| Forumi Horizont | Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Shi shi kush flet.Po ti ma ke prishur Barin mor i alkolizuar.Rri tere diten tap dhe njerezit kane frike te futen dhe eshte normale qe te kene frike,ca spret nga njerez si ty..:p
Pastaj,ajo nuk eshte komshija ime.Ate ma propozoi nje shok qe ta merrja,nuk e mora vete.
Kamarjere,silli per te pire ketij robit te zotit (c'rob zoti them edhe une,ty sikur te kane krijuar me copeza alkoli,ku pjesen me te madhe e perben rakia
)
booooooooooo po ca behet keshtu?!!!
spaska kam njeriu ne bar, ju ka zene gjumi nga alkoli me duket!!
hajt kamarier me sill njebirre ose e di cke?! m esill fare nje kamomil,se u pa puna po ja fus dhe une nje gjumi, se e shof qe qekam vetem sot ..........
naten te gjitheve.
Po ti levize pak belin.Shikome edhe mua,jam tek tavolina perbri.Qenke bere e bukur sot.Edhe parfumin klas!!ne keto ore po na cakordon organizmin.Nje xhek,please!!!!Hajde gezuar durrsake topolake!!!
hjade roke hajde
po ti thuaj more djale, ngri zerin se une ja fiuta gjumit desha s'desha.
radhes tjetee futja nje te bertitme se vallai s'shof shume une. mu duke si kamarier per koken time.....si duket nga kemish a e bardhe ............
une rri nje ore para pasqyres qe te behem njecik e bukur per shoket e barit, po nejse ti pe me si isha bere..steke fare !!!
u morem vesh eee. heren tjeter nje te bertitme se vjen direkt topolakja.
kamarier nje pije per mua te lutem
Ke pire me duket:p Pse ku jemi ne,ne MC Donalds te bertasim se na kalon radha???ketu jemi ne bar serioz dhe une nuk isha me kemishe te bardhe por me nje kantjere qe lexonte"Forca Milan" 

dhe bari nuk ka kamarier,por kamariere.Pastaj cte bertas une,ti kontrolloje celularin me ane te sekretarise se sa euro te kishin ngelur
Ok kur te vish here tjeter do marr nje postier te lajmeroje
Ciao!
Ku jane keta te barit?Ka njeri?
Per tu habitur,sa vjen edhe po ulet % e atyre qe thashethemojne(me duket se e shkruajta mire
) ...
Nje çaj te ftohte pls.
Persh.
So...cfare eshte thashethemi i kesaj jave mo???
Thashethemi i kesaj jave eshte se ty te kane pare me nje djale,nderkohe qe je e fejuar:p:p

mirembrema te gjitheve...
si jeni mire...
t' ju them te drejten me ka shkuar mendja per BOZE, a ka tek ky bari juaj....?
Alkolin nuk e duroj dot jo per gje por ma jep direkt ne koke e hop si i laç gjumi, me behet...
Nqs e ke llafin per Boze,nuk ka.Nqs do te besh ndonje poze
:p hajde se kemi dhomen artistike ne katin e dyte.Prit sa te marr celsin dhe nje shishe me sprite per Ty se vete do pi xhek

| Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.