Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17657)

Postuar nga BIONDIA datë 19 Shkurt 2010 - 23:26:

Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt ..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Shkurt 2010 - 23:32:

Vetem une s'gjeta qe s'gjeta nje dashnore ketu ................. po thate ...... s'ma var njeri ........ ...... mire ato qe ma kane pare surratin ...... ene s'u ve faj ......... po ene tjetra qe sapo hyri do me me heq qafe nje ore e me pare ..................... pa pa pa ......... sa shpejt qarkullojne thashethemet ketu .........................

Postuar nga BIONDIA datë 19 Shkurt 2010 - 23:40:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

shyqyr asaj qe qenka ngaterruar me ate , qe te kemi ty ketu bionde

seriozisht sja uroj as hasmit ate qe ka kaluar ajo ate kohe dhe une ...isha dhe e semure vete e do rrija te qetesoja ne ate ...tani e kaluar por kjo ka qen arsyeja qe jam fut ne kete forum pastaj njoha antare qe me pelqen te bisedoj dhe ja ku jam mbas 4 vjetesh ...

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt ..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...

Sa kam qesh.

Do e bejme si Luftar Paja qe tha "Mire une, qe kisha lene lopen pa lidhur, po ai qe e vodhi nuk paska asnje faj xhanem?".

Per temen s'ka koment. Per falenderime bujrum, por e vetmja merite eshte qe forumi ka qene gjithmone hapur pa u prishur. Sigurisht duke u treguar tolerante me ata qe kujtojne se mjekojne ekzistencen me pseudo-metamorfozat e zakonshme.

Gjithe te mirat.

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 00:29:

Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Sa kam qesh.

Do e bejme si Luftar Paja qe tha "Mire une, qe kisha lene lopen pa lidhur, po ai qe e vodhi nuk paska asnje faj xhanem?".

Per temen s'ka koment. Per falenderime bujrum, por e vetmja merite eshte qe forumi ka qene gjithmone hapur pa u prishur. Sigurisht duke u treguar tolerante me ata qe kujtojne se mjekojne ekzistencen me pseudo-metamorfozat e zakonshme.

Gjithe te mirat.

ti qesh po prit kur te vije parcella e ndonje avokati ty qe te ekrkojne demet ja nje qe e merr kete gje me te qeshme jo si debora e turll kurioze te medhenj...

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente

Avash ti avash, se na bere te vdekur. Leri legjendat se kemi vite per te jetuar para.

Bionde, ketej jane lidhur, ndare, zgjidhur, martuar, etj. Se ben forumi e ben natyra jone

P.s. Ku eshte ai i_pafajshmi, kishte pune tha mesazhin e fundit qafiri.

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 00:42:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]

Avash ti avash, se na bere te vdekur. Leri legjendat se kemi vite per te jetuar para.

----
t'u thafte goja t'u thafte

Jo mo jo legjenda eshte edhe ne kuptimin kur njeriu eshte pioner i nje fushe te panjohur per te tjeret. NUk do te thote domosdoshmerisht qe nuk jeton, ku te vete mendja ca rrobi.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 00:52:

Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Citim:
Agata ti je moj vajze?
s'po e kuptoja ngaqe the analistja jo klodel

Une moj un jam... Sabina, agata, odeti...
Por nuk futem dot me pseudonim e vjeter, do e shpjegoj me poshte pse-ne.

O Ana (nje nga modet e para te ketij forumi) pseudonimi yt Analistja, me ka pas pelqyer shume... E vazhdoj te te kujtoj me emrin Ana

Me mungon ajo perjudhe. Forumi, kishte njerez vertet te kultivuar, e Chit_Chatet i benim direkt ne msn... Te kujtohet kur futeshim nje grumbull moderatoresh e flisnim te gjithe se bashku ne hotmail, vinte edhe Faja...

Ah... Mu kujtua ne kete moment Admirali, Blendumi dhe Jymi, o zot sa me benin per te qeshur, Jymi vazhdon akoma te me bej per te qeshur...

Citim:

E shef mesova nje te re per tresh qafirin paska qene chatist hahhaha

Po aljohin nga behet?

PS: Une per vete jam regjistruar kur forumi sapo ishte krijuar dhe anetaret ishin sa duart e dores. shumicen e dores se vjeter i njof, me nje dore vazhdoj te jem ne kontakt. Me duhet te pranoj qe karakteret me interesante qe mund te ekzistojne i kam njohur prej ketij forumi.
Por si grupi i barit te thashethemeve s'behet. Cdo mengjes na priste kafeja ne forum

ahahahah Vazhdoj te komunikoj me Treshin.

Aljohini shkon shume mire, eshte bere me vajze... o zot sa te mire qe e ka.
Eshte shume i zene, por here here gjen kohe te me kujtoje... Djale vertet fantastik.

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 01:16:

Re: Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1

Me mungon ajo perjudhe. Forumi, kishte njerez vertet te kultivuar, e Chit_Chatet i benim direkt ne msn... Te kujtohet kur futeshim nje grumbull moderatoresh e flisnim te gjithe se bashku ne hotmail, vinte edhe Faja...

hahaha e me verte edhe manaxheret e kompanive te medha do kishin zili komunikimin tone virtual permes msn hahaha

O zot ca gallate ka pas.

Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.