Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 » Trego 437 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Pjese te preferuara nga filma te preferuar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13875)
Erin Brockovich
The Terminal.....i gjithe movie eshte great.....po skishte shume videos my favorite scenes nuk ishin still i like this one...
hahahhaha bleta...u saw it u said u love it..... deniro o i madh...
C'na mallengjen tani o Elsaaa... gjene e mire qe na solli Enigma Erin Brockovich te na jape zemer!
Ket Terminalin, s'e kam pare, po llafe t'mira kam degju... derisa t'pelqeka dhe ty do kerkoj dvd-ne. U tha, u bo!
Sweet november...
eshte permbledhje e movie pasi nuk gjeta my favorite scene qe eshte pjesa e fundit edhe pse eshte sad..
City Lights (Ch. Chaplin)
You can see now?
Yes, I can see now!...
Prandaj s'para me bente te qeshte Chaplin-i kur isha e vogel...!
The Godfather (Il Padrino)
The Notebook
Do you wanna dance with me? (beautiful).
Re: The Notebook
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Do you wanna dance with me? (beautiful).
bleta pertace
do u want to dance with me,honey????
Why not?
dy gocce di chanel,nje dhurat
per bleten,,,
ta marr moj nene.ta marr,
mos ta marr??
merre djali nenes ooo,bletes
mos ju ndaj,,,,,
E po, qe do ma varte cuni i Padrinos...!
Knoka dhe albanezce, dreqi!
[QUOTE]Po citoj ato që tha bleta punetore
E po, qe do ma varte cuni i Padrinos...!
Knoka dhe albanezce, dreqi!
[/QUOT
aahahahahhahahahahahhaahahahhahhhahaahahahahahahha
ahahahahahahah
ika se e dhe te forte,,,1-0per ty,hallall te qofte
qyqja, kta meshkujt e sotem!
sa ua merr nje cik ne kthese marrin arratine!
ka ik koha e padrinove!
blete,,,,po nukkame kohe te merrem me ty moj te keqen..
ketu ne virtualitet,,,,ndoshta ty te pelqen ne kete forme..por mua jo,,,
per llogje kavaje ke horra sa te duash ketu ne forum
he mo ti, si ben per nje dance!
cun i padrinos mbetesh, gjithesesi!
s'ti shau njeri mustaqet!
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
he mo ti, si ben per nje dance!
cun i padrinos mbetesh, gjithesesi!
s'ti shau njeri mustaqet!![]()
![]()
You've got mail
Midis reales dhe virtuales...
Re: pjese te preferuara nga filma te preferuar
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
...se nga filmat s'mbahen mend vec pjeset hot, mo!![]()
"A walk to remember "( Nje shetitje e paharruar)....Ky eshte nje nga filmat qe sa here qe e shoh qaj.....e njejta gje me ka ndodhur edhe kur kam lexuar librin me te njejtin titull....eh...dashuria...,eshte si era nuk e shohim ,por e ndjejme...( marre nga ky film)....
Ja dhe pseja ime e prferuar....
Kat sollem romantizmin ne ketu .
Gjarperushke dhe Bletke ajdeni na sillni skena me mesazhe te bukura. Bashkohem me shijen e Bletes ne filmin "Propozim i felliqur" me mesazhin "edhe nje tulle do te behet dicka".....Shume e goditur!
Kat, nuk e di e ke pare "Message in Bottle". Kam pershtypjen qe do te pelqeje.
Ne pikellimin e gruas se tij, nje lundertar perdor nje terapi duke shkruajtur letra dashurie dhe i hedh ne Atlantik brenda ne shishe. Nje gazetare gjen nje nga keto shishe dhe fillon ta kerkoje ate. E gjen .....dhe mgjs. lidhen dashuria per keta te 2 nuk eshte e lehte qe mbajne bagazhe te renda emocionesh....
nuk du komente
re
po e sollet ate te "propozimit te felliqur"jeni te medhenj
"ajo e tulles e shte shume domethenese"
dhe kur i thot--" i thought that he was better than me ,but he has only money more than me"keto jane me fjalet e mia ,,,jo tamam te sakta,,,
dhe pjesen tjeter te kevin kostnerit,,, tek filmi bodyguard,ku whitney shkon me vrap dhe e puthe,,,,tek pjesa kur zbret nga avioni..
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
nuk du komente
Enigma e kam pare ate film dhe eshte me te vertete shume i bukur.....
Une po postoj dhe nje tjeter qe e kam ripare para pak ditesh ...hmmmmmmm....cfare ben dashuria e vertete....eh.....
Eric Clapton - Tears in Heaven (City of Angels)
" Maska e Zoros " ..........kjo është një pjesë që më pëlqen më shumë .......... por se di pse ........ loja e aktorëve ......... kërcimi i tyre ......... apo bukuria e Caterin Zeta Jones ?? .............
pak art. nga filmi Koracata Potemkin i Sergei M. Eisenstein
pjesa eshte:masakra e shkalleve ne Odesa
Indecent Proposal - The Better Man
Shume domethenes ky film. I like it................
sa e madhe shprehja
"kur dy jan te dashuruar.,qendrojne bashke sepse gjerat qe te lendojne i falin dhe nuk kerkojne ti harrojne"
thank u
Mos na beni tja kthejme me -oi- ketu ....Ja merni shembullin e 3shit ektremistit---No comment! :p
Une mar virus ahahha sa here futem ne tubi keshtu qe do filloj te pershkruaj me fjale pjeset qe me pelqejne
Ne filmin Terminator me pelqen kur roboti, nje makineri e programuar te vriste, meson si te doje....kur eshte duke u shkrire ne llave dhe i thote djalkes...."Tani e di pse qani juve"
Scent of a Woman (Arome gruaje)
"There's only two syllables in this whole wide world worth hearing: women." (thenia ime e preferuar, ne versionin e edituar).
dale te fus ca xxxxx
Dead Poets Society (starring Robin Williams)
Nje film fantastik, nje nga te preferuarit e mi te perhershem. Nuk eshte rreth dashurise, por rreth poezise, dhe me teper, pasionit per jeten. Dhe Robin Williams eshte aktor i madh.
http://www.youtube.com/watch?v=HZ7GIVCmnUA
V for Vendetta
Remember, remember the 5th of November....
A qualcuno piace caldo - Some Like It Hot
asnje nuk eshte perfekt
Re: Dead Poets Society (starring Robin Williams)
Citim:
"There's only two syllables in this whole wide world worth hearing: women." (thenia ime e preferuar, ne versionin e edituar).
Citim:
Nje film fantastik, nje nga te preferuarit e mi te perhershem. Nuk eshte rreth dashurise, por rreth poezise, dhe me teper, pasionit per jeten. Dhe Robin Williams eshte aktor i madh.
The Shawshank Redemption
The Shawshank Redemption... filmi im i preferuar...s'kam pare histori te tille te nje njeriu me kaq kurajo e besim. Dhe pse s'isha ndonje fanse e Stephen King u bera pasi pashe filmin dhe i bleva dhe libra te tjere...
Revenge
ky film nuk eshte vleresuar shume por mua me pelqen.. and i love Anthony quins performance ...
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
[B
ky film nuk eshte vleresuar shume por mua me pelqen.. and i love Anthony quins performance ... [/B]
nje film fatastik qe ia vlen ta shihni, me nje fantastik Gian Maria Volontè,
indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto
Hem..! Cmenduri e Pushtet! Perzjerje eksplozive.
Citim:
nje film fatastik qe ia vlen ta shihni, me nje fantastik Gian Maria Volontè,
indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto
po mire mi blete te pelqen si film apo jo si te duket Gian Maria Volontè ne ate rol?
S'e kam pare, pervec asaj qe solle e qe me rriti kureshtjen...
Kinemaja europiane ka shume per tu zbuluar.
bleto bleto nqs me do fort shife nuk do te te zhgenjeje sepse tjeter eshte ta shohesh tjeter te lexosh komentet ....
Citim:
bleto bleto nqs me do fort shifenuk do te te zhgenjeje sepse tjeter eshte ta shohesh tjeter te lexosh komentet ....
Ingmar Bergman - The Seventh Seal
Ej, po mire, kush fitoi?
Une per vete do e kisha te humbur lojen qe ne fillim..
Pa na e komento nje cik zotrote Ingmar Bergman!
ehe ske ca me voton,jam pjerve tashme
2001 Space Odyssey
ore me sillni fragmente nga filmi gladiatori ku thote---
maasimo decimo meriglio,kapo di essercito di mark antonio aurelio,,,,
ne nje jete apo ne tjetren do te marr hak
pastaj .. du ta degjoj fundin
ku thot---
is a soldier of rome honor him...
Il Gladiatore - Massimo Decimo Meridio
Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 » Trego 437 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.