Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Demokrate4ever datë 02 Shkurt 2006 - 00:30:

haaaaa po takohena te ura e cenit ,se kshu s'kam besim.. du me te pa dhe mustaqet.. se peshtimi tha i ke te zhuritura.. E shef ca thone dynjaja per ty..lol Tutta lesha e cosa nostra..

Postuar nga peshtimi datë 02 Shkurt 2006 - 00:32:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
une perballe ish deges se Brendshme po joooo mos e ban rrugen,me me marre me te mire per mustaqet e djeguna del e mi nis nja 500 euro (si fillim) me western union

3sh mos je i vjehrri i Lindita Halilit?
Edhe ajo nga Dega e Brendshme e kishte shtepine....

Postuar nga Demokrate4ever datë 02 Shkurt 2006 - 00:32:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Mos u bej merak, nuk ju le kollaj une, por kam edhe dritare te tjera ketu ne skrinin tim dhe me duhet tu pergjigjem te gjithave. :p

hehehe sa mire te kesh shume lojtare,te kalon dhe koha.. Tamam e ke gjet fushee futbolli..

Postuar nga tresh datë 02 Shkurt 2006 - 00:34:

lene me ca thote,sdin gja peshtimi,edhe pse skam lidhe gja kerthize me te e,atij i beson ti ?!?!
Atij duhet me i fole ne pellazgshe me te marre vesht....e po pret ala devete prej gadishullit Arabik

Postuar nga Demokrate4ever datë 02 Shkurt 2006 - 00:39:

hahahahahaha sa keq pellazgce s'di ,por po ja gjej dermanin.Po shkoj e marr gjyshen te flasin me te,se noshta di me u marr vesh me te...hahaha kur ti vine devete kane me i ardhe te qethura..lol

peshtim a ke noj kundershitm?!

Postuar nga peshtimi datë 02 Shkurt 2006 - 00:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
hahahahahaha sa keq pellazgce s'di ,por po ja gjej dermanin.Po shkoj e marr gjyshen te flasin me te,se noshta di me u marr vesh me te...hahaha kur ti vine devete kane me i ardhe te qethura..lol

peshtim a ke noj kundershitm?!

Une NUDO i dua devete!

Postuar nga tresh datë 02 Shkurt 2006 - 00:43:

don zoti e i vijne te ''kompletume'' :p:p

Postuar nga Demokrate4ever datë 02 Shkurt 2006 - 00:46:

hahahahahhahahahahahahaha jo te ''Kompletume'' por, edhe te ''qerume'' i dashka kyy..

peshtim paskan fat me ty s'keke i veshtire naqee...lol

Postuar nga peshtimi datë 02 Shkurt 2006 - 00:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
hahahahahhahahahahahahaha jo te ''Kompletume'' por, edhe te ''qerume'' i dashka kyy..

peshtim paskan fat me ty s'keke i veshtire naqee...lol

Po une per Devete thashe moj shpirt....jo per gjyshen!!!

Postuar nga tresh datë 02 Shkurt 2006 - 00:58:

peshtimit per ke e ke fjalen ti? per NeneMadhen apo per Nexhmijen

Postuar nga Demokrate4ever datë 02 Shkurt 2006 - 01:01:

hahahaha se ma more frymen me ate ''shpirt'' .. per te devete duhet me ba i vizit te plastic surgery perpara ,por se ke keq se edhe gjyshen ''Nudo'' e kam..tamam sic e do ti..lol

Ikaa une Kalofshi mire te gjithe dhe jeni shumeeeeeeeeee te mire --peshtim se mos te ngel hatri se me ngeli gjyshja pa martua thashe ja gjeta binjakun... Shaka

-tresh takohena per 500-shen... ishalla s'ke shtua pazarin deri atehere..

fotball loje te kendshme..

Postuar nga peshtimi datë 02 Shkurt 2006 - 01:08:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
peshtimit per ke e ke fjalen ti? per NeneMadhen apo per Nexhmijen

S'paska me keq se kur plakesh!!!

Duhet te zgjedhesh midis Devese dhe Nexhmijes!!

3sho,shiko mos me rregullosh ate Suzana Anjelin....

PS>>Footbooll mjaft qave....ec shiko si kam katandisur une!

Postuar nga tresh datë 02 Shkurt 2006 - 01:10:

Ti nqs je ala i spondes tone duhet me u mbajte.Veshtiresite per burrat jane

Postuar nga dars datë 02 Shkurt 2006 - 23:06:

A ka sherbim ke ky Bari?

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Shkurt 2006 - 23:07:

dikur ka pas , pse mos te kete dhe sot???

Football hajde na sherbe se erdhi ora darkes ketej, apo ta ka mbledh presidenti ????

Postuar nga dars datë 02 Shkurt 2006 - 23:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
dikur ka pas , pse mos te kete dhe sot???

Football hajde na sherbe se erdhi ora darkes ketej, apo ta ka mbledh presidenti ????

O Lela,

Football o shef o asht shefe se du me e qeras?

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Shkurt 2006 - 23:24:

shefe shefe eshte.

Asaj i pelqen shume kur te tjeret e qerasin, dhe sidomos kur i lejne bakshish

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 00:24:

Citim:
shefe shefe eshte.

Asaj i pelqen shume kur te tjeret e qerasin, dhe sidomos kur i lejne bakshish

Edhe qerasma edhe bakshish nuk shkojne Lela O njeren o tjetren dhe meqe sot me pelqen te qerasem, nuk dua bakshishe, ja do ri ketu kembe mbi kembe dhe do te pres qerasmat si shefe e rrepte qe jam. Ti me se e ke fjalen sot

Postuar nga dars datë 03 Shkurt 2006 - 01:32:

Shefe mer nje Cuba Libra nga un sot.Por mos e kthe me fun!
Haj shnet e t'boft mir!

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Shkurt 2006 - 01:34:

Une te qeras me nje Sex on the beach
Eshte pija ime e preferuar

Postuar nga dars datë 03 Shkurt 2006 - 01:43:

Citim:

Wow....po m'leshojn syt shkenija!!!Ja kaloka edhe atij t'vertetit!!!!

Edhe nje tjeter t'lutem!!

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha dars
Shefe mer nje Cuba Libra nga un sot.Por mos e kthe me fun!
Haj shnet e t'boft mir!

Thank you :p

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 01:57:

Citim:

Po dale o Lela ta pi kete te paren avash avash dhe pastaj shkojme tek ajo e preferuara jote. Pastaj ndroje dhe ti nje cik ate te shkreten se eshte ftohte tani, ku beach tani
Megjithate s'po ta prish, po marr aeroplanin po iki ne Carribian dhe po e pi atje. Gracie :p

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Shkurt 2006 - 02:00:

e mire e pra po te ofroj nje bayles me nje kubet akull, se ate sex on the beach e piu dars

Postuar nga Klodel datë 03 Shkurt 2006 - 02:03:

un du nje cinzano. e dua te ngre nje dolli per dyshen simpatike te forumit qe i ka dhene nje lezet te vecante Vd-22 dhe kuriozit

Postuar nga dars datë 03 Shkurt 2006 - 02:05:

hej Barista,

shifni mer sa kan lind me 2 Shkurt ne Shqiperi.N'maj e paskemi ne shqipot mujn e nderzimit?

Postuar nga Klodel datë 03 Shkurt 2006 - 02:13:

Mr Darcy nuk nderzehen njerezit por nderzehen lopet pllenohen bimet, po njerezve si i thone se harrova hahaha

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 02:21:

Citim:
e mire e pra po te ofroj nje bayles me nje kubet akull, se ate sex on the beach e piu dars

Ah c'ma gjete zemren. Me rrofsh

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 02:23:

Citim:
Po citoj ato që tha dars
hej Barista,

shifni mer sa kan lind me 2 Shkurt ne Shqiperi.N'maj e paskemi ne shqipot mujn e nderzimit?

E di si themi ne andej nga fshati jone "ne Maj nderzen gomeret" prandaj dhe e kemi per keq te bejme dasma ne Maj.

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 02:26:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
un du nje cinzano. e dua te ngre nje dolli per dyshen simpatike te forumit qe i ka dhene nje lezet te vecante Vd-22 dhe kuriozit

More c'eshte kjo lloj dyshe, se mua me duken si puna e asaj te bardhes me te zezen. Nuk po i perkthej dot fare. Sa filloj ti perkthej ne nje gjuhe me dalin ne tjeter gjuhe. Jam kaq konfjuz sa nuk e merrni me mend.

Postuar nga cupka datë 03 Shkurt 2006 - 02:38:

Citim:
Mr Darcy nuk nderzehen njerezit por nderzehen lopet pllenohen bimet, po njerezve si i thone se harrova hahaha

me leje me leje e di una e di una
Q-iftim.

Postuar nga Klodel datë 03 Shkurt 2006 - 02:40:

ahahahahah ***tim hahahahha :p:p:p o dreq si je se ke bo mungesa si te vete puna e re? hajde nje dolli per shejtonen se kuriozi ma prishi humorin me ka inat me duket me tha qe kam eksperience pleshtash hahahaha. NE fakt macoku im ka pasur pleshta po ja vrisnim te gjitha hahahah

Postuar nga cupka datë 03 Shkurt 2006 - 02:41:

helou helou shoke,
ini mire ini? Po si ini?
Analiste si te kam ty kolege e dathur?
Football, ndonje gol kohet e fundit?
Enigme, akoma su zbulove ti, vazhdon te jesh enigme?
Roke, cben? E ben? lol
Bledum, c'krime keni behen andej nga memedheu?
:p

Postuar nga Klodel datë 03 Shkurt 2006 - 02:43:

mua te lodhur te ngordhur me ke apo s'hengra dhe nje supe tani qe i kisha hedhur sh piper s'di si te qetesoj stomakun po me humor mireshyqyr. ja ka karagjoza plot forumi do s'do qesh

Postuar nga myzeqari datë 03 Shkurt 2006 - 02:51:

Citim:
ja ka karagjoza plot forumi do s'do qesh

Llaf i madh ky zonja sekretare :p:p

Postuar nga cupka datë 03 Shkurt 2006 - 02:55:

Citim:
mua te lodhur te ngordhur me ke apo s'hengra dhe nje supe tani qe i kisha hedhur sh piper s'di si te qetesoj stomakun po me humor mireshyqyr. ja ka karagjoza plot forumi do s'do qesh

piperi te ben horny (si i themi ne shqip ne kesaj?)
Une kur kam udhetime zyrtare o Analiste e di c'beja? I gatuaja gjellen burrit qe ne darke qe te kishte per te ngrene te nesermen e te pasnesermen e i hidhja gjysmen e shishkes se piperit (thjesht to amuse myself)... tani kur largohem ma ka hequr te drejten e gatimit lol.

Puna re mire, e lodhshme dhe per te ngrene nuk me bie koha megjithate kjo eshte thjesht faza asimilimit dhe ne fillim cdo pune te duket aliene.

kshu kshu knej ca bohet

Postuar nga diabolic datë 03 Shkurt 2006 - 02:57:

Citim:

Analiste me mu e ke ate karagjozin ti ???? :p :p po ca te kam ba moj mi goce qe e ke zemren gure ... NJE XHEK PER ANALISTEN PO HIDHINI SHUME AKULL se e ze ate pastaj...

Postuar nga ~Enigme~ datë 03 Shkurt 2006 - 03:02:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
helou helou shoke,
Enigme, akoma su zbulove ti, vazhdon te jesh enigme?

Shejtonke po nga ke humbur moj se na bere merak sapo do merja 911 te shikoja...... se c'te bejme mendja per keq na vete per shejtankat se .... :p levizin shume

Shejtonke nuk zbulohem une se eshte plevitia fle me jorgan dhe kuverte ashtu e mbeshtjelle

Te

Postuar nga myzeqari datë 03 Shkurt 2006 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Shejtonke nuk zbulohem une se eshte plevitia fle me jorgan dhe kuverte ashtu e mbeshtjelle

Ku di ti sa here zbulohesh dhe mbulohesh naten :p

Postuar nga cupka datë 03 Shkurt 2006 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Shejtonke po nga ke humbur moj se na bere merak sapo do merja 911 te shikoja...... se c'te bejme mendja per keq na vete per shejtankat se .... :p levizin shume

si nga kam humbur mi?
Une punoj mi shoqe dathtun punoj, nuk jam parazit (si ca e ca ketej :p ) opo o do e ndertoj Ameriqine une o bam do ja bej.

Postuar nga ~Enigme~ datë 03 Shkurt 2006 - 03:15:

Talking AHAHAH

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Ku di ti sa here zbulohesh dhe mbulohesh naten :p

E di une e E di Myzo se behem kallkan une nga e ftohta si akull :p

Postuar nga ~Enigme~ datë 03 Shkurt 2006 - 03:18:

Citim:

si nga kam humbur mi?
Une punoj mi shoqe dathtun punoj, nuk jam parazit (si ca e ca ketej :p ) opo o do e ndertoj Ameriqine une o bam do ja bej.

Mos na u be si keta qe s'kane kohe te marin fryme dhe te pijne uje.... Jane kthyer ne forma roboti... PUNE PUNE PUNE
Une e kam ne "terezi" ...
Kam nje raport per neser per te dorzuar 10 faqe dhe ri shetis forumin se s'kisha fare kohe sot

Postuar nga Klodel datë 03 Shkurt 2006 - 03:20:

hahahah enigma po s'e di ti qe forumi te frymezon? ja sa tha lela qe u kthy nga bibloteka u ula un t emesoj. keto dite qe nuk e ka thene kete llaf, nuk jam ulur

Postuar nga cupka datë 03 Shkurt 2006 - 03:25:

Citim:
hahahah enigma po s'e di ti qe forumi te frymezon? ja sa tha lela qe u kthy nga bibloteka u ula un t emesoj. keto dite qe nuk e ka thene kete llaf, nuk jam ulur

Enigma une nuk jam akoma robot, ja ku kemi analisten qe na e 5 here te njejten gje tamam si robot.

po ju them naten per sonte goca se nuk dua tu mbetet qejfi me largimin tim te papritur lol.

Postuar nga Klodel datë 03 Shkurt 2006 - 03:26:

naten nate po shif nje pyetje kam une kur piperi te ngre epshet po ti kur ikje ja beje gjellen me piper burrit hahahahah o zot je e madhe fare

Postuar nga cupka datë 03 Shkurt 2006 - 03:29:

Citim:
naten nate po shif nje pyetje kam une kur piperi te ngre epshet po ti kur ikje ja beje gjellen me piper burrit hahahahah o zot je e madhe fare

po mi kur ikja, qe te argetohesha...se tani o Analiste kur jam prezent lavdi Zotit nuk kemi nevoje (te pakten akoma) per mjete suplementare
lol

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 03:40:

Citim:

po mi, kur ikja qe ta argetohesha...tani o Analishte kur jam prezent lavdi Zotit nuk kemi nevoje (te pakten akoma) per mjete suplementare
lol

Une edhe byrekut i hedh piper, se ndryshe ma mbarojne ne sekonde. Me duket se jemi nga nje vend ne te dyja. Si i tha Noli "me dy qofte mbushin sinine"
Edhe degjo ndertoje nje cike kete Ameriken ti, se po katandiset si Shqiperia e Enverit me duket, ku shkonim ne pune hanim, pinim kafete dhe iknim ne shtepi. Na ndjek neve "komunisteve" ky rehatlleku
Suksese ne punen e re, akoma je duke mesuar, prandaj s'ke kohe te merresh me neve.

Postuar nga Ruby_DR datë 03 Shkurt 2006 - 03:43:

do e lesh piperi ti se mjaft teshtive gjithe diten.....

hahahahahahaha pastaj pse bon pak byrek kush ta ka fajit ty qe ngel pa gjo....

Postuar nga Cindi datë 03 Shkurt 2006 - 03:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
do e lesh piperi ti se mjaft teshtive gjithe diten.....

hahahahahahaha pastaj pse bon pak byrek kush ta ka fajit ty qe ngel pa gjo....

Kush tha qe boj pak mo vlla. E ke pa ca tepsie te madhe kam bo? OK kuptohet eshte e holle. Kshu i genjej une me permasen e tepsise, po se ca ka brenda asnjoni s'merr vesh. Sheet..... Mos na e nxirr sekretin. Ti merr vesh mire nga punet e guzhines. :p

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Shkurt 2006 - 15:10:

Citim:

Une sa erdha nga biblioteka me henger por do te shkoj prap te mesoj deri ne oren 7 te darkes.

Ulu moj dhe ti.

Pacim shifemi ne darke

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.