Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 00:02:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Me thene te drejten tresho ato martinet dhe kokteil shampanje me lajthia dhe kikirika, vertet i pi nganjehere (dhe kur vete ne shtepi me provokon te vjella, sorry) por me mezene tone nuk e ve.
Tani tek pjata e Leles po shtoj nja dy qofte speciale me dhjozem, piper dhe pak rigon. Sapo i hoqa nga zjarri, akoma cikerijne.
Per ty tresho kam ca cokollata nga Zvicra "lints" ti shoqerosh me metaxa. Kjo po nuk eshte keq.

Football,

Po munde,me bej edhe mua nje meze nga ato qe hengre ne Shqiperi.
Pa spec djeges po munde.
Flm

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Shkurt 2006 - 00:03:

hahahaha football te lam pa pune sot!!

mua me shijojne shume pjatat e tua.

Postuar nga Klodel datë 01 Shkurt 2006 - 00:09:

aaaaa football kjo era e qofteve me solli. E dija une e ndjeva ne ajer qe po mos vija do mi hanin cunat te gjitha shiko un dua nja 10 per vete, mezene hajeni juve lelush si kalove ti sot? Peshtimo si te kemi? Diabolic mireserdhe mes nesh. Treshi po pres emailin

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
hahahaha football te lam pa pune sot!!

mua me shijojne shume pjatat e tua.

Bo bo filloi turni i mamit tani.
OK Lela dhe Peshtimi pjatat ndajini bashke. Une po jua ve perpara te dyve.
Speca te pjekura ne grille me hudhra, vaj ulliri dhe uthull, pak piper siper. Nje koker ulli ne mes. Kjo mezeja e pare.
Patllexhane te pjekura ne grille me uthull, vaj ulliri, majdanoz, piper dhe djathe te bardhe ne mes te thermuar. Kjo eshte e dyta.
Salce kosi me kunguj te pjekur ne grille, me uthull, hudhra dhe koper persiper. Kjo eshte e treta.
Dhe nje tas te mbushur me qofte te vogla rrumbullake skare.
Per sot mjaft. Ke gje per te thene tresho. Nuk besoj se te leshoi goja leng andej nga Evropa

Te skuqura mami nuk ju ben kaq ta beni dhembin :p Ana ka edhe per ty ketu. Duhet te marresh me te mira Lelen dhe Peshtimin.

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Shkurt 2006 - 00:11:

Ana mire ja kalova, si perdite mbi libra.

Por shyqyr qe kam footballin ketu qe me mban ne humor dhe me qofte.

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Shkurt 2006 - 00:15:

Citim:

Bo bo filloi turni i mamit tani.
OK Lela dhe Peshtimi pjatat ndajini bashke. Une po jua ve perpara te dyve.
Speca te pjekura ne grille me hudhra, vaj ulliri dhe uthull, pak piper siper. Nje koker ulli ne mes. Kjo mezeja e pare.
Patllexhane te pjekura ne grille me uthull, vaj ulliri, majdanoz, piper dhe djathe te bardhe ne mes te thermuar. Kjo eshte e dyta.
Salce kosi me kunguj te pjekur ne grille, me uthull, hudhra dhe koper persiper. Kjo eshte e treta.
Dhe nje tas te mbushur me qofte te vogla rrumbullake skare.
Per sot mjaft. Ke gje per te thene tresho. Nuk besoj se te leshoi goja leng andej nga Evropa

Moj football na kenaqe per zotin, sidomos ato specat i kam pike te dobet dhe salcen e kosit, o zot sa te mira.

Rrofsh Mamina

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 00:17:

Footbollo,

C'far uthulle i ke hedhur?
Perdor "Balsam" se na i dermoi stomahun.Edhe hudhra hidhi pak me pak.
Mos shiko Lejlan qe eshte ne shtepi,po une jam ne pune akoma dhe qelbem ere hudhra.
Zbute nje cike doren...Edhe mos u merzit nga verejtjet!

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:22:

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Footbollo,

C'far uthulle i ke hedhur?
Perdor "Balsam" se na i dermoi stomahun.Edhe hudhra hidhi pak me pak.
Mos shiko Lejlan qe eshte ne shtepi,po une jam ne pune akoma dhe qelbem ere hudhra.
Zbute nje cike doren...Edhe mos u merzit nga verejtjet!

C'thua more Peshtim burrat per verejtje jane
Po "Balsam" perdor, por kam edhe nga ajo e bera vete me kokra te mbetura rrushi. E fermentoj dhe del speciale.
Sa per hudhrat i perdor me pakice dhe per juve qe jeni ne pune pak majdanoz mbas mezeve dhe nje cope cokollate e zhduk gjithe eren.

Postuar nga saja datë 01 Shkurt 2006 - 00:23:

football po per dasma del ti?neqofte se po, sa leke mer per pjate,mos te ngeli hatri po me ato qe lexova thash ta boj njiher muhabet.

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:25:

Citim:
Po citoj ato që tha saja
football po per dasma del ti?neqofte se po, sa leke mer per pjate,mos te ngeli hatri po me ato qe lexova thash ta boj njiher muhabet.

Vij une, vij "free" per shqiptaret. Nuk ja kam marre doren akoma pazareve. Po te duash te ma hedhesh, ma hedh kur te dush.

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 00:31:

Footbollo,

Mos e ke ate 3sh-in andej nga Bari,se sikur po me fshihet.Dhe mos ja bej pjatat speciale.......Mos e bej per ze...Po ai ka zbuluar nje sendyq me kenge te vjetra pellasge dhe po mundohet ti shese ne E-bay.Po ta kesh atje mos e lesho sa te vij une.

Postuar nga tresh datë 01 Shkurt 2006 - 00:39:

ej analiste ja ku e ke pemen
http://www.agimi.com/pema-gjuhet.htm

une dua vetem cokollata MOZART pse me me cokollata te blera ne supermarket genjehem une :p

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:39:

Citim:
Footbollo,

Mos e ke ate 3sh-in andej nga Bari,se sikur po me fshihet.Dhe mos ja bej pjatat speciale.......Mos e bej per ze...Po ai ka zbuluar nje sendyq me kenge te vjetra pellasge dhe po mundohet ti shese ne E-bay.Po ta kesh atje mos e lesho sa te vij une.

Iku ore iku. Nuk e kuptove, nuk i pelqejne keto mezete e mija mesdhetare. Nuk i bien era Europe thote . Megjithese i ofrovo metaxa me bajame dhe cokollata zvicerane, iku se u terbua nga era

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:43:

Treshi qenka i zene me pemen. A ben ta shohim edhe neve ate pemen, rrime qe rrime ketu ne bar. Te ngrejme edhe nje cike IQ tone.

Postuar nga oliinter datë 01 Shkurt 2006 - 00:47:

kush do te jete presidenti i ardhshem ne shqiperi????

meqe edhe tema eshte e tille!!!

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 00:47:

Footbollo,

Mbylle Barin dhe hajde te veme ta zeme...Ka bere para te madhe sot ne E-Bay.Te pakten ti shkepusim ndonje gje.Qofte e dhe 100$...

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
ej analiste ja ku e ke pemen
http://www.agimi.com/pema-gjuhet.htm

une dua vetem cokollata MOZART pse me me cokollata te blera ne supermarket genjehem une :p

Per kete pemen e kishe fjalen ti ore. Kete ka kohe qe e kam te varur ne mur.
Sorry the store is out of MOZART. How about BACI :p

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
kush do te jete presidenti i ardhshem ne shqiperi????

meqe edhe tema eshte e tille!!!

Une them OLI :p, meqe jemi brenda ne teme.

Postuar nga diabolic datë 01 Shkurt 2006 - 01:00:

Talking

Une them se president do te jete LUSHI BUMES nga Luzi vogel... Football pas nene terezes po na del ti si bamirse , na ben dasme pa pare. Tani e tutje do te te quaj nene football dhe aeroporti i ri i kuksit do te marri emrin tend...

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 01:09:

Ku eshte mbledhur rinia ... me mezera dhe politike
AHAHAHAHH tipike shqiptare

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 01:12:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Une them se president do te jete LUSHI BUMES nga Luzi vogel... Football pas nene terezes po na del ti si bamirse , na ben dasme pa pare. Tani e tutje do te te quaj nene football dhe aeroporti i ri i kuksit do te marri emrin tend...

Ha ha hii ha ha

Nuk jam aq e mire, jo. Po te me shohesh si piper djegs dukem.

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 01:15:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ku eshte mbledhur rinia ... me mezera dhe politike
AHAHAHAHH tipike shqiptare

Neve do ti kishim mbaruar gjithe punet ketu me presidentat tane , po cfare ti bejme asaj Amerikes, qe s'na le te bejme perpjete. Ajo e ka fajin qe neve jemi ne kete gjendje. Ajo i ben te gjitha

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 01:26:

Cfare pune e ke fjalen ti football se une i mbarova punet dhe me presidantat amerikane :p
Football te lumshin duart Cfare ere te mire mban ketu ....
Po une nje pije do mar.... nje corona me lime

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Shkurt 2006 - 01:40:

Une po ju bi pak mish te gjithve, se une per vete u ngopa me qofte, speca ene salce kosi.

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 01:49:

Lela si nuk te vjen nje cike gjynah per ne qe jemi matane Atlantikut. E di ti sa eshte ora tani, 4 pa cerek i mbasdites dhe ne jemi akoma duke punuar. Po, po, po nuk do iki ne shtepi, direkt ne restorant, po ne cilin???? Asnjeri nuk di te pjeke mish si ky i fotos tende.

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Shkurt 2006 - 01:52:

hahahhahaaha football me shkrive, me fal moj se harrova qe ju jeni akoma ne pune andej.

Une po haj tani.

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
hahahhahaaha football me shkrive, me fal moj se harrova qe ju jeni akoma ne pune andej.

Une po haj tani.

Ti qeke fare pa shpirt moj katile, me zbardh edhe dhembet
Hidh ndonje kocke kendej te pakten. :p

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 01:57:

Talking

Booo si na i lengezon me Lela ....po ha thote :p sinqeriteti eshte i mire ne te shumten e rasteve por duhet te genjesh ne raste te vecante si tani
Football na thuaj nje lokal te mire u pa puna

Ika une se me mbaroj puna Ika te gjej mish si kjo ne foto qe po ha Lela

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 02:19:

Citim:
Booo si na i lengezon me Lela ....po ha thote :p sinqeriteti eshte i mire ne te shumten e rasteve por duhet te genjesh ne raste te vecante si tani

D.m.th. ti me qenke bostoniane dhe me fshihesh.

OK restoranti me i mire qe mund te gjesh nje mish te pjekur te afert me kete te Leles eshte "Delfino" authentic Italian. Dhe une atje po nisem, ndofta takohemi se edhe une mbarova per sot.

Bye-Bye

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Shkurt 2006 - 02:21:

Po ke kuzhina italjane perfundoni dhe ju???

Mishin dhe peshkun e qajne italjanet.

Hajt ju befte mire dhe ju tani.

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 04:06:

Citim:

Enigme e shtrenjte,

Aman hiqe ate Sandran se po na rrjedhin gjthe lengjet nga goja....As hame dhe as pime dot!Uuuuuuuffffffffffffffff...

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 18:44:

Citim:

Enigme e shtrenjte,

Aman hiqe ate Sandran se po na rrjedhin gjthe lengjet nga goja....As hame dhe as pime dot!Uuuuuuuffffffffffffffff...

Vertet te pelqen kaq shume kjo Sandra. Mua nuk me duket ndonje kushedi se cfare, OK duket e re per moshen qe ka dhe eshte original, but not so so pretty? Apo te terheq si brune qe eshte.

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 19:16:

Citim:

Vertet te pelqen kaq shume kjo Sandra. Mua nuk me duket ndonje kushedi se cfare.

Qenkan bere komente pasi kam ikur une dje per Bullock ... E paska lene peshtimin pa ngrene dhe pa pire
Edhe une football nuk mendoj se eshte madheshtore, e shkelqyer apo qe te te trullose... eshte thjesht simpatike kot nuk zgjodha ate

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 19:19:

Vertet te pelqen kaq shume kjo Sandra. Mua nuk me duket ndonje kushedi se cfare, OK duket e re per moshen qe ka dhe eshte original, but not so so pretty? Apo te terheq si brune qe eshte. [/B][/QUOTE]

Puna eshte football,qe kjo fotoja e fundit e Enigmes,ben te duket sikur Sandra sapo ka hapur deren e Barit te Forumit dhe po hyn......Duhet pranuar qe gjithe meshkujt e pranishem s'do t'ja ndajne syte.....
Apo s'doli dhe me origjine Shqiptare.....Dashuri dhe Patriotizem...ku ka me mire!!!!

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 19:24:

Se kapa mire une kete komentin e fundit prite te pij dhe nje here kafe
Sandra Bullock SHqiptare?

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 19:29:

Citim:

Lere kafene shpejt....

Jo vetem shqiptare,por ka thene edhe qe vdes per Shqiptaret!!!!

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 19:40:

Citim:

Ah moj Enigme, Peshtimi i flet deres te degjoje dritarja. Me duket se nuk i pelqen Sandra Bullock, por i pelqen emri SANDRA. Edhe mua me pelqen shume ky emer

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 19:51:

Ah moj Enigme, Peshtimi i flet deres te degjoje dritarja. Me duket se nuk i pelqen Sandra Bullock, por i pelqen emri SANDRA. Edhe mua me pelqen shume ky emer
[/QUOTE]

E pergenjeshtroj!!!!!!

Sandra eshte vajza e Ajk Bullock me origjine shqiptare dhe me nene gjermane.

Ajk(emri i vertete eshte A*** Bullku)rrjedh nga nje familje shqiptare nga Shishtaveci i Kukesit.

Deri ketu kam arritur te zbuloj.....

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 19:55:

Citim:

E pergenjeshtroj!!!!!!

Sandra eshte vajza e Ajk Bullock me origjine shqiptare dhe me nene gjermane.

Ajk(emri i vertete eshte A*** Bullku)rrjedh nga nje familje shqiptare nga Shishtaveci i Kukesit.

Deri ketu kam arritur te zbuloj.....
[/QUOTE]

Mos ka te beje me Raimonda Bulku tek "Zonja nga Qyteti" :p

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 20:02:

Citim:

E ke biografine e saj tek shqiptaret e famshem.

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 20:07:

Talking HHAHAAH

Si e parakalova kete teme une
Po e ze lemza Sandren e shkrete pa pushim ahahah

Une po lexoja se si 8 milion femije lindin me difekte me tmeron ky fakt

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 20:11:

Re: HHAHAAH

Citim:
Si e parakalova kete teme une
Po e ze lemza Sandren e shkrete pa pushim ahahah

Une po lexoja se si 8 milion femije lindin me difekte me tmeron ky fakt

Mos u tmerro fare e dashur enigme, duhet te dish se 3/4 e popullsise boterore jane idiots dhe nje nga keta mund te jemi edhe neve d.m.th une

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 20:13:

Talking

Me kenaqe ti ....
OBOBO tani duhet ta mendoj mire nqs dua ta kaloj prejardhien time gjenetike me difekte ne femijet tim :p

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 20:16:

Pritet anti-idioti..

Citim:

Mos u tmerro fare e dashur enigme, duhet te dish se 3/4 e popullsise boterore jane idiots dhe nje nga keta mund te jemi edhe neve d.m.th une

Ke te drejte football...

Ketu ne Bar jemi vetem une,ti dhe Enigma.....pritet i katerti/a

Je i mirepritur mes idiotesh o njeri i mencur!!!Cheers
(Enigme me fal se ti s'je prononcuar akoma.)

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 20:17:

Citim:
Me kenaqe ti ....
OBOBO tani duhet ta mendoj mire nqs dua ta kaloj prejardhien time gjenetike me difekte ne femijet tim :p

Ti mos u merzit nga keto statistika. Martohu, bej femije, jetoje jeten se njerezimin nuk do ta shpetosh ti. Si te gjithe neve edhe ti, futu ne valle dhe kerce si te tjeret.
Nuk vjen behari me nje lule.

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 20:20:

Re: Pritet anti-idioti..

Citim:

Ke te drejte football...

Ketu ne Bar jemi vetem une,ti dhe Enigma.....pritet i katerti/a

Je i mirepritur mes idiotesh o njeri i mencur!!!Cheers
(Enigme me fal se ti s'je prononcuar akoma.)

Me mire idiot se i mencur. Kush filozofoi iku matane ose me mire e cuan matane :p

Cheers!

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 20:25:

Gezuar po me duket se do mblidhen te gjithe ketu dhe do behemi ngushte se te gjithe kemi dicka por asnje gjthcka :p Oh harrova ketu te gjithe jane eksperte

Gezuar peshtimi football une e pranoj qe kam akoma shume per te zbuluar sa per idiot pak si veshtire te gelltit keshtu qe do pij

Postuar nga peshtimi datë 01 Shkurt 2006 - 20:28:

Citim:
Gezuar po me duket se do mblidhen te gjithe ketu dhe do behemi ngushte se te gjithe kemi dicka por asnje gjthcka :p Oh harrova ketu te gjithe jane eksperte

Gezuar peshtimi football une e pranoj qe kam akoma shume per te zbuluar sa per idiot pak si veshtire te gelltit keshtu qe do pij

Mire bere qe ja fute me te pire...

Edhe qe ketu shko dhe bej ate konceptimin.....Genet qe i ke me difekt do jene te dehura dhe nuk do percillen ne FUTURE....

Postuar nga Cindi datë 01 Shkurt 2006 - 20:29:

Citim:

Mire de mire nuk thame qe ta shkruajme edhe ne balle, ja keshtu midis nesh.

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Shkurt 2006 - 20:32:

Talking AHAHAAHh

Po mendoja me shume si nje etikete te varur ne qafe :p:p:p se sa te shkrojtur ne balle se s'me pelqejne tatuazhet ahahahah

Gezuar fooball

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.