| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
mos u merzit se do e veje njeriu qe qesh ate foton....qe ke qejf ti![]()
Citim:
kjo po qenka nuse ...''qeveria'' e forte ja ka ba myzos 8 me 2...
e ka lane edhe pa hanger te shkretin...a ka ndonje supe nga karitasi per te moooo.....ej footboll a ke ndonje berxolle nga ato qe gatun ti per te gjorin![]()

Re: AHAHAHHA
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ja e martuam dhe Myzon vetem se ftesa do kete humbur se une nuk isha a ftuar![]()

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ore si nuk u vjen pak turp
Behen keto muhabete keshtu , nejse une erdha se nuk ndihem mire moj Enigme thua te ma kene bere pucin

1)artisti qe qesh
2)orgazma qe qesh
3)njeriu qe qesh
ca do si ke qejf ....apo te hap sondazh :p :p
mos jam edhe une me orgazem edhe une sot :p :p se dicka me ka ba keq ketu ne BAR 
Re: Re: AHAHAHHA
Citim:
Po citoj ato që tha football
Iku u martua, e hengri edhe ai si te gjithe. S'kagje nje dasem me pak, mos u merzit qe s'u ftove, nuk humbe ndonje gje te madhe. E rrembeu nuk beri dasem.![]()
Citim:
artisti qe qesh...enderrova ide....
qenkam me orgazem edhe une sot :p :p
dicka me ka ba keq ketu ne BAR![]()
myzo ty te kemi si shpirt. na sa degjova orgazmen e treshit u futa ke bari 

me pihet nje orgazem tjeter qe ta baj gjumin embel embel 

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
myzo ty te kemi si shpirt. na sa degjova orgazmen e treshit u futa ke barime pihet nje orgazem tjeter qe ta baj gjumin embel embel
![]()

ceket nuk para me shkaktojne peshtjellime fizike 

po ishte njeri papapapa :p:p:p s'duhet te ishte cek 
pse me analiste kaq shume bertita une... 
.....se paskam dite 
ej ca bone rruges ti....se si pak ne qejf mu duke kur ike 

Citim:
ceket nuk para me shkaktojne peshtjellime fizike
po ishte njeri papapapa :p:p:p s'duhet te ishte cek
![]()
peshtimo dashke detaje ti 

detajet jan ke truni im 

ca shkendija zjarrvenese u shkaktuan nga shikimet hahaha :p:p:p
Hajt thuaja shokut ke veshi , une jam i parezikshem ti e di
Citim:
peshtimo dashke detaje tidetajet jan ke truni im
ca shkendija zjarrvenese u shkaktuan nga shikimet hahaha :p:p:p
hahahahah myzo e ke parasysh qe ju meshkujt e zhvishni femren me tru kur eshte e veshur 

edhe un nen efektin e pijes e zhvesha me mendje dhe fantazia iku teper larg hahahaha :p:p:p perpak ngatarrova stacionin e tramvajit :p
Citim:
hahahahah myzo e ke parasysh qe ju meshkujt e zhvishni femren me tru kur eshte e veshuredhe un nen efektin e pijes e zhvesha me mendje dhe fantazia iku teper larg hahahaha :p:p:p perpak ngatarrova stacionin e tramvajit :p
hahahaha ende jo :p:p:p po keshtu i krijojme dites episode interesante kur eshte - 15
me ca do ngrofemi hahahaha.
ncncncnc sa serioze dhe une qe thashe te aplikoj letrat imagjinare tek bari i thashethemeve 

eh do i shkruj ke ditari here tjeter se ju trembeni :p:p:p
Citim:
ncncncnc sa serioze dhe une qe thashe te aplikoj letrat imagjinare tek bari i thashethemeveeh do i shkruj ke ditari here tjeter se ju trembeni :p:p:p
Citim:
myzo ty te kemi si shpirt. na sa degjova orgazmen e treshit u futa ke barime pihet nje orgazem tjeter qe ta baj gjumin embel embel
![]()

Footbollo e paske pijen me te zena...
C'ke qe shkon e zihesh nga lagja e "atyre qe ndihen keq".Ri ketu ne bar dhe argetohu!!!
Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Ke arritur vetem kur e xhvesh ate cekun qe s'duhet te ishte cek!
nja 40 min larg
football kjo pija qe na ofruat sot pati efekte te rrezikshme. perpak sa nuk ja bera cunit te huaj 

Citim:
Footbollo,
Mbushi nje dopio nga ajo pija.....veri ne llogarine time.
treshi nuk i kam hy kaq thelle cekeve se nuk me kan intriguar aq shume. po ajo qe keni juve jane shkendijat e jetes ke syte, qe keta s'e kane 

Citim:
nja 40 min largfootball kjo pija qe na ofruat sot pati efekte te rrezikshme. perpak sa nuk ja bera cunit te huaj
![]()
po nuk e xhesha mo e perfytyrova me imagjinate 

si mund t'i kishte muskujt :p
Citim:
Footbollo e paske pijen me te zena...
C'ke qe shkon e zihesh nga lagja e "atyre qe ndihen keq".Ri ketu ne bar dhe argetohu!!!
fillove mga poezite me shkendija xixa e muskuj ti ana....:p
na merre edhe nje gote tjeter nga ajo e meparshmja me mire qe te te zgjidhet gjuha 

in vino veritas thonin latinet
Citim:
po nuk e xhesha mo e perfytyrova me imagjinatesi mund t'i kishte muskujt :p
qeka beri i nxete muhabeti
me bini nje dopje qe te hyj dhe une ne teme;:::::
AHAHAAHAH
Ana te ka kap orgasma
per pijen e kam fjalen mos u keqkuptoni juve ketu
Mos e kini pare football? Se do i ofroj pijen me zor te vije ne qef si Ana
peshtimo kur ka qen hera e fundit qe ke perfytyruar nje femer si i kishte muskujt kryesore 

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Hajt thuaja shokut ke veshi , une jam i parezikshem ti e di![]()

Rubini ofrohet nje pije e re quhet
French Orgasm 

Citim:
peshtimo kur ka qen hera e fundit qe ke perfytyruar nje femer si i kishte muskujt kryesore![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Rubini ofrohet nje pije e re quhet
French Orgasm![]()

rubi kujdes mos thyesh kembet gjate shfryrjes. dhe un qe vrisja mendjen si ka mundesi qe gjate dimrit ceket i kane kembet vetem ne allci, t'i kene krevatet kaq te ngushta? 

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
qeka beri i nxete muhabeti
me bini nje dopje qe te hyj dhe une ne teme;:::::
Citim:
Po citoj ato që tha football
Qeshun rini qeshu. Bota eshte e jotja.
Une po shkoj te bej nje xhiro andej nga te riturit, se ata jane me femije se femijet, ndonjehere dhe zbavitesh me mire.
un s'pi me se m ekrijoka fantazi erotike :p:p:p football hajde pime nga nje kamomil
te qetesohemi
Citim:
rri ketu ne Bar dhe pi nje black coffee....ka fjale qe dikujt i ke kafshuar veshin andej nga lagjia e zenkave......
mos pi me nga kjo pija qe solli Enigma sot
C'faj kam une qe u be lajmi i dites ketu..

Citim:
rubi kujdes mos thyesh kembet gjate shfryrjes. dhe un qe vrisja mendjen si ka mundesi qe gjate dimrit ceket i kane kembet vetem ne allci, t'i kene krevatet kaq te ngushta?![]()

.......
Une embylla per sot.
3sho hidhu po deshe nje vrap deri ne Prage dhe mos e ler Anan te dale andej nga tramvajet.
Une po shkoj te mbledh Football.Po zihet keq.
Bye guys!
jam ne duar te sigurta me i llaf ne shpi 

hajde naten grupi befshi nanin e embel
naten .....
Citim:
rri ketu ne Bar dhe pi nje black coffee....ka fjale qe dikujt i ke kafshuar veshin andej nga lagjia e zenkave......
mos pi me nga kjo pija qe solli Enigma sot
Meqenese football po pine kamomil dhe ketu te bari ska asnji , une po e pi nga nje got raki te mire te zier dy here qe e ka mcef football kastile per mu. Nuk thote gje ajo se eshte yllo bote qe e mora kshu pa leje rakin...Muah yllo per simpatin qe ke...
njatjeta bari. po pres enigmen per nje kafe edhe lelen per kafe pas buke. kush do shofi filxhanet sot?
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.