| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
ty keila xham fare te ka dale nej as dhe ca rruge te shkurtra mos na vjen ketej nga Evropa
shejtone ty cik si lemsh po si te hapura i ke rruget edhe ti se shpejti nje udhetim 

lol
mu gjithmon xham me del :p
tesh keto rruget a ishin me kthesa apo drejte?
he se i kam hyp qerres, edhe pak edhe arrij ne europe, sa ta rregulloj rroten se mi asht thy guzhineta.
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
shejtone ty cik si lemsh po si te hapura i ke rruget edhe ti se shpejti nje udhetim![]()
Sa shpejt paskeni ik ju mi???
Erdha dhe une. Po ate kafen turke nuk e pi dot ose ma boni te omel fare.
E do robi nje kafe pas nje gjumi te lezetshem..
Ana,ma boj si te duash kafen,une dua vetem ta pi.:p
Si kaluat ju njehere ? Ndonje thashethem i ri sot ?
Uaaaa qenka mbushur bari dhe une s'kam qene ne djeni.... Po si nuk na ftoni o njerez :p
E s'kisha kohe ne fakt per kafe sot te ulesha me nge po nje shpejt e shpejt do ta pia qe te me shikonte ana filxhanin
Paskam humbur
Ana po te le filxhanin tim ketu Ajde me trego ca shikon se e zeze stere me ka dale :p
u te rente qulli moj Ana..
, me bere te kerkoj nickun tim ne google, e cme doli pa: International Star Riders Association..behej fjale per motorcircle...
:p
epo paska nje domethenie te dyfishte nicku im....
Meqe ra fjala edhe une e du nje kafe turke, po te mesme ama dhe me shkume..
jo leng geshtenje..:p
shenjtone, te paskam pas kojshie mi goc..
me rente qulli? s'e kisha degju ndonjehere 

. kush te tha te kerkosh nikun :p hajde se sa e bera kafen per merakun tim. te mesme me pak. eduhet te pergatitem se kam provim. 
eshte thenie e vjeter tironsish, perdoret rendom ne dialekte si te qazim mulletit..
hemmm, sa te mire e paske bere kafene moj 
lum si jot vjehrr
c'kafe te mire do i beka nusja..:p:p
epooo, na befte mire kafeja..hajt suksese te gjitheve ju qe keni provime...
ta ndez dhe nje cigare une, se sikur shkon me kafen

Citim:
Po citoj ato që tha isra
ta ndez dhe nje cigare une, se sikur shkon me kafen![]()
![]()
O isra mos me harro mua moj, se dhe mua me duhet nje kafe turke (te omel e pi une).
Kush do na e shikoji filxhanin sot???
Si do na shkoji kete vit dashniaaaaaaaa?????
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr

lelushe, kafet i ben analistja, por meqe e do nga une, do ta bej, vecse....une sta shof he
kte vit dashnia ju beqareve ju ka ra xhom fare horoskopi...:p
2006 eshte vit cift, po su fejut ene kte vit, keni per t'ngel beqare fare..
keshtu qe hidheni grepin ka i cik...
por me kujdes..se mos zini ndonje balene....
Citim:
Po citoj ato që tha eXplore
Degjo mua ti , omel fare do shkoj gjalpe
Citim:
Po citoj ato që tha isra
lelushe, kafet i ben analistja, por meqe e do nga une, do ta bej, vecse....une sta shof he
kte vit dashnia ju beqareve ju ka ra xhom fare horoskopi...:p
2006 eshte vit cift, po su fejut ene kte vit, keni per t'ngel beqare fare..
keshtu qe hidheni grepin ka i cik...por me kujdes..se mos zini ndonje balene....
![]()

Kam nevoj te pi dhe ta nxjer kete trrishtim qe me ka pushtuar shpirtin . Por une asnjehere spi me njerzit qe ndiem keq keshtu me takon te me durojn forumistat...
Citim:
Po citoj ato që tha eXplore
Shiko kur te hidhet Isra tani![]()

u hodha explore:p po nuk e pashe mesazhin tend me siper, me siguri probleme teknike, keshtu qe, merite e intuites ime.. prej femre..
, e ndiej me ere kudo ku shkruan ti
po dhe ti...c'goje qe paske more aman...ti nje llaf e une pamm, shfaqem aty..
diabolic-rri me ne se te ngrihet morali..
ne fakt kush flet: edhe une sot ndihem down fare edhe pse po shkruaj me kaq humor
kot nuk thone: tjeter ji dhe tjeter sillu
C'fare ju ka gjetur ju sot njehere ??!
Une edhe pse ne dhimbje fizike , psikologjikisht top fare 
Citim:
Po citoj ato që tha isra
.....ne fakt kush flet: edhe une sot ndihem down fare edhe pse po shkruaj me kaq humor
kot nuk thone: tjeter ji dhe tjeter sillu![]()
Tjeter je tjeter sillu thua ahahahha ...... diplomatke :ppp
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
O isra mos me harro mua moj, se dhe mua me duhet nje kafe turke (te omel e pi une).
Kush do na e shikoji filxhanin sot???

hahahahahahhahahahahahahaha futboll, me shkrive, 
grup fare je..lum kalamojt se c'nene kane
madje madje, une do jepja dhe nje keshille tjeter beqareshkave..:p
Oj goca! Synoni të martoheni me një arkeolog. Sa më shumë të plakeni aq më shumë interes do të tregojë ai për ju.”

hahahaha hajde keshilla hajde
un e lela do ja bejm bam kete vit apo jo sherbet. po c'ke ti se sherbet do te te shkoje viti megjithese filxhani tregon maksimumi nje jave jo me shume. goca hajdeni te bej prap kafe se me pihet dhe nje si pas provimit. na mbyten provimet e po lezetoka ky ambjenti femeror ketu
Enigma edhe ti xham e ke as stres as gje
xhanem ku te te zeri stresi me gjthe keto emblesira ke forumi hahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha football
(se gjithe derrat nje fecke kane)"![]()
puuu sa inat keni ne djem meeee
sa te hidhuna qe jeni ba....
acid - acid mjere ai ne duart tuaja do e digjni te gjalle 

Me gjithe kete te ftohte do e lidhnit me litar jashte tek dera e barit te thashethemeve ''qenin'' e gjore dhe ju do pinit kafen turke gjithe lezet 
tu qafsh hallin ti atyre 
ore derdimen, po ata qe jane ne doren tone, para cdo vafti buke nuk falenderojne Perendine per ushqimin qe kan para po per ne. :p

sa rrin e shet mend se kush te falenderon na e nxjerr ndonje kafe ma mire,
se te falenderoj une sa te dushe 

po deshe shoqni per ta pire pronto ne vend pa per ta bere ohu sikur kam zene rehat ketu ne kolltuk!
hajde tundu vete e je qe je bej nje ze dhe analistes e futbollit e bledumit
po ti sjell nja dy veze ti ngrohesh se me duket paske rene klluke 

analistja e futbolli jane duke lidhe ''qenin'' jashte e une sdal jashte me gjithe kete te ftohte .....kamerieri vjen vete skam pse e therras
ej e ke dite ti se INIS GJONI i paska ngrene nja 3 burra nder te cilet 2 ambasadore 
....
e dini ju qe Nano ka thirrur ne raport gjithe qeverine????
realisht eshte berisha kryeminister por kush e ha kete.
NANO eshte akoma kryekopili i ketij vendi.
Erdha une. U nisa per te ngrene nje byrek me spinaq dhe perfundova ne sufllaq.
Tresho mos u largo se burrat e mire i duam ne. Pa qene ata kush do te na thote neve per cdo gje qe gatuajme "Te lumshin duart dhe mendja moj grua" (keshtu thote ai imi, nuk e di ai i analistes

)
Prandaj si me plaka qe jam dhe meqe erdha nga jashte, po jua bej une nga nje kafe te gjitheve dhe po mbaj edhe per ata qe do te vine pak me vone, me kajmak do tua bej mos u merzisni fare.
po e pi turke vetem sa per tju bere shoqeri,se para se pi turke,e mos te thoni : - shih ky edhe do ta qerasim edhe se pi 

ej futboll une te le edhe 5000 lekeshin ne tabake po me solle kafene 
parakalo kafene me shkume
jo me kajmak 

Lejeni mer politiken jashte kesaj dere te ketij beri po pati mundesi..
Vallai nje kafe nga dora e futboll do e pi me qejf,jo per gje po me kane ardh zera qe e qan kafen :p
..
Si jini njehere,me te ftohtin mbaheni apo ju mbajne ?? :p
e lame e lame politiken po Inis Gjoni ka ndgrene nja 2-3 politikane :p mos tia heqim meritat 

ku te le bari i forumit te kesh ftohte 
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
po e pi turke vetem sa per tju bere shoqeri,se para se pi turke,e mos te thoni : - shih ky edhe do ta qerasim edhe se pi
ej futboll une te le edhe 5000 lekeshin ne tabake po me solle kafene![]()
parakalo kafene me shkumejo me kajmak
![]()

Vallai,leket i le pasi provoj kafen dhe ne varesi te kenaqesise hedh edhe leket :p
..
Tresh,ka edhe gra qe kane ngrene me shume se 2-3 politikane,pernjeheresh madje :p
..
shi shi njona po na u boka pasanike..... o tresho po mos na i ngre kto bakshishet kaq shum re se nuk ja dalim dot pastaj
ti rrotulloji syte sa te dushe se pervec je 5000 lekshi me te vjetra s'te del gja tjeter mbi tabake 
e te keshilloj ta shtrengosh mire e mire ameriken
se vetem hajrin i sheh
se merr ajo bakshishin joooo eshte vajze e mire 
mos kini frige 
edhe une dal i nderume edhe ajo vajze zonje 

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
shi shi njona po na u boka pasanike..... o tresho po mos na i ngre kto bakshishet kaq shum re se nuk ja dalim dot pastaj

jo vetem qe s'hedh bakshish, por na prish pune edhe me te tjeret.
iiiiii sa te poshter. kesaj i thone me hile. Une u cava tu bo kafe per forumin kam nje jave, nuk la njeri bakshish. Nuk ju boj me kafe naaaaa kaq ta beni dhembin 
Moderatoret nuk duhet te pranojne bakshish edhe sikur tu ofrohet se ky quhet korruptim :p Analiste sa kohe te jesh moderatore kaq ta besh dhembin e sta jap bakshishin 
na kendo nje se te qeras une 

analiste te kemi lene llafin e embel, kjo ka rendesi.
e dyta, kujt duhet ti drejtohem te ma bejne nickun me germa te vogla se kshu sic eshte nje e madhe nje e vogel s'me pelqen?
faleminderit (shi me sa edukat qe jam)
Citim:
iiiiii sa te poshter. kesaj i thone me hile. Une u cava tu bo kafe per forumin kam nje jave, nuk la njeri bakshish. Nuk ju boj me kafe naaaaa kaq ta beni dhembin![]()

Shejtone,drejtoju admineve me MP besoj se ata mund te te nderrojne NICk tend.
kujt admin psh?
ymna me jep ymna!!!
une kam kohe qe se ve doren ne zjarr per asnjerin
po ti kontaktoji nje nga nje ne mos njeri tjetri do e beje
ku kam moshe une ti marr me radhe ore! Analiste ke pushtet ti?
una? cca thu mi un jam koka e forumit :p:p:p i bej lemsh te gjithe i bej hahahaha. Edhe un doja me e ndryshu nikun por mundet ta beje vetem FAJTORI qe na ka lene shendene per nje periudhe te papercaktuar. keshtu qe te duhet te presesh. un dua nje kamomil po e bej qe te bej nani. doni ju?
Citim:
goca hajdeni te bej prap kafe se me pihet dhe nje si pas provimit. na mbyten provimet e po lezetoka ky ambjenti femeror ketuEnigma edhe ti xham e ke as stres as gje
xhanem ku te te zeri stresi me gjthe keto emblesira ke forumi hahahaha
ahahah| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.