Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17657)
Mua te rregjistrohen me shtyu Lela_Dr...dhe kureshtja e nje horizonti te panjohur qe premtonte shkrime interesante dhe polemika te castit. Interesante. Dhe ka patjeter njerez shume interesante ketu, qe i respektoj intelektualisht edhe nese nuk kam apo kam bashkebiseduar tek-tuk me ta ne ndonje teme.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
OK ......... shko e fli gjume tani se vajti vone ........ do ngrihesh shpejt neser ne mengjes ..................... .
nje halle e imja e kishte zbulu e me thote po u regjistrove aty per nje muaj u bera me te dashur dhe una hyra ashtu ndolli po ne nje faqe tjeter ama e gjeta burrin rendsi ka qe fillova ktu
J'u lutem mos e beni temen çorap, me muhabete koti.
Postimet u fshine
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
nje halle e imja e kishte zbulu e me thote po u regjistrove aty per nje muaj u bera me te dashur dhe una hyra ashtu ndolli po ne nje faqe tjeter ama e gjeta burrin rendsi ka qe fillova ktu
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Mbase eshte e vertete --e nuk e mohoj qe mund te kem nostalgji per 6vite me pare--e kush nuk do te kishte?????!!!!!!!!!..............
Por nuk mendoj qe jam kaq e ceket sa te ngaterroj rendesine e 6 viteve te jetes time personale e profesionale(qe deri diku kane qene shume te sukseshme)---me castet e mrekullueshme te ca viteve me pare qe kam kaluar ne kete forum.
Nuk dua te zgjatem me budallalleqe e me duket shume e ulet qe te bjere kaq poshte niveli i diskutimeve sa te devijoje plotesisht nga tema per gjera absurde personale,fyerje e gjera koti----
nuk e di per ju por mesa e shoh u hap nje teme (cilado qofte arsyeja) per forumit dhe rendesine e tij --dhe te vesh re jene keta :"forumistat e vjeter" qe me sa zell po i japin jete kesaj teme --e ndoshta per t'u rikthyer ne arsyet jo tanime qe e nisem rrugen tone ketu por per hapat qe filluam dale-ngadale te gjithe e per t'u munuar te ecim se bashku----mbase sic tha dhe miku im NS-6 edhe per te mesuar te shkruajme me 10 gishta...........
nuk dua te hap debate as me Fajtorin e as me njeri ketu---por a nuk e vini re te gjithe qe pavaresisht se ne te VJETERVE(tanime te gjithe ne mbi 1111000vjecare) nuk n'a behet te shruajme me dhe shumica jone lexon ne hije e nuk trajton me temea--jo se nuk kemi ide dhe u plakem kaq shume sa na u ndryshken mendimet-perkundrazi-por nuk eshte qe edhe kur hapen tema te rendesisheme ne cfaredolloj fushe perfundojne duke degraduar ne mesazhe te pafundme personale--fundin e te cilave mbase do marre dhe kjo teme sic kemi nisur---
A nuk na ben pershtypje aq sa hapim tema dhe kujtojme me nostalgji miqte e dikurshem qe jane fashitur--e jo nga plakja,ndryshumi i teknologjise apo ku di une--por nga shume arsye kur dhe moderatoret nuk hyjne me ne tema per te perfeksionuar debatin per ne te shumtene kohes merren me gjera te rendomta personale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nuk n'a ben te gjitheve pershtypje niveli i ulet i temave e debateve-ky forum qe ka qene ne nivele te larta intelektuale ka rene ne nivel thashethemesh e prapaskenash a thua se jemi ne shfaqje te shemtuara tip-big brother-??????????????????????????????????????????????
A nuk duhet menduar nga moderatoret qe faqet me tema jo serioze te kene nje vend te vecante--apo te pakten te fshihen menjehere te gjitha mesazhet qe nuk kane lidhje me temat pa u publikuar ende qe te mos na marrin me kohe e te na acarojne me kot nga nervat.......................
Persa n'a duhet te zgjedhim menyra te tjera kur e verteta eshte se shume prej nesh e kane gjetur veten ketu e here pas here serisht mundohen te thone serisht fjalen e tyre.............
une e ndjej veten me fat qe jam anetare e ketij forumi 6vjet me pare e mbase edhe 6 ame teper me pas ---e dua te falenderoj te gjithe ata vajza e djem qe i dhane jete.............
[/BLOCKQUOTE]
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa e forte kjo,si zyre martesore forumi....
Citim:
Qesh ti qesh po na e paska kaluar ai forumi tjeter se e ka gjetur atje burrin ajo jo ketu ........... duhet te nxjerrim mesime nga keto deshtime ..... :aha :aha
Citim:
Qesh ti qesh po na e paska kaluar ai forumi tjeter se e ka gjetur atje burrin ajo jo ketu ........... duhet te nxjerrim mesime nga keto deshtime ..... :aha :aha
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me erdhi te qesh re...Kam 5 vjet ne forum dhe hic![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Mos ki merak se do jete ndonje duke te te studiuar, dhe dashuruar prej vitesh si puna e Sander mafishes. Cik i ndrojtur djali. Jepi nje dore, ose futu dhe ti te forumi i Dylan po s'durove.![]()
She she Eria, ben sikur sdo
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Citim:
Po te vazhdosh te refuzosh .......... hic do rrishe ...............![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
maybe e kane fajin kandidaturat
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
- O doktor, kur prek ketu me dhemb, kur prek ketej matane me dhemb, kur prek koken me dhemb, kur prek kemben me dhemb.
- Ke thyer gishtin qe po perdor per te prekur, thote doktori![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E pra ate thashe dhe une e ka fajin gishti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
AngelDevil....ah me pac ne qafe ti
Or po ate po kerkoj dhe une.. kush qe ai qen bir qeni qe me shtyu?!
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
AngelDevil....ah me pac ne qafe ti![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ke per ta pare jane shume te mire ketej nga kjo nahia, do te presin me shume dashuri.
Citim:
Sidomos pasi te marrin vesh je goce apo çun...
Jane bere te gjithe PR ketu. S'ke nevoje te besh reklame, ta bejne te tjeret
Citim:
Jane bere te gjithe PR ketu. S'ke nevoje te besh reklame, ta bejne te tjeret![]()
askushi...ddeshira ime..
Citim:
Po citoj ato që tha Krista
askushi...ddeshira ime..
po te kerkosh gje...apo jo?
Citim:
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
C'kemi gjitone mire????
Citim:
gjitone...?
Citim:
gji-tone...?
Citim:
I thone kojshies andej na Vlora .............. .
Ne vendbanim moj Krista. Edhe ai jeton ne Ameriken e Veriut, Canada. LoL
mua me shtyu kurrizi, ))))
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ne vendbanim moj Krista. Edhe ai jeton ne Ameriken e Veriut, Canada. LoL
mua me shtyu kurrizi,))))
Vdekte me Koke mbi Gji- Tone ai Turlli. Hahahaha ca mallkimi I kam bere)))
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Vdekte me Koke mbi Gji- Tone ai Turlli. Hahahaha ca mallkimi I kam bere)))
Citim:
Po edi edi, po ku jemi gjiton ne se kete spo e kuptoj une...?
Mua me ka shtyre nje anetar qe u be kohe qe nuk shkruan me ketu....
E.D
Citim:
![]()
![]()
![]()
Citim:
Cka ke bre cun Metalar qe mbulon syckat...? te zuri turpi ty...?
Citim:
Jo moj jo se me ka plasur cipa .................... po se c'ke dicka te perbashket me dike tjeter kur shkruan ti ..................... hemmmm ..............
Po po, tamam me fiksime. Kushdo qe regjistrohet akuzohet si "fytyre e vjeter"
Edhe pak do dale shprehja "Ujku IP e nderron, por zakonin se harron".
Citim:
Edhe pak do dale shprehja "Ujku IP e nderron, por zakonin se harron".
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Cjemi bere me hije![]()
...i dallojme njerezit nga shkrimi hahahha....Sa per temen e kam thene kush me tha te regjistrohesha....vete doli nga vallja ai,mua me la ta hedh vallene ende...
Citim:
Edhe ti e kape fare muhabetin ........................![]()
![]()
![]()
Po perpiqesha te tregohesha ca me edukate moj ................ qe te mos i thosha troc ........... "Non hai capito un cazzo di quello che hai deto" .................. dhe i rashe nga kina fare ....... .
mu sme tha askush thjesht po vizitoja faqen e fajtori.com
dhe thash jam qe jam po regjistrohem
shkurt
[QUOTE]Po citoj ato që tha AmonAmarth
Jo moj jo se me ka plasur cipa .................... po se c'ke dicka te perbashket me dike tjeter kur shkruan ti ..................... hemmmm .............. [/QUOTE
hemmmmmmmmmmm po si ta zbulojme,, heeee??? ja me thuaj...?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Dhe une te zbuta muhabetin ore...se ngele duke trembur gjithe cupat qe regjistrohen ketu![]()
....
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.