| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha football
Kush tha qe boj pak mo vlla. E ke pa ca tepsie te madhe kam bo? OK kuptohet eshte e holle. Kshu i genjej une me permasen e tepsise, po se ca ka brenda asnjoni s'merr vesh. Sheet..... Mos na e nxirr sekretin. Ti merr vesh mire nga punet e guzhines. :p
A ka no nji stol te lir pran Banakut???
Ku o ajo shefja?
Citim:
Po citoj ato që tha dars
A ka no nji stol te lir pran Banakut???
Ku o ajo shefja?
Pershendetje football
Citim:
Meqe jemi ne bar, di njeri te me shpjegoje perse une nuk marr dot mesazhe private, kur kutine e kam bosh fare. Jane perpjekur kushedi sa veta te me dergojne edhe une nuk marr asnje, ma absolutisht asnje.

Citim:
Meqe jemi ne bar, di njeri te me shpjegoje perse une nuk marr dot mesazhe private, kur kutine e kam bosh fare. Jane perpjekur kushedi sa veta te me dergojne edhe une nuk marr asnje, ma absolutisht asnje.
Re: Pershendetje football
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Shiko mos ke ndryshuar pa dashje opsionet.. Personave qe dergojne ju kthehen mesazhet apo ju tregon qe ju vajti....
S'me vete mendja ne ndonje alternative tjeter..
Shkruaj ne tema "mbi kete forum" se mos kalon njeri andej dhe te ndimon![]()
Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Hej Enigma,E ndrove T-shirt....Bravo!Kush eshte kjo se duket si ajo anchor e CNN?
qe te hoqi trurin ty se dallove shqiptarken tone :p
Fundjave te bukur te gjitheve ju urojRe: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ajo eshteqe te hoqi trurin ty se dallove shqiptarken tone :p
IkaFundjave te bukur te gjitheve ju uroj
Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Kur i eshte bere goja kaq e madhe Sandras?
Enigma....te lutem mos falsifiko fotot!
Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
d.m.th kam te drejte une kur them nuk eshte ndonje kushedi se cfare.
Te lutem provo te me dergosh nje mp, me duket se kam problem. Me kthehen mbrapsht
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Kur e ke kutine plot pse na krijon shqetesime?
Te dergova nje leter dashuri qe e kisha qare......

dhe une s'kam marre asnje.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Nuk e kam plot ta them sinqerisht. Shume te tjere me kane derguar kuptohet letra dashuriedhe une s'kam marre asnje.
Mbaj mend qe pa dashur shtypa "sposto" tek mp. A thua kjo ti kete bere te gjitha keto padrejtesira. Si ta rregulloj?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Nje zemer e plagosur nuk rregullohet me!!!Po iki....mos me kerko!!

:Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
C'ke per te derguar dergoja Myzos, se vetem ai mund te me dergoje mp mua. Keshtu kemi rene dakord me te gjithe ata qe duan te me dergojne mua mp. Une marr vetem nga Myzo mp.
Pls mos me ler.........:
po mua qe me punon mesazheria por mar a nuk mar nje mesazh ne jave (e shumta)?
:p (tongue sticking out enkas for ju)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Po ky Myzo eshte si pune ndermjetsi?Ne kohen e pellasgeve sikur s'kishin emer te mire keta?Se si quheshin me ko.....
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
po mua qe me punon mesazheria por mar a nuk mar nje mesazh ne jave (e shumta)?
:p (tongue sticking out enkas for ju)

:
Une skam prek gje , e vej doren ne ungjill 
Citim:
Ty te punon mesaxheria, por te bejne censure ne mesaxherine e hapur:
Une te kerkova disa tipse ne lidhje me koken e macokut dhe nuk arrita ti lexoja. Fesht ishin zhdukur.
(bej shaka bej shaka (ose jo) vetem ti mos mu merzit)Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football
Citim:
Po ky Myzo eshte si pune ndermjetsi?Ne kohen e pellasgeve sikur s'kishin emer te mire keta?Se si quheshin me ko.....

Jo po deshe shko e ankohu tek Admini , une jam cuni i mire ne pergjithesi te tere e dine kete gje :p:p:p
Citim:
dhe une te thashe qe nje nga metodat me efikase eshte ta lesh pa seks e pastaj do shohesh si do te te vije pas avazit(bej shaka bej shaka (ose jo) vetem ti mos mu merzit)
une thashe akoma me teper, por ky ishte thelbi shkrimit :p

Citim:
[B]
Ahaaa sa per kete e kemi lene me kohe e me vakt. S'na ben me pershtypje. Ndonje tjeter ke????
Citim:
aha, dmth per keto gjerat e turpshme ini me mendje 31 si ti si ai? Ka shterur lengu frutit? Eshte ngrene mjalta nga qypi?loolool.
E me fal, po une jam akoma ne shperthime e siper moj moter, akoma ke shtresa pare e qypit jam... me tu thelluar me tej do te tregoj strategjite e reja hahaha.
Ku t`i gjej ca thashetheme te shtyj pak kete merzi qe me ka kap sonte!
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Ku t`i gjej ca thashetheme te shtyj pak kete merzi qe me ka kap sonte!![]()

hahaahahahahahhahahahahaha,sipas gjendjes shpirterore dhe avataret zemra!Te perqafoj!
Flm qe me riktheve humorin!
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
hahaahahahahahhahahahahaha,sipas gjendjes shpirterore dhe avataret zemra!Te perqafoj!
Flm qe me riktheve humorin!![]()

Citim:
aha, dmth per keto gjerat e turpshme ini me mendje 31 si ti si ai? Ka shterur lengu frutit? Eshte ngrene mjalta nga qypi?loolool.
E me fal, po une jam akoma ne shperthime e siper moj moter, akoma ke shtresa pare e qypit jam... me tu thelluar me tej do te tregoj strategjite e reja hahaha.
Citim:
Po citoj ato që tha dars
Si osht kjo pyna qypit?Mund ta di ene un qe jam i ri n'Forum?

T'kuptoj shum mir po jam njicik i trem.
se sa kam fillu me honger mjaltin e ktij Forumi e m'ka dal nji shije e keqe.
kam respekt per ju,por po munde ec e lexo rreth nji teme qi kam hap sot se kam mar nji mesazh personal shum provokus.
tema asht Kanadaja pergjon Greqine.
Citim:
Po citoj ato që tha dars
T'kuptoj shum mir po jam njicik i trem.
se sa kam fillu me honger mjaltin e ktij Forumi e m'ka dal nji shije e keqe.
kam respekt per ju,por po munde ec e lexo rreth nji teme qi kam hap sot se kam mar nji mesazh personal shum provokus.
tema asht Kanadaja pergjon Greqine.

po ju moj vajza pse e merrni qypin mbare? Merrni nje luge te madhe, perzijeni dhe se hani ndamas as m.. as mjalt 
Nga eksperienca ime kjo :p
Mire ju qe keni kohe ta perzieni, po une e shkreta qe e hengra shqeto dhe tani them shyqyr ja hudha dhe jam prape tek mjalti

Lum ata qe hane nje cik ne fillim mjaltin dhe sa ndjejne eren e keqe e thyejne qypin ose e kthejne mbrapsht qe te hane prape mjaltin qe eshte ne fund. Shef une s'dija me bo hile fare. Nga padija, nga padija zoti hetues? 

Mire se kju gjeta thashethemexhi 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Mire se kju gjeta thashethemexhi![]()
Sa qejf kam te ha nje torte, ka ndonje prej gocave qe bente torte te mire, tamam si per mua?
he, degjojme shopenin ne kete nate
plloshtan football kam degjuar qe i ben tortat e mira..
p.s Meqe hyra ktu tek thashathemet ,i ka pa kush peshtimin dhe tre-shin ..Mos i kane marre peng gje se peshtimi po priste devete nga Arabia.. Me beni te ditur...
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
p.s Meqe hyra ktu tek thashathemet ,i ka pa kush peshtimin dhe tre-shin ..Mos i kane marre peng gje se peshtimi po priste devete nga Arabia.. Me beni te ditur...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
[B]Fotball pa ty si do ishte ktu..Ti je ajka e shkrimeve... rri maj pse s'po ik..

Tani kjo ajka eshte per mire apo per keq. Mbaj mend kur isha e vogel ma hapte mamaja gojen me zor, qe te me jepte ajken e qumeshtit dhe une nuk e shihja dot me sy se me vinte per te vjelle...Pra per mu eshte per keq.
Mua me pelqente gjithmone fundi i kusise se qumeshtit te zier dhe kruaja kaq shume sa nje zot e merr vesh qe patjeter do kem futur edhe ndonje perqindje alumini ne perberjen e gjakut dhe do me kete sjelle efekte ne tru. Qe atehere e mbrapshte isha 

qe me mire mos qofsha.
O shefja Barit a je ktu?
Doja me t'pyt kush o ky Myzekjari?M'ka dergu nji mesazh me pikcuditse.
Nuk kam ba gjum gjith naten.Jam tmerru.
Osht gjo me ransi t'madhe pikcuditsja ne ket Forum?
Citim:
Po citoj ato që tha dars
O shefja Barit a je ktu?
Doja me t'pyt kush o ky Myzekjari?M'ka dergu nji mesazh me pikcuditse.
Nuk kam ba gjum gjith naten.Jam tmerru.
Osht gjo me ransi t'madhe pikcuditsja ne ket Forum?

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Citim:
Keshtu me tallnin dikur mua kur isha nuse e re , i ben te mira Zana, vet Zana, i ben te shijshme Zana vet Zana. E gatshme ti kenaqte te gjithe, e te gjithe hanin e pinin dhe Zana gjithe diten ne kembe.
Citim:
lol
dhe shtepia ime hamall pa porta eshte. Nuk kam nje te djele te paqshme ne shtepi qe ta kaloj me te dashurin te kapadeisur, jo jo... shoqeria vu (dmth shoqeria ngushte ato 4 cifte qe jemi) por te pakten kane nje te mire qe kur vine njeri do sjelle veren tjetri sushi e i treti ato byreckat greke me djath e spinaq lol.
Une siguroj kater muret e shtepise dhe letrat e bixhozit lol.
Po c'kemi njerez? Si ma kaluat fundjave? C'bete ndonje te pabere?
Analisten ku e kam e si e kam?
Citim:
E sheh sa me fat jeni dhe ankoheni pastaj?
Eshte ndryshim i madh midis nuseve te 80 dhe atyre te 2000.
... une ne 80ten isha thjesht nje ide ne mendje te prinderve lol.
Citim:
ncuq, une nuk ankohem aman vetem per muhabete te mira e qejfe mu haptte dera por vallahi nga darka e te djeles kur e shoh shtepine te kthyer permbys nuk kursehem fare po filloj e i shaj te gjithe nje nga nje.(lol)
Nuse e '80tes qenke ti? Wow, pse s'thua ti qe paskemi dike for tips and advice here... une ne 80ten isha thjesht nje ide ne mendje te prinderve lol.

top me ke si kokrra e molles po kam pi sh kafe sot e me bejn syt tek a cift 

juve cupka si ju kam. Football te keqen une ty cfare ke bere te mire per dreke se do abonohem per recetat e gatimit se i kam harru fare 
shejtone te marrte e mira pse mi kaq e vogel je ti s'ta mbush synin 
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
shejtone te marrte e mira pse mi kaq e vogel je ti s'ta mbush synin![]()
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
top me ke si kokrra e molles po kam pi sh kafe sot e me bejn syt tek a ciftjuve cupka si ju kam. Football te keqen une ty cfare ke bere te mire per dreke se do abonohem per recetat e gatimit se i kam harru fare
shejtone te marrte e mira pse mi kaq e vogel je ti s'ta mbush synin![]()
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.