Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 28 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Shoqja e ngushte. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1865)

Postuar nga Eagle_Noldit datë 05 Janar 2004 - 01:44:

Cte bejm Hirushe Jetojm ne Shekullin e 21 Shoqeria sot esht alla alla.

Postuar nga hirushja datë 07 Janar 2004 - 05:43:

Exclamation gosacameria

E lem me kaq se nuk dua te zihem me njeri... It's a free country and I can say whatever I want like everybody else, as you already said is 2004...

Postuar nga gosacameria datë 08 Janar 2004 - 00:03:

Re: gosacameria

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
E lem me kaq se nuk dua te zihem me njeri... It's a free country and I can say whatever I want like everybody else, as you already said is 2004...

gracies muchache, tambien yo non quiero molestare ninguno, por que te vas piensar eso

Postuar nga Enya datë 20 Prill 2006 - 23:10:

Thumbs down Re: Shoqja e ngushte.

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Une kam deshire qe te hap nje teme rreth nje vajze e cila ka nje shoqe te ngushte, i beson gjithcka asaj i tregon gjithcka dhe eshte e sigurt qe ajo eshte shoqe besnike dhe e sinqerte ndaj saj. Por per cudi nje dite ajo e shikon te dashurin e asaj me shoqen e asaj te ngushte. Ajo nuk ju besonte syve per ate qe pa.
Ajo humbi njekohesisht dy njerez qe i kishte dashur shume, te dashurin dhe shoqen e saj te ngusht.

Si e mendoni ju, a do pranonit te kishit shoqeri me shoqen e ngushte n.q.f ju ndodhte nje gje e tille?

Pasi per te dashurin e saj nuk ja vlen te bej pyetje se ne femrat e dim shume mire qe mashkulli ku gjen ben.

Pikerisht gjithmone duhet te "kontrollosh" gjurmet e me te afermit te mendjes tende.
Shume veshtire te trajtosh dike si "moter",-por existojne dhe shoqet teper te ngushta.Une e kam nje te tille, shpresoj.

Sa per temen,-sikur te ma bente mua nje gje te tille,-do ja dija per nder.
Bej shakka Hirushe.
Do reagoja teper ftohte.Do i vija drynin shoqerise-dhe kapakun te dashurit.
Kush te tradheton "sy me sy", eshte gati "te te vrase dhe pas shpine"...

Gjithe te mirat dhe mire u lexofshim.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 21 Prill 2006 - 01:53:

Po pse ia hedh gjithe fajin shoqes ti? Dhe pse i dashuri eshte pa faj ne kete mes? Ku e di ti qe nuk ka shkuar ai tek ajo? Femrat dihet qe jane mendjelehta, ia ka prishur mendjen tjetri, kushedi ci ka brrockollitur ene ajo e ka ngrene. Mund ta pesonte edhe personi i demtuar te njejten gje (perderi sa eshte shoqja e shoqes) Shoqet zakonisht puqen me njera tjetren per nga idealet dhe besimet keshtu qe ...... .

Postuar nga Mimo datë 22 Prill 2006 - 11:58:

mendimi im i sinqert eshte

[QUOTE]Po citoj ato që tha hirushja

eshte ca si e veshtir ne kete situat,,por si njerez te rritur dhe si mashkull qe jam do doja,,,,,,te thosha se akushi nuk mundet te frenoj ndnjenjat e nje personi tjeter,,,,,,te vjen ina apo nuk eshte mire,,,eshte gje normale te mendosh sa keqe qysh keshtu apo qysh ashtu,,,,,,por gjithcka eshte e shkruajtur dhe midis tyre ka qen nje shanc dhe pse jan munduar te respektojn shoqerin ,,kan zgjedhur dhe kan respektuar ndjenjat per njeri tjetrin,,dashurija nuk pyet kush je ti apo shoqe me the te thash,,,jetojm ne nje jete qe respektojm veten ne fillim pastaj shoqen,,,,,,,,une do uroja qe te jen te lumtur,,,,,dhe do isha perseri shoqe,,ne gjera te tilla nuk ka rruge tjeter apo..te mundosh veten pse,,,sepse dhe shoqa nuk e fitoj me mashtrime te dashurin e shoqes,,,,,,,,ne qoftse kjo lidhje eshte serjoze do thosha ,,te jen te lumtur,,,dhe do thosha me vjen keq,,,,,,,,jan qindra mira gjera qe nuk i gjindet e drejta,,,,,,harroje do i thosha asaj shoqes,,,,,se,,,,,,,,,sepse ne trurin e saj do jete vetem ,,,,,,fjala ,,,pse,,,,,,,,,patjeter dhe urrejtja,,,harroje e dashur shpreso ne vetvete se dhe dita juaj do vi me personin qe te dashurohet me ty,,,,,,,

Postuar nga Mimo datë 22 Prill 2006 - 12:12:

[B]Te ju thot hirushja dicka, kur e hapa kete teme nuk hapa te me jepni mendime sesi une mund ta zgjedh shoqerin

Postuar nga Mimo datë 22 Prill 2006 - 12:48:

yes my friend

[B]Te ju thot hirushja dicka, kur e hapa kete teme nuk hapa te me jepni mendime sesi une mund ta zgjedh shoqerin

ok,,hirusheja,,,,,,,,i kam qef njerzit qe kan ne nje far menyre nerva momenti,,,,,,por sa do doja qe te dish ne qoftse je e afte ne fjalet me lart,,,,,mire per ty...dhe me behet qefi ..dhe eshte pergjigje e sakte,,.thjeshte.. te kuptosh dicka apo gjithkushi aty,jo se cfar dua te them por kot sic me vjen,,,une e quaj veten akushi ne net,,kuptohet se nuk,,jam askushi dhe keshtu dua te jem ne net,,Jan gjera femijsh kur njerzit flasin me nje gju ca si ndryshe apo dhe ato qe hiqen,,sikur ?????????,,,shoqe e dashur forumi eshte dicka qe te shtysh diten apo disa caste for fun keshtu mendoj une,,,,dhe per mu eshte konkurrenc mendimesh,,,mesoj dicka qe me duhet dhe nga ana tjeter tallem me ato qe nuk me duhen,,apo me tjeshte qesh me veten hahaha,,,,,,,,atje ku disa njerz mundohen dhe tregohen hipokrit,,,,,,dhe,,,,,,,,ai qe e ka fapur kete faqe web,,,me iden te mbledhi njerzite se bashku me njeri tjeterin,,,,ne net,,,jan shume gjera qe dhe budallait nuk i thua dot budall,,do thuash pse,,,njerzit kan te drejten e tyre te hiqen si te duan ,,,,,shumica dhe hiqen si budallenj por ne realitet nuk jane,,dhe fjalet qe thuhen ne net apo ne forume i mere era,,kuptohet askushi nuk eshte i imponuar,,,,,,te shkruaj apo etj,,,,,eshte deshire,,,,,,,atje ku gjerat te terheqin e mer mundimin thua dicka qe mendon,,,,dhe anasjelltas,,,,,,,,

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 28 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.