Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:15:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa

e vockla grupit une gjithmone, kam numrin e moshes cik te vogel por kjo eshte relative sepse bemat i kam te medha lol.

e meqe po llafosemi per receta, di ndonjera si behet krem karameli se pas shkolles ne vend qe te mblidhem ne shtepi i marr rruget e Nju Jorkut neper embeltore per ta blere per pas darkes!
mund te bejme shkembim recetash, une ju tregoj si bej fergesat ose japrakun (ose groshen) lol.

Rrif 7 kokra veze me 7 luge gjelle sheqer, shtu nje kile qumesht dhe pak vanilje.
Digj pak sheqer ne kupa alumini dhe hidhe masen neper to. Vendosi kupat ne nje tepsi me pak uje dhe futi ne furre te piqen per 30 min ne 350 grade F jo celsius
Serviri te ftohta duke e kthyer kupen mbrapsht dhe shto nje gjethe dhjozme.

A piece of cake dhe s'ke pse te bredhesh rrugeve te New Yorkut.
Une po te gjeja te gatshme do ti blija, nuk do ti beja. Keshtu qe vazhdo se mire e ke

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 21:31:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Rrif 7 kokra veze me 7 luge gjelle sheqer, shtu nje kile qumesht dhe pak vanilje.
Digj pak sheqer ne kupa alumini dhe hidhe masen neper to. Vendosi kupat ne nje tepsi me pak uje dhe futi ne furre te piqen per 30 min ne 350 grade F jo celsius
Serviri te ftohta duke e kthyer kupen mbrapsht dhe shto nje gjethe dhjozme.

A piece of cake dhe s'ke pse te bredhesh rrugeve te New Yorkut.
Une po te gjeja te gatshme do ti blija, nuk do ti beja. Keshtu qe vazhdo se mire e ke

Ky Bari eshte per te pire dhe jo Food channel.

Shejtonja mos degjo football.Bridh rrugeve te NjuJorkut sa te mundesh,se gjithe jeten ne shtepi ke per ta kaluar pas 30-ve.
Hajde football(te lutem)....hidhna nje Chivas!Please.

Postuar nga cupka datë 06 Shkurt 2006 - 21:37:

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi

Bridh rrugeve te NjuJorkut sa te mundesh,se gjithe jeten ne shtepi ke per ta kaluar pas 30-ve.

ne shtepi do e kaloj thua? Po perse kshu une? Ty kush ta tha kete gje? E ke te sigurt burimin? lol
Po te jete keshtu, qe tani po i bej naften masterit, po e terheq aplikimin qe dorezova per PhD e po i fus nje mendje te lehte punes qe kam. uu aman te keqen mos me bej nga keto muhabete se llaksem ne vend!
e meqe jemi tek e pira, nje vodka and tonic.. po urgjentisht. :p

Football rofsh per receten, tashi ca recete do nga une? Per fasullaqe? lol

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:40:

Citim:

Ky Bari eshte per te pire dhe jo Food channel.

Shejtonja mos degjo football.Bridh rrugeve te NjuJorkut sa te mundesh,se gjithe jeten ne shtepi ke per ta kaluar pas 30-ve.

Edhe une i thash merri te gatshme, po ajo do te gatuaj, nuk i ka dale akoma per hundesh gatimi
Edhe ti mik, nuk ngrihesh ta marresh vete, se jam ca e zene ketu tek "Expedia.com"

Postuar nga ~Enigme~ datë 06 Shkurt 2006 - 21:40:

Talking

Ka dale nje mix i ri martini ne nje lokal qe vajta kete fundjave s'do ta besoni si ja kishin vene emrin ahahaha
French Orgasm

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:43:

Citim:

ne shtepi do e kaloj thua? Po perse kshu une? Ty kush ta tha kete gje? E ke te sigurt burimin? lol
Po te jete keshtu, qe tani po i bej naften masterit, po e terheq aplikimin qe dorezova per PhD e po i fus nje mendje te lehte punes qe kam. uu aman te keqen mos me bej nga keto muhabete se llaksem ne vend!

Jo flm, jam e mbushur deri ne koke une me receta. Asnje recete nuk du une.
Po te jete per ndonje travel tips ketu me qendro. Ideas.

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:45:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ka dale nje mix i ri martini ne nje lokal qe vajta kete fundjave s'do ta besoni si ja kishin vene emrin ahahaha
French Orgasm

Po se ata jane te paret ne bote per keto "French kiss", "French fries" etj, etj... I nxjerrin amerikanet keto emra, se cdo gjeje evropiane kujtojne se vjen nga Franca.

Postuar nga ~Enigme~ datë 06 Shkurt 2006 - 21:48:

E pra football pasi keta te SHBA-se i kan qef shume francezet I adhurojne ne kulm ....

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 21:52:

Citim:
E pra football pasi keta te SHBA-se i kan qef shume francezet I adhurojne ne kulm ....

Enigma,

Me shendet t-shirtin e ri!!!Je me shije.

Sa per ate pijen,je e sigurt qe nuk ishte "Freedom Orgasme"?

Postuar nga cupka datë 06 Shkurt 2006 - 21:52:

Citim:

Jo flm, jam e mbushur deri ne koke une me receta. Asnje recete nuk du une.
Po te jete per ndonje travel tips ketu me qendro. Ideas.

travel tips? uff sa te duash, per ku te duash e per kur te duash.
jam me keq se Magelani. Caloj ca per nga Amerika Latina por per ne Evrope, ne Azi e Amerike te Veriut jam e rrahur nga rrymat e tyra.
Nga ke ndermend te shetisesh?

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:54:

Citim:

Enigma,

Yeap "freedom fries"

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 21:56:

hahahha ndersa un e kam pire vetem si pije orgasma po e dini qe te jepte tamam ate ndjesi .
peshtimo hajde e kthejm nga nje gambrinus

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:58:

Citim:

travel tips? uff sa te duash, per ku te duash e per kur te duash.
jam me keq se Magelani. Caloj ca per nga Amerika Latina por per ne Evrope, ne Azi e Amerike te Veriut jam e rrahur nga rrymat e tyra.
Nga ke ndermend te shetisesh?

Jo une o njeri, jo. Po nje mikja ime me kerkoi keshilla per Las Vegas, dhe une ngaqe nuk bredh dhe aq shume, nuk dija c'ti thoja. Mund te na ndihmosh ti?

Postuar nga ~Enigme~ datë 06 Shkurt 2006 - 21:59:

Talking

Une s'e provova ahhaah kishte pak si njerez dhe me erdhi ne mendje nje film s'po me kujtohet titulli kur aktorja ne mes te tavolines demonstron aktin kush e di per ke filme flas?

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 21:59:

Citim:

Me duket se te pelqen te hash mire dhe te besh shume "sevda".Keto jane kushtet baze per te kaluar pjesen me te madhe te kohes ne shtepi pas 30-ve.(Kjo eshte formula "sex,food and kids".Me mire perqendroju tek e lavdishmja "sex,drugs and rock'nroll"...ah po shtoji dhe PhD).

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 21:59:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
hahahha ndersa un e kam pire vetem si pije orgasma po e dini qe te jepte tamam ate ndjesi .

Ej, eejj, para se ta ktheni juve mos i shkelni syrin njeri-tjetri se ju pame

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 22:00:

shejtone po ate thash dhe une qe me dukesh me e madhe nga bemat me i llaf ke shume brume. O enigma pa na ver cik sandren se te shkonte shume

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:02:

Citim:

Enigma,

Nuk e ka te ri. E ka nxjerre nga dollapi. E ka veshur edhe vjet

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 22:04:

Citim:

Me gjite qejf...Gezuar ate ndjesine!!!Te befte mire!Po pije sa me ngadale jo me fund!

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:05:

Citim:

Me duket se te pelqen te hash mire dhe te besh shume "sevda".Keto jane kushtet baze per te kaluar pjesen me te madhe te kohes ne shtepi pas 30-ve.(Kjo eshte formula "sex,food and kids".Me mire perqendroju tek e lavdishmja "sex,drugs and rock'nroll"...ah po shtoji dhe PhD).

Ajo e fundit i ve vulen. Degja Peshtimin ti, se flet eksperienca ketu, jo shaka.

Postuar nga ~Enigme~ datë 06 Shkurt 2006 - 22:05:

Talking AHAHAHAH

Sa shpejt shkruani juve mua me kalon shefi nje here ketej nje here andej
ana jam ne pune tani nuk ndrohem :p jo kur te vete ne shtepi te bej nje dush do nxjer ate sander mafishken :p

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:08:

Citim:
shejtone po ate thash dhe une qe me dukesh me e madhe nga bemat me i llaf ke shume brume. O enigma pa na ver cik sandren se te shkonte shume

Ndersa ne qe i kemi bemat e vogla, jo brume qe nuk gjen po as kashte s'ka mbetur. Atje ne, me nje gozhde, tek Sandra

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:09:

Re: AHAHAHAH

Citim:
Sa shpejt shkruani juve mua me kalon shefi nje here ketej nje here andej
ana jam ne pune tani nuk ndrohem :p jo kur te vete ne shtepi te bej nje dush do nxjer ate sander mafishken :p

He ti he, e dime qe je e zgjuar dhe e shkathet, mos u justifiko, se presim neve nuk jemi ne gare ketu, ne bar jemi.

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 22:09:

Citim:

Nuk e ka te ri. E ka nxjerre nga dollapi. E ka veshur edhe vjet

E vesh sa here pi nga kjo "FO"?...Shume rralle!Sorry Enigma!

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 22:10:

football s'e di per ty po mu ngaqe rri futem akoma ne forum me duket vetja 19 peshtimo gezuar. eh ajo pija s'pihet me fund se esht koktejl qe duhet shiju gllenjke per gllenjke.

Postuar nga ~Enigme~ datë 06 Shkurt 2006 - 22:10:

Bobo do ma merni sandren mesysh po tani nuk caj koke do bej ate marifetin qe mesova nga ana

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:13:

Citim:

Avash ti avash, se na i nxorre djemkat "fuori xhoko"

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:15:

Citim:
football s'e di per ty po mu ngaqe rri futem akoma ne forum me duket vetja 19 peshtimo gezuar. eh ajo pija s'pihet me fund se esht koktejl qe duhet shiju gllenjke per gllenjke.

D.m.th te duket vetja me e madhe do te thuash

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 22:17:

Citim:

Ashtu beje!Bile..po qe se gota eshte e madhe(ne pjesen e siperme)me mire shijoje duke e mbajtur gjuhen brenda ne koktejl...

Postuar nga cupka datë 06 Shkurt 2006 - 22:27:

peshtim,
kids? No no, we like to pamper ourselves. A kid maybe po maybe e fuqishme sa per te vazhduar legjenden :p

Futboll,
Las Vegas, nje keshille kam.
Mos bej sher me burrin ne taksi se cdo taksixhi, ta jap me vule, qe e ke shqiptar. lol.

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 22:31:

Citim:
peshtim,
kids? No no, we like to pamper ourselves. A kid maybe po maybe e fuqishme sa per te vazhduar legjenden :p

Futboll,
Mos bej sher me burrin ne taksi se cdo taksixhi, ta jap me vule, qe e ke shqiptar. lol.

Hi hi hi hi
Ore nje vend pa shqiptare nuk gjejme dot mor jahu. Po po po c'paskemi qene si ato ferrat e keqija. Sa me shume ti shkulesh aq me shume mbijne Nuk ma merr mendja te jemi 3 milion, do te jemi me shume???

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 22:34:

jo mi se e du shum sandren e kam te preferuar. nuk marr mesysh un.

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 22:40:

Citim:

Ashtu beje!Bile..po qe se gota eshte e madhe(ne pjesen e siperme)me mire shijoje duke e mbajtur gjuhen brenda ne koktejl...

gota esht si gote shampanje po un s'e fus gjuhen zakonisht tek gota, un hap pak buzet dhe pijen e shijoj fillimisht me buze pastaj e gelltis qe shija te me mbetet tek buzet se i kafshoj shume dhe e kam fillimin e shijimit te orgazmes hahahaha :p . gjithshka me fillon nga buzet :p:p:p
Football me duket vetja bebushe fare

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 22:43:

Citim:

gota esht si gote shampanje po un s'e fus gjuhen zakonisht tek gota, un hap pak buzet dhe pijen e shijoj fillimisht me buze pastaj e gelltis qe shija te me mbetet tek buzet se i kafshoj shume dhe e kam fillimin e shijimit te orgazmes hahahaha :p . gjithshka me fillon nga buzet :p:p:p
Football me duket vetja bebushe fare

Puno me shume me gjuhe!French gluhe!!!

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 22:46:

Citim:
peshtim,

Futboll,

Kete punen e taksixhinjve e ke nga eksperienca?
Kur kam qene une nuk kishte shume shqiptare ne Vegas(Po qe se e ke fjalen per Las Vegas,Nevada dhe jo Las Vegas,Pampona.)

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 22:51:

Citim:

Puno me shume me gjuhe!French gluhe!!!

secili ka metodat e veta

Postuar nga i/e paregjistruar datë 06 Shkurt 2006 - 23:00:

e paskeni bere barin Rated R
s'keni turp

Postuar nga tresh datë 06 Shkurt 2006 - 23:01:

uh cme bete tju them nje gjeegjeze.... po spo e them sjam pishem akoma :
analiste mire ti...ke pi gja do me
keila keto spo na qesin gja me pi.... i kane mshehe gotat :p :p

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
e paskeni bere barin Rated R
s'keni turp

:
:
Edhe une ju them po kush me degjon mua. Jane dehur jane bere tap

Postuar nga i/e paregjistruar datë 06 Shkurt 2006 - 23:04:

tresh a se shef qe se kan mendjen te pija kto, e kane kaluar ate faze...
kto s'po i japin me pi vetes, e le ma me pretendu na te tjeret

Ti ca don se po t'sherbej un? Vec mos kerko prej ksaj gjese qe po pijne/bejne kta se jam e turpshme un

Postuar nga tresh datë 06 Shkurt 2006 - 23:06:

une du te me thote analistja ca eshte kjo...mqs eshte pishem :p se kalune nga. ............i kafese tek gota

buza ime ne buzen tende
gishti im ne birucen tende

gjeegjeze....

keila nje birre te lutem e flm
ne dasem tende

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 23:07:

Citim:

:
:
Edhe une ju them po kush me degjon mua. Jane dehur jane bere tap

Une vetem 2 kam pire...hep!!Po i hodha me fund...hep!!

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
uh cme bete tju them nje gjeegjeze.... po spo e them sjam pishem akoma :
analiste mire ti...ke pi gja do me
keila keto spo na qesin gja me pi.... i kane mshehe gotat :p :p

treshooooooo ku je grupi vallai kam pi shume orgazma gjith fundjaven edhe sot hahahaha dhe ende jam nen efektin e tyne. duhet me i shpall luft alkoolit

tresho pse grupi me gishta punon ti hahahaha :p:p:p ncncnc nuk e ndjek perparimin e teknologjise hahahaha

Postuar nga i/e paregjistruar datë 06 Shkurt 2006 - 23:10:

a ta them un, a ta them un ??? :p

tresh, ne pritsh dasmen teme te thahet fyti e buza :p
megjithse nji birre po ta jap

football, po ti qe i dhe gjith ato ushqime, si i le te dehen? Epo te dehet dynjaja edhe me stomak plot ktu kam pa. Duken qe jan pa eksperience

Postuar nga tresh datë 06 Shkurt 2006 - 23:11:

mseee mseee a ta tham uneeee

anliste shko ne Iran se te shpallin lufte alkolit e ty

Postuar nga Klodel datë 06 Shkurt 2006 - 23:11:

he mi rrusho thuj thuj un jam ba tap po nuk punoj me gishta punoj me buze hahahaha

Postuar nga peshtimi datë 06 Shkurt 2006 - 23:11:

Citim:
une du te me thote analistja ca eshte kjo...mqs eshte pishem :p se kalune nga. ............i kafese tek gota

buza ime ne buzen tende

gjeegjeze....

keila nje birre te lutem e flm e ne dasem tende

SHISHJA E KONJAKUT!!!!E gjeta....wow!

Postuar nga i/e paregjistruar datë 06 Shkurt 2006 - 23:12:

Citim:

SHISHJA E KONJAKUT!!!!E gjeta....wow!

hahahahaha

pse gishtin ne bire te shishes e fut ti?

Postuar nga Demokrate4ever datë 06 Shkurt 2006 - 23:12:

Citim:

buza ime ne buzen tende

gjeegjeze....

keila nje birre te lutem e flm
ne dasem tende

tresh te paska shku menja per me i nxjerr funin filaxhit te kafese.. ,jo per pije..

Postuar nga tresh datë 06 Shkurt 2006 - 23:14:

demokrate ti mos fol se me borxh 500 euro tesh po ti baj 1000 nqs flet ma

kelia ai peshtimi eshte i keq...
ai ka pune edhe me devete...jo ma me shishet e konjakut

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.