| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Lere mer pse genjen,tregoje te verteten:p.Drogaxhi me nam je,se ne fund te fundit edhe rakia droge eshte
.Si Jimm Rakia,si Jimm Droga njesoj eshte :p
..
Faktikisht,ti explore,Jimmi e ka pas fiksim rakine qe i vogel,vdiste qe i vogel per raki derisa nje dit ju kthye ne gjak:p
Lere mer shoqerine ne pune te vete ti,sta ka fajin shoqeria qe je bere ordiner tani.Do ti hedhesh fajin edhe natyres tani. :p
.Ske faj jo.
Edhe nje dopio per Jimmin
:p
Rrofsh o Bledium , se kisha ndermend te pija nje ''kafe'' me Jimmyn tani qe do vija andej nga Tirana , gjene e mire qe me the se ky e pika ''kafen'' rendshem 

Mire se rrini!
Ka ndonje thashethem te ri ketej,
se andej u lodha se lexuari thashetheme te cala!
Nje gote uje, kamarier!
Mire se na erdhe Yllo.
Thashethemi fundit eshte qe bledumi ka fillu me pi raki keq fare, prej Jimmit qe ti bej shoqeri...

Ndersa un kam ba dashni!Hmmmm, ndaj jam e lumtur!
Mos i difto kujt e???!!-hahaahhahahahahaaha!
Te perqafoj engjelli i forumit horizont!
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Thashethemi fundit eshte qe bledumi ka fillu me pi raki keq fare, prej Jimmit qe ti bej shoqeri...![]()

(dhe shishja e rakise bosh
).
.
hahahaha ca llafazanesh ju ben rakia. hajde dhe nje me eks per juve cunat se mezi ju kemi gezuar bledo gezuar jimmy gezuar dhe shejtani qe nuk hyn me
Hajt gezuar te gjithve.
Paris thashethemi jot me la Senza fiato......

Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Ndersa un kam ba dashni!Hmmmm, ndaj jam e lumtur!
Mos i difto kujt e???!!-hahaahhahahahahaaha!
Te perqafoj engjelli i forumit horizont!![]()

Citim:
Po citoj ato që tha isra
hey paris,, ke bo dashni????:p
une te dija te virgjën mi lal..![]()

si u ngryset ju knej mer?akoma spaska maru viti i ri knej me sa shof...hej,sa i festojm festat ne mer amon...nejse une po e marr shtrut iher...ka redbull ktu aaaa?
jimmi mos i jep pije mo bledumit se e ka pijet ne fort ai 
me sjell edhe nje birre se e zbraza edhe kete, dhe jepu grupit cfar do pine, unë paguaj sonte.
paske ron n'leke eeee?
...
hhahahahahah
me paskan ardh shoket me duket.
nje jin tonic per mua te lutem
nje birre
secili ka nga nje dite me fat 

aaaaaa ka lezet ky bari . nje eksperes me qumesht permua se sa u zgjova 

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
aaaaaa ka lezet ky bari . nje eksperes me qumesht permua se sa u zgjova![]()

wowwwwww, paska ardhur X-File?????Po mire ke qene ti?!Nga ke qene???
Ca ke bere??!!!Te kemi munguar????!!Wowwwww
shyqyr q ete pash i her se na kishe tha syte!
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
wowwwwww, paska ardhur X-File?????Po mire ke qene ti?!Nga ke qene???
Ca ke bere??!!!Te kemi munguar????!!Wowwwww
shyqyr q ete pash i her se na kishe tha syte!![]()

Hey ca bohet knej nga bari se kisha kohe pa ardh!
Knej hykan e dilkan,dashni bokan,dehen bohen tap!!!
Meqe erdha per nje vizite,hajt nga nje dopio per te gjith nga une...
nje dolli per te gjith ju nga engjelli xxx
Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes
Hey ca bohet knej nga bari ....

Ana,
as ketu s'te shikoj une :p
Kam degjuar qe do behet nje parti e madhe ne lokali ngjitur kush do te vije le te veje te porosite pije andej
Paguan ANA :p
Ca bot me..Si jini,mireee..
Nje birre Anes,nje birre Shejtones edhe mu nje birre ..
Hajde nje gezi me gocat..
hajde gezuar grup te kam. edhe shejtonen imagjino te jemi live neve te gjithe garrumbull c'te qeshura do kete. Hajde per shendet te forumit qe na bashkoi mos u tronditte kurre nga hormonet e ndrydhura njerezore 

Se njof shejtonen vallai,po mqs thu ti
...
Pse te tronditet nga hormonet e njerezve,kush nuk i permban dot te gjej menyren per ti kontrollu 
:p..
Shejtone mire ? Si ke qene ? C'thote jeta ?
Edhe nga nje birre sna bo keq vallai..
hahaha po ata s'e kuptojn qe i kan te ndrydhura kjo eshte me e keqja eja shpjegojuja :p:p:p vec kur ja bejne baf 

hej c'thote memdheu, ne fakt dua nej ponc se -17 jasht me te ik truniii do veje -25 gjat natesssssss s'po ngrihem me ik ne shpi ngaqe kam ftoht hahahaha
nuk e njeh shejtonen ti Bledumi? Pah, c'humbje, besome vella alamet goce eshte, per tu pire ne kupe (do theshte mamaja ime :p ).
Po re e lagim me birra a me raki si ta keni, une jam gati.
Si geshtenja kur e le ne diell
:p..Po ishalla nuk e ha ndonje kalimtar thuaj 
..
Memedheu ok fare eshte,icik ftohte,po andej nga ty u boka qameti..Ponc dopio goces
.
Shejtone,keshtu them edhe une,humbje..Po kemi kohe ndoshta edhe e njofim..
Une po e kthej me raki tani..
Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Une po e kthej me raki tani..![]()
Edhe pak qepe e do robi
.Na e sjell Ana kete te fundit.:p
Hej,pjata eshte e perbashket mos u ngatrro ti
se sjemi duke ngrene berrxolla derri
.
Hajde nje me fund shejtone se qeke e papame
kur them une nejsh eshte njesh hahahaha po bledi qepen per cfare e do 

se mbajm ere. hajde gezuar per shendetin tone dhe per inatin e atyre qe s'na duan :p:p:p
Qepa eshte simbol i rakixhinjeve (pyet Jimmin per kete 

)..
Une po e ngre nje per ata qe me kane inat,gjynaf,njerez jane edhe ata..
Do bejme ndonje dore muhabet nga msn-ja ne,shejtonen nuk e kam online :p (sja kam mailin fare po hec mo
:p),edhe ty gjithashtu...
ja shqiptari, e do te perbashket pjaten, dhe ne demokraci praktikon konceptin e familjes se madhe kooperativiste 
Me duket se do bejme sherr, jo copa me e madhe eshte e imja e jo gota me madhe eshte tendja... megjithate nje gje ta them me bindje une ty: qepet time do ti le te tera ty. (thoj qe nuk jam bujare, jo ti guxo po deshe)
grupo e mbylla adresen e vjeter
do duhet te lodheni tu me shkrujt emaile ke adresa e re tani 

. un ne fakt jam per shpi por po e ngre dhe nje me eks per ty dhe per shejtanen dhe per shejtanin qe eshte cun per t'u pire ne kupe e ma perqafo fort. Naten kalamaja kalofshi sa me kendshem. Ah po dua te pi dhe nje dolli per shpirtin e njerezve ua ndricofte zoti sa me shume se kan fillu me u bo i cik si te cuditshem.
Kooperativen e kemi ne gjak ne
,na e kane lene te paret amanet 
Ta garantoj qe me mu nuk bo sherr per copat me te medhaja,jemi edhe ca gentilmen,i respektojme femrat
:p..
Ana,kur kane qene ndonjehere jo te cuditshem njerezit ?? Gjithesesi ma bofsh gjumin e embel dhe shkruhemi prape..Ja me fund per ty kete..Shejtanin hajde perqafoje vete :p

e gjume te embel analiste e dashtun e me gjellera pasanikesh u enderrofsh ndersa Bledumi me varese qepesh, te njoma e te thata. (ky po, qe urim per te qene)
...dhe nga una, baj baj kalamaja se me mbyllet zyra tani dhe une jam lodhur duke punuar (ne forum lol)
c'keni ju, neser ketu me kini prape.
cheers cheers
Kalamaja ja erdha hapa barin sot se boll u lodhet. kush do pije le te marri se paguaj une. ofron buxheti i forumit hahahaha. Hej e keni provu nikun tuaj ne google cfare u del :p e provova sot dhe me doli nje dialog me roken hahahaha
oooo kush qeka ketu..E do robi nga nje vodka per te ngrof veten..
Na bone kurioz me ate punen e nickut po une sdu me e provu
AHAHAH
Ana ku te vajti mendja te gjurmoje pseudonimin tend ahahah me shkrive
Dhe ja futem dhe une ne google po ka derman nicku im enigme eshte enigme do mbetet ca nuk me dilnin edhe ne ferngjisht me dolen mesazhe forumin se pash kund :p
Ja dhe Bledi ketu po te ben shoqeri po Shejtanken nga e kemi 
po ca me bo thashe prit i her te bej detektiven per veten time un te shof c'fare del ne google hahahaha kur doli qe me thoshte rokja te gatuaj nje gjelle te lepish thonjte hahahah :p:p:p
ahahahah,mire qe ska qene ndonje ceshtje sexy thuaj..
Si duket koha sot andej ?? Keni filluar te dilni me shishe alkoli me vete :p
ketu te gjithe marrin ne telefon dhe shtyjne takimet per pas dy javesh se s'duan te dalin
dy min rri jashte dhe sheh frymen tende si ngrin 

. Forumi i erosit eshte i padukshem per publikun e gjere shyqyr 
mua ne google nuk me doli gje me zarar, thjesht ca postime serioze intelektuale te mijat :p
shoke, jam me shef neper kembe... prit se doli keq kjo fjali
. Ajo qe dua te them eshte se kam shefin ne zyre dhe duhet te hiqem sikur punoj pa u futur ne forum a ne internet.
po ju vazhdoni gallatat se ne mos sot ju lexoj neser une

Kamariere me sill nje xhek mua moj dhe mos ma bej me hile si heren e fundit qe ma solle gati gjysem bosh... He te keqen se rregullohemi me vone bashke. Na se harrova ca thyet noi e re knej nga katuni i barit se kishim kohe qe s'ishim futur. Hajd ciao nga DIABOLIC A'S dhe xhekun ti moj belholle mos harro.
Shejtone Enigma Bledumi Football, po ju them naten une. Kalofshi lezetshem e me humor te lart se nuk kalohet ndryshe dimri. Pacim
ahahah,mua me dolen ca postime te tema e Juves
:p.
Edhe ketej keq eshte me te ftohtin,ke frike me dal se sa ben 2 hapa te humbet veshi
Shejtone,kujdes se po te shef shefi :p
..Kete goten po e pi per ty :p
Diabolic,respekte...
njatjeta bari si shume te heshtur sot. Shejtone keila football nga boheni se po ju shof online
hajdeni t'u bej nga nje kafe turke kush do shofi filxhanet? 
te mesme me pak e pij une.
po ju vjen keq ta kthej filxhanin une qe te ma kendoni njecikez?
futbolli ne fushe eshte ne fushe, sa e pashe ne nje teme duke lojtur.
ca thote ai filxhani im?
Ka ndonje lek ne te ardhmen apo hic? 
ps. un s'di ta shof filxhanin, shyqyr qe kam msu me e pi 
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.