| Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali i Durresit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12369)
flm nik Hajde gzuar
papapapaapaa sa kavaliera qe jeni ju durrsaket aman o goca hidhnu nga durrsaket se jan shum te mire....
eeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!
.............. ça te kame thene .................... jena gjith kripe ne Buzeqeshje ............
kamarier ............. na bjer nganje gje ............... Buzeqeshjes ...... Bucimakes ...............Demokrates dopio ( se eshte blu ) ............. kurse mua dhe Nigos ........... dopio Jack Daniels ................... + edhe kush te vije e ka te paguar .................. Gezuar ............

he mo cbehet ketu...po pini ju e,pini,pini......cti bejme drejtorit qe eshte zemer mire....se do te pij dhe une.....
O nik_serjozi po si nuk na bone i vizit anej nga lokali i tirones o burr i dheut? loool Dera eshte e hapur per te gjithe lal
Sic me shijon kafja ketu, s'me shijon ne asnje lokal tjeter.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Sic me shijon kafja ketu, s'me shijon ne asnje lokal tjeter.

Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes
O nik_serjozi po si nuk na bone i vizit anej nga lokali i tirones o burr i dheut? loool Dera eshte e hapur per te gjithe lal
hem tani me doli gjumi mire dhe i kam fut nja dy teke raki me ket kushon ketu.....
hajdeni trimat e xha jahos se kam sjedh nja 2 shishe raki mali apapappapa per koke te sateme eshte njish fare
e viva
jom bo pijanec i keq pavarsishte se nuk du me pi shume sot se sme ka dal akoma ajo e parmromshme ne dasem....ju pres per rakin e re qe kom sjedh
sonte do i luj fen tap kam me u bo ene disko kam me e bo lokalin
opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sssssssssssssssssssssssssss
nik mos pi kaq shum aman qe ne mengjes e leme per nga darka ma mir se tash esht teper heret
qa heret lol dita e mire duket qe ne mengjes...apo jo?
po ti ulu..ulu ta bisedojme nje here...vetem nji sec sa te bej kafen se e cova kamarierin jashte...sepse e kisha mendu e para qe do vi ketu doo jete femer dhe si deihet ca bohet...nje mashkull dhe nje femer vetem...sidomos ti aq e bukur...upsssssssssssssssssssssss
ah nik nik vetem per prapeshtira te rreh ajo mendje ja shiko se po mbushet lokali plot me kliente dhe sjemi vetm thirre kamarierin kot e nise jashte..
Kamarier silli nje kafe ekspres nikut ta qetesoje dhe ti heqe mendimet e kiaj nga koka
ahhahahahhahahha
loool se kam une fajin qe je e bukur ti edhe me ngre tempraturen 48.8grade
ja erdhi dhe kafja zonjushe...si je?si ke qene?a ke qene dhe pse ke qene?
a fjete mire lol
Nik me duket se paske nevoj per doktor pa problem mos u shqeteso se te sheroj un meqe esht dhe profesioni im je ne duar te sigurta
ps
uuuuffff cpaskan qene kta durrsaket ......
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Nik me duket se paske nevoj per doktor pa problem mos u shqeteso se te sheroj un meqe esht dhe profesioni im je ne duar te sigurta
psuuuuffff cpaskan qene kta durrsaket ......
:p
ta gjej vendin une ty pa merak...

Ja erdha dhe knej nga DR une te shoh ca po bohet.O kamarjero ma sill i Red bull mua.Ýshalla po vjen NÝKU a ndonje tjeter te na bej pak shoqeri se vetem s'rrihet.....
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
engjell flm lal por si kam punet mire me tironcit prandaj nuk jam i mirpritur anej..:p shaka lal por skam pat kohe fare per te qendruar ne pc mgjt do te dal vetem po me qerase ti se spaskam marre leke me vete sot:p
flm engjell flm lal si gjithmone e dashur...
sexit ja cove pijen ti merr horr se po mu sorrodhatke kot verdall shpej....
edhe nje shishe xhoni mua
buze ku behesh lol a cje ti ma ke marre ne qafe edhe glakus me eshte bere pijanec te keq dreqi...
pa mire qe dreqen ka kohe pa e pa...e myten leximet...
Ehh lokalet e Durresit, ... Pas ores 9.00 pm nuk gjeje njeri, bosh, no matter e hene apo e shtune apo e diele.
Citim:
buze ku behesh lol a cje ti ma ke marre ne qafe edhe glakus me eshte bere pijanec te keq dreqi...
pa mire qe dreqen ka kohe pa e pa...e myten leximet...
çun ............ shpejt hajde pyete Buzeqeshjen se çfare do marri ??? ......................... na e mbush tavolinen plot ...............
........... Buzeqeshje ......... gezuar ............ !!!!
Hmmm
E keni ne terezi ju mer plak, i fusni nje dolli ene ne qejf si jevgjit e CF-se 

me uzon e perzier me uje 

Se mos ma ngase kush Buzeqeshjen, se jua mbylla lokalin 

Pse re dhe uzon e perzini me uje ju ke CF ??? 

Hmmm
Jevgjit ate kane pas bere, perzinin uzon me uje, qe te pinte e gjithe shoqeria 

pune te mire benin edhe ata plako nga halli e kishin i hidhnin uje qe mos tu mbarohej shpejte
nje vodka me redbull mua plz
Me sill edhe mua nje Red bull po pi me Nikun se andej nga TR ska njeri hiç.Pershendetje Niku.Mund te ulem ketu me ty???
ene pyt lol sigurishte,redbull ti?pak vodke te kuqe do shkonte me mire lal?urno
si ke qene?si je?si do te jesh?
FLM. Mire kam qene,mire jam dhe shpresoj se mire do te jem sipas parashikimeve te mia dhe te personave qe me rrethojne....Po ti mire je???
ja ashtu-kshu pak i lodhur por do kaloj.
sexo ka ra gjo lol?

he he paska ra fukaralliku moll ktu mer jahu qa bohet ishtu.topen e jarebi spo na del kush knej mo.
erdha una!
kamarjer nje vodka lemonade mua se kafen sa e pika ke rozafa.
Ti bejem pak shoqeri nikut se paska ngel vetem.
un du nje caj se jam me grip..
per te pagumen, harroje o nik, vet e ke hap lokalin dili per zot e paguj shpenzimret e mia....
kujdes!!!do falimentosh sa te me kaloj gripi, smar me caj pastaj
ca te dush rrush e ke falas ti
engjell si te kam lal mire
mirmbrema ......
ku je Nik se humbe fare ???
hajde pime nganje gje ............. o kamarier hajde merr porosine ..........
Re: mirmbrema ......
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
............. o kamarier hajde merr porosine ..........
ah ti re
fol me mire se te pushova nga puna lol
nje shishe xhoni mu plako se ma shku menja me pi mire sot xhanem apapapapapa
Citim:
nje shishe xhoni mu plako se ma shku menja me pi mire sot xhanem apapapapapa
Ça bohet keshtu knej nga DR mo.Puuppuuu....ka ra xhiro fare knej mor jahu...Edhe Niku qe e hapi lokalin spo vje hiç...Mire qe vime ne Tironcat na i here.O kamarjero me sill nje çaj me limon lale...e kur te vi ai Niku thuj te duket me shpesh knejna...Bej te fala nga une 
eh, ky eshte realiteti i durresit, sexo, tre muj gango, nente muaj, ...... lango.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
eh, ky eshte realiteti i durresit, sexo, tre muj gango, nente muaj, ...... lango.
kshu eshte kur robt e kan ne terezi...te tjeret jan bo puntor te medhenj edhe nuk u intereso shume lokali edhe pijet..
une kam lon kamarierin ketu....
juve nuk eshte se jan durrsaket ashtu por po te punoje 9 ore ne dite dhe pastaj te shkoje edhe ne shkolle do te shihje sa mire do e thoje tre mujshin ene 9 mujshin plako
o nik si i nderron edhe ti lokalet mer cun si mbreti plakat
kamarier ma boj nje jin tonic te lutem
jo une nuk dua dicka te leme kete plakun te ngopet
i paguaj une te gjitha
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
jo une nuk dua dicka te leme kete plakun te ngopet
i paguaj une te gjitha
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
te te dhuroj nje pale syze te shohesh foton qe kam postuar ne forum se po te duket si plak ai ty?????
ike oj ti plakaruqe se ke arkivat e ke vendin
u argetoke ti? mbyllur ne shtepi argetohesh ti?
hahahahah sa e lodhur kjo moj aman
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
ike oj ti plakaruqe se ke arkivat e ke vendin
u argetoke ti? mbyllur ne shtepi argetohesh ti?
hahahahah sa e lodhur kjo moj aman
po une te paktem jam ne zyre dhe e kaloj orarin zyrtar duke tall k...t me plakaruqe si ty hahahahah
| Gjithsej 14 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.