Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Prova fotografish. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17038)

Postuar nga lule datë 18 Dhjetor 2010 - 21:49:

** harroha me te thon qe pllakat vehen mas montimit guzhines?!****

E drejt se duhet me i prek prap ..o Glak mos i maj mend ke zyshat po shif tmarosh shpejt punimet....se shkoi von per martes

Postuar nga Glaukus datë 18 Dhjetor 2010 - 22:52:

rrofsh Kat , faleminderit
ça thu re Al , ato dhe shkun 3100 lek metri , sa per vendosjen ........ ku e di une , kshu than kto ustallaret knej dhe ashtu bona une .
si material u qunte Acrylic 40 000 lek metri linear , me i llaf ajo gjoja qe shikon ti ka kushtu 150 000 lek vetem si derrase , plus qe do i shtohen lavapjat + grup , pianura , furra , aspiratori , firgoriferi ........... diku aty te 220 000 lek totali ( po i shkruj me te reja qe te me duken pak )

Fleur ... zyshat kan vendin e vet , shpija te veten ( mos tkisha majt menien ke zyshat - do isha me 4 shpia tani )

hallall ti kene - se per ato po punojm

Postuar nga al74 datë 18 Dhjetor 2010 - 22:58:

pranaj thom gjynaf mer Glak se ta morin lekun po nuk t'japin mallin tamom
...une do ju hysha me dru shpines qe hajt mer hajt
meqe o shpia jote thom e nuk do besh guzhinen cdo vit pranaj...
sy hamalli i imi...mo ma ve re...

Postuar nga Deb* datë 19 Dhjetor 2010 - 02:34:

Glak ta gezosh shtepine e re.
Do hysh vetem apo cift?

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 04:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

rrofsh Kat , faleminderit
ça thu re Al , ato dhe shkun 3100 lek metri , sa per vendosjen ........ ku e di une , kshu than kto ustallaret knej dhe ashtu bona une .
si material u qunte Acrylic 40 000 lek metri linear , me i llaf ajo gjoja qe shikon ti ka kushtu 150 000 lek vetem si derrase , plus qe do i shtohen lavapjat + grup , pianura , furra , aspiratori , firgoriferi ........... diku aty te 220 000 lek totali ( po i shkruj me te reja qe te me duken pak )

Fleur ... zyshat kan vendin e vet , shpija te veten ( mos tkisha majt menien ke zyshat - do isha me 4 shpia tani )

hallall ti kene - se per ato po punojm

ueeeeeee ca ka thon leqe e the vet ti,, problemin mo tvogel direkt ke dega ahhahahhaahhahaa e ke afer kshu do me bo martes ti e

Postuar nga Glaukus datë 19 Dhjetor 2010 - 04:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Glak ta gezosh shtepine e re.
Do hysh vetem apo cift?

rrofsh Deb , faleminderit

per momentin vetem ...
sa tqetesohem içik

o Fleur ..... po do ndryshoj un moj do behem djal per shpi ( qafsha gocat e lagjes qe do ndryshoj )

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 04:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

rrofsh Deb , faleminderit

per momentin vetem ...
sa tqetesohem içik

o Fleur ..... po do ndryshoj un moj do behem djal per shpi ( qafsha gocat e lagjes qe do ndryshoj )

ah vdekshin gocat e lagjes tate tgjitha ( kuptohet vec meje dmth )

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:26:

Domate kokerrvogel (ciliegino), ideale per sallatra te ndryshme por edhe per makarona te ftohta apo oriz.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:28:

prape domatet.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:29:

Trangujt.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:29:

Sallata jeshile.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:30:

Sallata jeshile prape.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:31:

Speca

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:33:

Domate normale te mira me i henger me buke e djathe.
Ky eshte kati i dyte se i pari u henger.

Postuar nga al74 datë 30 Qershor 2011 - 00:40:

pse nuk i ke shkul barishtet mer qafir ?

qeke modernizu me rucola

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:50:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
pse nuk i ke shkul barishtet mer qafir ?

qeke modernizu me rucola

Ke te drejte per barishtet, verejtje me vend dhe bej autokritike, megjithse jo pak faj keni dhe ju qe me lini pa pune.

Neser do fotografoj hardhite.
Po thyhen deget, prej prodhimit.

Postuar nga Deb* datë 30 Qershor 2011 - 01:05:

Po ma ben me sy kjo sallata e piktorit.

Postuar nga al74 datë 30 Qershor 2011 - 01:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ke te drejte per barishtet, verejtje me vend dhe bej autokritike, megjithse jo pak faj keni dhe ju qe me lini pa pune.

Neser do fotografoj hardhite.
Po thyhen deget, prej prodhimit.

neser e pasneser jom pa pune . ofrohem gratis ose ma sakte vec per i dreke karakteristike e noj gote "bardolino"

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 01:14:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

neser e pasneser jom pa pune . ofrohem gratis ose ma sakte vec per i dreke karakteristike e noj gote "bardolino"

Neser jam te puna e kjo jave eshte e ngarkuar te shtunen jam ne Bassano, ka mundesi te dal deri ne Levico terme po qe mot i mire.
Te dielen kemi nje gezim familjar pasi vellai pagezon djalin.
Kismet here tjeter, se po me duket vetja gjirokastrit teksa po shkruaj.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 01:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po ma ben me sy kjo sallata e piktorit.
Gajte dimrit kisha mbjedhur, hudra , qepe dhe lakra te zeza e kokelakra te bardha dhe natyrisht sallatra te ndryshme.
Ja te shoh ne arkiv mos kam bere ndonje foto.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 30 Qershor 2011 - 01:20:

Uh Piktor.. Ti ke ate qe shume ketu e deshirojne por ndoshta askush nuk di nese do ishte ne gjendje ta perballonte.
E kam fjalen per token.
Pune e paqme!

Postuar nga al74 datë 30 Qershor 2011 - 01:20:

Citim:
Neser jam te puna e kjo jave eshte e ngarkuar te shtunen jam ne Bassano, ka mundesi te dal deri ne Levico terme po qe mot i mire.
Te dielen kemi nje gezim familjar pasi vellai pagezon djalin.
Kismet here tjeter, se po me duket vetja gjirokastrit teksa po shkruaj.

ather shifemi ne Caldonazzo

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 01:28:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ather shifemi ne Caldonazzo

Jo ne Pergine.
Nuk e di a do jem edhe ne levico, megjithate ne bassano jam i sigurte. Po ta mbajti zbrit nga mali.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 01:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Uh Piktor.. Ti ke ate qe shume ketu e deshirojne por ndoshta askush nuk di nese do ishte ne gjendje ta perballonte.
E kam fjalen per token.
Pune e paqme!

Ne fakt, une jam djale qyteti dhe qysh i vogel e kam pasur enderr te kem nje cope toke e te beja nje kopesht e te perkujdesesha me duart e mia. Kjo enderr sot eshte realitet dhe kam nje kenaqesi te madhe kur sapo kthehem nga puna apo kur zgjohem heret ne mengjes u kushtoj 5 minuta kohe-
Gjithashtu kam shume dashamiresi per kafshet dhe shpendet, mendoj te krijoj nje pulari te vogel (akoma ne projekt) pasi kam nja dy zogj kengetare, mace, me perpara kisha dhe nja dy lepuj, dhe ne te ardhmen do marr edhe nje qen te mire bastard.

Postuar nga al74 datë 30 Qershor 2011 - 01:37:

Citim:
Jo ne Pergine.
Nuk e di a do jem edhe ne levico, megjithate ne bassano jam i sigurte. Po ta mbajti zbrit nga mali.

kadal , kadal, ne ket rast te hyp ne mal
ka histori Val Sugana (ene historikisht parlando) ...i here kom udhetu ne 2 te mjesit ene ia lashe navigatorit ne dore . mu tremb pasagjeri se tha mo na del noj arushe.
sa kom qesh! ne fakt ene navigatori me ka hyp me i qafe mali qe i zot e di se si kom zbrit...rruga me e shkurt mo ...

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 01:47:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

kadal , kadal, ne ket rast te hyp ne mal
ka histori Val Sugana (ene historikisht parlando) ...i here kom udhetu ne 2 te mjesit ene ia lashe navigatorit ne dore . mu tremb pasagjeri se tha mo na del noj arushe.
sa kom qesh! ne fakt ene navigatori me ka hyp me i qafe mali qe i zot e di se si kom zbrit...rruga me e shkurt mo ...

Besoj se do i kesh ra nga Vali di Pasubio, se nje here duke dashur ti iki autokolones per me marre autostraden e breneros nga valsugana ka qene me te vertete nje akt heroik nga ana ime.

Postuar nga al74 datë 30 Qershor 2011 - 01:56:

Citim:
Besoj se do i kesh ra nga Vali di Pasubio, se nje here duke dashur ti iki autokolones per me marre autostraden e breneros nga valsugana ka qene me te vertete nje akt heroik nga ana ime.

ndoshta , ndoshta . nuk mbaj mend me than te drejten se ke parasysh qe me navigator nuk e ke menjen te shofesh detajet. di vetem qe kam zbrit ne nji rrugice te Trento qe nuk e kisha haberin ku ishte .
ma do mendja ishte ne veri te Val Sugana .

ahahah marrshalla kastrakungujt!

Postuar nga Iyua datë 30 Qershor 2011 - 05:47:

Bace me domate dhe kastraveca
Ka lezet kur i shikon te hypen nepsi

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:28:

Foto nga kopshti im.

.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:29:

domatet jane dobesia ime.

.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:30:

tranguj dhe hudra.

.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:32:

pamje tjeter.

.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:34:

Dardha.

Kam mbjedhur edhe ca peme kete vit.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:35:

Kumbulla.

.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:36:

Pjeshka.

Surpriza eshte se qysh kete vit ajo po jep prodhim.

Postuar nga al74 datë 28 Maj 2012 - 01:38:

mor po ti pse nuk hap nji agriturizem?
hallall! mu ka 4 vjet qe ma kane sekuestru kopshtin ene ma kane mbjell me do barishte te shpifme qe me qa zemra kur e shof.
ehhh...lum ti!

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:38:

Nen hijen e qershise.

Paskam harruar te fotografoj qershine.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:41:

Prape Pjeshka

.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 01:43:

Al kete barin poshte pemeve e kam mbjellur vete. Me perpara aty kisha nje sepie te madhe, epo thashe sa lodhem te pres e mirembaj sepiet me mire i fus nje sepate te mire dhe mbjedh nja dy peme te mira. ashtu bera.

Postuar nga al74 datë 28 Maj 2012 - 01:50:

mire e paske bere , paske edhe me shume drite pa shkurre. Piktor kopshtin e paske qare edhe ujitjen e paske sistemu po prodhimin e tepert ca e ben se nuk besoj te arrish ta konsumosh te gjithin.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 02:02:

Epo shpi e madhe ne lum miku. Tre vellezer, (ketu se me ata andej nga Shqiperia 6). me familje e plus kusherinj, shoke, miq e dashamires. Vjen tjetri e sheh kopshtin te ben levadata te panumerta, atehere ua kthej me ndonje dore sallate, hudra e perime te tjera.
Sistemin e ujitjes e kam model. Pasi jane tuba apostafat me vrima qe leshojne uje ne forme loti, pike pike kudo njelloj dhe nuk konsumon shume uje. Pastaj i kam lidhur me nja dy fuqi ku mbledh ujin e shiut , sepse uji direkt i çezmez nuk eshte i shendetshem por behet i tlle po te qendroje ca dite jashte ne ndonje fuqi.

Postuar nga al74 datë 28 Maj 2012 - 02:15:

une u kputa tu te be komplimenta po m'duket se i bihet ma shkurt me ta vjedh kopshtin . edhe per ujin e shiut qe e mbledh e paske bere mire . ka bidona (ose fuci) qe i lidh direkt me "pluviali" qe te mos iki asnji pike shiu ose me e mira te kesh nje vaske te nendheshme te mbledhjes se ujit por kostot ktu hypin . nuk di per sa mund ti amortizosh po me kta ritme do shkoje edhe cmimi ujit si i naftes. je shembull per te "occhio allo spreco"

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:50:

Trangujt.

.

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
une u kputa tu te be komplimenta po m'duket se i bihet ma shkurt me ta vjedh kopshtin . edhe per ujin e shiut qe e mbledh e paske bere mire . ka bidona (ose fuci) qe i lidh direkt me "pluviali" qe te mos iki asnji pike shiu ose me e mira te kesh nje vaske te nendheshme te mbledhjes se ujit por kostot ktu hypin . nuk di per sa mund ti amortizosh po me kta ritme do shkoje edhe cmimi ujit si i naftes. je shembull per te "occhio allo spreco"
kete vit se kena problem ujin.
Gjithsesi kam tre bidona 200 l me uje ne gatishmeri. Ujitja e mire behet naten ose heret ne megjes.

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:54:

Qepe.

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:55:

Qepe, hudra e presh.

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:57:

Speca.

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:58:

Domate "dalterino"

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 00:59:

Domate "zemer kau" varietet hibrid.

Postuar nga Piktor datë 14 Qershor 2012 - 01:00:

Domate zemer kau tjeter variatet.

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.