Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 00:01:

Ana je e vecante !!
Pranvera po vjen po spo ndjej gje. Me duket se eshte thare cdo gje brenda vetvetes. Dhe eshte zor ta ndjesh ardhjen e Pranveres...
Mire e ke Ana ashtu duhen lere gjerat "flow" sepse ska si te shkojne ndryshe .. ashtu te rine nyje te behen me mire sepse ashtu jane mesuar te rine Nyje e pasherueshme.
Atje me ke

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Shkurt 2006 - 00:03:

Hey goca si jeni, si ja keni kaluar kete weekend???

Ana ma ofron dhe mua nje beyls???

Se mos me thuash prap te pi caj se boll piva mooooo!!!!!!!!!!!

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 00:19:

Lela si ja ke kaluar Lela
Weekendi mire na shkoi me pune, me halle sot pushim nga ne dhe ja ktu po shkruajme.
Si eshte Rubini ? Kam kohe qe nuk e kam pare puthe fort nga une !!
Ja Ana do te japi dhe ty nje se mua me qerasi

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 00:37:

c'esh gjithe ky i ftohte more amani... na vajti goja shtrembet e na ngrine qurrat ne hunde si ato pikat e ujit qe ngrine ne buze te catise te shtepive!

Goca, si kaloni? Mbaheni naj cike ne kete te ftome? C'kemi ndonje thash e me thate?
'Listja ketu qenka, po Enigma e Futbolli ku?

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 02:46:

erdha prap aaa me pihet prap beilis. hajdeni merrni nga nje se ua ofroj une. Lelushe si u bere ti? na bere nje beilis po pa akull O evi po cke ti se eshte cikli i jetes ai ehuha sa here vdes njeriu dhe rilind brenda vetes sa metamofoza kam pesuar un dhe kam menduar qe kam qene kufome qe ec po ehu jeta, deshira per te jetuar shperthen pastaj me kaq vrull sa nuk e perballon dot. papapa e thaj psikologjine duhet te ndryshoj dege. shejtone ckemi nga ty?

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 04:47:

Ana erdha dhe une
Dola mora ca ajer te paster se spo duroja brenda kater mureve
Shejtonja e ka bere te forte ahahahaahahha sa kam qeshur hahahaahahahahaahahahahahahahahha o ju shtofte humori se me kenaqi me ato shkrime
PS: hahaahhahaha Ana je psikologe e mbaruar sa mire te kisha afer te merja disa leksione

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 14:33:

po s'ka gje se i japim ne distance. une vdes per te dhene leksione pyt bledumin dhe shenjtorin hahaha . Po pi kafen e mengjesit do me shoqeroje ndokush?

Postuar nga volter datë 21 Shkurt 2006 - 17:26:

per te marre ndonje leksion nga ana, po pi nje kafe

c kemi mire ana?

Postuar nga Admirali datë 21 Shkurt 2006 - 18:26:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
po s'ka gje se i japim ne distance. une vdes per te dhene leksione pyt bledumin dhe shenjtorin hahaha . Po pi kafen e mengjesit do me shoqeroje ndokush?

S'paske pas nje
piiike meshire eeee
o me pi,
o me pi nje kafe me ne

Postuar nga volter datë 21 Shkurt 2006 - 18:31:

o amdiral te te bej nje pyetje, perse ana nuk na jep asnje leksion, ose ndonje meshire e? Ku eshte fshehtesia?

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 18:55:

Mirmengjsi nga une Si jeni sot si ja keni kaluar.. Me hallet problemet e perditshme si keni qene.
Si eshte koha sot se nga une ka Diell por shume Ftote .
Po pi kafen e mengjsit me nje cigare po nuk me shtyhet fare se skam nje lemsh ne fyt qe se di .
Ana Psikologe Si je sot te pihet kafja
Enigme ti po e pi kafen tende kujdes se na digjesh

Postuar nga ~Enigme~ datë 21 Shkurt 2006 - 19:02:

Smile

Opa erdha une Evisa
Une po pij hot-choco sot te me dali gjumi se 3 ore gjume kam
Ajde njerez mblidhuni beni muhabet ketu ..
Ku e kemi anen sot dhe footballin?

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 19:16:

Gjesni Ydha!

Sot koha yll fare ketej nga ENUAJSIJA, dielli pishe (sado qe eshte nga ai dielli me dhembe) mgjth sot mengjesin nuk e kisha me pertese :p

Cupkani, nuk me treguat si kaluat per San Valentino? Sa zemra thyet? C'bete? E bete? (lol)

San Valentinua im ishte shume interesant lol. Shkova ne shpi, bera laundry hengra nje pjate me fasullaqe aty ne kembe ne laundromat e nga ora 9 ja keputem gjumit!

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 19:16:

Hajde me kembe te mbare Enigme
Kujdes se mos thyen ndonje kembe he te keqen se do therasim 911 pastaj dhe na vjen billa e di ti sa vjen po nuk pate Insurance
Sikur jam une me me shume ore gjume se ty Hajde piqe ktu se njelloj jemi ti me 3 ore une pa gjume Fare
Hajde te shkuara te harruara qofshin te gjitha kto Nete pa Gjume dhe Vuajtje.
Ana ti na thire tani dil ne shesh te Mejdanit se na u mbaruan muabetet

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 19:19:

kam hap muhabet une mi!
muhabet San Valentinoje! Apo je ne ate fazen ku ngre dollira "poshte meshkujt"? lol per solidaritet femeror ta mbaj ison pa problem

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 19:25:

Hhahaahhaahhahahaah Shejtone ska Shen Valentine nuk e festoj
E mban mire ison ti si e mban me Oiiiiiiiiii shejtone me shkrive me ate mesazhin e djeshem sa kam qeshur kur e kam lexuar
Cfare ben ti shejtone me cfare do meresh sot ke plane per diten e sotme
Une ja po lexoj Forumin ne pergjithsi nuk e Frekuentoj ne mengjes por sot ja po e Lexoj. Pasi jam ne shpi me Regjim shtrati

Postuar nga ~Enigme~ datë 21 Shkurt 2006 - 19:25:

Talking AHAHAHAH

Ca isoo moj shejtankee mos i jep idera Evises tij se gati eshte ajo

Ika une se kam pune me erdhi shefi
Ja kalofshi mire te gjithe ju

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 19:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Hhahaahhaahhahahaah Shejtone ska Shen Valentine nuk e festoj
E mban mire ison ti si e mban me Oiiiiiiiiii shejtone me shkrive me ate mesazhin e djeshem sa kam qeshur kur e kam lexuar
Cfare ben ti shejtone me cfare do meresh sot ke plane per diten e sotme

uf te mbajtur, eshte plasur ne shesh ca here dhe kjo zemra ime keshtu qe di te kollandris

C'bej une me pyet? Eh ta dish ti se c'bej une nuk me flet me! My kind (lol) future potencial corporate lawyers, are very much missinterpreted by the masses! For some unapparent and unfathomable reasons, the masses have the misconception that we have the tendency to be devious very good looking people where in my case the deviuos part is absolutely a fallacy! Thank you.
mos te konfuzova ca? lol. une motra vazhdoj masterin per juridik nderkohe qe punoj si intern tek UN.

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 19:48:

goca prisni i cik mos ikni se vij pak me vone se kam nji pun urgjente tani

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 20:17:

Shejtone shume pune me rendesi paske Kam punuar dhe une per Law Firm per shume Vite
Eshte pak boring megjithate me pelqente . Njihesha me shume njerez me Potence te larte te Edukuar dhe shume te Zgjuar .
Juridiku eshte dege shume e Bukur por dhe shume e veshtire ne te njejten kohe ! Eshte nje gjuhe tjeter dhe shkence tjeter ne krahasim me jeten e perditshme dhe do shume pasion dhe kurajo.
Te uroj gjithe te Mirat ne ate Dege dhe shume Suksese

Ja Ana po na iken dhe do vije prape
une po vazhdoj leximet ne vazhdim derisa te lodhem .

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 20:20:

po ti ca bo mi?
Cfare studion, kush dege po te nxjerr fundin?

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 20:27:

Erdha erdha. Kamarjere une dua nje hot chocholate te embelsohem. Shejtone sikur ke premtu me me gjet nje favorit andeja si shkojne perpjekjet? Enigma si je ti se je zhduk fare. Evi pse je me rregjim shtrati ti na se s'te ben mire, bej me mire rregjim kompjuteri

Plloshtani admirali kafen e pi me juve me gjihte qef po leksionet i filloj neser jeni te ftuar te degjoni

eh mi goca mi goca jeta duhet jetu megjithate. ( filozofia e dites) ca na thoni ndonje te re?

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 20:36:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
po ti ca bo mi?
Cfare studion, kush dege po te nxjerr fundin?

Une Juridikun vazhdova per shume kohe Dhe kam shume Kredite ne ate Dege
Po sic eshte nga Psikologet qe njeriu i nderon deget ne jete dhe Une arita ne ate Grade dhe e nderova
"Human Services" kam deshire te Ndihmoje Femijet dhe Familjet e abuzuar !! Qe ndodhen ne mes te kater rugeve !
Ana tamam e ke gjetur regjim PC Ja une e mora kafen e trete
Kush do kafe ta bej Shejtone di me pa Filxhan ti se Ana ma ka pare njehere dua te provoj cfar do me prallisesh ti

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 20:39:

Citim:
[B]Erdha erdha. Kamarjere une dua nje hot chocholate te embelsohem. Shejtone sikur ke premtu me me gjet nje favorit andeja si shkojne perpjekjet?

ta kam gjet mi ti! Ai nuk del as ne prag te deres, rri brenda e pret diten qe do vish ti.
Nuk eshte avokat! As ne UN nuk punon (gje e mire kjo, se sikur nuk ka kuptim te punosh me burrin ne nje vend, duhet te te zere ca malli).
Eshte djale per tu pire ne kupe, e po te mos isha e xanun (sic thot nje shoqa ime shkodrane) do ta merja per veten time. As alkol e as duhan nuk pi (dmth ne social occasions e dredh nje nga ato te Rremes dhe e kthen nje nga ai uji i bekuar i Polonise por nuk e ka te perditshme). Me shkolle te larte eshte, arkitekt (dega me e bukur per nje mashkull), i gjate dy metro djale, simpatik e leshzi.
Ama ka nje te mete te madhe fare: Eshte vlonjat!

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 20:44:

hahahaha vlonjat mos ncncnc nuk pranohet. jam shume kokederre dhe vetem do zihesha ma gjej ndonje mashkull te vertete por njeri te bute se jam shume dominante un dhe edhe ajo na duhet dy kokeforte ne lidhje koka e cilit do thyhet kur kap pesminutshi.

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 20:47:

ma bej dhe mua nje kafe evi. se cokollaten e piva. ma jep dhe nje cigare kam frik se me ka zene krimbi i fillimit te duhanit se tymosni shume gjithe diten ke bari mo duhanxheshe do behesh

Postuar nga volter datë 21 Shkurt 2006 - 20:56:

Citim:

Plloshtani admirali kafen e pi me juve me gjihte qef po leksionet i filloj neser jeni te ftuar te degjoni

e pame se e pive kafen me ne, po nejse.. neser ne sa ora duhet te jem une ne klase analistja?

Shume mire

Postuar nga ~Enigme~ datë 21 Shkurt 2006 - 20:59:

Talking Te bej nje pushim une goca si thoni juve?

Ajde se do ju sjell keto cokollatat e reja qe do dalin te quajtura "CocoaVia"
Kur na bejne me dhimbje koke keta partneret tane une do i futem me keto cokollata se paska efekte te aspirines pale te ulen dhe tensionin thone jane te mbushura me vitamina dhe per footballin jane shume mire skane kolesterol

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 21:01:

une cokollata mund te ha vetem rafaello me kokos. nuk i ha cokollatat por biskotat vdes. Plloshtani neser qe me mengjes fillon leksioni ne 9 30 kati i 4

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 21:01:

Citim:
hahahaha vlonjat mos ncncnc nuk pranohet. jam shume kokederre dhe vetem do zihesha ma gjej ndonje mashkull te vertete por njeri te bute se jam shume dominante un dhe edhe ajo na duhet dy kokeforte ne lidhje koka e cilit do thyhet kur kap pesminutshi.

te kuptoj moj moter te kuptoj! Aq mire e ke sa dhe pak do prishej. loolool.
Une ketij timit i them, ju ini aq kokforte sa tua plasesh koken ne shkemb, shkembi thyhet e kaptina juaj jo! Po te pakten ky imi ka me vite ne amerike e sikur eshte zbutur ca! :p Ameriqons nuk te jap se keta pataksen e marrin arratine me nervat e mesdhetareve lol. As shkodran jo se u pelqen ta dredhin ketyre (c'tu besh qe jan te bukur dreqin), korcari ty s'te shkon, shume thelle nga jugu do te merzisin me kriza ekzistencializmi "po cfare prejardhje kemi ne"?lol. nga Lushnja eshte turp ta konsiderojme lol, Gjirokastrit ose Tiranas per ty 'Listja!

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 21:01:

Citim:
ma bej dhe mua nje kafe evi. se cokollaten e piva. ma jep dhe nje cigare kam frik se me ka zene krimbi i fillimit te duhanit se tymosni shume gjithe diten ke bari mo duhanxheshe do behesh

Ana ja e bera si per Mik cigaren e kam "Virginia Slim" Ultra Light He se nuk te futet krimbi jo se e ke vetem fillimin
Shejtonja do dhe ti nje kafe se bera dhe per ty
Ja dhe plloshtanit ja bera dhe nje se nuk e kam qerasur ndonjehere
Gezuar njehere po uroj veten per sherim sa me te shpejte

Postuar nga Eria datë 21 Shkurt 2006 - 21:02:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ajde se do ju sjell keto cokollatat e reja qe do dalin te quajtura "CocoaVia"
Kur na bejne me dhimbje koke keta partneret tane une do i futem me keto cokollata se paska efekte te aspirines pale te ulen dhe tensionin thone jane te mbushura me vitamina dhe per footballin jane shume mire skane kolesterol

Receta mjeksore&propagande publicitare nga Dr.prof Enigma!:p:p

Si shume i nderroni baret ju,sdi ku tju gjeje njeriu i shkrete!Here tjeter lini ndonje shenim me shkrim te dera e forumit!

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 21:03:

na ka gjet belaja tiranas moj tiranas po jo nga ata tironsit autoktone se edhe me ta cik bela eshte jane shume fanatike. shkodranet me pelqejne po shkodra brenda jane te qefit shume. aaaaaaaa edhe permetar ben. edhe gjysem korcar ben. nje miks gjirokastrit nuk e dua me vjen te qesh me dialektin.
Evi he se jemi ne ilac fare sherohesh brenda dites

Postuar nga volter datë 21 Shkurt 2006 - 21:10:

Citim:
une cokollata mund te ha vetem rafaello me kokos. nuk i ha cokollatat por biskotat vdes. Plloshtani neser qe me mengjes fillon leksioni ne 9 30 kati i 4

Falenderit per informacionin, po s me the ne cilin vend saktesisht eshte?

cfare duhet te veshi une ana?

:>

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 21:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Shejtone di me pa Filxhan ti se Ana ma ka pare njehere dua te provoj cfar do me prallisesh ti

ke nje pese qeveritare mu ne mes te filxhanit, me duket se do behesh me dokumenta! lol
Keto kohe ke pasur nje brenge ne zemer, ke derdhur dy pika loti (mund te kene qene dhe tre), mund te duket gjendje e pakalueshme megjithate cdo gje dhimbje kalon vetem momenti qe e perjeton eshte kaq i veshtire (e bukur kjo).
Se cke dicka nje si pike te zeze ketu ne ane, si nje merzi duket! Dale dale... ah jo jo qenka nje kokerr sheqeri i paperzier mire. lol
Si perfundim, burrin do e kesh te gjate dhe qi-ftimi do ndodhe vitin qe vjen sepse qi-ftimet qe behen ne vitet tek kan me shume fat (eshte nje thenie aziatike kjo, nese ata genjejne sue them) lol.

nice reading no?

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 21:18:

Citim:
[B] gjirokastrit nuk e dua me vjen te qesh me dialektin.

moj bukurane, cic thua moj ti? Ata jane njerez te perkrier moj shusho! Ta kec per nder te njihec e te dacurohec me nje Gjiro! Ja pike.

mire e ke, te gajasin me dialektin e tyre.

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 21:19:

hahaahahahahahahahahahahahahaahahah shejtone je e madhe sa qesha hahahaahahahahah
Sa per Fjaline e pare nuk e gjete Nuk kemi probleme me dokumenta Us Citizen i kemi hequr ato probleme shyqyr Zotit
Te tjerat shume mire papapapa u pa puna duhet me pi kafe perdite te ma shikosh filxhanin se e lexoke mire fare
Sheqeri me kokriza e bera me shpejt kafen dhe ka mbetur ne fund
Hhaahhhaah qi-ftimet sa kam qeshur
po po nice Reading te lumte goja ne te tilla raste ta shperblefsha

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 21:21:

shejtone du dhe un te ma lexosh filxhanin

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 21:28:

Ana ja ta qan shejtonja filxhanin ty se qenka maestro per kte pune
PS: Ana sec mu kujtua nje qe ka shkruar ktu ne forum spo me kujtohet niku qe kishte por vinte foto te Delfineve. Spo e gjej dot ate temen e fotove te Delfineve. Di gje mbase te kujtohet per ke e kam fjalen ?

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 21:41:

lool
obobo me vune perpara! lol
Epo mire, se c'ke nje telefonate me jashte shtetit ti! Mos flet gje me Shqiperine te pakten nje here ne jave? Mire jane, e ndjejne mungesen tende por c'ti besh jeta ndarja paska!
Tjetra, me duket ketu se nga leket nuk do jesh keq, madje te eshte derdhur kafeja ne buzet e filxhanin, shenje pasurie kjo! Hajde shopping te fuqishem qe do besh hajde, Armani e, Zara e, Guess e, R. Lauren e... na me o, dale ku vete rri aty se s'kam mbaruar akoma - nje llaf thash une, e u ngrit kjo mori kuleten e gati te psonise dyqanet.

Do jesh mire Analiste, mo caj koken fare se ke per te qene shume mire ti! Kaq per kete radhe, ama po qelluam dal vivo do ta qendis filxhanin per qejf

Postuar nga tresh datë 21 Shkurt 2006 - 21:47:

ej po me mua kush po merret si me me late pas dore...
as raki as kafe asgje
hajde bar hajde

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 21:51:

Ja treshi i vari buzet
Ja tresh se po te ofroj une nje Dopjo Raki dhe kafe Turke se mbeta me xhezve ne dore sot u pa kjo pune

Postuar nga tresh datë 21 Shkurt 2006 - 22:39:

ti u bash 100 vjece...
ma bani nje kafe te mire para se te marr BAN nga forumi...

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 22:40:

pse do maresh ban ti? se na cudite te ka mbet fiksim bani o cun un du nje kamomil se bash jam me nervaaaaaaaaaa

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 22:51:

Ana jo me nerva se po me ze frika mua
Kush ti ngre nervat ty se po vijne forcar e Natos
Tresho car banesh thua ti se ska me bane kemi paqe tani.
Apo pive Dopjon ti qe te dhashe une dhe tani po fantazon

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 22:52:

Citim:
pse do maresh ban ti? se na cudite te ka mbet fiksim bani o cun un du nje kamomil se bash jam me nervaaaaaaaaaa

o ftyre, po une te shkrojta gjithe ate pershkrim te filxhanit mi, dha ma anjorove komplet!
mire mire, ske faj ti, do shohesh po ste lash pa tiranas!!!!

shejtonja, sh e indinjuar nga anjorimi :p

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 22:54:

he se harrova se kur esht me nerva rrobi harron gjera te rendesishme. Shejtone ti rrofsh per filxhanin po me duket se me mire ja gjete evises un po e shof vete :p

Postuar nga Cindi datë 21 Shkurt 2006 - 22:56:

Mesova nje thashethem, se dikush nuk i pelqen gjirokastritet.

Po ju them nje sekret me mire, se si gjirokastriti askush nuk di te mbaje femra. Prandaj juve qe nuk i pelqeni, pa shih merruni nje cik me studime ne kete fushe se edhe nunat me te mire jane ata qe jane gjirokastrite me origjine.

Bo, bo, te lexoje gjirokastriti keto komplimenta qe po behen ketu tek bari per gjirokastritet erdhi me vrap dhe kush e degjon, se ate te keqe e kane, vdesin te lavderojne veten. Me duket se kemi nje me pseudonim "gjirokastrit" ketu apo jam gabim, dhe me duket se vetem tema per gjirokastritet hap

Postuar nga Cindi datë 21 Shkurt 2006 - 22:58:

Citim:

Ana kam nje pyetje une, mos me beri njeri ban ne weekend mua qe nuk lidhesha dot me ty une

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 23:16:

Citim:
he se harrova se kur esht me nerva rrobi harron gjera te rendesishme. Shejtone ti rrofsh per filxhanin po me duket se me mire ja gjete evises un po e shof vete :p

si te dush mi, ndac mu me lusin. kush do thush ti? Evisa psh!

lol.

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.