vesh flaken , era alkoohol gjithandej gjer ketu ke une ju vje era . Ka ndonje esull ketu apo jam e vetmja ? he se po ja filloj dhe une nje
heeeeeeeeehehehhejjjjjjjj me ka shku menja me u fejueeeeeee
e me marr nje emigrant :p
aman emigrantin s'ma do nonaaaa e me ka zon i ziu merak,.............................................................
vazhdo Etniku
BJERI MYZO DIVERSANTIT SE PO NUK I RAME NE TE PARET , DO NA BJERE AI NE PASTAJ
O SYRI po ku me kujtohen mua tani FISNIKET po i ngatarroj me tnt , e me MARIGONEN , PO KENDO VET ME MIRE SE UN ME myzon ,nuk jemi me ne terezi
hahahaahahahha,
do te shkrihem , te venitem
si kandili, kur s`ka vaj
balt e pluhur , do te behem,
te me shkele kemb e saj'
e te prehem duke puthur,
ato sy un pasandaj....
a sme thua cke em muaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pse te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
paskam fajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
se heq une, hidherimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ne vdeksha,
ti mos qajjjjjjjjjjjjjjjj
hahahahaahahahahah, edhe vet di te kendoj, di, diiiiiiiiiii
hahahaahahahahahah
Te zuri bucko te zuri 

he me te lumte moj syro se me pushove dhe lemzen tani
o MYZO e vrave ate diversantin ?
zoteria juajjjjjjjjjj
lalalalalaalla, pse s`po na lejoni,
zoteria juaj,
vajzen tuaj e dua,
me ben te vuajjjjjjjjjjjjjjj
se ajo me do
zotria juajjjjjjjjjjjjjj
nuk jam si ti i eger dhe pasanik,paaaaaaaaaa, pasanikkkkkkkkkkk
po jam me shpirt te cilter,
e shum fisnikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kur theras ne tel,shan e bertettttttttttt
shan e berteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt
vajzen tuaj se leshoni ne qytet, ne ne ne qytetttttttttttt
me quajte te semure, dhe te marreeeeeeeeeeeeeee
dhe te marrrreeeeeeeeeeeeeee, the s`je per vajzen time ore qyqar, ore qyqarrrrrrrrrrrrrrr
por un kam shpirt te cilter e shum fisnikkkkkkkkkk
shum fisnikkkkkkkkkkkk
nuk jam si ti i eger dhe pasanikkkkkkkkkkkkkk
paaaaaaaaaaaaa, paaaaaaaaaa oppppppasanik.....
ahahahahahahaah
SIkur spo ndihet me qy diversanti di une , qe i rashe i rashe po se kujt i rashe ate se di , po njerit i rashe kjo ka rendesi
hopa kenge e re kjo
Citim:
Te zuri bucko te zuri![]()
Kaq shpejt ju paska kap re, sa shkova ne tualet ju qenkeni bo tap. Cere bohet kshu morjahu se lat nom. Myzeqar edhe pardje te thashe qe mos me dolli dreqin se na kap shpejt, pastaj ktu ke tavolina jon kena ne femna mor jahu. Po mir mir qenkeni gatit mir, ato te tavolines tjketer amor me shok spo u nikan mo.
Hajde ta ngrejm nji me fun per shnetin tim njiher se hic su kujtut dhe ju mo.
Helg mos e pi me fun ti lal se nji cik do ti edhe hajde te te cosh ne shpi.
Ti etnik mos na kno mo se e paske ate zonin kot fare.
Citim:
he me te lumte moj syro se me pushove dhe lemzen tani
o MYZO e vrave ate diversantin ?
hajt moj shpirt mos ki merak
se un jam ai ujku plak
mendjen mire ty ta lexova
te gjitha deshirat ti plotsova
amon o syro mos na bo me qajt se gati jam un
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Kaq shpejt ju paska kap re, sa shkova ne tualet ju qenkeni bo tap. Cere bohet kshu morjahu se lat nom. Myzeqar edhe pardje te thashe qe mos me dolli dreqin se na kap shpejt, pastaj ktu ke tavolina jon kena ne femna mor jahu. Po mir mir qenkeni gatit mir, ato te tavolines tjketer amor me shok spo u nikan mo.
Hajde ta ngrejm nji me fun per shnetin tim njiher se hic su kujtut dhe ju mo.
Helg mos e pi me fun ti lal se nji cik do ti edhe hajde te te cosh ne shpi.
Ti etnik mos na kno mo se e paske ate zonin kot fare.
Care thu ti bre jahu
kush te beni shoqeri
kush te dha ty me pi
une e kam fajin qe shkon ti me dhi ......HAHAHAHA
jam i madh
Po lene dreqin mos me nxirr hordhiqet pashnerin,. e hu haaa tashi qe ke pi ti sle gjo pa nxjerr. 100 her tkam thon mo dreqin qe mos pi shum se ti nuk e man fare nuk e man. Po ku hike ai myzeqari pashnerin, shife njiher se mos po na bo naj qeder anej mor aman.
Citim:
hajt moj shpirt mos ki merak
se un jam ai ujku plak
mendjen mire ty ta lexova
te gjitha deshirat ti plotsova
amon o syro mos na bo me qajt se gati jam un
dua te bertas ,me lot te qaj
edi se un skam asnji faj
dua ti vras un brengat pak
me shishe skenderbe konjak
o durrsak po ca te bej une qe s'ishe ti te na kendoje , hajt tani shkrije talentin se un jom ngjirr fare
Pini burra si ta doni
dhe rakija te derdhet lum
per shoqnin sot do ta djegim
te na rroj ky forum.
Hjade gezuar njiher dhe ju paca kte dolli po e ngrejm per Myzeqari se i tako, ka 3 dit qe vetem ai po pagun.
Helga ke naj lek aty ti se karta ime eshte boshatis, po ta them kshu ne vesh se mos e marin vesh te tjeret
Mir e knova o etnik djali apo jo.
Citim:
dua te bertas ,me lot te qaj
edi se un skam asnji faj
dua ti vras un brengat pak
me shishe skenderbe konjak
o durrsak po ca te bej une qe s'ishe ti te na kendoje , hajt tani shkrije talentin se un jom ngjirr fare
Une du vene , ose me jepni vene ose po shkoj atje ku kam ken hahhahahahaahahha.
Ti Myze sa doren e rende e paske o te shperlafte rakija te shperlafte , po ti me re mua ore. C'pritje qe beni dhe ju Myzeqaret aman ,pa hy mire t'hyn ai tjetri bam me grushte, mire qe nuk kishe ate automatikun e mbushur se gjaku gjer ne gju do behej sonte.
Ore se nga mu fut ky nacionalisti
ku je fut mor etnik
se nuk te le me ik
jo bre pa pire dy ryshka
nuk e luan se plas pushka
Helga ty te kap shpejt me duket se ti sa her qe je tap te hyp delli me shkrujt poezi, pa boj nji cik ven eshit se sa erdhi ajo. Edhe paska ftoht me duket.
Eshi si e do venen domethan me ca lloj ngjyre. Se ne spo ,arrim vesh se ca po pijme.Jena bo thum fare.
Citim:
Pini burra si ta doni
dhe rakija te derdhet lum
per shoqnin sot do ta djegim
te na rroj ky forum.
Hjade gezuar njiher dhe ju paca kte dolli po e ngrejm per Myzeqari se i tako, ka 3 dit qe vetem ai po pagun.
Helga ke naj lek aty ti se karta ime eshte boshatis, po ta them kshu ne vesh se mos e marin vesh te tjeret
Mir e lnova o etnik djali apo jo.
o myzo po paske qelluar ESHIN more . me ke i re , me ate me xham apo me ate pa xham, se me duket se te jane prishur edhe fshirset e xhamave te syzeve more
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Ti Myze sa doren e rende e paske o te shperlafte rakija te shperlafte , po ti me re mua ore. C'pritje qe beni dhe ju Myzeqaret aman ,pa hy mire t'hyn ai tjetri bam me grushte, mire qe nuk kishe ate automatikun e mbushur se gjaku gjer ne gju do behej sonte.
Citim:
Ore se nga mu fut ky nacionalisti
ku je fut mor etnik
se nuk te le me ik
jo bre pa pire dy ryshka
nuk e luan se plas pushka
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
hahahaahhahaahhaahahahhaahhaha, s ae mir je maj Eshi!
hahaahahahahahhahahahahahaha, hahahahahaha
o nan-tha ,,,hahahaha
o m`bjer ven, hahahahahahaha
o shkoj atje ku jam ken, hahahahaahahahahahahha
s a emire q eje o zot
Sikur te kishim dhe KSENIAN, o zot do ia kalonim mrekulli sante...
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Citim:
Po lene dreqin mos me nxirr hordhiqet pashnerin,. e hu haaa tashi qe ke pi ti sle gjo pa nxjerr. 100 her tkam thon mo dreqin qe mos pi shum se ti nuk e man fare nuk e man. Po ku hike ai myzeqari pashnerin, shife njiher se mos po na bo naj qeder anej mor aman.
nuk isha nbanjo mer jo , kisha dal ne ajer te paster te pshurrja se ne Shqiptaret vdesim ta bejme ne natyre
..........po ma mbushni nji got mu se me hyn dridhmat nga ftohti...................sa raki e mire qe qeka more ...................
Shikjo kjo tani ,do iki nga shpija te marr Skenderbegsat per mua. He mi c'ke ti se pranoj dhe check une loool
Citim:
nuk isha nbanjo mer jo , kisha dal ne ajer te paster te pshurrja se ne Shqiptaret vdesim ta bejme ne natyre
..........po ma mbushni nji got mu se me hyn dridhmat nga ftohti...................sa raki e mire qe qeka more ...................
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.