Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Lela_Dr datë 27 Janar 2006 - 23:05:

Paskam humbur komplet festen e Footballit, por s'po vi me duar bosh.
Meqe po afrohet orari i darkes, Mendova te sjell nje grilje me mish.
Meqe forumi ka akoma probleme me bashkengjitjet e imazheve, boni gjasme sikur e shikuat foton

Po ti bej dhe ketu urimet Football

Gezuar Datelindjen

Postuar nga volter datë 27 Janar 2006 - 23:07:

perse ti nuk e ke ditur qe une jam i tille?

mire do e besh me mua gezuar apo?

Postuar nga i/e paregjistruar datë 27 Janar 2006 - 23:14:

po po plloshti e kam ditur, por me perforcohet ajo ide sa here te lexoj

befshi qejf tani se ika un

Postuar nga volter datë 27 Janar 2006 - 23:15:

Do me ikish pa mos ma dhene nje perqafim te kendshem!?

Postuar nga Lela_Dr datë 27 Janar 2006 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Boke namin ti Lela

Ja na thuaj sa dashnore ke mi :p:p i mban mend emrat apo te gjithe kane nje emer "Amore mio"

Neve s'jemi te lire me nje, ndersa ti qeke e lire me gjithe keta moj zemen Prego ka mundesi te me japesh ate receten tende :p

Per emra mos me pyet se nuk i mbaj mend, per mua jane te gjithe sic the dhe vete "amore mio" ose "tesoro"
Hahahahahahahahahhahhaha

Receten do ta jap ne privat se s'dua te ma mesojne te gjithe ne publik

Postuar nga i/e paregjistruar datë 27 Janar 2006 - 23:23:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Do me ikish pa mos ma dhene nje perqafim te kendshem!?

jo nji, po dy perqafime ke nga une.Njerin ruaje per neser

ps. ma jepni edhe mua ate receten, se si te veshtire me duken meshkujt kur jane me pakice, le me me shumice

Postuar nga volter datë 27 Janar 2006 - 23:29:

Citim:
Po citoj ato që tha keila

jo nji, po dy perqafime ke nga une.Njerin ruaje per neser

Ishte kenaqesi te marresh 2 perqafime nga nje goce si keila, vertet te kam ndjere shume kendshem, sidomos me kete perqafimin e dyte...

Postuar nga Klodel datë 27 Janar 2006 - 23:36:

plloshtani je madheshtor. O ilac fare je po me dhemb barku nga te qeshurat. Enigma ku u zhduke ti? Lelush o sherbet si po me shkon embelsira mua? po e justifikoj nofken e re? Keila pacim shifena flasim.

Postuar nga Cindi datë 27 Janar 2006 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
ate pra du, frapene se tani qe mu kujtua me fiksohet mua.
Sa unik qe je o plloshto...

football, thnx kur te shkoj do e kem parasysh te menuja qe ti provoj, se ushqimeve greke s'ja kam shum idene.

Keila ke fatin me te mire te shkosh ne Astoria dhe si kuzhina greke "authentic" neve nuk kemi fatin ti provojme ketu ku jam une. Te garantoj, qe eshte nje nga guzhinat me te shendetshme dhe mos ler pa provuar ato rradhiqet qe une vdes (horta). Lere pastaj "seafood", ja u marrin italianeve, qe shume here te ngopin me ato pastat te mbytura ne salca.
Prit kur te na kthehet Lela tani, kush e degjon

Postuar nga Cindi datë 27 Janar 2006 - 23:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Paskam humbur komplet festen e Footballit, por s'po vi me duar bosh.
Meqe po afrohet orari i darkes, Mendova te sjell nje grilje me mish.
Meqe forumi ka akoma probleme me bashkengjitjet e imazheve, boni gjasme sikur e shikuat foton

Po ti bej dhe ketu urimet Football

Gezuar Datelindjen

Grilja me mish do te jete patjeter nga duart e Rubit. Yammy!!!!!!!!!

Faleminderit Lela. Me te shijshme nuk kisha ngrene dhe foto qenka e shkelqyeshme

Postuar nga volter datë 27 Janar 2006 - 23:39:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
plloshtani je madheshtor. O ilac fare je po me dhemb barku nga te qeshurat. Enigma ku u zhduke ti? Lelush o sherbet si po me shkon embelsira mua? po e justifikoj nofken e re? Keila pacim shifena flasim.

Shume falenderit per fjalet e medha analistja. E perse do te duhej te te dhimbte barku nga te qeshurat, a mund te ma japesh edhe ti nje perqafim?, vertet me mungon shume...

ok edhe ti je madheshtore...

Postuar nga Klodel datë 27 Janar 2006 - 23:43:

hahahaha po qesh se ke humor te lezetshem per cdo qeshje.

Postuar nga volter datë 27 Janar 2006 - 23:45:

A do ma japish edhe ti nje perqafim, se dua t i bej tre perqafime pernjeheresh sonte?

Nese ma jep, do te gostis nje pejdhaqe!

Postuar nga Cindi datë 27 Janar 2006 - 23:56:

Citim:
A do ma japish edhe ti nje perqafim, se dua t i bej tre perqafime pernjeheresh sonte?

Nese ma jep, do te gostis nje pejdhaqe!

Si e ke hallin sot mor djale, shume perqafime po kerkon, kaq i merzitur je ?????

Hajde po te jap nje une edhe pa paidhaqe, por mos u lesho shume OK! Mos fillo te na qash se kam veshur rrobat e reja sot. Ndihesh me mire tani :p?

Postuar nga Ruby_DR datë 28 Janar 2006 - 06:41:

ca ka nodh ktej se kam hum pak si shume une???

Postuar nga volter datë 28 Janar 2006 - 18:21:

Citim:

Si e ke hallin sot mor djale, shume perqafime po kerkon, kaq i merzitur je ?????

Hajde po te jap nje une edhe pa paidhaqe, por mos u lesho shume OK! Mos fillo te na qash se kam veshur rrobat e reja sot. Ndihesh me mire tani :p?

Beqaret keshtu e kishin! Si te duket perqafimi im, ka dicka shume te vecante apo jo? Te betohem qe nuk do leshohem, por vetem qetesisht do te mberhtej, >

Si ndihem, si nje engjell i bardhe...

Postuar nga i/e paregjistruar datë 29 Janar 2006 - 00:42:

plloshti, si mberthehen robt qetesisht? Se s'po e imagjinoj dot...
Po perqafimi im a ishte me mberthim apo hic?

pah jam bere kurioze shume kohet e fundit

Postuar nga tresh datë 29 Janar 2006 - 00:49:

plloshtano repete encore une fois kete mberthimin qetesisht se isha tu i qeras njerezit ketu ne bar....
ishalla spo shoh bind me sy, se spo du me me dale dhembet e kalit

Postuar nga qorri datë 29 Janar 2006 - 03:09:

o kamariere nje dissarono mua te lutem,a do pini ndonje gje se u be nje vit qe s'jena pa.Po mire keni qene mo?

Postuar nga Cindi datë 29 Janar 2006 - 07:34:

Citim:

Beqaret keshtu e kishin! Si te duket perqafimi im, ka dicka shume te vecante apo jo? Te betohem qe nuk do leshohem, por vetem qetesisht do te mberhtej, >

Si ndihem, si nje engjell i bardhe...

Cfare qetesisht more Plloshtan. Ti me theve brinjet :p
Ai treshi cfare te tha per mua se nuk ja marr vesh shqipen tek ky mesazhi i fundit

Postuar nga Cindi datë 29 Janar 2006 - 07:36:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
o kamariere nje dissarono mua te lutem,a do pini ndonje gje se u be nje vit qe s'jena pa.Po mire keni qene mo?

Dissarono rock apo shqeto, se u be nje vit dhe nuk e mbaj mend si e pi ti?

Postuar nga tresh datë 29 Janar 2006 - 14:59:

Citim:

Cfare qetesisht more Plloshtan. Ti me theve brinjet :p
Ai treshi cfare te tha per mua se nuk ja marr vesh shqipen tek ky mesazhi i fundit

eee football ky eshte stili
nuk kupton pse je akoma esell e je akoma ne goten e pare.....me te dyten e te treten fillon e kupton....:p:p
po pate nevoje ti shpjegoj me MP se nuk dua qe shpjegimi te ndikoje ne emocionet shtrenguese te plloshtanit...:p
ooo plloshtano vazhdo e shtrengo qetesisht ti

Postuar nga diabolic datë 29 Janar 2006 - 15:36:

Citim:

Dissarono rock apo shqeto, se u be nje vit dhe nuk e mbaj mend si e pi ti?

O Football me demek ti na qenke kamarierja e barit meqense na merrke porosite . Mire ateher nje xhek dhe nje buzeqeshje per mua .

Postuar nga dars datë 30 Janar 2006 - 20:22:

Hi everyone,

Mund te porsis edhe une nje pije per te gjithe...Sa kam mare rrogen e pare.

Postuar nga Klodel datë 30 Janar 2006 - 20:44:

kamariere ma bej nje caj mua. po pres grupin te mblidhet.

Postuar nga ~Enigme~ datë 30 Janar 2006 - 20:52:

Te bej nje pushim une si thoni juve?

Ana ku je ti Ajde do pij nje kafe e kam kthyer une tani po te pres te me thuash lajme te mira :p

Postuar nga dars datë 31 Janar 2006 - 21:46:

Goca te Forumit..

Sot kam mare rrogen e pare.Dua t'ju blej nga nje pije te gjithave.
Ju lutem pranoni!

Postuar nga Cindi datë 31 Janar 2006 - 21:58:

Hajde hidhe nje uzo me akull ketej po deshe dhe ka mundesi ta shoqerosh edhe me ca ullinj Shqiperie mundesisht nga ata te Vlores, qepe te njoma te Korces, djathe te bardhe Gjirokastre, domate turshi Elbasani dhe buke te thekur Tirane.

Vete e kishe fajin "The hapni gojen dhe ja une gati jam per mezera, my favorites"

Postuar nga Klodel datë 31 Janar 2006 - 22:01:

Dars flm nej ftese e tille nuk refuzohet sepse ketu ku jam une duhet t'i ftosh cunat jo te te ftojne kane ndryshu rolet. PA he njehere si po te duket forumi si i ri qe je mes nesh . football po dale ti se e trembe tjetrin direkte me meze. Ai ftoi per pije. Mezet beji vete

un dua nje ekspres se mbarova punen per sot

Postuar nga ~Enigme~ datë 31 Janar 2006 - 22:05:

Citim:
Hajde hidhe nje uzo me akull ketej po deshe dhe ka mundesi ta shoqerosh edhe me ca ullinj Shqiperie mundesisht nga ata te Vlores, qepe te njoma te Korces, djathe te bardhe Gjirokastre, domate turshi Elbasani dhe buke te thekur Tirane.
Vete e kishe fajin "The hapni gojen dhe ja une gati jam per mezera, my favorites"

Hmm football po afron dhe dreka ne shtove nepsin
Dars mire se na erdhe ne forum.

Postuar nga Klodel datë 31 Janar 2006 - 22:10:

o Enigma ku je mi ti mbete ne forum mbete me qafsh se mos humbesh punen hej e dashur me verte ta gjeta filxhanin dje? se sot dukesh me ne qef

Postuar nga dars datë 31 Janar 2006 - 22:15:

Citim:

Nuk di a dalin edhe per meze.I gjithe ceku eshte 564.48..se vetem 3 dite pune ishin dhe kane zbritur dhe taksat.
Po e le te gjithin ketu,por importimi i qepeve te njoma dhe i domateve turshi me duke si i pamundur....Me falni goca!Pas dy javeve do ta kem cekun me te madh....Gezuar!

Postuar nga ~Enigme~ datë 31 Janar 2006 - 22:18:

Ketu jam Ana...
Mbeta une mbeta Ana mir e the . Jeni shume te embel te gjithe.
Do ta nxjer kompanine ne falimentim. Thua te jem une qe s'ka pune.... Si ne kohen e Enverit bejme sikur punojme .

Filxhanin... lere ne ty do vij te pij kafe se mi gjete te gjitha

Postuar nga Klodel datë 31 Janar 2006 - 22:21:

Citim:
Po citoj ato që tha dars

Nuk di a dalin edhe per meze.I gjithe ceku eshte 564.48..se vetem 3 dite pune ishin dhe kane zbritur dhe taksat.
Po e le te gjithin ketu,por importimi i qepeve te njoma dhe i domateve turshi me duke si i pamundur....Me falni goca!Pas dy javeve do ta kem cekun me te madh....Gezuar!

po pse t'i importojme i blejme tek dyqanet e grekut pastaj qepe te njoma s'ka aty kur ka ketu ku jam une

Enigma ne fakt nuk lexoj dot perhere une. po sot i ke valet mire ti .

ika njehere se u trasha ne zyre. ska pas pun hic sot. pacim pacim

Postuar nga tresh datë 31 Janar 2006 - 22:28:

analiste ma gjej mua filxhanin
i kam mbjedhe ne shtepi sa andej kendej filxhanet

Postuar nga dars datë 31 Janar 2006 - 22:30:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ketu jam Ana...
Mbeta une mbeta Ana mir e the . Jeni shume te embel te gjithe.
Do ta nxjer kompanine ne falimentim. Thua te jem une qe s'ka pune.... Si ne kohen e Enverit bejme sikur punojme .

Filxhanin... lere ne ty do vij te pij kafe se mi gjete te gjitha

heeej goca,

si ja beni qe nuk punoni ne zyre?...me tregoni edhe mua se nje jave kam qe kam filluar dhe nuk di hilet.
Thanks

Postuar nga Cindi datë 31 Janar 2006 - 22:44:

Citim:
Po citoj ato që tha dars

heeej goca,

si ja beni qe nuk punoni ne zyre?...me tregoni edhe mua se nje jave kam qe kam filluar dhe nuk di hilet.
Thanks

Kush tha qe nuk punojme. Ne bejme pune dyfishe. Me shqipo dhe Amerikane. Shqipot per muhabet, amerikanet per pune (m.q.s. nuk u pelqen shume muhabeti, neve nuk ua varim shume dhe vazhdojme ketu tek FH) Dhe tek ky Bari, vetem goca paska???

Sa per ato qepet, turshite etj, etj ti Ana, si ato te Shqiperise ta jap une me firme nuk i gjen asgjekundi. Lere ullinjte pastaj, jo tek dyqani i grekut, por as tek ai i shejtonit nuk i gjen.

Ja tani kishim pica-lunch, sikur hengra kembet e gomarit. Mezi mora nje qe mos tu mbetet qejfi, ndersa amerikanet u futen me turinj sikur kishin tre dite pa ngrene. My God.....

Postuar nga tresh datë 31 Janar 2006 - 22:47:

ej fotball....na e moret kalane nga brenda me duket...

Postuar nga Klodel datë 31 Janar 2006 - 22:47:

tresh filxhani u shifet vetem femrave ty te bejm ndonje analize psikopatologjike po deshe :p:p:p goca cuna ika una kalofshi mire se e konsumova dozen e komunikimit njerezor per sot tani ora ka ardh me u terheq ne meditim mbi te ardhmen nejrezore . DARS TY DO TE TE PAGEZOJME ME MR. DARCY NGA PRIDE AND PREDJUDICE

Postuar nga Cindi datë 31 Janar 2006 - 22:50:

Citim:
tresh filxhani u shifet vetem femrave ty te bejm ndonje analize psikopatologjike po deshe :p:p:p goca cuna ika una kalofshi mire se e konsumova dozen e komunikimit njerezor per sot tani ora ka ardh me u terheq ne meditim mbi te ardhmen nejrezore . DARS TY DO TE TE PAGEZOJME ME MR. DARCY NGA PRIDE AND PREDJUDICE

That's nice

Me meso edhe mua nje cik meditim, se po me luan tepeleku i kokes,

Postuar nga tresh datë 31 Janar 2006 - 22:51:

hajt analiste se po te vizatoj pemen e proieksioneve e ta nis me email

Postuar nga Lela_Dr datë 31 Janar 2006 - 22:52:

ERdha dhe une goca dhe cuna, ca po behet ketu njehre se me ka marre uria mua.

Football nje pjate me meze per mua, se vdes per asoj gjerash.
Edhe nje gote vere te kuqe dhe une jam ne rregull.

Postuar nga dars datë 31 Janar 2006 - 23:03:

Citim:

Heeej cuna dhe goca,
Ju lutem mos me fusni ne rrot se jam i ri.
Kjo puna e filxhanit mos ka ndonje kuptim te keq?Se un di ti shoh dhe jam gati tu a shoh gocave....po kam frik mos keqkuptohem.

Te m'falin ata qe e kan me dy kuptime.

Postuar nga Cindi datë 31 Janar 2006 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
ERdha dhe une goca dhe cuna, ca po behet ketu njehre se me ka marre uria mua.

Football nje pjate me meze per mua, se vdes per asoj gjerash.
Edhe nje gote vere te kuqe dhe une jam ne rregull.

Urdhero nje Chianti nga une, po te shtoj edhe nje salcice Shqiperie se shkon shkelqyeshem.

Postuar nga Lela_Dr datë 31 Janar 2006 - 23:16:

Sa mire qe me njef moj football.
do te me pelqente edhe sallami shqiptar se vdes fare per te.

Ka nje shie qe asnje sallam ne bote se ka.

Postuar nga tresh datë 31 Janar 2006 - 23:19:

A eshte bar ky apo mejhane qe ushqeheni me qepe salcice e ullij
E duam Shqiperine si Europa apo jo?!Pse me me bare te tilla do vemi atje ?!

Postuar nga Lela_Dr datë 31 Janar 2006 - 23:23:

pse ca ke ti tresho??!!??

Mjafton qe ne i lejme bakshish footballit, dhe ajo na kenaq me mezet e shkelqyera te saj.

Ne po shqiptare do te mbetemi, nuk ndryshojme dot zakonet tona.

Edhe une qe kam bar, i them klienteve doni nje kafe, dhe ato me thojne ca kafe moj zonjushe, ne duam gjize, qofte dhe raki.

Pra edhe pse kane vite qe jetojne ne Evrope po ke zakonet perfundojne....

Football he u be sallami im ?????????

Postuar nga diabolic datë 31 Janar 2006 - 23:25:

Kalamaja nese me pranoni mua ju sjell une nje cik turshi elbasani me nje tave dheu qe te lepini gishtat dhe te ikni per lesh si puna ime...

Postuar nga Lela_Dr datë 31 Janar 2006 - 23:27:

diabolic c'fare s'pranojme ne vetem bjerini ju, se ka kush han ketu.

ato turshit e elbasanit jane me te vertete te mira, sa here qe shkoj ne shqiperi bi zhyt.

Postuar nga Cindi datë 31 Janar 2006 - 23:41:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
A eshte bar ky apo mejhane qe ushqeheni me qepe salcice e ullij
E duam Shqiperine si Europa apo jo?!Pse me me bare te tilla do vemi atje ?!

Me thene te drejten tresho ato martinet dhe kokteil shampanje me lajthia dhe kikirika, vertet i pi nganjehere (dhe kur vete ne shtepi me provokon te vjella, sorry) por me mezene tone nuk e ve.
Tani tek pjata e Leles po shtoj nja dy qofte speciale me dhjozem, piper dhe pak rigon. Sapo i hoqa nga zjarri, akoma cikerijne.
Per ty tresho kam ca cokollata nga Zvicra "lints" ti shoqerosh me metaxa. Kjo po nuk eshte keq.

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.