Forumi Horizont Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18189)

Postuar nga kurt datë 20 Qershor 2011 - 23:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Pa lek o mondi futet dashuria nga dera, e del virtyti nga dritarja.... Rri aman qafsha ijen. Nje kumarxhi, nje dembel... Etc etx me keto virtyte ce do tjetra ne krah? Me I bo hije? Lol
cke me dembelat ti petter? se fundamently kumarxhi nuk jam un, seriozisht

nga ana tjeter, ce do femra nje puntor te madh si ty perkrahu?! qe sja perton te marr mundimin dhe enrgjine tja nguli cdo femre qe i kalon perbadh, qoft kjo ne realitet apo virtualitet thats too much work brother! (joking around bro i dont know you lol)

Postuar nga briseide datë 21 Qershor 2011 - 03:05:

Jane femra te keqija,pa dashuri po mendojne vetem per interes! uaauauauau

E kush nuk e do te pasur? =)

Postuar nga Glaukus datë 21 Qershor 2011 - 03:09:

sa ndryshojn kohet

Postuar nga Deb* datë 21 Qershor 2011 - 03:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
DASHNURIA FLET NDRYSHE POR NESE KAM MUNDESIT TI GJEJ TE DYJA TEK NJE PERSON PSE JO

Pikerisht, prandaj Raimondi te mos e vras shume mendjen se te gjitha femrat sa nuk jane te dashuruara kerkojne princin e kalter, por kur bien ne dashuri nuk pyesin shume cfare ngjyre ka ai.

Raimond te pretendosh eshte dicka normale, sidomos per femren shqiptare qe gjithmone eshte rritur dhe edukuar me mendimin se burri eshte shtylla e shtepise, dhe duke qene si i tille nga ai pritej gjithcka.
Mos u bazo shume te fjalet, se fjalet i merr era.

Postuar nga BIONDIA datë 21 Qershor 2011 - 03:26:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Raimond te pretendosh eshte dicka normale, sidomos per femren shqiptare qe gjithmone eshte rritur dhe edukuar me mendimin se burri eshte shtylla e shtepise, dhe duke qene si i tille nga ai pritej gjithcka.
Mos u bazo shume te fjalet, se fjalet i merr era.

do e nderrosh apo jo nikun ti

Postuar nga briseide datë 21 Qershor 2011 - 03:26:

Lexova shpejt vetem disa komente ne kete teme.

Perse disa i presin me sepate mendimet? Nese ke leke je i varfer shpirterisht,nese s'ke leke je i varfer... e kaq!
Varferia/pasuria shpirterore jane vetem justifikime.Dembelizmi eshte fjala kyçe.Te kesh dhembet po te mos te dish te kafshosh buken.

Sido qe te jete dite pas dite rritet numri i personave qe provojne te fitojne llotarine!

Postuar nga Glaukus datë 21 Qershor 2011 - 03:30:

vallaji ( duke u nisur nga kendveshtrimi im ) se kan gabim hiç

p.s. - si nuk pata fat asiher une , t'me qellonte noj e deshur me prona ........ do e masha npllam te dores ene ate ............ ene grat e lagjes

Postuar nga Iyua datë 21 Qershor 2011 - 07:31:

Cool Hajde..

Debat hajde.
Beni sondazh dhe te shikojm si do dalin statistikat.

Kurt im good as always
Mir e ka glak, por mbi te gjitha zgjodha njerine

Postuar nga kurt datë 21 Qershor 2011 - 08:45:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Lexova shpejt vetem disa komente ne kete teme.
Sido qe te jete dite pas dite rritet numri i personave qe provojne te fitojne llotarine!

edhe me shpresat qe i jep njerzve ti je shtrige koprrace, imagjinoje te kesh shume para ti..

Postuar nga RAIMONDI datë 21 Qershor 2011 - 09:07:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
[
je korrekt vetem kur thua qe biondia eshte njeri shume i dashur. pak rendesi ka cfar thote ktu ne klet teme:p [/B]

---------- Nuk kam kohe tani ta shpjegoj ate qe kam shkruar.,...

Por dua te them se :.....--Ka shume rendesi ajo qe thua --sepse njeriu vleresohet nga ato cfare thote ,se ndryshe nuk ke si e vlereson

-Dhe Bjondia ,ju befsha kurban ,sa here ka folur ka fol sakte ne perputhje me moralin e sistemit modern demokratik , sistem te cilin ne Shqiperi e kane keqkuptuar
dhe e ngaterojne me feudalizmin mesjetar dhe me parimin e tij qe ishte -- pasuria eshte mbi cdo gje .........

--by the way ...tani do jete duke e zene lemza bjonden ........ ndaj coji nje gote uje, se une jam busy Lol

p.s.--Kur isha student i ngacmoja bjondet ne ket menyre kur me kalonin prane :...si s'doli nje bjonde e keqe ja q.....;zotin ..????

Ouu hahahahahaha tani erdhi Cameron Diaz tek Late night show me David Letterman
dhe po tregon kembet e saj sexy...... ---- sepse Letterman i tha :--WOW sa kepuce te bukura ....... hahahha
.....--dhe ajo e ngriti kemben lart qe te shifte ai kepucet dhe i doli shala komplet jashte deri tek poturret , se eshte me mini ...... dhe gjithe salla u dhi...loool

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.