| Forumi Horizont | Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18229)
sa moa birren flm sdua asgje per sonte
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
ooooo mrama Mon Shehrri
si fillim vendos nji muzik iher ..... pastaj ne varesi te asaj bojm edhe porosine
( porosi ma e padjallezume mooooooo ska ) ishte mendim pa ze ky![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
po ku je o glak, kur jam une sje ti e kur je ti sjam une.
Npije jane mendimet ma te padjellzume dhe pijaneci nuk osht fajtor ...
p.s. - pijen ma tkeqe e kam une , Biondia , Shelgu dhe Dylani .... vec per dashni na shkon mendja
Citim:
p.s. - pijen ma tkeqe e kam une , Biondia , Shelgu dhe Dylani .... vec per dashni na shkon mendja

5 deri ne 7 pa rrena 3 birra kam pi tesh dhe kafen shume flm sdu nej her ma von noshta
Citim:
dashni the ???? dhe mundesisht non stop 24 ore qe te duket Orfeu sikur o zon me tigrin kur te dali nga oda hahahahah .Kohet e fundit po tape kam qene ti cuni kam filluar ke xheku e kam dale ke xhikja hahahahah
Oj te pelqyme thote.

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Glak mos u afro ke stoli.
Bjonde![]()
ja ky xhelozi , filloi sulmet direkt
Citim:
ja ky xhelozi , filloi sulmet direkt
nga nji dopio per t'gjith sa jan n'Mihone
( pagun Shelgu se ka sebep - osht bo Nishani persident )

Shelg me jep me pi te ftohte se mka hip nje zjarrmi qe cte them la perla po me ban vape
ti gla merru me muziken he te keqen se do dehem e cfare mban barku i nxjerr bardhaku
prandaj kujdes .
Bjonde nje pije te lehte: Martini kam per sonte.
Glak mos ike shume larg se te kena si flori.

ca thu moj ? te lej un ty vetem me te ne tavoline ? ku kom besim ke ai une
Citim:
![]()
ca thu moj ? te lej un ty vetem me te ne tavoline ? ku kom besim ke ai une![]()

Gla muziken e vune ti ...shelg me martinin laj koment une ke noj gjo ma te forte 
E o Glak qe me ngaterron perhere.

Ka a s'ka njeri ketej per nje teke? 
birr se diqa dhe si e don dfhe me shumnjeriu ateher kur se ka ashtu me ka shku mendja ne ket mom 
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
birr se diqa dhe si e don dfhe me shumnjeriu ateher kur se ka ashtu me ka shku mendja ne ket mom![]()
e mir mir kam ble sot birra une mbeti pa ja regullu nanen atij lol 
e ca te them tjeter un ??!!
shyqyr qe paska ble Dylani birra sonte dhe .... qeka e zonme me pune medemek
Shelgo - mos boj gabim te ulesh ke tavolina ngjit se - kerciti grushti 
Citim:
e ca te them tjeter un ??!!
shyqyr qe paska ble Dylani birra sonte dhe .... qeka e zonme me pune medemek
Shelgo - mos boj gabim te ulesh ke tavolina ngjit se - kerciti grushti![]()

mos u befsha sherr per njeri larg qoft nga nje birr si e doni mir se te vini ne fact need pak shoqni ne ket moment
cik nervoz
Meqe Glakus me ka kap i dore leke me rezultatin e Germanise po i ve nje kenge pijet ti paguan ai ...e nigjon si thote "vetem leku con ujin perpjet "
shelgu ne hijen e ullirit sdo ishte keq imen me kete vape qe na ka zan ...
Ja edhe nje nga fshati i kojshies se Glakut

ufaaaaa
vetem me Bioiden ........ nji potpuri per kejf
Citim:
![]()
vetem me Bioiden ........ nji potpuri per kejf
ndoshta po te martohej ai shoku matan oqeanit mund te me prishej mendja po aha ai ka frike nga martesa kshuqe skemi gje ne rruge.Ja po te ve nje kenge per ty e per shelgun pijet i paguan Vizo
ku jane mejhonxhite? lol
kan fjet krejt i loll dielli i kap gjumi heret
Ku i shko menja shkodranit

Citim:
Un po agjeroj.
Lejohet kafja kur agjeron?
opo ti agjino sa te dush ( jan mbyll dyrt e parajses per ty ) vetem ne mejhone ke ven ...
Citim:
opo ti agjino sa te dush ( jan mbyll dyrt e parajses per ty ) vetem ne mejhone ke ven ...
sdo bohesh pishmon po ho ....

kot me pyt ata qe agjerojne gjoja jan njerz te mir a jo
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
kot me pyt ata qe agjerojne gjoja jan njerz te mir a jo

Citim:
A don nje birre dylan
Glak mos u afro se me ka ardh dylan ketu e don me pi.![]()
momentin qe do vije mendon se do uleshe???
cohu Bionde
me pi sud gja ne bot mos u shqetsoni hic kam pi si klai osnte pa ide cabaj vec coje goten me nje tekthyer e mbyshe birr masandej votka grep krejt lol
Citim:
![]()
[B]momentin qe do vije mendon se do uleshe???
cohu Bionde
Bjonde si te ka vellai ty?
Citim:
Bjonde si te ka vellai ty?

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Shume mire shelg s'mund ti kerkoj Zotit gje tjeter pervec te zgjasi keto moment magjik per mua dhe familjen time .Ti mire ke qene![]()

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
sssssssssssssssssssssssssss ah se ti mi di telat e zemres mua me keto kenge e me kete ritem me bere te dreth belin imen vdes per icik kafshime dhe ekstazi ne dashni po ce do qe mka qelluar Orfeu delikat ne keto gjera ka frike nga kafshimet .... hahahahah![]()
![]()
- se harrova ...
megjithese veten e shikoj tek Ibrahim Pashai ( shkurt Bimi ) ........ me pelqejn poezite e Sulejman Pashait
p.s. - po Shelgu kujt duhet ti ngjaje ??!!
Citim:
...vdekshaaaaaaaaa per belin tat , u bofsha melodi ne telat e zemres tende .... o princesha ime , o embelsia ime , o mengjesi im i bukur qe ma mbush diten gjithe bukuri .... o jeta ime , ,,,,,,,,,, o Hyrremi im .......... apo nuk fitoi edhe Juvja ate nate ..... si mundem ta harroj

Citim:
Mire qofsh te falte Zoti.
Ke bere ndonje te mire keto kohe o Bjonde?
Se keshtu thone: beje te miren dhe hidhe ne det.
C'kemi dynjaja, ca behet ketej.
dynja je vete
Dynja dmth popull apo e kam gabim?
ishte batute me humor nga 1 komedi shqiptare
| Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.