Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17657)
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt ..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...
Vetem une s'gjeta qe s'gjeta nje dashnore ketu ................. po thate ...... s'ma var njeri ........
...... mire ato qe ma kane pare surratin ...... ene s'u ve faj ......... po ene tjetra qe sapo hyri do me me heq qafe nje ore e me pare ..................... pa pa pa ......... sa shpejt qarkullojne thashethemet ketu .........................
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
shyqyr asaj qe qenka ngaterruar me ate , qe te kemi ty ketu bionde![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...
Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Sa kam qesh.
Do e bejme si Luftar Paja qe tha "Mire une, qe kisha lene lopen pa lidhur, po ai qe e vodhi nuk paska asnje faj xhanem?".
Per temen s'ka koment. Per falenderime bujrum, por e vetmja merite eshte qe forumi ka qene gjithmone hapur pa u prishur. Sigurisht duke u treguar tolerante me ata qe kujtojne se mjekojne ekzistencen me pseudo-metamorfozat e zakonshme.
Gjithe te mirat.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]
Avash ti avash, se na bere te vdekur. Leri legjendat se kemi vite per te jetuar para.
----
t'u thafte goja t'u thafte
Jo mo jo legjenda eshte edhe ne kuptimin kur njeriu eshte pioner i nje fushe te panjohur per te tjeret. NUk do te thote domosdoshmerisht qe nuk jeton, ku te vete mendja ca rrobi.
Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Citim:
Agata ti je moj vajze?
s'po e kuptoja ngaqe the analistja jo klodel![]()
Citim:
E shef mesova nje te re per tresh qafirinpaska qene chatist hahhaha
Po aljohin nga behet?
PS: Une per vete jam regjistruar kur forumi sapo ishte krijuar dhe anetaret ishin sa duart e dores. shumicen e dores se vjeter i njof, me nje dore vazhdoj te jem ne kontakt. Me duhet te pranoj qe karakteret me interesante qe mund te ekzistojne i kam njohur prej ketij forumi.
Por si grupi i barit te thashethemeve s'behet. Cdo mengjes na priste kafeja ne forum![]()
Re: Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1
Me mungon ajo perjudhe. Forumi, kishte njerez vertet te kultivuar, e Chit_Chatet i benim direkt ne msn... Te kujtohet kur futeshim nje grumbull moderatoresh e flisnim te gjithe se bashku ne hotmail, vinte edhe Faja...
Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.