Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 03 Shkurt 2006 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Kush tha qe boj pak mo vlla. E ke pa ca tepsie te madhe kam bo? OK kuptohet eshte e holle. Kshu i genjej une me permasen e tepsise, po se ca ka brenda asnjoni s'merr vesh. Sheet..... Mos na e nxirr sekretin. Ti merr vesh mire nga punet e guzhines. :p

si nuk te vjen turp qe ben gjith ate byrek dhe asnjerin nga ne nuk e fton...

hahahahaha looooooooooool ha byrek ti te keqen se rritesh zemra

Postuar nga dars datë 04 Shkurt 2006 - 00:28:

A ka no nji stol te lir pran Banakut???

Ku o ajo shefja?

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 00:45:

Citim:
Po citoj ato që tha dars
A ka no nji stol te lir pran Banakut???

Ku o ajo shefja?

Meqe jemi ne bar, di njeri te me shpjegoje perse une nuk marr dot mesazhe private, kur kutine e kam bosh fare. Jane perpjekur kushedi sa veta te me dergojne edhe une nuk marr asnje, ma absolutisht asnje.

Postuar nga ~Enigme~ datë 04 Shkurt 2006 - 00:50:

Pershendetje football

Citim:
Meqe jemi ne bar, di njeri te me shpjegoje perse une nuk marr dot mesazhe private, kur kutine e kam bosh fare. Jane perpjekur kushedi sa veta te me dergojne edhe une nuk marr asnje, ma absolutisht asnje.

Shiko mos ke ndryshuar pa dashje opsionet.. Personave qe dergojne ju kthehen mesazhet apo ju tregon qe ju vajti....
S'me vete mendja ne ndonje alternative tjeter..
Shkruaj ne tema "mbi kete forum" se mos kalon njeri andej dhe te ndimon

Postuar nga dars datë 04 Shkurt 2006 - 00:52:

Citim:

...se ke len venin bosh n'Banak.

hihihiihihiihihihhiihihhi....sorry

Postuar nga peshtimi datë 04 Shkurt 2006 - 00:55:

Re: Pershendetje football

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Shiko mos ke ndryshuar pa dashje opsionet.. Personave qe dergojne ju kthehen mesazhet apo ju tregon qe ju vajti....
S'me vete mendja ne ndonje alternative tjeter..
Shkruaj ne tema "mbi kete forum" se mos kalon njeri andej dhe te ndimon

Hej Enigma,

E ndrove T-shirt....Bravo!Kush eshte kjo se duket si ajo anchor e CNN?

Postuar nga ~Enigme~ datë 04 Shkurt 2006 - 01:04:

Re: Re: Pershendetje football

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Hej Enigma,E ndrove T-shirt....Bravo!Kush eshte kjo se duket si ajo anchor e CNN?

Ajo eshte qe te hoqi trurin ty se dallove shqiptarken tone :p
Ika Fundjave te bukur te gjitheve ju uroj

Postuar nga peshtimi datë 04 Shkurt 2006 - 01:07:

Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Ajo eshte qe te hoqi trurin ty se dallove shqiptarken tone :p
Ika Fundjave te bukur te gjitheve ju uroj

Kur i eshte bere goja kaq e madhe Sandras?
Enigma....te lutem mos falsifiko fotot!

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 01:12:

Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

Kur i eshte bere goja kaq e madhe Sandras?
Enigma....te lutem mos falsifiko fotot!

d.m.th kam te drejte une kur them nuk eshte ndonje kushedi se cfare.
Te lutem provo te me dergosh nje mp, me duket se kam problem. Me kthehen mbrapsht

Postuar nga peshtimi datë 04 Shkurt 2006 - 01:20:

Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

d.m.th kam te drejte une kur them nuk eshte ndonje kushedi se cfare.
Te lutem provo te me dergosh nje mp, me duket se kam problem. Me kthehen mbrapsht

Kur e ke kutine plot pse na krijon shqetesime?

Te dergova nje leter dashuri qe e kisha qare......

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 01:24:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

Kur e ke kutine plot pse na krijon shqetesime?

Te dergova nje leter dashuri qe e kisha qare......

Nuk e kam plot ta them sinqerisht. Shume te tjere me kane derguar kuptohet letra dashurie dhe une s'kam marre asnje.
Mbaj mend qe pa dashur shtypa "sposto" tek mp. A thua kjo ti kete bere te gjitha keto padrejtesira. Si ta rregulloj?

Postuar nga peshtimi datë 04 Shkurt 2006 - 01:30:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

Nuk e kam plot ta them sinqerisht. Shume te tjere me kane derguar kuptohet letra dashurie dhe une s'kam marre asnje.
Mbaj mend qe pa dashur shtypa "sposto" tek mp. A thua kjo ti kete bere te gjitha keto padrejtesira. Si ta rregulloj?

Nje zemer e plagosur nuk rregullohet me!!!Po iki....mos me kerko!!

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 01:54:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

Nje zemer e plagosur nuk rregullohet me!!!Po iki....mos me kerko!!

C'ke per te derguar dergoja Myzos, se vetem ai mund te me dergoje mp mua. Keshtu kemi rene dakord me te gjithe ata qe duan te me dergojne mua mp. Une marr vetem nga Myzo mp.
Pls mos me ler.........:

Postuar nga peshtimi datë 04 Shkurt 2006 - 01:56:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

C'ke per te derguar dergoja Myzos, se vetem ai mund te me dergoje mp mua. Keshtu kemi rene dakord me te gjithe ata qe duan te me dergojne mua mp. Une marr vetem nga Myzo mp.
Pls mos me ler.........:

Po ky Myzo eshte si pune ndermjetsi?Ne kohen e pellasgeve sikur s'kishin emer te mire keta?Se si quheshin me ko.....

Postuar nga cupka datë 04 Shkurt 2006 - 01:57:

po mua qe me punon mesazheria por mar a nuk mar nje mesazh ne jave (e shumta)?
:p (tongue sticking out enkas for ju)

Postuar nga myzeqari datë 04 Shkurt 2006 - 02:02:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

Po ky Myzo eshte si pune ndermjetsi?Ne kohen e pellasgeve sikur s'kishin emer te mire keta?Se si quheshin me ko.....

Mbarojeni Peshtim si quheshim , se me ka lene kujtesa ?

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
po mua qe me punon mesazheria por mar a nuk mar nje mesazh ne jave (e shumta)?
:p (tongue sticking out enkas for ju)

Ty te punon mesaxheria, por te bejne censure ne mesaxherine e hapur:
Une te kerkova disa tipse ne lidhje me koken e macokut dhe nuk arrita ti lexoja. Fesht ishin zhdukur.

Postuar nga myzeqari datë 04 Shkurt 2006 - 02:06:

Une skam prek gje , e vej doren ne ungjill

Postuar nga cupka datë 04 Shkurt 2006 - 02:09:

Citim:

Ty te punon mesaxheria, por te bejne censure ne mesaxherine e hapur:
Une te kerkova disa tipse ne lidhje me koken e macokut dhe nuk arrita ti lexoja. Fesht ishin zhdukur.

dhe une te thashe qe nje nga metodat me efikase eshte ta lesh pa seks e pastaj do shohesh si do te te vije pas avazit (bej shaka bej shaka (ose jo) vetem ti mos mu merzit)

une thashe akoma me teper, por ky ishte thelbi shkrimit :p

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 02:19:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pershendetje football

Citim:

A e kam shkes te mire. Eshte nga ata qe kur ve doren ne ungjill ai, atehere ka bere dicka te keqe
Mos ma ngacmo, se deri tani mi ka mbaruar mire punet e mia. C'kam dashur une mi ka bere.

Postuar nga myzeqari datë 04 Shkurt 2006 - 02:21:

Jo po deshe shko e ankohu tek Admini , une jam cuni i mire ne pergjithesi te tere e dine kete gje :p:p:p

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 02:22:

Citim:

dhe une te thashe qe nje nga metodat me efikase eshte ta lesh pa seks e pastaj do shohesh si do te te vije pas avazit (bej shaka bej shaka (ose jo) vetem ti mos mu merzit)

une thashe akoma me teper, por ky ishte thelbi shkrimit :p

Ahaaa sa per kete e kemi lene me kohe e me vakt. S'na ben me pershtypje. Ndonje tjeter ke????

Puna eshte se mua kurre nuk me tha "per ty iki ne hene", keshtu qe une e thava kontraten. Hyra ne martese pa kontrate.

Postuar nga cupka datë 04 Shkurt 2006 - 02:59:

Citim:
[B]
Ahaaa sa per kete e kemi lene me kohe e me vakt. S'na ben me pershtypje. Ndonje tjeter ke????

aha, dmth per keto gjerat e turpshme ini me mendje 31 si ti si ai? Ka shterur lengu frutit? Eshte ngrene mjalta nga qypi?loolool.
E me fal, po une jam akoma ne shperthime e siper moj moter, akoma ke shtresa pare e qypit jam... me tu thelluar me tej do te tregoj strategjite e reja hahaha.

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 05:11:

Citim:

aha, dmth per keto gjerat e turpshme ini me mendje 31 si ti si ai? Ka shterur lengu frutit? Eshte ngrene mjalta nga qypi?loolool.
E me fal, po une jam akoma ne shperthime e siper moj moter, akoma ke shtresa pare e qypit jam... me tu thelluar me tej do te tregoj strategjite e reja hahaha.

Jo ne jemi nga fundi i qypit dhe duhet te dish edhe nje gje, qe ai qypi ka mjalt edhe ne fund

Postuar nga PARIS datë 04 Shkurt 2006 - 05:14:

Ku t`i gjej ca thashetheme te shtyj pak kete merzi qe me ka kap sonte!

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 05:19:

Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Ku t`i gjej ca thashetheme te shtyj pak kete merzi qe me ka kap sonte!

Sa shpejt i nderron keto avataret mi goc, ndonjehere kujtoj mos te pash ne ender

Postuar nga PARIS datë 04 Shkurt 2006 - 05:21:

hahaahahahahahhahahahahaha,sipas gjendjes shpirterore dhe avataret zemra!Te perqafoj!
Flm qe me riktheve humorin!

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 05:33:

Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
hahaahahahahahhahahahahaha,sipas gjendjes shpirterore dhe avataret zemra!Te perqafoj!
Flm qe me riktheve humorin!

Prape

Postuar nga dars datë 04 Shkurt 2006 - 06:35:

Citim:

Si osht kjo pyna qypit?Mund ta di ene un qe jam i ri n'Forum?

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 06:42:

Citim:
Po citoj ato që tha dars

Si osht kjo pyna qypit?Mund ta di ene un qe jam i ri n'Forum?

OK,
Martesa eshte si puna e atij qypit te mbushur me m***
Tani duhet ta hash te gjithe ate qe eshte ne qyp, por qe te mundesh ta hash ne fillim te qypit dhe ne fund ka nga nje cik mjalt. Ne fillim te qypit eshte shejtanka, dhe une qe e mbarova qypin jam andej nga fundi, d.m.th tek pjesa e mjaltit.

Me nje fjale nuk osht gje dhe kjo martesa sepse per nje cike mjalt ne fillim e ne fund duhet te hash gjithe ate m*** gjithe jetes.

nuk e di a me kupton apo jo

Postuar nga dars datë 04 Shkurt 2006 - 06:49:

T'kuptoj shum mir po jam njicik i trem.
se sa kam fillu me honger mjaltin e ktij Forumi e m'ka dal nji shije e keqe.
kam respekt per ju,por po munde ec e lexo rreth nji teme qi kam hap sot se kam mar nji mesazh personal shum provokus.
tema asht Kanadaja pergjon Greqine.

Postuar nga PARIS datë 04 Shkurt 2006 - 08:13:

Citim:
Po citoj ato që tha dars
T'kuptoj shum mir po jam njicik i trem.
se sa kam fillu me honger mjaltin e ktij Forumi e m'ka dal nji shije e keqe.
kam respekt per ju,por po munde ec e lexo rreth nji teme qi kam hap sot se kam mar nji mesazh personal shum provokus.
tema asht Kanadaja pergjon Greqine.

Ben mire t`i kerkosh moderatorit perkates te te fshije fare ate mesazh(lajm).
Pasi jeni ju ai qe keni provokuar Amoxil.
Kalofsh mire dhe ruaj koken tende.
Keshille e mireseardhjes ne forum!
Kalofshi mire.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 04 Shkurt 2006 - 21:47:

po ju moj vajza pse e merrni qypin mbare? Merrni nje luge te madhe, perzijeni dhe se hani ndamas as m.. as mjalt

Nga eksperienca ime kjo :p

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 22:40:

Mire ju qe keni kohe ta perzieni, po une e shkreta qe e hengra shqeto dhe tani them shyqyr ja hudha dhe jam prape tek mjalti

Lum ata qe hane nje cik ne fillim mjaltin dhe sa ndjejne eren e keqe e thyejne qypin ose e kthejne mbrapsht qe te hane prape mjaltin qe eshte ne fund. Shef une s'dija me bo hile fare. Nga padija, nga padija zoti hetues?

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Shkurt 2006 - 22:42:

Mire se kju gjeta thashethemexhi

Postuar nga Cindi datë 04 Shkurt 2006 - 23:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Mire se kju gjeta thashethemexhi

Mireseerdhe moj embelsire, po ato thashethemet me lart mos i lexo fare ti, se me ty kemi te tjera misione

Postuar nga volter datë 05 Shkurt 2006 - 03:06:

Sa qejf kam te ha nje torte, ka ndonje prej gocave qe bente torte te mire, tamam si per mua?

he, degjojme shopenin ne kete nate

Postuar nga Demokrate4ever datë 05 Shkurt 2006 - 06:39:

plloshtan football kam degjuar qe i ben tortat e mira..

p.s Meqe hyra ktu tek thashathemet ,i ka pa kush peshtimin dhe tre-shin ..Mos i kane marre peng gje se peshtimi po priste devete nga Arabia.. Me beni te ditur...

Postuar nga Cindi datë 05 Shkurt 2006 - 07:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

p.s Meqe hyra ktu tek thashathemet ,i ka pa kush peshtimin dhe tre-shin ..Mos i kane marre peng gje se peshtimi po priste devete nga Arabia.. Me beni te ditur...

Ej Denise, nuk jam akoma nuse e re une qe ti besoj te gjitha. Do te me vesh ne pune ti mua eehh??
Keshtu me tallnin dikur mua kur isha nuse e re , i ben te mira Zana, vet Zana, i ben te shijshme Zana vet Zana. E gatshme ti kenaqte te gjithe, e te gjithe hanin e pinin dhe Zana gjithe diten ne kembe. Kur nje dite i degjova dhe i kapa mat c'thoshin prapa kurrizit tim. Hajde shkojme tek Zana se ajo ta mbush mire pjaten dhe hame qyl.
Keshtu qe ate dite fillova ti beja te keqija dhe shpetova nga te pangopurit dhe hileqaret.

Tani nje tiramisu per ty dhe plloshtin ka mbetur nga ato te mirat, jo te keqijat dhe juve ua jap me gjithe zemer se nuk jeni nga ata, qe flisni dhe me nxirrni gjuhen prapa kraheve. Kam edhe per treshin dhe Peshtimin, po i gjete thirri dhe ftoji per nje tiramisu.

Postuar nga Cindi datë 05 Shkurt 2006 - 07:30:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
[B]Fotball pa ty si do ishte ktu..Ti je ajka e shkrimeve... rri maj pse s'po ik..

Tani kjo ajka eshte per mire apo per keq. Mbaj mend kur isha e vogel ma hapte mamaja gojen me zor, qe te me jepte ajken e qumeshtit dhe une nuk e shihja dot me sy se me vinte per te vjelle...Pra per mu eshte per keq.

Mua me pelqente gjithmone fundi i kusise se qumeshtit te zier dhe kruaja kaq shume sa nje zot e merr vesh qe patjeter do kem futur edhe ndonje perqindje alumini ne perberjen e gjakut dhe do me kete sjelle efekte ne tru. Qe atehere e mbrapshte isha qe me mire mos qofsha.

Postuar nga dars datë 06 Shkurt 2006 - 17:55:

O shefja Barit a je ktu?

Doja me t'pyt kush o ky Myzekjari?M'ka dergu nji mesazh me pikcuditse.
Nuk kam ba gjum gjith naten.Jam tmerru.

Osht gjo me ransi t'madhe pikcuditsja ne ket Forum?

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 18:04:

Citim:
Po citoj ato që tha dars
O shefja Barit a je ktu?

Doja me t'pyt kush o ky Myzekjari?M'ka dergu nji mesazh me pikcuditse.
Nuk kam ba gjum gjith naten.Jam tmerru.

Osht gjo me ransi t'madhe pikcuditsja ne ket Forum?

Pikecuditse do te thote "Hi"
Kush perton te thote "Hi" ve nje pikecuditse.
Kush perton te thote "bye" ve nje pikepyetje.
Eshte kod i disa moderatoreve te forumit.
E kam thene une diku, do te vije dita qe do te duhet ti paguash njerezit te te thone "miremengjes" dhe "mireupafshim". Jane fjale shume te veshtira.
Rendesia eshte gje e madhe ne jete, shume e madhe edhe ne ate virtualen

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 18:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

Eh sa besova tek ti 4ever,

Ate dite qe me dhe adresen e gjyshes prane Deges se Brendshme shkova dhe e pesova.

Gjyshen e gjeta te xhveshur ne shtrat dhe me syze optike te medha.....
Pasi me foli me nje ze te cuditshem filluam....Caste me vone,as une se di se si,perfundova brenda gojes se saj...... Pas 4 ditesh me kane nxjerre nga erresira disa tregetare Saudite devesh...

Kurre s'kam per te harruar kurthin qe me ke ngritur bashke me 3shin!

Postuar nga cupka datë 06 Shkurt 2006 - 19:40:

Citim:
Keshtu me tallnin dikur mua kur isha nuse e re , i ben te mira Zana, vet Zana, i ben te shijshme Zana vet Zana. E gatshme ti kenaqte te gjithe, e te gjithe hanin e pinin dhe Zana gjithe diten ne kembe.

lol
dhe shtepia ime hamall pa porta eshte. Nuk kam nje te djele te paqshme ne shtepi qe ta kaloj me te dashurin te kapadeisur, jo jo... shoqeria vu (dmth shoqeria ngushte ato 4 cifte qe jemi) por te pakten kane nje te mire qe kur vine njeri do sjelle veren tjetri sushi e i treti ato byreckat greke me djath e spinaq lol.
Une siguroj kater muret e shtepise dhe letrat e bixhozit lol.

Po c'kemi njerez? Si ma kaluat fundjave? C'bete ndonje te pabere?
Analisten ku e kam e si e kam?

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 19:51:

Citim:

lol
dhe shtepia ime hamall pa porta eshte. Nuk kam nje te djele te paqshme ne shtepi qe ta kaloj me te dashurin te kapadeisur, jo jo... shoqeria vu (dmth shoqeria ngushte ato 4 cifte qe jemi) por te pakten kane nje te mire qe kur vine njeri do sjelle veren tjetri sushi e i treti ato byreckat greke me djath e spinaq lol.
Une siguroj kater muret e shtepise dhe letrat e bixhozit lol.

Po c'kemi njerez? Si ma kaluat fundjave? C'bete ndonje te pabere?
Analisten ku e kam e si e kam?

E sheh sa me fat jeni dhe ankoheni pastaj?
Eshte ndryshim i madh midis nuseve te 80 dhe atyre te 2000.

Postuar nga cupka datë 06 Shkurt 2006 - 20:19:

Citim:

E sheh sa me fat jeni dhe ankoheni pastaj?
Eshte ndryshim i madh midis nuseve te 80 dhe atyre te 2000.

ncuq, une nuk ankohem aman vetem per muhabete te mira e qejfe mu haptte dera por vallahi nga darka e te djeles kur e shoh shtepine te kthyer permbys nuk kursehem fare po filloj e i shaj te gjithe nje nga nje.(lol)
Nuse e '80tes qenke ti? Wow, pse s'thua ti qe paskemi dike for tips and advice here ... une ne 80ten isha thjesht nje ide ne mendje te prinderve lol.

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 20:32:

Citim:

ncuq, une nuk ankohem aman vetem per muhabete te mira e qejfe mu haptte dera por vallahi nga darka e te djeles kur e shoh shtepine te kthyer permbys nuk kursehem fare po filloj e i shaj te gjithe nje nga nje.(lol)
Nuse e '80tes qenke ti? Wow, pse s'thua ti qe paskemi dike for tips and advice here ... une ne 80ten isha thjesht nje ide ne mendje te prinderve lol.

E sheh pra qe idete e 80-es ishin me te mira, idete te pakten, se te tjerat i merrte lumi

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 20:33:

top me ke si kokrra e molles po kam pi sh kafe sot e me bejn syt tek a cift juve cupka si ju kam. Football te keqen une ty cfare ke bere te mire per dreke se do abonohem per recetat e gatimit se i kam harru fare
shejtone te marrte e mira pse mi kaq e vogel je ti s'ta mbush synin

Postuar nga cupka datë 06 Shkurt 2006 - 20:47:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

e vockla grupit une gjithmone, kam numrin e moshes cik te vogel por kjo eshte relative sepse bemat i kam te medha lol.

e meqe po llafosemi per receta, di ndonjera si behet krem karameli se pas shkolles ne vend qe te mblidhem ne shtepi i marr rruget e Nju Jorkut neper embeltore per ta blere per pas darkes!
mund te bejme shkembim recetash, une ju tregoj si bej fergesat ose japrakun (ose groshen) lol.

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
top me ke si kokrra e molles po kam pi sh kafe sot e me bejn syt tek a cift juve cupka si ju kam. Football te keqen une ty cfare ke bere te mire per dreke se do abonohem per recetat e gatimit se i kam harru fare

Me mire qe i ke harruar. C'te duhen, mban ere shtepia. Ne fundjave dhe te henave zakonisht, kusite jane brenda, nuk dalin.

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.