| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)
Re: Re: per nje lidhje serioze preferoni.........
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Nuk mund te zgjedhesh me zemer por me mendje do te thosha qe e vetmja kategori qe perjashtoj jane shqipetaret qe jetojne jashte Shqiperise.Me sakte ato qe e mohojne prejardhjen e tyre.Se keto vitet e fundit kam njohur shume te tilla.
Te lumte e the ate qe duhet te thuhet. E ngule gozheden ne derrase.
Ndoshta edhe une pajtohem me kete qe the..!!!
Kjo shkon per ne shqiptaret si ushqim pas buke e!?
Ndoshta po, e ndoshta jo. Kjo do te deshmohet nga deshmitaret okulare.!!!
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Te lumte e the ate qe duhet te thuhet. E ngule gozheden ne derrase.
Ndoshta edhe une pajtohem me kete qe the..!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare
Ehe epo flm ,d.m.th tani nuk ngeli gozhda ne asnje vend,doja te thoja nuk ngeci gozhda ne sharr, direk e ne derras![]()
![]()
Citim:
E BRAVO kjo eshte mençuri pertej filozofise se heshtur.!!!
Me rrofsh sa malet! Ketu me kape, e qellove poenin e fitores.
!!?? s ka nevoj per fjalë......s jam shkrimtare...
Mire de mire. Bukuria u pa tek ty Lozonjare!
Ke nderimet e mia. Vetem se nganjehere nuk respekton shenjat e semaforit, prej te kuqes dalish ne te gjelbert.
Tung! Yllo, dhe mos the shume akull, se eshte shume rende nje gje e tille.
Dakort shpirto!!!
Citim:
Mire de mire. Bukuria u pa tek ty Lozonjare!
Ke nderimet e mia. Vetem se nganjehere nuk respekton shenjat e semaforit, prej te kuqes dalish ne te gjelbert.
Tung! Yllo, dhe mos the shume akull, se eshte shume rende nje gje e tille.
Dakort shpirto!!!
Citim:
S kam nevoj per force qe te rendohet thyerja e akullit,une vetem e prek dhe me ngrohtesin time e beje shum me te lehte shkrirjen e akullit pastaj thyhet shum lehte......
tani do me lejosh te te jap nje mpuccccccccc nga Lozi....
Re: per nje lidhje serioze preferoni.........
Citim:
Po citoj ato që tha Korcarja 6
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????
Hmmm!
Do te kisha pranuar nje
Ato thone se jane me te lavderuara per nje lidhje...!!!
Ju pershendes
Citim:
Hmmm!
Do te kisha pranuar nje. Se me ato i kam punet me mire, ndersa me tjerat i kam te shkaterruara... Keshtu pajtohet mendja ime, se me tjeter s'ma nxe mendja e dashurise apo jo!?
Ato thone se jane me te lavderuara per nje lidhje...!!!
Ju pershendes
Me fal zotrote?!. Ndjekje e rralle, por e infektuar.!!! Qenkeni mjaft i zoti te me dilke perpara, dhe shpetonke pa u shkelur fare...!!!
Citim:
Me fal zotrote?!. Ndjekje e rralle, por e infektuar.!!! Qenkeni mjaft i zoti te me dilke perpara, dhe shpetonke pa u shkelur fare...!!!
Citim:
Njerez,pse ziheni pa pasur arsyje,une lexova keto mezashe,dhe te them te verteten s me ben pershtypje,dua te them nje gje trus..me Plloshtanin me force psiqike dhe zgjuarsi je shume large dhe nuk e mund dot,provo me te mire dhe te bute,se ndosha butesi te sjell ne fitore.....
kuptohet se me femrat shqiptare nuk ka per ate edhe nuk kam pse ti nderoj
me shqiptare nuk do te ishte problem jasht apo ketu vetemse te jet shqiptare kisha thene me mire te jet jash shtetit mirepo shqiptare
Citim:
Po citoj ato që tha |TrusT|
ti plloshtan nuk e paske te qarte idene , e temes , kuptoj qe i paske fiksim "laviret e denja" po ama ideja e temes eshte qe shqiptaret me ke preferojne te keni lidhje serioze . lexoje edhe me mire mesazhin e pare .
P.S. njeriu pelqen ate qe i pershtatet , shikoje pak se ku e ke cuar veten.
bye
Re: jam-Vlonjate
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Brenda na vlora, apo e shtyn edhe deri ne kote, se afer eshte.
;looooooooooooooooooooool;
Puth te gjitha vlonjateeeeeeeeet kudo qe jane, se jan si shpirt"kan lindur si vet pa jo per gje".
Citim:
Varet se c fare femrash ke takuar,une p.sh.nuk jam dakort me mentalitetin e shqiptareve por kurr se mohoj qe jam shqiptare,dhe deshira ime eshte qe jeten time ta beje me nje djale shqiptare,keshtu qe mos i ke ngatrruar mohemet si shqiptare apo urrejtja per mentalitetin tone qe kemi.....fatkeqsish duhet ta pranojme
Kjo me duket se nuk ka transkriptim, por ka vetem sterhollim, dhe e gjejsh veten ne pergjigje... Retorike dhe kjo nuk e duron shume apostrofin!
Te pershendes mundohu te perkthejsh, se po mbeti per te tjere, mbesesh ne unazen e akullt te Saturnit...
Mirekuptim
O Plloshtan te lutem ma shuaj nje kuriozitet.Sa vjec je,dhe ku jeton?
Citim:
Citim:
Po me nevrikosesh ngapak me keto mesazhet e mia. ?! Me fal une jam me mendimet tua! Te pershendes dhe keto lidhjet serioze me duken se jane zbehur fare dot apo jo roke!?
Re: per nje lidhje serioze preferoni.........
Citim:
Po citoj ato që tha Korcarja 6
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????
Re: Re: per nje lidhje serioze preferoni.........
Citim:
Po citoj ato që tha |TrusT|
do preferoja ate qe do me donte zemra , ska paragjykime edhe besoj se edhe zemres nuk i ben pershtypje se nga eshte .
pse ta mundosh zemren me ide fikse , lereni te vendose e qete .
bye

Citim:
S'jam Roke dhe te lutem pergjigju pyetjes.Megjithate te them se nuk nevrikosem kollaj nqs do te isha nevrikosur do ta kishe mare vesh vlla pa merak.
Citim:
Me fal qorri! Por pergjigjja eshte se lidhja serioze per mua eshte goca me trup te holl e te gjate, dhe me sylarushe. Etj, etj!
Kaq kisha
Pershendetje qorri!
E tek une kjo ka rendesi!? Rendesia eshte e ndryshme, por me rezerve!
pershendetje amor!
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
C'rendesi ka pamja?

Citim:
E tek une kjo ka rendesi!? Rendesia eshte e ndryshme, por me rezerve!
pershendetje amor!

Citim:
Po citoj ato që tha London_Girl
ta mbeshtes mendimin, nuk kuptoj pse pamja e jashtme ka rendesi tek nje person qe ta do shpirti.
apo smund ta duash dikend pa qene i bukur dhe ato qe ti kerkon ne te.
plloshtani me zhgenjeve![]()

Citim:
Citim:
Kaq te veshtire e ke te pergjigjesh?
Si s'ka rendesi pamja? Pamja eshte ajo qe krijon terheqjen e pare, dhe me pas njohja vjen graduale. Nqs s'do egzistonte pamja, i binte te dashuroheshin njerezit vetem me te njohurit e tyre, nderkohe qe dashuria s'pyet per afersi, kombesi...
_ A do te binit ne dashuri me nje majmun, sado i zgjuar te ishte, ne momentin e pare? (pa ja njohur zgjuarsine)
_ Ne se s'ka hap te pare a mund te kete hap te dyte??
Ndaj mos ju kundervini Plloshtanit, dhe mendoj qe deshira dhe enderrra e kujtdo eshte te kete ne krah nje njeri te mire, te zgjuar po pse jo te Bukur?? Kush nuk e do te bukuren???
Citim:
Ku qendron pra kjo "ndryshmeri"?
Po te thoja psh qe jam femer e shemtuar ne maksimum do ndryshonte mendimi yt ne lidhje me kapacitetin tim intelektual? :p Ose do flisje mè me percmim?![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha mona
Si s'ka rendesi pamja? Pamja eshte ajo qe krijon terheqjen e pare, dhe me pas njohja vjen graduale. Nqs s'do egzistonte pamja, i binte te dashuroheshin njerezit vetem me te njohurit e tyre, nderkohe qe dashuria s'pyet per afersi, kombesi...
_ A do te binit ne dashuri me nje majmun, sado i zgjuar te ishte, ne momentin e pare? (pa ja njohur zgjuarsine)
_ Ne se s'ka hap te pare a mund te kete hap te dyte??
Ndaj mos ju kundervini Plloshtanit, dhe mendoj qe deshira dhe enderrra e kujtdo eshte te kete ne krah nje njeri te mire, te zgjuar po pse jo te Bukur?? Kush nuk e do te bukuren???
Citim:
Jam engjell, dhe nuk kam vjet!
Me fal!
Mona!
Ti ndoshta dashurohesh me pamjen,you know?Shikon nje bari dhenèsh anej na Tirona dhe HOPLA.Love ate first sight
Inteligjenca zemra eshte ne vend te pare,se dhe po te kesh nje Brad Pitt ne krah pa asnje luge mend s'te duhet gje.
Marrin nje belle plante ne krah qe s'di te rigjej rrugen per ne shtepi dhe mbasi te kete ikur ai qejfi i flirtit iken dhe "bima e bukur".Jane mendime tipike shqiptaresh,qe s'dine gje tjeter vetem te lahen e lyhen per ti shitur mend komshise 
Njeriu duhet te mendoje me gjate se"ah,kur ti tregoi shoqeve maniquinin tim te ri do kene smire".(anyway,mendime adoleshentesh)
Une mesiper dhashe nje shembull ekstrem dhe e ngjesha me nickun tim per te treguar qe ajo qe dikush ka brenda mund te jete ne kundershtim me ate qe i ka dhene natyra(nuk eshte se jam e shemtuar,jam njeri normal-se mos keqkuptohemi :p )
Citim:
Po zgjidh cfare je engjell apo princ se s'mund te jesh te dyja bashke.
Ti Zonje me kaq shume vite experience mbi kurriz paske manine e te pergjigjurit pa ju thelluar mire se c'shkruajne te tjeret, dhe duke kujtuar se je Mis.Zgjuarsia ketu ne forum. Eshte e sajta here qe s'ju jam pergjigjur replikave te tua dhe ofendimeve te tua, por po te them me kete menyre veprimi e komunikimi qe ke turinjte ke per te thyer.
Citim:
Po jam princ i engjejve .....!
Citim:
Po citoj ato që tha mona
por po te them me kete menyre veprimi e komunikimi qe ke turinjte ke per te thyer.

Citim:
Kenaqesia eshte e gjithe imja KRYE ENGJELLI GABRIEL.
P.S Me duket se gabuar emer nikun duhet ta kishe zgjedhur Gabriel ose Xhebrail varet nga feja qe ndjek.
Citim:
Mona!
Ti ndoshta dashurohesh me pamjen,you know?Shikon nje bari dhenèsh anej na Tirona dhe HOPLA.Love ate first sight![]()
Inteligjenca zemra eshte ne vend te pare,se dhe po te kesh nje Brad Pitt ne krah pa asnje luge mend s'te duhet gje.
Marrin nje belle plante ne krah qe s'di te rigjej rrugen per ne shtepi dhe mbasi te kete ikur ai qejfi i flirtit iken dhe "bima e bukur".Jane mendime tipike shqiptaresh,qe s'dine gje tjeter vetem te lahen e lyhen per ti shitur mend komshise
Njeriu duhet te mendoje me gjate se"ah,kur ti tregoi shoqeve maniquinin tim te ri do kene smire".(anyway,mendime adoleshentesh)
Une mesiper dhashe nje shembull ekstrem dhe e ngjesha me nickun tim per te treguar qe ajo qe dikush ka brenda mund te jete ne kundershtim me ate qe i ka dhene natyra(nuk eshte se jam e shemtuar,jam njeri normal-se mos keqkuptohemi :p )
Citim:
Me duket se deshiron te vendosesh limitin e kufirit apo jo! A deshrion te ma nderpresesh fjalen ti zotrote! Mire, de mire! Por une jam kryeleronjes i engjejve...!!!! Dhe Gabriel me Xhebrail nuk pershtatet, dhe pastaj mos u fut ne punet e huaja aq teper. Dakort plako! Dhe hapi syte me teper se keshtu dilet neper kodrat e satelitit natyral!?
Citim:
Me ne fund njeriu qe kishte operuar nervat(uuppssss me fal krye engjelli) e humbi durimin!!!!!!!!Mirese vjen ne boten humane ku edhe inati eshte nje sentiment njerezor.Nqs ne i shprehim mendimet tona ne forum do te thote qe pranojme repliken,po shoh qe ne rastin tend nuk qenka keshtu.Te kerkoj ndjese nqs je ofenduar po s'ke pse ofendohesh se une nuk kam perdorur as 1/10 e ironise(nqs mund te quhet e tille)qe ti ke perdorur ndaj meje keto kohet e fundit.Gjithe te mirat tung.
AH SA I THELLE QE QENKE!!!!
O Princ (apo KRYE ENGJELL)ja ke futur kot fare.
Re: AH SA I THELLE QE QENKE!!!!
Citim:
O Princ (apo KRYE ENGJELL)ja ke futur kot fare.
Re: Re: AH SA I THELLE QE QENKE!!!!
Citim:
Me qe ti tha se jam i thell, atehere ato qe jane te thelle, nuk ia fusin kot fare, por ato qe jane te pluskuar ne ajer ato ia fusin direkt kot fare!
Kjo ishte krejt filozofia e asaj qe ishe i etur te zbuloje!
Me respekt
Re: Re: Re: AH SA I THELLE QE QENKE!!!!
[QUOTE]Po citoj ato që tha qorri
Shume e vertete po te thellet duhet te na kuptojne ne te pluskuareve ne ajer dhe te shpjegojne jo shume por pak ato qe thone.Jo per gje po ne te pluskuarit pastaj mendojme se ata flasin budallalliqe duke te njohur pak e di qe ti nuk mund te thuash te tilla. Keshtu qe na ndrico me diturine tende o KRYE ENGJELL apo princ? [/QUOTE
Po ne ju kuptojme juve, por ju na mohoni kuptimin. Dhe dituria nuk vjen me gdhendje indiferente, por vin me dashuri dede....
Te pershendes qorri....!
| Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.