Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17657)

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 04:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1
Per te mos dale jasht teme nuk po ju pergjigjem, mund te hapim teme tjeter per kete.

agata ky ishte komenti i fundit i imi ne kete teme se sjan vlen por isha kurioze te dije nese adimet dhe moderatoret kishin ankesa se nuk eshte mire qe dikush te iki per fajin e dikujt sdo me pelqente qe nje dite te dija qe nje njeri nuk shkruan pse i krijoj une besdi o shkrimet e mia ... po si duket po flene e nuk o nuk duan te pergjigjen ....po spo marr vesh per msn behet fjale apo forum ?

Postuar nga Piktor datë 20 Shkurt 2010 - 04:26:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

agata ky ishte komenti i fundit i imi ne kete teme se sjan vlen por isha kurioze te dije nese adimet dhe moderatoret kishin ankesa se nuk eshte mire qe dikush te iki per fajin e dikujt sdo me pelqente qe nje dite te dija qe nje njeri nuk shkruan pse i krijoj une besdi o shkrimet e mia ... po si duket po flene e nuk o nuk duan te pergjigjen ....po spo marr vesh per msn behet fjale apo forum ?

Mendoj se ka nje gje qe duhet ta kemi mire parsysh, kur flitet per forum, secili mban privacine e tij, kjo nuk ka te beje aspak me shoqerine e vertete sepse ketu kemi te bejme me nje shoqeri virtuale.
po flas personalisht dhe jo ne emer te stafit.
gjithsesi kritikat jane te mirepritura.
kam dhe une shoqerine time dhe me te nuk ndaj aspak gjera qe ndaj me forumistet. ka facebook, mesengere etj per miqesi qe behen edhe nepermjet forumeve dhe vazhdojne ne jete.
edhe une shkembej e-maile me ish antare te ketij forumi.

Postuar nga Glaukus datë 20 Shkurt 2010 - 04:31:

o stafi

tema ishte : - Kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum .

pra shum e thjeshte

dhe jo opinionet , mendimet apo vleresimet qe kane anetaret per njoni-tjetrin .

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 04:44:

Citim:

?!!

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 04:51:

Citim:

Mos e vrit mendjen se nuk iken njeri se shkruan ti. Njerezit ecin ne jete, kane probleme te tjera, kalon faza e internetit. Edhe une jam merzit e do desha mos merresha me internet fare ca here.
Mos e vrit mendjen, jane ulje ngritje normale qe ndodhin pavarsisht ndonje semundje nostalgjike apo nostalgjie te semure.

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
o stafi
tema ishte : - Kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum .

pra shum e thjeshte

dhe jo opinionet , mendimet apo vleresimet qe kane anetaret per njoni-tjetrin .

Mire e the po kujt ia the. E keqja eshte se futet ne pune morali, dliresia, maska intelektuale me ngjyre. Ne kete teme nuk do kisha shkruar fare, po rrofte Biondia qe na boni me qesh. Megjithate s'na u nda ajo gjeja pas kepuce.

Meqe u pemend plloshtani ne kete teme, ju pershendet.

P.s. Gjithe ajo mjekesi per tumore e kancer, si nuk u kujtua njeri te hape repartin psikiatrik per do raste.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 05:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Mos e vrit mendjen, jane ulje ngritje normale qe ndodhin pavarsisht ndonje semundje nostalgjike apo nostalgjie te semure.

Asnjehere nuk me kan pelqyer hironite... Me C'te drejte?
Eshte problemi yt qe nostalgjine time e merni si semundje, por te garantoj qe nuk jam vetem un qe kam nostalgji per ate kohe... Ti ke qene vete deshmitar.
Ideja e temen ishte te ngacmoja disa antare te vjeter te vinin.
Dhe te dija se si ky forum ishte bere i njohur...
Ju, keni gjera te tjera mbas kokes, se jam e sigurte se do kishit folur ndryshe nese kete teme nuk do e kisha hapur un. Mos perziej keqkuptimet e disa mujave me pare me temen... Mos perziej opinionin tend personal ndaj meje me kete teme... Sepse e verteta eshte se nuk ka te beje fare.

Cudi si nuk i shikoni disa te semure te tjere qe vuajne nga egocentrizmi...
Citim:

Mire e the po kujt ia the.

Egzakt se kam disa ore qe kam denoncuar mesazhet jashte teme por si gjithmone qendrojne aty se moderatoret dhe adminet nuk mund t'i fshine mesazhet jasht teme...

Citim:

Ne kete teme nuk do kisha shkruar fare, po rrofte Biondia qe na boni me qesh. Megjithate s'na u nda ajo gjeja pas kepuce.
Ideja

Ku eshte e keqja e temes, Nostalgjia e semure, apo autorja e shkrimit.?
Si i pare i ketij forumi, nuk te takon te flasesh keshtu... sepse me ngushton shume, hapesiren ne kete forum. Apoky forum eshte i joti dhe njerzit qe ti nuk i honeps do e kan vendin jasht, sikurse ishte rasti i disave...

Ju duket e drejte qe kur flasin per jeten tuaj private publikihsht ju i fshini menjehere mesazhet duke i bere ban te perhershem antareve ne fjale dhe kur ofentohen antare si un, ju nuk e merni mundimin te pastroni temen.
Nje teme eshte akoma me ofendime ndaj meje ka qe ne nentori e kaluar.
Ju duket e drejte qe si i pare i ketij forumi, ju kerkoj te me ndihmoni me MP qe te gjej menyret per te hyre ne forum me pseudonimin e vjeter dhe ju as qe e merni mundimin te me pergjigjeni...
Kush eshte me i semure se tjetri...?
Keshtu tregoheni i drejte ju...?
Citim:

P.s. Gjithe ajo mjekesi per tumore e kancer, si nuk u kujtua njeri te hape repartin psikiatrik per do raste.

He pra pse do na hynte ne pune... Do sheronte shendetit mendor...

ps ka filluar te behet e rruges qe moderatoret dhe adminet te jen te paret qe dalin jasht teme.

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Shkurt 2010 - 05:43:

Perse u rregjistrova tek ky forum???
Thjesht po kerkoja ne net, disa shoqata qe jane te shfaqura ne faqen e Fajtori.com.
Dhe si te gjithe, ne fillim hyja pak ne chat, edhe pse sme ka terhequr asnjehere, por ate pak kohe qe perdorja internetin e frekuentoja 15 min. Me pas hyj ne forum, dhe lexoja tema te ndryshme. Ne fillim nuk isha e rregjistruar thjesht lexoja, sidomos ditaret ne italisht e Durrsake Topolake (here pas here j'u kujton dhe ajo, se ma thote shpesh). Dhe nje dite te bukur qershori, isha ne periudhe provimesh, dhe doja nje vend ku te strukesha e te mos mendoja per jeten, por te fantazoja, dhe forumi me ndihmonte shume.

Per te mos folur pastaj per simpatite qe u krijonin dita dites. Mbaj mend shoqerine me Admiralin, nje nga miqte e pare qe kam krijuar, si perfundim dolem dhe te njohur me familje se jetonim 200 m larg njeri -tjetrit (sa e vogel eshte bota). Me pas te madhin Kontinentin me humorin dhe pellazgjishten e tij, na linte ne forum deri ne oret e vona te nates. Myzeqari, ehhhhhh gallate fare, me vjen te qesh vetem sa i mendoj ato çaste.
Plloshtani nje person i jashtezakonshem, dhe akoma kam kontakte me te, dhe i uroj nje karriere te shkelqyer. (Me ka dhuruar dy libra te tij qe ka publikuar). Sa here shkoj ne shqiperi mundohem ta takoj.
Po Bledi d me Shenjtorin, o zot o zot. mbanim barkun me dore.

Me ka marre malli per Gazeten Horizont qe bente Ns-6. Lot na dilnin nga te qeshurat.

Kam pasur dhe kam shume respekt per Klodel, me pelqente ditari i saj dhe menyra se si i thurte aq bukur ato letra. Pavaresisht se kemi pasur zenka te vogla, por gjithmone e kam adhuruar si femer.
Edhe me agaten kam kaluar nje periudhe shume te bukur, benim gallata e qyfyre, por disa sjellje te saj me bene te nderroja mendje.

Per te tjeret qe jane akoma pjese e forumit nuk po i permend, por po i pershendes, sepse jane akoma pjese e perditshme e forumit.
Glak, turll, Eric, Illirusa, Glak, Kati, Eria, Faja, Tulipani, etj.........

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 05:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Thjesht po kerkoja ne net, disa shoqata qe jane te shfaqura ne faqen e Fajtori.com.
Dhe si te gjithe, ne fillim hyja pak ne chat, edhe pse sme ka terhequr asnjehere, por ate pak kohe qe perdorja internetin e frekuentoja 15 min. Me pas hyj ne forum, dhe lexoja tema te ndryshme. Ne fillim nuk isha e rregjistruar thjesht lexoja, sidomos ditaret ne italisht e Durrsake Topolake (here pas here j'u kujton dhe ajo, se ma thote shpesh). Dhe nje dite te bukur qershori, isha ne periudhe provimesh, dhe doja nje vend ku te strukesha e te mos mendoja per jeten, por te fantazoja, dhe forumi me ndihmonte shume.

Per te mos folur pastaj per simpatite qe u krijonin dita dites. Mbaj mend shoqerine me Admiralin, nje nga miqte e pare qe kam krijuar, si perfundim dolem dhe te njohur me familje se jetonim 200 m larg njeri -tjetrit (sa e vogel eshte bota). Me pas te madhin Kontinentin me humorin dhe pellazgjishten e tij, na linte ne forum deri ne oret e vona te nates. Myzeqari, ehhhhhh gallate fare, me vjen te qesh vetem sa i mendoj ato çaste.
Plloshtani nje person i jashtezakonshem, dhe akoma kam kontakte me te, dhe i uroj nje karriere te shkelqyer. (Me ka dhuruar dy libra te tij qe ka publikuar). Sa here shkoj ne shqiperi mundohem ta takoj.

Me ka marre malli per Gazeten Horizont qe bente Ns-6. Lot na dilnin nga te qeshurat.

Kam pasur dhe kam shume respekt per Klodel, me pelqente ditari i saj dhe menyra se si i thurte aq bukur ato letra. Pavaresisht se kemi pasur zenka te vogla, por gjithmone e kam adhuruar si femer.
Edhe me agaten kam kaluar nje periudhe shume te bukur, benim gallata e qyfyre, por disa sjellje te saj me bene te nderroja mendje.

Per te tjeret qe jane akoma pjese e forumit nuk po i permend, por po i pershendes, sepse jane akoma pjese e perditshme e forumit.
Glak, turll, Eric, Illirusa, Glak, Kati, Eria, Faja, Tulipani, etj.........

Flm qe ju permbajtet temes Lela.
"Me ka marre malli per Gazeten Horizont qe bente Ns-6. Lot na dilnin nga te qeshurat." mmmmmmmm aahahahhahaha
Citim:
Edhe me agaten kam kaluar nje periudhe shume te bukur, benim gallata e qyfyre, por disa sjellje te saj me bene te nderroja mendje. [/B]

Shpesh kan qene keqkuptime ne lidhje me moderimi, asgje personale... Nuk me dhe mundesine te shpjegoja keqkuptimin e fundit, por shpresoj ta bej ne realitet...

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 07:44:

Te diskutosh me ty Agata dmth te pranosh nje sistem vlerash te permbysura. Fisnikeria eshte ne shpirt, jo ne kulturen e çale per tu dukur e tille. Para se te kapesh me dashuri te pafundme dhe embelsi virtuale, ki respekt per ata qe kancerin e kalojne vertet. Meso nga fisnikeria e tyre.

Kam akoma mesazhet e tua private ku kerkon falje per destabilitetin mendor qe te karakterizon. Dhe ndryshe nga ç'mund te mendosh, jam aq fisnik sa ti tregoj njerezve qe te kam respektuar me shume sesa ti ke respektuar prejardhjen tende. Prandaj mos i mesho shume muhabetit.

E di qe do vazhdosh ndjelljen e sentimenteve virtuale per kohe te gjate. Por beje pa mu referuar mua ne te ardhmen. Eshte ne te miren tende (dhe te kesaj temes).

Ps. Kam pershtypjen qe passwordet e humbura do i gjesh tani qe te duhen. Edhe ato kusherirkat qe cituan Syrius shume te zonjat. Te keqen e treditorshit.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Shkurt 2010 - 10:34:

Me sa di une ekzistojne MP dhe MSN, skype e ku ta di une ........... Sikur t'i sqaronit gjojnat private apo inatet atje do na benit nder neve qe nuk na plas shume ........................

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 17:12:

Citim:
Fisnikeria eshte ne shpirt, jo ne kulturen e çale per tu dukur e tille. Para se te kapesh me dashuri te pafundme dhe embelsi virtuale, ki respekt per ata qe kancerin e kalojne vertet. Meso nga fisnikeria e tyre.

Nuk te mjafton, te besh ironi, por te duhet qe ne me pak se tre fjali, te ofendosh me teper se dy here, e akoma me keq, te akuzosh se po genjej. Vertet gjynah...
Aq me teper qe ti ndryshe nga antaret e tjere te ketij forumi, e ke ditur qe para nje viti qe mua me doli nje polip kanceror, dhe qe un po rrezikoja nga dita ne dite duke anulluar operacjonin aq te veshtire qe me ishte propozuar...
Nje antar i ketij forumi ka qene me mua kur mjeku me njoftoj kete. Por per mua, pak rendesi ka cfare beson ti, un te njoh mjaftueshem dhe nuk me çudit ky reagim ashtu sikur nuk me çuditi reakimi yt para ca kohesh qe kur ta njohtova semundjen,e me the, "he me mo, se njehere do vdesim..."

Sa per perjudhen e semure me kete semundje, ke te drejte ne nje pike. Meson aq shume ne kete kohe sa njerzve normal i duhet te jetojne dy jete per ti mesuar. Meson gjithashtu edhe kush jan miqt e vertet, qe te gjinden, dhe per çudi, nuk jan gjithmone ato qe kemi imagjinuar.

Citim:
Kam akoma mesazhet e tua private ku kerkon falje per destabilitetin mendor qe te karakterizon. Dhe ndryshe nga ç'mund te mendosh, jam aq fisnik sa ti tregoj njerezve qe te kam respektuar me shume sesa ti ke respektuar prejardhjen tende. Prandaj mos i mesho shume muhabetit.[/B]

Do deshiroja vertet ti sillje...
Un te kam kerkuar falje Fajtor, per nje gje, se duke folur per jeten time private kam cenuar privacitetin tend... Qe disa e shfrytesuan duke me kercenuar, mbyll gojen, largohu ose mos guxo te thuash kete apo ate se perndryshe do them kete apo ate... Me pak fjale Viktime e sinqeritetit tim...
Ishte pikerisht semudja qe me beri te mos e çaj me koken se cfare thone te tjeret e te mos kem asnje lloj frike nga keto kercenime (sikurse po i ben edhe ti), se friken duhet t'ia le deshtimit tim shendetesor.

Nuk e kuptoj cfare don te thuash me prejardhje...?! me sa di un jam shqiptare, Me nene te vdekur qe prej me shume se 20 vjet, dhe nje baba qe beri cdo te mundur te me shkolloj, e te me edukoj. Per cfare duhet te kem turp ne origjinen time? Me turp behet kur perballem me mentaliteti qe karakterizon shqiptaret, qe nje e dy te tergojne me gisht, kur je race e perzier...
Kete e bere edhe ti qe pretendon se ke respekt, dhe se je njeri i civilizuar, duke i treguar nje miku tone te perbashket se cfare isha...
E vertet eshte, ka raste qe nuk e gelltis dot dhe nje zot e din sa e kam vuajtur, sepse sikurse ti tani njerzit nuk shikojne tek une intiligjencen qe me karakterizon apo bagazin qe kam mare, por racen e te ndjeres nene... qe nuk pata as fatit ta njihja mire.

[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]
E di qe do vazhdosh ndjelljen e sentimenteve virtuale per kohe te gjate. Por beje pa mu referuar mua ne te ardhmen. Eshte ne te miren tende (dhe te kesaj temes).

Pak si vone, po vjen kjo keshille.
un nuk ju referova asnjerit, un hapa nje teme, qe vertet me duket e kendshme... gjynah qe u shderua ne hironizim e akuza kundra meje, me konkluzjone se qenkam e destabilizuar menderisht... Mos e ngaterro vuajtjen, ndjeshmerine time,(qe ben edhe forcen time) me semundjet mendore.
kete teme mund ta mbyllesh e kete mesazh ta fshish, por mundohu para se ta besh, te kuptosh ne qetesi si filloj dhe pse filloj te devijoj kjo teme. Sepse jam un e cmendur apo sepse prezenca ime shqeteson shume tashme?!

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 17:39:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Me sa di une ekzistojne MP dhe MSN, skype e ku ta di une ........... Sikur t'i sqaronit gjojnat private apo inatet atje do na benit nder neve qe nuk na plas shume ........................

Pa merak, nuk merrem me as publikisht as privatisht.

Ishte saktesim qe duhej bere.

Postuar nga Deb* datë 20 Shkurt 2010 - 19:40:

Tema ishte e lezetshme, por me qellim apo pa qellim ka marre drejtim tjeter nga hapesja e temes. Nga c'te shtyri te futeshe ne forum, ka shkuar te pse kane ikur anetaret dhe rene kaq shume niveli?
Kesaj pyetje eshte mire ti pergjigjen vet ata, por une do e shpjegoja keshtu:
Anetaret kur kane hyre ne forum kane qene shume te rinj ne moshe. E moren me vrull te madh. Derdhen energjite e tyre sa ja nxoren zine. U perhapen neper msn- ra, chateve etj. Ju duk interesante gjersa ju be monotone si cdo gje qe shfrytezohet ne maximum. Tani kane gjetur interesa te tjera ne jete, ose kane qene te detyruar ne nje fare menyre te largohen nga bota virtuale.
Eshte vet jeta qe te detyron te besh zgjedhje te tjera. Dikush mund te jete martuar, fejuar, me femije, punon me orare te zgjatura, apo halle me probleme familjare.
Po te shikosh dhe ata anetare te vjeter qe kane ngelur akoma shume pak jane aktiv, dhe nuk po hapin me tema te reja dhe interesante, por thjeshte e perdorin forumin si ditar personal sic e kam permendur dhe here tjeter.
Ti Agata paske akoma komunikime me anetare te vjeter dhe rrini tuj qare per ate kohe. Forumi shyqyr nuk eshte mbyllur, prandaj mund te kthehen dhe ta kthejne prape ate kohe te lavdishme po te duan. Duke qare nuk arrihet gjekundi. Dhe ne do na behej qejfi ti shikonim perseri. Nuk besoj se jemi bere shkak ne anetaret e rinj me chit-chatet tona per largimin e tyre. Ata jane larguar kohe me pare.
Sa per faktin se ty te duket interesante ajo puna e chit-chateve neper msn-ra, mua jo dhe aq. Per vet faktin qe jam e martuar dhe nuk mund te bej add meshkuj msn-ve. Msn per mua eshte dicka me personale. Kalove msn-ve gjithcka ndryshon. Behet me serioze dhe mund te coj ne drejtime te tjera. Se fundja cfare do flasesh me njerez qe si njeh ne msn? Une pranoj shoqeri brenda kuadrit te forumit, me tej nuk mundem edhe pse mund te kem respekt per ndonje. Keshtu qe dhe ate chit-chat qe bej do e bej ne forum.
Mos u bej shume nostalgjike per ate kohe, por mundohu qe ta besh sa me interesante nese mundesh kete kohe ne forum. Dhe ne i mirepresim temat e reja, ku mund te diskutojme lirshem, se dhe temave te vjetra qe jane trajtuar me pare nga ne nuk mund ti kthehemi gjithmone.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 20:42:

Dy sqarime te vogla.

Se pari, Deb, nuk jam shprehun ne asnje mesazh timin, pse kan ikur Antaret? Sepse sikurse e the vete shume bukur, te vjetrit vjetersohen dhe vijne te rinje...
Ajo qe kam dashur me thene ishte se forumi per te mbledhur nje numer sa me te madh antaresh te rinje, duhet qe ti leme vend e hapesire cdo natyre antari. Si psh Artistit, shkrimtarit, poetit, poletikanit, gjygjtarit, doktorit, shkencarit... etj... dhe qe kjo te jete e mundshme eshte mire qe ne disa teme te jemi me serjoz, duke evituar chit chatet, duke evituar qe cdo teme e haper per Diçka te perfundoj me agaten, (se agates nuk i intereson shumica), duke ruajtur privacitetin e cdonjerit, me fshirjen e mesazhve jasht teme ose ofendimet.
Kam nje mik kryeredaktor te nje gazete te njohur ne shqiperi. e ftova te regjistrohej ne forum. U regjistrua, por pseudonimi i tij mbeti me 0 mesazhe. Si perfundim eshte anetare i forumit Shqiptar. ( ky shembulli sa per ide). Forumi Horizot ka qene goxha me me vlere ne krahasim me forumin shqiptare, sot forumi shqiptar, ka mbledhur shume njerez, nga cdo lloj fushe, biles edhe nje ufolog qe zakonisht eshte gje e rralle.
Ndoshta Deb, kam menyre te keqe te shprehuri, por ishte thjeshte nje ide imja, mund shume bukur, sikurse ju me mesazhin me lart, te me thonin qe eshte thjeshte nje pershtypje e juaja, pa me ofenduar, si e semure psiqike, apo gjykuar se cfare kam bere.

Se dyti, me ato antare te vjeter qe diskutoj, te siguroj qe nuk qajme per forumin, biles kemi filluar te harrojme qe jemi njohur nepermjet forumit, se mbas 6 vjetesh miqesira me dike, tjetri te behen shume me i afert se thjesht nje pseudonim... Eshte ne natyren njerzore te kemi nevoje per relacjone dhe mundesisht relacjone qe zgjasin.
Sinqerisht Deb, nuk qaj kohen e ikur edhe pse ka momente nostalgjie... Asnje nuk mendon si te ktheje kohen prapa, te gjithe mendojme si ta bejme te ardhmen me te bukur.

Se treti, Nuk akuzoj asnje antare... te betohem ne gjene me te shtrejte, asnje antare, te vjeter apo te ri, qe eshte shkak i kesaj, (nese eshte kuptuar keshtu me vjen vertet keq) ajo qe deshiroj dhe uroj, eshte nje menazhim me i mire. (e kjo nuk arrihet me nje person por me nje staf) Si psh te respektohet tema, cdo mesazh jasht teme te fshihet, te mos ofendohet asnje antare, mos hidhen idera raciste, te respektohet besimi i cdo antari... Shkurt rregullorja e forumin... Fatkeqesisht ne forumin tone, jo vetem nuk fshihen ofendimet dhe mesazhet jasht teme, por vete perfaqesues te stafit te ofendojne, e jan nismetaret te mesazhev tip chit chat e te daljeve jasht teme. Nuk them te behemi me katolik se papa edhe kjo nuk do me pelqente. Por cdo degjenerim te kete kufi e vemendjen e stafit.
Shume antare kan ikur sapo kan ardhur se kan qene viktime e ofendimeve, nje nga keto ka qene edhe Elton Deda. Edhe nje miku im matematisjen shume i zoti.
Nje shtet pa ligje, nuk qyhet shtet por hirarshie, nje shtet gjithashtu qe ka ligje por nuk i respekton, nuk eshte me i mire.

Flm ne mirekuptimin tend. (idete jane thjeshte personale)

Postuar nga lubi datë 20 Shkurt 2010 - 20:46:

pershendetje-dhe faleminderit Agata

me duhet t'a falenderoj agaten jo se dua te nis kete mesazh me fjale jo te mira e verejtje koti-por po behen ca kohe qe sikur e detyroj veten te shtyj kohen e futjes ne forum pasi kane filluar te me lodhin ca tema:

te pershendes me kenge

cili eshte filmi yt i preferuar

cfare mendoni per maredheniet seksuale.................etj........etj.

jo se nuk duhen keto tema-por sikur nuk kane me ate nivel te duhur per nje forum si ky

me falni e di qe ka nje teme per "verejtjet "per forumin ndaj me ndjeni nese u bera e lig/////////////////////////

e kam hapur faqen time te pare te mesazheve ne kete forum ne 06/05/2005 vellai im me tha qe ia vlente pasi kishte shume intelektual qe shkruanin bukur e shume nivel te larte ne temat e bisedave

vitin e pare ketu si antare e forumit nuk do e harroj--jam argetuar pa mase e ndjej shume nostalgji per te gjithe miqte e mi virtual per te gjithe kenaqesine qe me kane falur dhe ju uroj nga thellesia e zemres cdo te mire kudo qofshin...........

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 20:51:

Re: pershendetje-dhe faleminderit Agata

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
me duhet t'a falenderoj agaten jo se dua te nis kete mesazh me fjale jo te mira e verejtje koti-por po behen ca kohe qe sikur e detyroj veten te shtyj kohen e futjes ne forum pasi kane filluar te me lodhin ca tema:

te pershendes me kenge

jo se nuk duhen keto tema-por sikur nuk kane me ate nivel te duhur per nje forum si ky

me falni e di qe ka nje teme per "verejtjet "per forumin ndaj me ndjeni nese u bera e lig/////////////////////////

e kam hapur faqen time te pare te mesazheve ne kete forum ne 06/05/2005 vellai im me tha qe ia vlente pasi kishte shume intelektual qe shkruanin bukur e shume nivel te larte ne temat e bisedave

vitin e pare ketu si antare e forumit nuk do e harroj--jam argetuar pa mase e ndjej shume nostalgji per te gjithe miqte e mi virtual per te gjithe kenaqesine qe me kane falur dhe ju uroj nga thellesia e zemres cdo te mire kudo qofshin...........

O zot me ne fund, diçka konkrete se po mendoja mos jam e vetmja qe mendoj keshtu.

Postuar nga lubi datë 20 Shkurt 2010 - 21:03:

Citim:

=====Lela zemer jam shume dakort me te gjitha cfare ke shkruar--pasi pash temen shkrova direkt pergjigjen e vetem tani lexova mesazhet e derguara me pare----e me duhet te pranoj me shume keqardhje qe ndjehem keshtu e nuk e di si u fashiten kohet e bukura qe kalonim te gjithe se bashku ==ketu kemi ndare bashke

hallet e perbashketa

gezonim njeri-tjetrin

qeshnim me te madhe

duheshim e rrespektonim te gjithe njeri-tjetrin fort

rrinim neteve pa gjume duke shperndare njohurite e humorin e nuk e ndjenim fare lodhjen e nje dite me pare apo te nje dite te me pasme

ndaj me pikon ne zemer qe nuk jemi me si me pare ju dua te gjithe miq te mi shume

Postuar nga Deb* datë 20 Shkurt 2010 - 21:20:

Ti Agata po krahason forumin Horizont me ate Shqiptar, por harron se dhe atje anetaret e vjeter ngelen duke qare se kane ikur anetaret me vlere. Jam vet anetare e atj forumi dhe keto kohet e fundit jam distancuar dhe vet nga ai forum. Behesh objekt talljesh ofendimesh nga adoloshent dhe stafi rri e ben sehir e nuk merr masa.. Mund te jete forum me i madh, por mos harro se ka pjesen me derrmuese te anetareve jo cilesor. Mbizoterojne moshat adoloshente deri ne 20, fetare ekstrem. Dhe atje forumi eshte kthyer ne chit-chate midis anetareve te rinj me mosha te reja. Ketu nuk di te kete anetare nen 18 vjec dhe me 8 klase shkolle.
Pra me pak fjale forumet paten lulezimet e tyre ne fillimet e tyre. Vitet 2002-2005. Tani po perjetojne nje fare krize. Ndikon kriza boterore mesa duket. Megjithate kjo nuk do te thote qe nuk do njohin me rritje.
Juve kujtojini me nostalgji ato vite vetem mos u beni bajat duke u qare here pas here ne forum, se forumistet e rinj nuk u intereson qe tu ulni vlerat duke ju kujtuar sa nivel kishte forumi atehere. Dhe une kam patur shume respekt per shume anetare te vjeter, por s'do rri duke u qare sa me mungojne shkrimet e tyre. Jeta vazhdon. Dhe forumi ka jeten e vet, nuk mbahet me kujtimet e se kaluares, se do ishte mbyllur me kohe.

Postuar nga SmoKer datë 20 Shkurt 2010 - 21:24:

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

=====Lela zemer jam shume dakort me te gjitha cfare ke shkruar--pasi pash temen shkrova direkt pergjigjen e vetem tani lexova mesazhet e derguara me pare----e me duhet te pranoj me shume keqardhje qe ndjehem keshtu e nuk e di si u fashiten kohet e bukura qe kalonim te gjithe se bashku ==ketu kemi ndare bashke [/size][/font]

hallet e perbashketa

gezonim njeri-tjetrin

qeshnim me te madhe

duheshim e rrespektonim te gjithe njeri-tjetrin fort

rrinim neteve pa gjume duke shperndare njohurite e humorin e nuk e ndjenim fare lodhjen e nje dite me pare apo te nje dite te me pasme

ndaj me pikon ne zemer qe nuk jemi me si me pare ju dua te gjithe miq te mi shume

Na trego dhe nje here cfare nuk shkon ketu ?! Ku ke pare ti qe keto qe permende nuk i perjetojme tani , me sa kam pare un ketu kohet e fundit eshte qeshur sa per nje vit.
Nqs se keni gjera personale , dikutojini neper nen forume te caktuara, se sic the the dhe vete, cfaj kam un te lexoj keto qe shruani ju ne kete nen forum.
nejse mendimi im ky.

Postuar nga Deb* datë 20 Shkurt 2010 - 21:28:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

Na trego dhe nje here cfare nuk shkon ketu ?! Ku ke pare ti qe keto qe permende nuk i perjetojme tani , me sa kam pare un ketu kohet e fundit eshte qeshur sa per nje vit.
.

Pikerisht, por normal kur nuk je me pjese e ketyre qeshjeve nuk te bejne pershtypje. Do kujtosh qeshjet qe ke bere kur ke qene vet.

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Shkurt 2010 - 21:37:

Lubi po c'te besh, qe tashme s'kemi me ate kohen e bollshme dhe zellin e dikurshem.
Eshte e kote qe kerkojme qiqrra ne hell, sepse te gjithe ne kemi marre pjese ne rritjen e ketij e forumi, dhe fale nesh qe ky forum eshte i tille sot. Me shkrimet tona, me gezimet tona, me hidherimet tona, me problemet tona.
C'do gje e ndanim ne forum.

Te them te drejten, nuk kam me ate kohe dhe ate deshire te te shkruaj gjate e gjere ne te gjithe temat e mundshme, edhe pse rri gjithe diten ne net, sepse e kam mjet pune, kjo s'do te thote qe te harxhoj gjysmen e dites duke u marre me forumin.
Ato pak here qe hyjme, mundojme te bejme nje dore gallate, sepse gjate dites kemi kaluar momente stresi duke qene sa me serioz dhe profesional ne pune, shkolle ose kudo qofshim. Pra e vetmja shplodhje dhe defrim qe dikujt mund t'i ngeli ne oret e vona te darkes, eshte forumi. Dhe normalisht shumica e perdorin per defrim.

Agata, cudi pra se si temat e tua, fillojne mire dhe perfundojne gjithmone ne personale.
Une do te te keshilloja, qe gjerat qe flet ne msn ose ne fb te te rrijne sekrete.
Nuk kane pse behen publike gjithe ato gjera qe ke shkruajtur, sepse sic thua dhe vete, shumica e shkirmeve te tua keqkuptohet ose keqinterpretohen.
E shikoj qe ne c'do teme qe hap, ti do te perfundosh gjithmone tek argumenti chit-chat.
Nuk them qe e ke gabim, por nuk mund t'i imponosh te tjerve te shkruajne mendime serioze, apo te mos bejne batuta sepse dikujt mund mos t'i pelqejne.
Leri te tjeret te shprehen ashtu sic kane deshire. Boll strese kalojme gjate dites, duke perdorur seriozitetin ne maksimum.

Eshte e kote qe ja ven fajin Moderatoreve apo Admineve, per mos kujdesje te forumit, sepse nuk te perket nga nje ane.
Mendoj qe je aq e zgjuar te kuptosh vete, qe edhe limiti ka kufi.
Sepse ti shpesh here nuk e kupton veten, por here sillesh si nje engjell, here sillesh si nje djall, here behesh komplet fallco. Jane komplekse te personaliteti tend qe dalin ne pah, nga mesazhet e tua.
Sinqerisht qe shpesh here nuk te kuptoj fare.

Edhe te lutem mos i merr si ofendime keto qe te shkruajta, sepse thjesht jap mendimin tim, dhe mundesisht te jap keshillen time, si nje shoqe virtuale.
Mundohu te kuptosh veten, ku ke gabuar, pse gabon, pse te tjeret te keqkuptojne???

Pra beji analize vetes, qe nuk jane te tjeret gabim, por edhe ti ke ato gabimet e tua, qe sa te vogla o te medha jane, mund te kene lenduar dike.

Ika tani se skam me kohe te lire.

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 22:08:

Re: pershendetje-dhe faleminderit Agata

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

te pershendes me kenge

Lubi, duhen ndare gjerat qe te kuptohemi tamam.

E para, ne kohet kur u hap forumi nuk ezkstonin faqe shqiptare. Nuk ekzistonin as gazeta online, as komentet poshte artikujve te gazetave. Forumi mblidhte deshirat e para per te komunikuar, prandaj u mblodhem nja tre here turme ne MSN. Sot ka me dhjetra faqe shqiptare, çdo lajm tek Shekulli komentohet dhjetra here brenda dites. E dihet qe njerezit nuk do rrine gjithe diten ne internet. Po shkruajten tek Shekulli apo Topi nuk do rrine dhe ne forum me ore. Plloshtani psh. i ka artikujt ne nje faqe te specializuar per publikime filozofike-shoqerore (perveç atyre qe publikon ne gazeta). Sot verdalle gjen kenge, video, dhe njerez qe dine te krijojne blogje me idete dhe artin e tyre (Shkelqim Cela!). Prandaj pasuria me e madhe nuk eshte me kutia e fjaleve te nje forumi (pa llogaritur qe ato qe shkruante Plloshtani shume vete nuk i vleresonin ketu).

Se dyti, nuk duhet nenvleresuar historia per hir te iluzioneve te dikurshme. Historia tregoi se ka persona (edhe nga nga ata qe permenden ketu) qe genjejne rendshem. Ka nga ata qe kane shkaterruar jete njerezish, qe kane mashtruar dhe qe prape etiketohen si te mire ne kete teme (dhe une s'kam nder mend te thyej iluzionet e t'ju them cilet ishin).
Koha, pra, ka filtruar shpirtrat, ka hequr naivitetin tone te dikurshem, ka tradhetuar adoleshencen virtuale.

Se treti, dihet qe jane shtuar temat e llojit "ca do beni sot", "si u veshe sot", "si ndihesh tani", "ca kenge degjon tani", etj. E kam ironizuar kete pune me shume se nje here. Por kjo nuk te ka ndaluar ty te vije ti jepje ton tjeter forumit. Butoni "pergjigju" kane qene gjithmone aty dhe nuk eshte perdorur. Edhe hyrja e mediave audio-vizive ne internet ka ndryshuar balancin e dikurshem (kur shkruanim e mendonim me fjale).

Se fundi, koha ecen lubi, te siguroj qe ka dhe sot plot njerez qe enderrojne permes ketyre faqeve. Ajo qe duhet te pyesimn veten eshte "kemi nostalgji per forumin si ishte, apo per veten tone 6 vjet me pare"?

Pertej "mikeve" dhe "mikeshave" qe serviren ketu, kemi te gjithe njerezit tone, ndjenjat tona, dashurite tona, shakate tona, etj. Kemi relacione me njerez te stabilizuar. Nese ndokush largohet nga forumi (apo nga interneti) e ben *edhe* prej ekzistences se njerezve instabel, zhgenjyes dhe sherrxhinj (mjafton te lexosh Smoker dy mesazhe siper).

Kalofsh mire.
Dhe koha na ndryshofte, sepse, siç po thoshte Nino D'Angelo ne nje interviste mbreme, njeriu vdes kur ndalon ne nje moment komod pa ndryshuar ne te ardhmen.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 23:37:

Shume e sakte... Mund t'a kishit shkruan ne vend te mesazhit te me poshtem fajtor...
Ka Kohe qe sapo them diçka ne ndonje teme te ketij forumi ofendohem gjithnje nga te njejtit persone. Me duket shume e pa drejte, per arsyen e vetme se nuk permend askend, ekurre nuk ofendoj... Keni te drejte te mos ndani te njejtat opinione me mua, te mendoni c'te doni per mua por jo te me ofendoni...

Citim:

Njerezit ecin ne jete, kane probleme te tjera, kalon faza e internetit. Edhe une jam merzit e do desha mos merresha me internet fare ca here.

Citim:
Te diskutosh me ty Agata dmth te pranosh nje sistem vlerash te permbysura. Fisnikeria eshte ne shpirt, jo ne kulturen e çale per tu dukur e tille. Para se te kapesh me dashuri te pafundme dhe embelsi virtuale, ki respekt per ata qe kancerin e kalojne vertet. Meso nga fisnikeria e tyre.

Kam akoma mesazhet e tua private ku kerkon falje per destabilitetin mendor qe te karakterizon. Dhe ndryshe nga ç'mund te mendosh, jam aq fisnik sa ti tregoj njerezve qe te kam respektuar me shume sesa ti ke respektuar prejardhjen tende. Prandaj mos i mesho shume muhabetit.

Ps. Kam pershtypjen qe passwordet e humbura do i gjesh tani qe te duhen. Edhe ato kusherirkat qe cituan Syrius shume te zonjat. Te keqen e treditorshit.

Ps :ato kode nuk i gjej dot me dhe shpresoj qe ti ne vend te ironise te me ndihmosh, gjithmine nese deshiron.

Postuar nga Petter datë 20 Shkurt 2010 - 23:49:

Agata urime per temen....

Un mendoj se ti ke nevoj per sex mo lali.. dhe ben mire qe e shpreh ne kete menyre me hapje temash

Postuar nga Fajtori datë 21 Shkurt 2010 - 00:48:

Kam filluar te kem frike. Si quhet kur te parashikojne mendimet?

P.s. ...
P.p.s. ...
P.p.p.s. leje se s'po e them

Postuar nga Petter datë 21 Shkurt 2010 - 00:53:

Se harrova ti pergjigjesha temes...!

Mua sme ka shtyre ndonje gje e vecant qe te regjistrohem.. po gati 6 vjet si lexues i her pas hershem thash hajd po regjistrohem dhe une per me bo ndonje diskutim/shaka apo ndonje thashethem.

Me ka pelqyer shume fh me pare, ishte vertet shume bukur te lexoje disa ketu.. si Ami, Tresh, kan qen nja dy cuna nga Tirona emrat spo ua mbaj mend.. po shkruanin bashk zakonisht ata.. cuna shume fantastik. Kontinenti gjithashtu, edhe pse nxehej me antaret ndonje here dhe u kerkonte adresa shpis per shqyemje etc etc. Gjithashtu dhe shume cuna te tjere. Gocat qe kan shkruajt ne fh ne kohen 2004-2006 kan qene shume interesante pseudonimet sua mbaj mend.. po sic ka permend agata.. si wydra, amori, topolake dursake, mizza, nje qe dilte me doren para fytyres ne foto se i kishte inat paparacet :p lela dursake e disa t etjera qe i kam ne kujtes po si mbaj mend si pseudonime.

Sic tha dhe fajtori, qe e mira e ketij forumi eshte se ka qene gjithmon i hapur dhe ska pas probleme. Forumi shqiptar nga ana tjeter, do thonja eshte me shume nje forum orthodox ose me sakt i kthyer ne i tille.

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Shkurt 2010 - 05:44:

Peter une akoma ketu jam....mund te me lexosh here pas here
Ato 2 cunat tirons kane qene Bledi dhe Shenjtori.....pupupu ca gallate me meze e raki.....

Postuar nga Deb* datë 21 Shkurt 2010 - 06:18:

Re: Re: pershendetje-dhe faleminderit Agata

Citim:

Ajo qe duhet te pyesimn veten eshte "kemi nostalgji per forumin si ishte, apo per veten tone 6 vjet me pare"?
.

Besoj kjo e dyta duhet te jete.
Dhe te kthehen te gjithe anetaret qe kane ikur nuk do jete njesoj si me pare. Atehere ishin naiv, me te cilter, me te hapur dhe te gatshem per te krijuar shoqeri te reja. Por tani me te pjekur, me te matur, me te rezervuar. Do jete prape dicka e bukur, por jo si dikur. Eshte njesoj si mbremja e matures dhe reunion mbas 10 vjetesh.

Postuar nga NS-6 datë 21 Shkurt 2010 - 16:41:

mbaj mend qe jam regjistruar per kuriozitet me teper...duke googlu sa andej kendej pashe zonen e mjekesise tek forumihorizont (faqja e fajtorit mbaj mend qe hapej naiher per konget qe ka :p)... pastaj me terhoqi nje teme mbi ngjyren e syve qe kishte hapur analistja...te tjerat pastaj ardhen si pasoje!

sot shkruaj me pak dhe vezhgoj me shume ne hije,por mund te them qe forumi ka qene nje pjese qe i kam dedikuar jo pak kohe dhe me sherbeu si per te njohur njerez interesante si per te ndare ide me te tjere. po ashtu me sherbeu per te krijuar bazat per ndonje ide interesante qe mund te vijoje ne te ardhmen! nese lexohen ato gjera qe kam shkruajtur me behet qejfi sepse ndoshta ndokush ka perfituar ndonje gje, e nese nuk lexohen prap ato shkrime ngelen pasuri e ketij forumi (nuk o qe kushtojne shume po prap aty le te rrine :p)

forumi do kete ecurine e vet me ngritje e zbritje dhe kjo gje eshte ecuria natyrale e nje komuniteti! kam marre pjese ne shume e shume sherre nga te cilat kane lindur ndryshime dhe miqesi,por qe kane cuar edhe ne ide te reja si per tu shmangur dhe te mos u perseritur. ajo qe duhet te kemi parasysh dhe qe askush nuk mund ti beje gje eshte qe koha ndryshon...dhe cdo gje do ti pershtatet ketij ndryshimi!

Nese mendoni qe shkrimet e viteve te para ishin ato me te vecantat, do tu keshilloja ti "sillni serish ne jete" ato tema dhe te vazhdoni ate seri mendimesh qe ato persona kane lene! Ata persona me te vertete qe dhane ide interesante por duhet thene qe ishin fillimet dhe te gjithe ishin te etur per te shprehur mendimet e tyre ne nje menyre te re. Ne nje fare menyre, kane shkruajtur ne nje liber qe kishte faqet e bardha Ndoshta ata persona po ti sillje sot, mund te mos kene te njejten fantazi dhe grade shprehjeje qe kane pasur atehere, kjo per periudhen qe u gjenden dhe per deshiren per te thene dicka qe "i ziente" ne shpirt !

p.s: ah,po...forumi me sherbeu edhe me mesu me shkrujt me 10 gishta pa pare me tastjeren :p

Postuar nga Piktor datë 21 Shkurt 2010 - 18:31:

Plotesisht dakort me Ns6. Eshte nje teme ketu qe titullohet "a ndryshon njeriu per 6 muaj" une them po. Ne 6 vite eshte pak me e veshtire
Kontribut nuk kane dhene vetem persona gjigande te mendimit dhe punes si Plloshtani, Admirali, Tresh Iliriusa Fajtori etj, punes energjike emocionale te Kontinentit, profesorit, durimin e Kotkes tetos pse jo edhe poezite Indrit, shkrimet e klodel, kritikat kunjat e cedrus, pompozitetet e Brigantit, erious, Daedal apo tek mjeksia si Ns6 tek besimet fetare Erzeni_be, temat shoqerore te Bdb -Gjergj Kastriotit etj etj etj. Secili nga keta persona ka dhene kontributin e tyre personal ne ndertimin e ketij forumi, dikush eshte akoma, dikush eshte larguar nga forumi normal sikurse ne jeten e vertete. Do me duhej te beja nje liste te gjate, ashtu sikurse kam nje liste te gjate te personave qe shkruajne akoma dhe jane shume aktive apo disa qe jane frekuentatore te rregullt shkruajne me pak etj. Dikush ka perfituar pervoje, eksperience dhe ndoshta e shpreh diku tjeter ne menyre tjeter dhe ketu mundohet te ngelet gjithmone i njejti e keshtu me rradhe....

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2010 - 18:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

Un mendoj se ti ke nevoj per sex mo lali.. dhe ben mire qe e shpreh ne kete menyre me hapje temash

sa kam qesh, sorry agata qesha me idene pa lidhje me ty.

ide e mire me duket

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2010 - 19:02:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mbaj mend qe jam regjistruar per kuriozitet me teper...duke googlu sa andej kendej pashe zonen e mjekesise tek forumihorizont (faqja e fajtorit mbaj mend qe hapej naiher per konget qe ka :p)... pastaj me terhoqi nje teme mbi ngjyren e syve qe kishte hapur analistja...te tjerat pastaj ardhen si pasoje!

sot shkruaj me pak dhe vezhgoj me shume ne hije,por mund te them qe forumi ka qene nje pjese qe i kam dedikuar jo pak kohe dhe me sherbeu si per te njohur njerez interesante si per te ndare ide me te tjere. po ashtu me sherbeu per te krijuar bazat per ndonje ide interesante qe mund te vijoje ne te ardhmen! nese lexohen ato gjera qe kam shkruajtur me behet qejfi sepse ndoshta ndokush ka perfituar ndonje gje, e nese nuk lexohen prap ato shkrime ngelen pasuri e ketij forumi (nuk o qe kushtojne shume po prap aty le te rrine :p)

forumi do kete ecurine e vet me ngritje e zbritje dhe kjo gje eshte ecuria natyrale e nje komuniteti! kam marre pjese ne shume e shume sherre nga te cilat kane lindur ndryshime dhe miqesi,por qe kane cuar edhe ne ide te reja si per tu shmangur dhe te mos u perseritur. ajo qe duhet te kemi parasysh dhe qe askush nuk mund ti beje gje eshte qe koha ndryshon...dhe cdo gje do ti pershtatet ketij ndryshimi!

Nese mendoni qe shkrimet e viteve te para ishin ato me te vecantat, do tu keshilloja ti "sillni serish ne jete" ato tema dhe te vazhdoni ate seri mendimesh qe ato persona kane lene! Ata persona me te vertete qe dhane ide interesante por duhet thene qe ishin fillimet dhe te gjithe ishin te etur per te shprehur mendimet e tyre ne nje menyre te re. Ne nje fare menyre, kane shkruajtur ne nje liber qe kishte faqet e bardha Ndoshta ata persona po ti sillje sot, mund te mos kene te njejten fantazi dhe grade shprehjeje qe kane pasur atehere, kjo per periudhen qe u gjenden dhe per deshiren per te thene dicka qe "i ziente" ne shpirt !

p.s: ah,po...forumi me sherbeu edhe me mesu me shkrujt me 10 gishta pa pare me tastjeren :p

ja e kam dhene nje kontribut, kam terhequr nje koke mjeksie ne forum.
Nuk e di te tjeret por une e kam zgjeruar shume horizontin me temat e tua.
Jam dakort me ate qe sikur na vlonte dicka ne shpirt, ishte koha ishte s'e di situate komplet tjeter, sa hapje forumin vetem ide per tema lindnin.
Plus ka qene gjenerate tjeter, me interesa te tjera. Cdo gjenerate ka shijet e veta.
Njerezit ecin perpara, por meqe te gjithe jemi nostalgjike ne themel, rikthehemi te shohim si kane ndryshuar mendimet tona me kohen. Jam e sigurt qe shume veta e lexojne forumin edhe pse nuk shkruajne.

Postuar nga Fajtori datë 21 Shkurt 2010 - 19:10:

E di ca klodel. Kam pershtypjen se leximi i vetes ne te kaluaren eshte faktor inhibitor. Pak a shume si Sergio Leone qe nuk pranonte dot me pas te bente filma te shemtuar dhe kalonte vite duke pergatitur cdo film te mevonshem.

Kshu qe nga kjo ane me mire te kyçeshin shkrimet gjekundi e secili te ishte "tabula rasa" dhe njehere.

Postuar nga Agata-1 datë 21 Shkurt 2010 - 19:15:

Citim:

ahahahahhah O zot sa i forte. FLm per keshillen, nuk mendoj se e ke keq, se me thene te drejten nuk me kujtohet se kur e kam bere per here te fundit.

Postuar nga Agata-1 datë 21 Shkurt 2010 - 19:21:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

E solle koken ti?

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2010 - 19:27:

Citim:
E di ca klodel. Kam pershtypjen se leximi i vetes ne te kaluaren eshte faktor inhibitor. Pak a shume si Sergio Leone qe nuk pranonte dot me pas te bente filma te shemtuar dhe kalonte vite duke pergatitur cdo film te mevonshem.

Kshu qe nga kjo ane me mire te kyçeshin shkrimet gjekundi e secili te ishte "tabula rasa" dhe njehere.

Varet nga cfare kendveshtrimi e sheh leximin e vetes ne te kaluaren.
Une kur dua te rikontaktoj veten futem ketu, lexoj shkrime te hershme dhe kam mendime casti te cilat dua t'i shpreh. Madje nese kam deshire te shpreh dicka qe dua ta mbaj mend me vone, ne forum e shkruaj,

Tabula rasa behemi duam s'duam, sepse jeta merr drejtime te tjera qe te detyrojne te ulesh me kembet ne toke. Por nese ke qef me u rikthy ne kohen kur fluturoje me presh ( flas per veten ) kthehesh ketu qe te rifluturosh, qofte edhe me mendime.

Mendoj qe ky forum ka mbledhur dhe mbledh karakteret me interesante shqiptar/e qe mund te ekzistojne.

Postuar nga NS-6 datë 22 Shkurt 2010 - 00:46:

Citim:

E solle koken ti?

une verdalle jam sa here...rri rri, ja kpus naiher nei shkrimi :p

Postuar nga lubi datë 22 Shkurt 2010 - 03:35:

Citim:

Ajo qe duhet te pyesimn veten eshte "kemi nostalgji per forumin si ishte, apo per veten tone 6 vjet me pare"?
.

Mbase eshte e vertete --e nuk e mohoj qe mund te kem nostalgji per 6vite me pare--e kush nuk do te kishte?????!!!!!!!!!..............

Por nuk mendoj qe jam kaq e ceket sa te ngaterroj rendesine e 6 viteve te jetes time personale e profesionale(qe deri diku kane qene shume te sukseshme)---me castet e mrekullueshme te ca viteve me pare qe kam kaluar ne kete forum.

Nuk dua te zgjatem me budallalleqe e me duket shume e ulet qe te bjere kaq poshte niveli i diskutimeve sa te devijoje plotesisht nga tema per gjera absurde personale,fyerje e gjera koti----

nuk e di per ju por mesa e shoh u hap nje teme (cilado qofte arsyeja) per forumit dhe rendesine e tij --dhe te vesh re jene keta :"forumistat e vjeter" qe me sa zell po i japin jete kesaj teme --e ndoshta per t'u rikthyer ne arsyet jo tanime qe e nisem rrugen tone ketu por per hapat qe filluam dale-ngadale te gjithe e per t'u munuar te ecim se bashku----mbase sic tha dhe miku im NS-6 edhe per te mesuar te shkruajme me 10 gishta...........

nuk dua te hap debate as me Fajtorin e as me njeri ketu---por a nuk e vini re te gjithe qe pavaresisht se ne te VJETERVE(tanime te gjithe ne mbi 1111000vjecare) nuk n'a behet te shruajme me dhe shumica jone lexon ne hije e nuk trajton me temea--jo se nuk kemi ide dhe u plakem kaq shume sa na u ndryshken mendimet-perkundrazi-por nuk eshte qe edhe kur hapen tema te rendesisheme ne cfaredolloj fushe perfundojne duke degraduar ne mesazhe te pafundme personale--fundin e te cilave mbase do marre dhe kjo teme sic kemi nisur---

A nuk na ben pershtypje aq sa hapim tema dhe kujtojme me nostalgji miqte e dikurshem qe jane fashitur--e jo nga plakja,ndryshumi i teknologjise apo ku di une--por nga shume arsye kur dhe moderatoret nuk hyjne me ne tema per te perfeksionuar debatin per ne te shumtene kohes merren me gjera te rendomta personale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nuk n'a ben te gjitheve pershtypje niveli i ulet i temave e debateve-ky forum qe ka qene ne nivele te larta intelektuale ka rene ne nivel thashethemesh e prapaskenash a thua se jemi ne shfaqje te shemtuara tip-big brother-??????????????????????????????????????????????

A nuk duhet menduar nga moderatoret qe faqet me tema jo serioze te kene nje vend te vecante--apo te pakten te fshihen menjehere te gjitha mesazhet qe nuk kane lidhje me temat pa u publikuar ende qe te mos na marrin me kohe e te na acarojne me kot nga nervat.......................

Persa n'a duhet te zgjedhim menyra te tjera kur e verteta eshte se shume prej nesh e kane gjetur veten ketu e here pas here serisht mundohen te thone serisht fjalen e tyre.............

une e ndjej veten me fat qe jam anetare e ketij forumi 6vjet me pare e mbase edhe 6 ame teper me pas ---e dua te falenderoj te gjithe ata vajza e djem qe i dhane jete.............

[/BLOCKQUOTE]

Postuar nga Deb* datë 22 Shkurt 2010 - 04:09:

Lubi sinqerisht nuk po e kuptoj ankesen tende. Me perpara vertet ka patur diskutime te shumta, por edhe chit-chate sa te duash me aq sa mbaj mend une te pakten. Vertet jam regjistruar ne 2007, por e kam ndjekur si vizitore dhe me pare.
Cilat tema serioze sipas teje po degradojne ne personale apo chit-chate?
Mund te thuash qe temat serioze nuk para po frekuentohen shume nga forumistet. Ketu po. Kjo eshte shqetesuese.

Temat ku behen chit-chat jane ato te sofrave, apo tema te lira per diskutim. Nuk besoj se me pare keto kane qene tema serioze apo jo?
Me thuaj ca tema serioze qe paskan degraduar ne tip big brother sipas teje dhe moderatoret nuk paskan nderhyre?
Ti vet cfare kontributi po jep si anetare e vjeter per ta ngritur perseri nivelin e ketij forumi? Te ankohesh e te gjesh gabimet e te tjereve eshte shume kollaj. Pse nuk e filloni nga vetja njehere?

Mos harro se ishte vet hapesja e temes qe e kaloi ne personale kete teme duke na sjell ankesat qe kane forumistet e vjeter me te cilet ajo ruan kontakte per renien e nivelit te forumit dhe kujtimet nostalgjike per ate kohe kur paskan qene vet aktive.

Nuk eshte nevoja tu kujtoni te rinjve ne forum si ka qene forumi, se ai/ajo qe do e shikon npm temave te hapura nga anetaret e vjeter qe kane ngelur pasuria e ketij forumi. Nuk po ua hedh njeri poshte punen, por perkundrazi i vleresojme edhe pse ne heshtje.

Tani me thuaj. Vertet duhet te ekzistoje nje teme e tille ku ju te qani kohen e shkuar? Fare mire mund ta beni ne privat.
Do e beni si tek ai humori me Koco Devolen ku qanin me orar per ate qe humben dhe se kthejne dot mbrapsht.

Postuar nga lubi datë 22 Shkurt 2010 - 04:29:

edhe une e pranova qe mesa po shoh tema po  merr per kot..............

nuk desha te beja verejtje per asgje e per asnje...............aq me pak te qahem se nuk po me detyron me zor njeri te shkruaj apo jo..............por thjesht po konstatoj e po jap mendimin tim....besoj se kjo na lejohet te gjitheve.........

Postuar nga Deb* datë 22 Shkurt 2010 - 06:37:

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
edhe une e pranova qe mesa po shoh tema po  merr per kot..............

nuk desha te beja verejtje per asgje e per asnje...............aq me pak te qahem se nuk po me detyron me zor njeri te shkruaj apo jo..............por thjesht po konstatoj e po jap mendimin tim....besoj se kjo na lejohet te gjitheve.........

Ajo qe shpreve ti nuk ishte thjesht mendim, por dicka me teper. Nuk mu pergjigje se cilat tema serioze qenkan kthyer ne tip big-brother ti kemi parasysh ne moderatoret qe ti korrigjojme. Mbase na ka shpetuar ndonje padashje.
Verejtjet, sugjerimet i pranojme kur jane ne te miren e forumit.

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Shkurt 2010 - 13:10:

...edhe une ate dua te gjej se kush me shtyu.

Edhe un ne fillim e kam hapur Fajtori.com andej nga 2003 per te degjuar muzike. Me pas u futja ndonjehere ne chat per te pare ca behej, e me vone ne forum.

Te them te drejten nostalgjia do egzistoje gjithmone si ne forum si ne jeten e secilit. Nostalgjia eshte pjese e pashmangshme e rritjes dhe sado keq qe na vjen duhet te mesohemi me te. Sa me shume qe rritemi aq me shum e kuptojme sa te padjallezuar kemi qene kur ishim te vegjel dhe sa shume jan te komplikuara gjerat dhe njerezit kurr rritesh.

E njejta gje ndodh edhe ketu....ishin kohe te bukura, por "koha ndryshon, njerezit ndryshojne".
Nuk duhet te rrime duke qare por te ecim perpara, ti pershtatemi ne kohes e jo koha te na pershtatet ne.

Sa per kto problemet personale un mendova se kishin kaluar tashme. Rrituni pak e lijini prapa.

Postuar nga cecilia datë 22 Shkurt 2010 - 13:45:

Pershendetje Lubi!

E kuptoj shqetesimin tuaj.

Por duhen theksuar disa gjera perpara se te gjejme shkaqet apo faktorin pse?!
Nqs ju tashme keni kohe me te ngeshme dhe do deshironit t'a kalonit ne nje atmosfere te kendshme kte kohe (si ajo e dikurshmja) me keqardhje do ju them se forumi nuk eshte me butona, te cilit sipas gjendjes tone shpirterore ai te n'a japi kenaqesine e duhur.

Nuk mund te mos merrni ne konsiderate ato çka spjegoi fajtori.Ai ka treguar shkurt e sakte rrjedhen e ngjarjeve.Si kohet ndryshojne,se informacionet mund te merren edhe ne menyra te tjera.Gjithashtu qe gjeneratat kane ndryshuar etj etj.

Nqs do flisja per tema serioze, mund t'ju them se nje zoteri si arturum, i cili me temen e tij 'aktualitete mbi emigracionin'( ka dhene detaje mbi ate cka populli shqiptar po heq) jane 'ngrene' me fajtorin mish e dhembe per te mbrojtur ide-te e tyre dhe per t'i dhene ngjyra temes...disa informacione qe kam marre nga greqia thone se atje po behet nami,shqiptari po vjedh shqiptarin sa merr vesh qe ka ikur ne dasma apo pushime...kriza mondiale qe e ka kapur ate shtet ku qindra shqiptarve s'u dihet e ardhmja...me duken teper serioze kto tema...

Tani edhe ate tjetren e di qe dikur kur shkruanin tek 'mendimet e çastit' kishin ide geniale, qe mua do me duheshe nje jave t'a mendoja ate ide,por c'te bejme tani, kur u ndane keto na rane, thote populli.

Mendoj se eshte thjeshte çeshtje modestie,gjithcka duhet pranuar ashtu sic eshte dhe jo ashtu sic do donim te ishte.

Ps: Me falni po po shkoj te ndihmoj fajen te vjedhim ate plakun e vitit te ri, se s'po e shef dot.

Postuar nga kurt datë 22 Shkurt 2010 - 15:46:

si erdha ktu
rastesisht lexova ne youtube nje koment mbi serbet nga Raimondi, (antar i ktij forumi) dhe m'u dha nje e qeshur
komenti ishte: "serbs are so ugly they should be fined if cought walking in public" (dicka kshtu)
e ndjeva te detyryeshme ti them hello dhe ta falenderoj per nje te qeshur te nevoitshme

tani qe po mendoj/reflektoj pak ky person qe as nuk e njoh, raimondi, smart guy. jam i bindur qe i dhashe pershtypjen e nje idioti te humbur, komplet. (wich makes sense:p) dhe me nje apo dy fjali shkrimi qe i dergova me sygjeroj te vizitoj disa tema filozofie ne ket forum. qe skishte lidhje aspak me forume biseda...dhe nga ana ime as nuk ksha vizituar forume me pare, (sme ka interresuar kurre as te click ne ndonje)
nejse, akoma ktu

i have to agree with Klodel, this forum has the most ineresting individuals
(i'm here of course )

Postuar nga SmoKer datë 22 Shkurt 2010 - 20:02:

kush me shtyu ... ?? ate po mundohem te gjej since 05 dhe me e forta eshte se spo dal dot me

Postuar nga Fajtori datë 22 Shkurt 2010 - 21:10:

E forte kjo Smoker.

Dikur ne chat kishte njerez qe kerkonin menyra qe te ngelnin jashte perjgithmone se chati po i hante shume kohe

Postuar nga Petter datë 22 Shkurt 2010 - 22:52:

Citim:

ahahahahhah O zot sa i forte. FLm per keshillen, nuk mendoj se e ke keq, se me thene te drejten nuk me kujtohet se kur e kam bere per here te fundit.

E hekt mortja kush te ka len ty pa gjo.. e ju thaft bibilja deri ne rronx

Dil i xhiro ketej nga usa... i'll take good care of you

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Shkurt 2010 - 23:02:

Citim:

E hekt mortja kush te ka len ty pa gjo.. e ju thaft bibilja deri ne rronx

Dil i xhiro ketej nga usa... i'll take good care of you

Po erdi ne NY Agata dua ta takoj edhe une :p

Postuar nga Petter datë 22 Shkurt 2010 - 23:11:

Agata would love that I guess

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shkurt 2010 - 23:15:

Me duket se ca paskan sharruar me shume ...............

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.