Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cila ishte dhurata me e bukur per ju? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10510)

Postuar nga PARIS datë 21 Janar 2006 - 02:30:

Ashtu eshte zemra, por jo te gjitheve u fillon emri me "A".
hahaahahahahahaahah, -s`e kisha besuar kurre qe do existonte nje tip
i dyte sikurse tipi im , krejt i cmendur sikurse une.
Ndaj te kam xhan, shume xhan!

Tani, po them dhe dy vargje per temen!

Do kisha deshire te beja nje Udhetim vetem per vetem me Diabolic`As
mespermes Parisit.

ps:-me co fjale se vij, kur te jesh i lire, pa provime kuptohet!!

Postuar nga cupka datë 21 Janar 2006 - 02:34:

haha...
Paris e dashur Paris, te te thot cupka nje sekret ty? Shkrimtaret para vdekjes nuk i merr vesh njeri se ku djallin i bien çekanit ama me te mbyllur syckat i ze nje fame boterore qe ç'te te them, ndaj dhe ti ngushellohu me kete qe si shpirt "artisti" qe ke, keqinterpretohesh nga populli. Dakort zonjusha pariziene (medemek)?

Postuar nga PARIS datë 21 Janar 2006 - 02:41:

Kujt i plasi per popullin se ca mendon moter e dashur shejtanke!
Mjafton qe une s`mendoj asgje te keqe per veten time!!!

Vrimat e gardhit s`i mbyll dot motra se jane shume!Shume!
Sa per famen me symbyllur-e kam ne realitet nje fame me te madhe!
Shkrimtare, poete, gazetare etj etj...po e le me kaq motra!
Pastaj kur mbyll syte,-une fle si gjengj i bute,as enderra nuk shikoj!!!!

Bota le te flase, ate pune ka!
amerikane jam, amerikane-ma ka qejfi parisin vdes!

Postuar nga diabolic datë 21 Janar 2006 - 02:42:

Une i cmendur ? Jam me shume se i cmendur , jam i cmendur pas... nejse se jane thashethemi keta fshataret . Do te vij momenti kur pas fjaleve edhe syte tane do te shihen dhe nuk do te kene akullin e ekranit te kompjuterit si sfond iluzionesh... Te puth edhe qesh ne menyre qe yjet te shendrrisin me shume dhe te na ndricojne neper erresiren e largesise...

Postuar nga PARIS datë 21 Janar 2006 - 02:46:

Dmth, PARIS vetem UNE dhe TI!

...Dhe ndersa shetisnim mespermes Champs Elisee`-se,
u puthem aq njerezisht,-sa na u perveluan ndjenjat ne nje trup te vetem!

haahahahahahahaha, -kaq do shejtanka!Filloi ajo...shttttttttt babe!

Postuar nga diabolic datë 21 Janar 2006 - 02:56:

Bota le te flasi ne te heshtim dhe te vazhdojme te puthemi ... sheeeeeeeeeeeeeeeeeet !

Postuar nga ~Enigme~ datë 08 Korrik 2006 - 09:30:

Dhurate e bukur per mua eshte kur ai ose ajo qe te dhuron mer kohen te krijoje dicka se sa te shkoje dhe ta blere. Nuk eshte vetem koha dhe perpjekia apo mundimi por ne ate krijim personi fut dhe nje pjese te vetes se tij. Degjohem si klishe por nje poezi apo nje pikture me nenkuptim ka me shume vlere se sa dicka metarialistike ndonjehere.....

Postuar nga darma datë 08 Korrik 2006 - 10:22:

Te them te drejten :lart:

..... Sikur te me dali ndinjeri te me dhuroje nje vile ne Malabu ose ndonje limuzine me gjithe shofer personal brenda nje udhetim 3 mujore neper erope ose beje 6 muaj ne vende te ndryshme te botes....
Ndonje unaze djamanti roze nja 5 karat sa koka ime (po erdhi me varese dhe byzylyk e vethe nuk ankohem) nje vazo me lule te freskta cdo te shtune ne deren e shtepise sime.....uuuu per te mos harruar 5 vjet nje pastruse per shtepine dhe nje kuzhinjer te paguar nen sherbimin tim....
Ndonje certifikate per ndonje masazh cdo muaj ....

uuuhhhhhh u lodha .....rikthehem sa te pi nje gote uje te ftohte

Postuar nga freespirit datë 16 Korrik 2006 - 05:34:

Dhurata me e bukur qe kam marre eshte tufa me e bukur qe dikush mund te imagjinoj me trendafila te bardhe.
pershendetje

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 23:14:

qeni

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.