| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
e vockla grupit une gjithmone, kam numrin e moshes cik te vogel por kjo eshte relative sepse bemat i kam te medha lol.
e meqe po llafosemi per receta, di ndonjera si behet krem karameli se pas shkolles ne vend qe te mblidhem ne shtepi i marr rruget e Nju Jorkut neper embeltore per ta blere per pas darkes!
mund te bejme shkembim recetash, une ju tregoj si bej fergesat ose japrakun (ose groshen) lol.

Citim:
Po citoj ato që tha football
Rrif 7 kokra veze me 7 luge gjelle sheqer, shtu nje kile qumesht dhe pak vanilje.
Digj pak sheqer ne kupa alumini dhe hidhe masen neper to. Vendosi kupat ne nje tepsi me pak uje dhe futi ne furre te piqen per 30 min ne 350 grade F jo celsius
Serviri te ftohta duke e kthyer kupen mbrapsht dhe shto nje gjethe dhjozme.
A piece of cake dhe s'ke pse te bredhesh rrugeve te New Yorkut.
Une po te gjeja te gatshme do ti blija, nuk do ti beja. Keshtu qe vazhdo se mire e ke![]()
Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Bridh rrugeve te NjuJorkut sa te mundesh,se gjithe jeten ne shtepi ke per ta kaluar pas 30-ve.
Hajde football(te lutem)....hidhna nje Chivas!Please.
Citim:
Ky Bari eshte per te pire dhe jo Food channel.
Shejtonja mos degjo football.Bridh rrugeve te NjuJorkut sa te mundesh,se gjithe jeten ne shtepi ke per ta kaluar pas 30-ve.
Hajde football(te lutem)....hidhna nje Chivas!Please.

Ka dale nje mix i ri martini ne nje lokal qe vajta kete fundjave s'do ta besoni si ja kishin vene emrin ahahaha
French Orgasm 
Citim:
ne shtepi do e kaloj thua? Po perse kshu une? Ty kush ta tha kete gje? E ke te sigurt burimin? lol
Po te jete keshtu, qe tani po i bej naften masterit, po e terheq aplikimin qe dorezova per PhD e po i fus nje mendje te lehte punes qe kam. uu aman te keqen mos me bej nga keto muhabete se llaksem ne vend!
e meqe jemi tek e pira, nje vodka and tonic.. po urgjentisht. :p
Football rofsh per receten, tashi ca recete do nga une? Per fasullaqe? lol

Ideas.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ka dale nje mix i ri martini ne nje lokal qe vajta kete fundjave s'do ta besoni si ja kishin vene emrin ahahaha
French Orgasm![]()
E pra football pasi keta te SHBA-se i kan qef shume francezet I adhurojne ne kulm .... 
Citim:
E pra football pasi keta te SHBA-se i kan qef shume francezet I adhurojne ne kulm ....![]()
Citim:
Jo flm, jam e mbushur deri ne koke une me receta. Asnje recete nuk du une.
Po te jete per ndonje travel tips ketu me qendro.Ideas.
Citim:
Enigma,
Me shendet t-shirtin e ri!!!Je me shije.
Sa per ate pijen,je e sigurt qe nuk ishte "Freedom Orgasme"?

hahahha ndersa un e kam pire vetem si pije orgasma po e dini qe te jepte tamam ate ndjesi 

.
peshtimo hajde e kthejm nga nje gambrinus 
Citim:
travel tips? uff sa te duash, per ku te duash e per kur te duash.
jam me keq se Magelani. Caloj ca per nga Amerika Latina por per ne Evrope, ne Azi e Amerike te Veriut jam e rrahur nga rrymat e tyra.
Nga ke ndermend te shetisesh?
Une s'e provova ahhaah kishte pak si njerez dhe me erdhi ne mendje nje film s'po me kujtohet titulli kur aktorja ne mes te tavolines demonstron aktin kush e di per ke filme flas?
Citim:
ne shtepi do e kaloj thua? Po perse kshu une? Ty kush ta tha kete gje? E ke te sigurt burimin? lol
Po te jete keshtu, qe tani po i bej naften masterit, po e terheq aplikimin qe dorezova per PhD e po i fus nje mendje te lehte punes qe kam. uu aman te keqen mos me bej nga keto muhabete se llaksem ne vend!
e meqe jemi tek e pira, nje vodka and tonic.. po urgjentisht. :p
Football rofsh per receten, tashi ca recete do nga une? Per fasullaqe? lol
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
hahahha ndersa un e kam pire vetem si pije orgasma po e dini qe te jepte tamam ate ndjesi.
peshtimo hajde e kthejm nga nje gambrinus![]()

shejtone po ate thash dhe une qe me dukesh me e madhe nga bemat me i llaf ke shume brume. O enigma pa na ver cik sandren se te shkonte shume
Citim:
Enigma,
Me shendet t-shirtin e ri!!!Je me shije.
Sa per ate pijen,je e sigurt qe nuk ishte "Freedom Orgasme"?

Citim:
hahahha ndersa un e kam pire vetem si pije orgasma po e dini qe te jepte tamam ate ndjesi.
Citim:
Me duket se te pelqen te hash mire dhe te besh shume "sevda".Keto jane kushtet baze per te kaluar pjesen me te madhe te kohes ne shtepi pas 30-ve.(Kjo eshte formula "sex,food and kids".Me mire perqendroju tek e lavdishmja "sex,drugs and rock'nroll"...ah po shtoji dhe PhD).

ketu, jo shaka. 
AHAHAHAH
Sa shpejt shkruani juve mua me kalon shefi nje here ketej nje here andej 
ana jam ne pune tani nuk ndrohem :p jo kur te vete ne shtepi te bej nje dush do nxjer ate sander mafishken :p
Citim:
shejtone po ate thash dhe une qe me dukesh me e madhe nga bemat me i llaf ke shume brume. O enigma pa na ver cik sandren se te shkonte shume![]()

Re: AHAHAHAH
Citim:
Sa shpejt shkruani juve mua me kalon shefi nje here ketej nje here andej
ana jam ne pune tani nuk ndrohem :p jo kur te vete ne shtepi te bej nje dush do nxjer ate sander mafishken :p

Citim:
Nuk e ka te ri. E ka nxjerre nga dollapi. E ka veshur edhe vjet![]()
football s'e di per ty po mu ngaqe rri futem akoma ne forum me duket vetja 19 

peshtimo gezuar. eh ajo pija s'pihet me fund se esht koktejl qe duhet shiju gllenjke per gllenjke.
Bobo do ma merni sandren mesysh po tani nuk caj koke
do bej ate marifetin qe mesova nga ana 
Citim:
Citim:
football s'e di per ty po mu ngaqe rri futem akoma ne forum me duket vetja 19peshtimo gezuar. eh ajo pija s'pihet me fund se esht koktejl qe duhet shiju gllenjke per gllenjke.

Citim:
football s'e di per ty po mu ngaqe rri futem akoma ne forum me duket vetja 19peshtimo gezuar. eh ajo pija s'pihet me fund se esht koktejl qe duhet shiju gllenjke per gllenjke.
peshtim,
kids? No no, we like to pamper ourselves. A kid maybe po maybe e fuqishme sa per te vazhduar legjenden :p
Futboll,
Las Vegas, nje keshille kam.
Mos bej sher me burrin ne taksi se cdo taksixhi, ta jap me vule, qe e ke shqiptar. lol.
Citim:
peshtim,
kids? No no, we like to pamper ourselves. A kid maybe po maybe e fuqishme sa per te vazhduar legjenden :p
Futboll,
Mos bej sher me burrin ne taksi se cdo taksixhi, ta jap me vule, qe e ke shqiptar. lol.

Nuk ma merr mendja te jemi 3 milion, do te jemi me shume???
jo mi se e du shum sandren e kam te preferuar. nuk marr mesysh un.
Citim:
Ashtu beje!Bile..po qe se gota eshte e madhe(ne pjesen e siperme)me mire shijoje duke e mbajtur gjuhen brenda ne koktejl...

. gjithshka me fillon nga buzet :p:p:p

Citim:
gota esht si gote shampanje po un s'e fus gjuhen zakonisht tek gota, un hap pak buzet dhe pijen e shijoj fillimisht me buze pastaj e gelltis qe shija te me mbetet tek buzet se i kafshoj shume dhe e kam fillimin e shijimit te orgazmes hahahaha :p. gjithshka me fillon nga buzet :p:p:p
Football me duket vetja bebushe fare![]()
Citim:
peshtim,
Futboll,
Citim:
Puno me shume me gjuhe!French gluhe!!!

e paskeni bere barin Rated R
s'keni turp 
uh cme bete tju them nje gjeegjeze....

po spo e them sjam pishem akoma 
:
analiste mire ti...ke pi gja 
do me 

keila keto spo na qesin gja me pi....
i kane mshehe gotat :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha keila
e paskeni bere barin Rated R
s'keni turp![]()

:

:

tresh a se shef qe se kan mendjen te pija kto, e kane kaluar ate faze...
kto s'po i japin me pi vetes, e le ma me pretendu na te tjeret 
Ti ca don se po t'sherbej un? Vec mos kerko prej ksaj gjese qe po pijne/bejne kta se jam e turpshme un 
une du te me thote analistja ca eshte kjo...mqs eshte pishem :p se kalune nga. ............i kafese tek gota 

buza ime ne buzen tende
gishti im ne birucen tende
gjeegjeze....
keila nje birre te lutem e flm
ne dasem tende 

Citim:
:
:
Edhe une ju them po kush me degjon mua. Jane dehur jane bere tap![]()
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
uh cme bete tju them nje gjeegjeze....po spo e them sjam pishem akoma
:
analiste mire ti...ke pi gjado me
keila keto spo na qesin gja me pi....i kane mshehe gotat :p :p

edhe sot hahahaha 

dhe ende jam nen efektin e tyne. duhet me i shpall luft alkoolit 

a ta them un, a ta them un ??? :p
tresh, ne pritsh dasmen teme te thahet fyti e buza :p
megjithse nji birre po ta jap
football, po ti qe i dhe gjith ato ushqime, si i le te dehen? Epo te dehet dynjaja edhe me stomak plot ktu kam pa. Duken qe jan pa eksperience

mseee mseee a ta tham uneeee
anliste shko ne Iran se te shpallin lufte alkolit e ty 

he mi rrusho thuj thuj un jam ba tap po nuk punoj me gishta punoj me buze hahahaha 

Citim:
une du te me thote analistja ca eshte kjo...mqs eshte pishem :p se kalune nga. ............i kafese tek gota
buza ime ne buzen tende
gjeegjeze....
keila nje birre te lutem e flm e ne dasem tende![]()
Citim:
SHISHJA E KONJAKUT!!!!E gjeta....wow!

Citim:
buza ime ne buzen tende
gjeegjeze....
keila nje birre te lutem e flm
ne dasem tende![]()

demokrate ti mos fol se me borxh 500 euro tesh po ti baj 1000 nqs flet ma 

kelia ai peshtimi eshte i keq... 

ai ka pune edhe me devete...jo ma me shishet e konjakut 

| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.