Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Prova fotografish. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17038)
** harroha me te thon qe pllakat vehen mas montimit guzhines?!****
E drejt se duhet me i prek prap ..o Glak mos i maj mend ke zyshat po shif tmarosh shpejt punimet....se shkoi von per martes
rrofsh Kat , faleminderit
ça thu re Al , ato dhe shkun 3100 lek metri , sa per vendosjen ........ ku e di une , kshu than kto ustallaret knej dhe ashtu bona une .
si material u qunte Acrylic 40 000 lek metri linear , me i llaf ajo gjoja qe shikon ti ka kushtu 150 000 lek vetem si derrase , plus qe do i shtohen lavapjat + grup , pianura , furra , aspiratori , firgoriferi ........... diku aty te 220 000 lek totali ( po i shkruj me te reja qe te me duken pak )
Fleur ... zyshat kan vendin e vet , shpija te veten ( mos tkisha majt menien ke zyshat - do isha me 4 shpia tani )
hallall ti kene - se per ato po punojm
pranaj thom gjynaf mer Glak se ta morin lekun po nuk t'japin mallin tamom
...une do ju hysha me dru shpines qe hajt mer hajt
meqe o shpia jote thom e nuk do besh guzhinen cdo vit pranaj...
sy hamalli i imi...mo ma ve re...
Glak ta gezosh shtepine e re.
Do hysh vetem apo cift?
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
rrofsh Kat , faleminderit
ça thu re Al , ato dhe shkun 3100 lek metri , sa per vendosjen ........ ku e di une , kshu than kto ustallaret knej dhe ashtu bona une .
si material u qunte Acrylic 40 000 lek metri linear , me i llaf ajo gjoja qe shikon ti ka kushtu 150 000 lek vetem si derrase , plus qe do i shtohen lavapjat + grup , pianura , furra , aspiratori , firgoriferi ........... diku aty te 220 000 lek totali ( po i shkruj me te reja qe te me duken pak )![]()
Fleur ... zyshat kan vendin e vet , shpija te veten ( mos tkisha majt menien ke zyshat - do isha me 4 shpia tani )
hallall ti kene - se per ato po punojm![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Glak ta gezosh shtepine e re.![]()
Do hysh vetem apo cift?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
rrofsh Deb , faleminderit
per momentin vetem ...sa tqetesohem içik
o Fleur ..... po do ndryshoj un moj do behem djal per shpi ( qafsha gocat e lagjes qe do ndryshoj )
Domate kokerrvogel (ciliegino), ideale per sallatra te ndryshme por edhe per makarona te ftohta apo oriz.
prape domatet.
Trangujt.
Sallata jeshile.
Sallata jeshile prape.
Speca
Domate normale te mira me i henger me buke e djathe.
Ky eshte kati i dyte se i pari u henger.
pse nuk i ke shkul barishtet mer qafir ?
qeke modernizu me rucola
Citim:Ke te drejte per barishtet, verejtje me vend dhe bej autokritike, megjithse jo pak faj keni dhe ju qe me lini pa pune.
Po citoj ato që tha al74
pse nuk i ke shkul barishtet mer qafir ?
qeke modernizu me rucola![]()
Po ma ben me sy kjo sallata e piktorit.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ke te drejte per barishtet, verejtje me vend dhe bej autokritike, megjithse jo pak faj keni dhe ju qe me lini pa pune.![]()
![]()
![]()
Neser do fotografoj hardhite.
Po thyhen deget, prej prodhimit.
Citim:Neser jam te puna e kjo jave eshte e ngarkuar te shtunen jam ne Bassano, ka mundesi te dal deri ne Levico terme po qe mot i mire.
Po citoj ato që tha al74
neser e pasneser jom pa pune . ofrohem gratis ose ma sakte vec per i dreke karakteristike e noj gote "bardolino"![]()
Citim:Gajte dimrit kisha mbjedhur, hudra , qepe dhe lakra te zeza e kokelakra te bardha dhe natyrisht sallatra te ndryshme.
Po citoj ato që tha Deb*
Po ma ben me sy kjo sallata e piktorit.![]()
Uh Piktor.. Ti ke ate qe shume ketu e deshirojne por ndoshta askush nuk di nese do ishte ne gjendje ta perballonte.
E kam fjalen per token.
Pune e paqme!
Citim:
Neser jam te puna e kjo jave eshte e ngarkuar te shtunen jam ne Bassano, ka mundesi te dal deri ne Levico terme po qe mot i mire.
Te dielen kemi nje gezim familjar pasi vellai pagezon djalin.
Kismet here tjeter, se po me duket vetja gjirokastrit teksa po shkruaj.
![]()
![]()
![]()
Citim:Jo ne Pergine.
Po citoj ato që tha al74
ather shifemi ne Caldonazzo![]()
![]()
Citim:Ne fakt, une jam djale qyteti dhe qysh i vogel e kam pasur enderr te kem nje cope toke e te beja nje kopesht e te perkujdesesha me duart e mia. Kjo enderr sot eshte realitet dhe kam nje kenaqesi te madhe kur sapo kthehem nga puna apo kur zgjohem heret ne mengjes u kushtoj 5 minuta kohe-
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Uh Piktor.. Ti ke ate qe shume ketu e deshirojne por ndoshta askush nuk di nese do ishte ne gjendje ta perballonte.
E kam fjalen per token.
Pune e paqme!
Citim:
Jo ne Pergine.![]()
Nuk e di a do jem edhe ne levico, megjithate ne bassano jam i sigurte. Po ta mbajti zbrit nga mali.
Citim:Besoj se do i kesh ra nga Vali di Pasubio, se nje here duke dashur ti iki autokolones per me marre autostraden e breneros nga valsugana ka qene me te vertete nje akt heroik nga ana ime.
Po citoj ato që tha al74
kadal , kadal, ne ket rast te hyp ne mal![]()
ka histori Val Sugana (ene historikisht parlando) ...i here kom udhetu ne 2 te mjesit ene ia lashe navigatorit ne dore . mu tremb pasagjeri se tha mo na del noj arushe.
sa kom qesh! ne fakt ene navigatori me ka hyp me i qafe mali qe i zot e di se si kom zbrit...rruga me e shkurt mo ...
Citim:
Besoj se do i kesh ra nga Vali di Pasubio, se nje here duke dashur ti iki autokolones per me marre autostraden e breneros nga valsugana ka qene me te vertete nje akt heroik nga ana ime.
Bace me domate dhe kastraveca
Ka lezet kur i shikon te hypen nepsi
Foto nga kopshti im.
.
domatet jane dobesia ime.
.
tranguj dhe hudra.
.
pamje tjeter.
.
Dardha.
Kam mbjedhur edhe ca peme kete vit.
Kumbulla.
.
Pjeshka.
Surpriza eshte se qysh kete vit ajo po jep prodhim.
mor po ti pse nuk hap nji agriturizem?
hallall! mu ka 4 vjet qe ma kane sekuestru kopshtin ene ma kane mbjell me do barishte te shpifme qe me qa zemra kur e shof.
ehhh...lum ti!
Nen hijen e qershise.
Paskam harruar te fotografoj qershine.
Prape Pjeshka
.
Al kete barin poshte pemeve e kam mbjellur vete. Me perpara aty kisha nje sepie te madhe, epo thashe sa lodhem te pres e mirembaj sepiet me mire i fus nje sepate te mire dhe mbjedh nja dy peme te mira. ashtu bera.
mire e paske bere , paske edhe me shume drite pa shkurre. Piktor kopshtin e paske qare edhe ujitjen e paske sistemu po prodhimin e tepert ca e ben se nuk besoj te arrish ta konsumosh te gjithin.
Epo shpi e madhe ne lum miku. Tre vellezer, (ketu se me ata andej nga Shqiperia 6). me familje e plus kusherinj, shoke, miq e dashamires. Vjen tjetri e sheh kopshtin te ben levadata te panumerta, atehere ua kthej me ndonje dore sallate, hudra e perime te tjera.
Sistemin e ujitjes e kam model. Pasi jane tuba apostafat me vrima qe leshojne uje ne forme loti, pike pike kudo njelloj dhe nuk konsumon shume uje. Pastaj i kam lidhur me nja dy fuqi ku mbledh ujin e shiut , sepse uji direkt i çezmez nuk eshte i shendetshem por behet i tlle po te qendroje ca dite jashte ne ndonje fuqi.
une u kputa tu te be komplimenta po m'duket se i bihet ma shkurt me ta vjedh kopshtin . edhe per ujin e shiut qe e mbledh e paske bere mire . ka bidona (ose fuci) qe i lidh direkt me "pluviali" qe te mos iki asnji pike shiu ose me e mira te kesh nje vaske te nendheshme te mbledhjes se ujit por kostot ktu hypin . nuk di per sa mund ti amortizosh po me kta ritme do shkoje edhe cmimi ujit si i naftes. je shembull per te "occhio allo spreco"
Trangujt.
.
Citim:kete vit se kena problem ujin.
Po citoj ato që tha al74
une u kputa tu te be komplimenta po m'duket se i bihet ma shkurt me ta vjedh kopshtin . edhe per ujin e shiut qe e mbledh e paske bere mire . ka bidona (ose fuci) qe i lidh direkt me "pluviali" qe te mos iki asnji pike shiu ose me e mira te kesh nje vaske te nendheshme te mbledhjes se ujit por kostot ktu hypin . nuk di per sa mund ti amortizosh po me kta ritme do shkoje edhe cmimi ujit si i naftes. je shembull per te "occhio allo spreco"
![]()
Qepe.
Qepe, hudra e presh.
Speca.
Domate "dalterino"
Domate "zemer kau" varietet hibrid.
Domate zemer kau tjeter variatet.
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.