Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- c'beni kur ndiheni keq? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1688)
ahhaahahahahahahah, gjithashtu!A je ne msn te yahoo-se ti?Se une po hyj tani.
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
ahhaahahahahahahah, gjithashtu!A je ne msn te yahoo-se ti?Se une po hyj tani.![]()
S`me ben aj drreq hotmail-i.S`me hapet fare, se di ca eka gjet!
Te bera ftese!Te erdhi?!
Sapo te dergova nje mesazh privat dhe po ndiem keq qe nuk po flasim. Tani duhet te gjej zgjidhjen ? A e dini se kush eshte ... jo nuk jua them.
E mora te bera add,te dergova ftesen!
Citim:
S`me ben aj drreq hotmail-i.S`me hapet fare, se di ca eka gjet!
Citim:
E mora te bera add,te dergova ftesen!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Sapo te dergova nje mesazh privat dhe po ndiem keq qe nuk po flasim. Tani duhet te gjej zgjidhjen ? A e dini se kush eshte ... jo nuk jua them.
Kuriozo vallai mire ke ti por kohet e fundit eshte bere e veshtire te duash edhe per 5 minuta . Paris-in e kam dashur qe kur e kam pare dhe nuk me mjaftojne 5 minuta per ti then se e kam shume xhan.(na se fola per here te pare seriozisht ne jete pappapaapapa duhet shkruar ne kalendar kjo dite) Kiss yje...
Citim:
Kuriozo vallai mire ke ti por kohet e fundit eshte bere e veshtire te duash edhe per 5 minuta . Paris-in e kam dashur qe kur e kam pare dhe nuk me mjaftojne 5 minuta per ti then se e kam shume xhan.(na se fola per here te pare seriozisht ne jete pappapaapapa duhet shkruar ne kalendar kjo dite) Kiss yje...
Ti mire e ke mor daj, po shoqnia i ka kto pune , gjithmon mbar duhet te nisesh punet por problemi eshte se duhet ene me i maru .Shoqeve shkodrrano i dhurohen puthje e buzeqeshje , por gjithmon shoqeve e kam fjalen .
PS: Po e specifikoj se ktu njerzit jane thashethemexhi e na gjen belaja me llafet pastaj :p :p
Citim:
PS: Po e specifikoj se ktu njerzit jane thashethemexhi e na gjen belaja me llafet pastaj :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
fillimi i mbare gjysma e punes diabolic
shum e bukur hyrja...tani mendo per ate qe do i thuash me pas![]()
Citim:
Kujdes djal se te del bojae po ngel beqar me dor ne xhep
------------------------------------------------------------------------------------
se dola nga tema...........kur ndihem keq mando a fancullo tutti![]()
Po menohem shume.
Sa shume po mendohem per te thene dicka te vogel, por pa rezultat.
Nuk e them dot, e kam tek goja dhe nuk me del. Si t'ja bej qe ta nxjerr. Kush do te me ndihmoje?????????
Une s`te ndihmoj dot e dashur Football!
Po deshe ma shkruaj ne mesazh privat!
Citim:
Une s`te ndihmoj dot e dashur Football!
Po deshe ma shkruaj ne mesazh privat!
E nxorra me ne fund e gjeta "shkul floket e mija"
Citim:
Po citoj ato që tha football
Citim:
Kur ndihem keq, zakonisht QESH!
Citim:
Po citoj ato që tha Kuriozi
Po ti shkulja ndonje tjetri moj pse shkul te tuat. Nuk te dhembin moj kriminele???
Kur ndihem keq kontrolloj llogarine bankare
Kur merzitem shof shkodrranin qe qesh dhe une pastaj dhitem nga te qeshurat...
------------------------------------------------------------------------
Kur ndihem keq acaroj nervat e te tjereve
kur ndihem keq (po giu fare ama) ulem ne shesh te banjes kyc deren e ja kepus nje te qari te mire deri sa te mos me mbetet pike lengu ne sy. Cohem pastroj halene cep me cep, i fus nje dush te gjate ferkoj mire e mire syte dhe pas ketij rituali me duket vetja njeri fringo i ri.
Citim:
O Paris ne mos gabohem je ti ajo qe ke mbetur me te dyja duart ne xhepa
E persa i perket miqeve tuaj...te me falesh...po kujt i p...
------------------------------------------------------------------------
Kur ndihem keq acaroj nervat e te tjereve![]()
Ndaj une serish Buzeqesh.Le te plasin te deshtuarit!
Une vetem QESH!
Degjoj muzike, futem ne msn....
Kur ndihem keq behem i rrezikshem.
Une flas percart italisht
mbyllem ne guacken time dhe behem shume e heshtur. dhe mund te acarohem shume, si tani sapo me acaruan mesazhet e shkodranit te qeshur. je shum jostabel rrobo nuk ke i mesazh te pamodifikuar nga vetvetja brenda disa oresh. te ka vajt ndonjeher ne mendje sa acaruese eshte vizualisht cdo mesazh i modifikum po nga vetja? Ndaje mendjen si e thu se shume te paqendrueshme e ke. e mos na lodh vizualisht as neve.
Citim:
Une flas percart italisht
Citim:
hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahaha
hahaahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahahahahah
ahhaha
hahaahahahahahahahahahahhahaahahahhaahhahahahahaha
hahahaha
hahaahahahahahahahahahha, ZOTI te Bekofte!Amen!
JE NJESHJA e FORUMIT, kuptohet ne rralle me mua!
haahahahahahahahahahahahahaha, -ma ke kete gojen aq te embel
dhe ilac tamem ne momentin e duhur!
Ika tani, me kaloi merzia..kaq e pata!Naten e mire te gjitheve!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
kur ndihem keq (po giu fare ama) ulem ne shesh te banjes kyc deren e ja kepus nje te qari te mire deri sa te mos me mbetet pike lengu ne sy. Cohem pastroj halene cep me cep, i fus nje dush te gjate ferkoj mire e mire syte dhe pas ketij rituali me duket vetja njeri fringo i ri.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
mbyllem ne guacken time dhe behem shume e heshtur. dhe mund te acarohem shume, si tani sapo me acaruan mesazhet e shkodranit te qeshur. je shum jostabel rrobo nuk ke i mesazh te pamodifikuar nga vetvetja brenda disa oresh. te ka vajt ndonjeher ne mendje sa acaruese eshte vizualisht cdo mesazh i modifikum po nga vetja? Ndaje mendjen si e thu se shume te paqendrueshme e ke. e mos na lodh vizualisht as neve.
Kur ndiem keq cfar bej? Mah perpiqem te gjej nje motiv per te qeshur...
Nuk jam tip qe i thyej te gjitha kot , sepse dua qe personi qe nxehem te me kundervihet keshtu i jap nje arsye vetes perse po acarohem . Kur nxehem shaj lare e te palare e po si pata perball i lajmeroj se dua ti takoj...
aspak me motivove te mos te te lexoj me sepse me lodh boshesia jote dhe mungesa jote e palces. Une sot po lundroj ne kujtime, me ngrohin shpirtin ne nje dite gri dimri.
Citim:
Ndoshta ka lidhje me natyren time impulsive dhe te drejte.
Ne jeten reale nuk i toleroj ofendimet,dhe ju siguroj qe kush me fyen dhe un, nuk thithim te njejtin ajër.
(e para) Perpiqem te sillem ne menyre korrekte me te gjithe
(e dyta) Jam shum hakmarres ndaj personave qe marrin guximin te me fyejne.
I modifikoj mesazhet pasi ne momentin qe i shkruaj, jam i acaruar nga dia persona (pa karakter)qe fyejne te tjeret duke u fshehur pas tastieres.
(ne nji pare mend si gomari) eshte nje fjale e urte ne Shkoder dhe perdoret per personat qe kane ide dhe sjellje fikse ne tru.
ndryshimi i mendimit dhe i pozicionit perballe nje teme te caktuar..reflektimi ndaj gjerave te bera keq..dhe rregullimi i tyre..qofte dhe virtualisht tregon se kam nje vizion intelektual te pa infektuar nga arroganca personale dhe nga bindja se cfare shkruaj un eshte e drejte..se cfare bej un eshte e drejte...
un reflektoj dhe i korigjoj shkrimet e mia aty ku me duket se jane gabim.
ndersa stabiliteti eshte dicka tjeter zonjushe.
(ps)mos mbaj inat per debatin qe kemi pasur
kritikat bejne mire ne nje fare menyre...mjafton te kesh lakushmerine intelektuale per ti kuptuar..
hahahahahaha e modifikova perseri mesazhin....shpresoj te ju kem dhuruar nje buzeqeshjen ironike.
--------------------------------------------------------------------------
kur ndihem keq mundohem te sqaroj analisten![]()
Kur ndihem jo mire(fatmiresisht nuk jam ndier kurre keq)
lexoj me deshiren me te madhe Miqte e mi te Zemres virtuale,
Kuriozi,Diabolic`AS,Vdekja_22,Football,Analistja,
Lela_dr,Ruby,Denisa,
dhe me kap nje nur i embel
ne fytyre , sa me hyn frika se do martohem!
Ju perqafoj miqte e mi!
Më mjafton lumturia e të qënurit Baba per te mos u ndier kurrë keq.
Citim:
Puna eshte se une ndihem kaq mire tani, sa nuk e di c'do te thote te ndjerit keq e Pariso
Keto filozofite e mesiperme, me ben te nderroj rrobat, te brendshem dhe te jashtmet.
Citim:
kritikat bejne mire ne nje fare menyre...mjafton te kesh lakushmerine intelektuale per ti kuptuar..
Citim:
Puna eshte se une ndihem kaq mire tani, sa nuk e di c'do te thote te ndjerit keqe Pariso
Keto filozofite e mesiperme, me ben te nderroj rrobat, te brendshem dhe te jashtmet.
Citim:
Une kur ndihem keq bej kalamaj. Nuk e di kur do te mbarojne, deri sa te gjithe te me urojne "te te rrojne bebushat" dhe te sigurohem qe me uruan te gjithe.
[QUOTE]Po citoj ato që tha PARIS
[B]
hahahaahahahahahah ku me del para shkrimi yt!
A thua mos je gje mamaja ime qe me lexon kaq lirisht?!
Vallahi,-as une s`po arrij te kuptoj se ca kam shkruar....
Degjo Pariso mamaja gjithmone dihet, Babai nuk dihet. Ai vetem gezon sa here ben gruaja femije![]()
Citim:
Football shpresoj per ju, qe cfare keni shkruar me siper mos lexohet nga burri dhe femijet tuaj...se perndryshe????
Ndersa persa i perket asaj qe babai nuk dihet ,do te shtoj se keni mbetur akome ne periudhen e bronxit..azhornohuni pak me zhvillimet e shkences.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ndihem keq vetem kur hyje ne forum....dhe cfare bej......largohem menjehere![]()
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.