| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Jo mor dreq nga dy pun bej dhe une , po sot qe thua ti kam njecik rufe esjam dhe aq mire , keshtu qe opingat ne shtepi
DURRSAK KU VAJTE TI MO AMAN??!!
Hi there !
Hali hallo si po ja kaloni sa mume paskeni pire bububu , hajde pijme prap hahahahhaah o njerez a Skeni me shku ne pune a ?
A keni shpija more si mbetet ne club e te ky pupupupupuppupupu
me thashetheme , He kush mka permend sot njiher sa vet qoni doren e mdiftoni ne surrat hahahahahahahahahha
Hajde pijme se sju a ve fajin jo edhe nqse se keni fol per mu se skeni fol ju por asht pija ajo qe flet gagaggagagagagaga
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Jemi bere per tu puth mor flori............................ po mire sikur eshte orar gjumi per ty apo e kam gabim
te pershendes durresi
o durresi kush te kap ty mo...............lena rehat pash zotin tend , hajd se do takohemi andej nga QYLI nacionalistin ma ke pare qysh e kam, beji te fala..........................dhe po ke ndonje problem them sikur.........bej nje ze se erdha 
trendelin me lule shume
hidhu ti te hidhem une
she she dreqi kafe po pi mor i uruar
Citim:
o durresi kush te kap ty mo...............lena rehat pash zotin tend , hajd se do takohemi andej nga QYLI nacionalistin ma ke pare qysh e kam, beji te fala..........................dhe po ke ndonje problem them sikur.........bej nje ze se erdha
trendelin me lule shume
hidhu ti te hidhem une
she she dreqi kafe po pi mor i uruar![]()
Ej po he cfare thashathemesh ka ketej?
Po flitet per mire apo per keq?
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Ej po he cfare thashathemesh ka ketej?
Po flitet per mire apo per keq?
.....................pim nga nje gote bejme muhabet dhe ia themi dhe ndonje kenge nga keto te tonat, po ke ndonje mendje je e mireseardhur
Citim:
ne ketej sbejme me the te thash.....................pim nga nje gote bejme muhabet dhe ia themi dhe ndonje kenge nga keto te tonat, po ke ndonje mendje je e mireseardhur
o durrsi ketu me ke dhe mua ..........next door...........later
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Une pij vetem vere! Problem?

Citim:
Ne asnje menyre secili pi ate qe i do zemra
pershendetje................duku edhe ti andej nga darka se tani eshte cik si heret
O Myzo po mos rri Offline o miku im se nuk po te gjej dot se ku je, se kshu me duket sikur po jemi pa elektrik dore edhe nuk shohim njeri tjetrin. Po si thua te ja ngopim ketej apo dalim nga qyli?
ore keni marr vesh ca ka ba vaki ?
hey guys
po si spaksa asnje fytyr te njohur ketu more ta marrte e mira ta mart, une thashe do dehesha me miqt e barit po asnje sqenka verdall, nejse se do pihem vet :p 
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
O Myzo po mos rri Offline o miku im se nuk po te gjej dot se ku je, se kshu me duket sikur po jemi pa elektrik dore edhe nuk shohim njeri tjetrin. Po si thua te ja ngopim ketej apo dalim nga qyli?
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ore keni marr vesh ca ka ba vaki ?
Citim:
Po citoj ato që tha Cx55
He re ti ste rihet po e them vet
Me ka vdek dashnorja ime sot o popull!!!!!!!!!!!!! ajde shnet
Citim:
Ku te duash durrso, vetem me thuaj ku je .........
mejreme ca ka ndodh ?
Citim:
Hidhu nga qyli se aty eshte shoqnija vjeter Myyzoooo
ja erdha te rri pak vetem,
brb...bla-bla-bla...
Re: ja erdha te rri pak vetem,
Rri vetem rri se ne jemi nga qyli.
Re: Re: ja erdha te rri pak vetem,
Citim:
Ktu ke thashathemet e gjete ti me u ngasheru, hajde nigjo thashatheme tashi per ty....... Naten Helga naten!!!
O daje erdhe ti , se ke filluar mos na flasesh dhe me goje tashti
Re: Re: Re: ja erdha te rri pak vetem,
Citim:
kjo ka merdhif se femer daje ...VK.......... bi tjetra ndashni ne na zbrazet ne ktu siper na plasi kaptina ne per njerzit.......... se pak kemi hallet tona ne te majm ne hallet e ksja
HAHAhahahhaaaaaAAAAAAAAAHHh ca rrotash ka ba dynjana daje
Re: Re: Re: Re: ja erdha te rri pak vetem,
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
ej femer Elba?!-Ti ke lindur e merdhitur!-mjaft...Nuk ju ka qare njeri hall juve jo,
ok?
jam njeri pa halle une,
kot per qef , per thahse theme...ka gje te keqe?!-mos i lexo fare!
Re: Re: Re: Re: Re: ja erdha te rri pak vetem,
Citim:
Mos u kap me burra ti goc....

Re: Re: Re: Re: ja erdha te rri pak vetem,
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
ej femer Elba?!-Ti ke lindur e merdhitur!-mjaft...Nuk ju ka qare njeri hall juve jo,
ok?
jam njeri pa halle une,
kot per qef , per thahse theme...ka gje te keqe?!-mos i lexo fare!
dhe tezet .............. 

Re: Re: Re: ja erdha te rri pak vetem,
Citim:
kjo ka merdhif se femer daje ...VK.......... bi tjetra ndashni ne na zbrazet ne ktu siper na plasi kaptina ne per njerzit.......... se pak kemi hallet tona ne te majm ne hallet e ksja
HAHAhahahhaaaaaAAAAAAAAAHHh ca rrotash ka ba dynjana daje

hajde tung te gjitheve
He si jeni si po ju shkon muhabeti e pija .
KISHA Nji PROPOZIM sikur te luanim boling si thoni cuna .
Ok pra jeni shume te mire e neser mrama ju du te veshur klas se do shkom nje bar qe ska jane vetem V.l.P OK
He a spo mthoni flm per ftesen a .
OK pra sonte po pijme e nete tjera do e nderrojme barin pak qe kur te vijm prep te na ket marre malli per barin tone .
Hajdeni me pushni se une spo ju pushi se jeni shume e me lodhen buzet.::
)).
erdha ta pi nje kafe... bari qenka plot vetem se nuk kane hyre akoma brenda
durrsaku hajde te ftoj per nje kafe. the fjale me mend
vec per hatrin tend do pushoj replikat 
per mua nje ekspres me qumesht
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
erdha ta pi nje kafe... bari qenka plot vetem se nuk kane hyre akoma brenda
durrsaku hajde te ftoj per nje kafe. the fjale me mendvec per hatrin tend do pushoj replikat
per mua nje ekspres me qumesht
Citim:
Ma bone qefin lal. sa per kafe esht knaqesi me pi kafen me ty, por per bela shumicen e rasteve shkoj nga qyli se e kam cik ma afer. Por po pij kafen ketu me ty dhe po pranoj ftesen dhe darken po te ftoj qe ta ham ke qyli.
He si thu???
PS. Deri tashi isha duke par se si po shkonin punet me ju ne forum por u fshin shpejt ca.....( pjata, pjata) hihihihihihi
lejohet me kercy aty maje barit apo nuk lejohet 
Citim:
me gjithe qef. jo per gje po per cunat durrsake kam nje respekt te vecante.
pjatat do i thyejme prej qefit ke tavernalejohet me kercy aty maje barit apo nuk lejohet
![]()
ah nuk e dija. bej betim solemn qe do kem vetem fjale te embla.
nganjehere duhet treguar edhe vendi per fat te keq.
nga taverna qyli vij me gjithe qef se m'ka vajt ne mend me thy pjata 

mi bej te fala detit se me mungon shume. kur te jesh ke bregu e ta shohesh ashtu ne dimer thuaji qe analisten e ka marre shume malli te luaje me te.
do degjoje
pacim
Citim:
ah nuk e dija. bej betim solemn qe do kem vetem fjale te embla.nganjehere duhet treguar edhe vendi per fat te keq.
nga taverna qyli vij me gjithe qef se m'ka vajt ne mend me thy pjata
mi bej te fala detit se me mungon shume. kur te jesh ke bregu e ta shohesh ashtu ne dimer thuaji qe analisten e ka marre shume malli te luaje me te.do degjoje
pacim
meqe eshte dita e fundit ma bej dhe nje favor tjeter, beji nje fotografi adriatikut ne dimer... s'mbaj mend qe kur e kam pare per here te fundit ne kete stine..
ah po ne vit te 4 gjimnaz kur beme ekskursion tek vollga. 
rrofsh
ca do maresh tjeter ti? mua me pihet serisht nej kafe darken me vone se heret akoma 
Citim:
meqe eshte dita e fundit ma bej dhe nje favor tjeter, beji nje fotografi adriatikut ne dimer... s'mbaj mend qe kur e kam pare per here te fundit ne kete stine..
ah po ne vit te 4 gjimnaz kur beme ekskursion tek vollga.
rrofsh
ca do maresh tjeter ti? mua me pihet serisht nej kafe darken me vone se heret akoma![]()
Re: hajde tung te gjitheve
Citim:
Po citoj ato q?tha Colpo_di_Fulmine
He si jeni si po ju shkon muhabeti e pija .
KISHA Nji PROPOZIM sikur te luanim boling si thoni cuna .
Ok pra jeni shume te mire e neser mrama ju du te veshur klas se do shkom nje bar qe ska jane vetem V.l.P OK
He a spo mthoni flm per ftesen a .
OK pra sonte po pijme e nete tjera do e nderrojme barin pak qe kur te vijm prep te na ket marre malli per barin tone .
Hajdeni me pushni se une spo ju pushi se jeni shume e me lodhen buzet.::)).
C'a bohet ketej njehere.Ato leket e muajit kush i ka mbajtur?Banakjero..
Te gjitheve nga nje pije nga mua,ta bojme det sot.
Kisha kohe pa ardh ketej,si gjithmone plot
.
Grupin e vjeter vallai kam kohe pa e pa,jane shpernda si vaji ne lakra.Hec mo,jeta thuaj.Vetem kujtimen kane ngel,kur kapnim shishet dhe si hiqnim nga dora pa i mbaruar.Kur te gjithe rrezoheshim ne piste dhe mezi coheshim.Kur te gjithe nuk njifnim njeri-tjetrin edhe pse ishim grupi me i papare.Kur te gjithe iknim diten tjeter ne shtepi,dhe kur venim ktheheshim menjehere se sna rrihej.Ehhhh kohe te vjetra.
Hajd pra cuna dhe goca,nje dolli per te gjithe.
hajde gezuar,gezuarr!Ehhhhhhhh si ti harrojme ato kohe atehere.te kujtohet Bledum kur kishim nga nje femer ne preher dhe duke pare ndeshjen ne televizor therrisnim:FORCA MILAN!!!fORCA MILAN

Eh ato kohe.
hajde gezuar!!
eh.............cpo me shohin syte ne kete a bar...epo....Bar i thencin, pu pu cme shohin syte....Nejse, po ulem aty ne qoshe dhe po veshtroj indiferente manjaket e ketij Bari..ua, shih si bertasin...ua e shkuli gocen e gjore nga 'faqet' ky, prit, prit........ si Roke me duket
,
...E zeza c'rremuje dhe zera te larte, po spaskan as nje cike edukate keta more
, uë, shih ata atje te banaku..... edhe pine edhe rrihen 
.....a me ne fund, ata atje po festojne
me siguri ditelindjen e Lorit apo Sunbeloved, ndoshta jane ata se si njoh mire.....
.....po iki me mire pa marre ndonje shishe kokes....
Isra!Ide e bukur kjo.Ike me mire se jo per gje,por ku ta gjesh te marresh ndonje shishe kokes,bjere ketu,por mos merr ndonje kissssssss te fuqishem nga ndonje.....vajze
:p:p
,se ta merrje nga ndonje djale hallall!
Une per vete i [pagjume sot dhe po pi nje xhek,neto xhek pa ice pa red bull.Probleme sot,por qe po mundohem ti kaloj ketu ne forum.
Pershendetje dhe do vi ndonjeri.I/e mirepritur!
Pershendetje!
Hey kaq tape qenkan bere te gjithe sot qe nuk o shoh asnje ne lokal.
Hej kamarier ma bej nje dopio mua se me ka hike pak truni sot.
eeeeeeeeeeee ku jeni ore.
U be kohe e gjat qe nuk jam dukur fare ketej, po si shkojn punet ku jan te tjeret, nga kan tretur....
Kamarjer me bej nje Expresso te gjate dhe nje uje mineral.
Mos harro shtypin ma sjell te humb pak kohe me "thashethemet" e gazetareve.
Pershendetje
hej o kamariero po ku je more lale se ke humb fare!
Ma bo nje kafe te shtrydhme mua qe te mbledh edhe mendjen se me ka hike truni fare!
Chao!
Ua, u mblodhem pijanecet apo kafexhinjte ketej, .... eh..skeni faj, mua sme shihni jam bere e padukshme...
...i besoj andakadabres..

cesht kjo muzik ne sfond .....
Atehere edhe mua kameriero me sill Lori kafe, dhe nje gote uje me akull ama se qenka goxha vape ketu......
Kujdes Ollinterin lale, mos e bej tap se e rref babi te shpia.

ky bari i thashethemeve si duket nuk ka mbetur i till.
nuk ke me eknd i ndrron dy llafe.
eshte bere si byfe shkolle, vijne marrin nje kafe dhe shtu me kafe ne dore ikin. Po ndaluni ndrrojme ndonje llafe o njerz se u harruam fare.
Si thoni per nje Big Party ketu ke bari

me sjell nje expresso te gjate mua dhe nje raki rrushi.
Pershendetje
Paska ardhur gjithe shoqnija ne lokal. Sot kam ndermend me u be tape. Hajde dopio per te gjithe se paguaj une. Unforgivable mos u merzit more djale se thashethemexhinjte do te mblidhen perseri ketu se nuk kane ku te vene tjeter.
Nje dopie edhe per Isren 
Hajt tung!
jo more..........dashke te me besh xurxull hee........
Me mire uje se dopio.......
kam qejfin tim une ore..............
Ore, po ku jane vajzat, po djemt e tjere.......
, sbejne thashetheme ato, mire pra, po them une nje te tille..
Dhe pse e kam zbuluar barin tuaj kohet e fundit, (sepse rronx me te fsheht sbesoj se ka
) , kam degju disa gossip....psh, roke rri tere naten zgjuar duke pare filma erotik deri ne 4 te mengjesit....me sa degjova, e ka lene e dashura...keshtu qe.....e kuptoni vete ju.............
:p
Ndersa te tjerat po i le per nje here tjeter.....
Me mire te kercejm....I like to move it it........

hi
o kalamaja po me duket i lezetshem ky bari juaj.po si mor se kisha pare me pare une kete?po vetem emri nuk po i pershtatet,se po me duket me shume si bar alkoolistash se sa thashethemexhinjsh.
doni nje thashethem te fresket fare ju?po me dhate gje per te pire jua them.he bravo kamarier keshtu ka lezet.nigjoni tani:
shefi im ka dashnore,dhe ajo gruaja e vet gjynaf e shkreta qe e merr njezet here ne telefon.mua te shkretes me bie radha te genjej,jam bo profesioniste,ca nuk sajoj.ca ti bosh po don me e majt punen fort duhet me rrejt ka ihere.Nejse ta lejme shefin ,na thoni ju noj gjo.
Shi shi shi sa qeka bo grupi ketej.
Babe,ku i shef alkolistat ti mi (pervec Jimmit dhe Rokes :p
),po Rokja kur behet tap e fillon me puthje pastaj,edhe shenjtori keshtu e ka pijen,me te puthme 
.Gjynaf cunat 
Thashetheme qe jane bere ne kete bar nuk jane bere ne lagjen e asnjonit
.
Une po e ngre nje dolli per Barin,edhe nje tjeter per te gjithe grupin,pa perjashtim.
Me fund kete 
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.