| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Ana
je e vecante !!
Pranvera po vjen po spo ndjej gje. Me duket se eshte thare cdo gje brenda vetvetes. Dhe eshte zor ta ndjesh ardhjen e Pranveres...
Mire e ke Ana ashtu duhen lere gjerat "flow" sepse ska si te shkojne ndryshe .. ashtu te rine nyje te behen me mire sepse ashtu jane mesuar te rine Nyje e pasherueshme.
Atje me ke 
Hey goca si jeni, si ja keni kaluar kete weekend???
Ana ma ofron dhe mua nje beyls???
Se mos me thuash prap te pi caj se boll piva mooooo!!!!!!!!!!! 
Lela
si ja ke kaluar Lela 
Weekendi mire na shkoi me pune, me halle sot pushim nga ne dhe ja ktu po shkruajme.
Si eshte Rubini ? Kam kohe qe nuk e kam pare puthe fort nga une !!
Ja Ana do te japi dhe ty nje se mua me qerasi

c'esh gjithe ky i ftohte more amani... na vajti goja shtrembet e na ngrine qurrat ne hunde si ato pikat e ujit qe ngrine ne buze te catise te shtepive! 
Goca, si kaloni? Mbaheni naj cike ne kete te ftome? C'kemi ndonje thash e me thate?
'Listja ketu qenka, po Enigma e Futbolli ku?
erdha prap aaa me pihet prap beilis. hajdeni merrni nga nje se ua ofroj une. Lelushe si u bere ti? na bere nje beilis po pa akull
O evi po cke ti se eshte cikli i jetes ai ehuha sa here vdes njeriu dhe rilind brenda vetes sa metamofoza kam pesuar un dhe kam menduar qe kam qene kufome qe ec po ehu jeta, deshira per te jetuar shperthen pastaj me kaq vrull sa nuk e perballon dot. 

papapa e thaj psikologjine duhet te ndryshoj dege. shejtone ckemi nga ty? 
Ana erdha dhe une
Dola mora ca ajer te paster se spo duroja brenda kater mureve
Shejtonja e ka bere te forte ahahahaahahha sa kam qeshur hahahaahahahahaahahahahahahahahha o ju shtofte humori se me kenaqi me ato shkrime

PS: hahaahhahaha Ana je psikologe e mbaruar
sa mire te kisha afer
te merja disa leksione 
po s'ka gje se i japim ne distance. une vdes per te dhene leksione pyt bledumin dhe shenjtorin hahaha . Po pi kafen e mengjesit do me shoqeroje ndokush?
per te marre ndonje leksion nga ana, po pi nje kafe
c kemi mire ana?
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
po s'ka gje se i japim ne distance. une vdes per te dhene leksione pyt bledumin dhe shenjtorin hahaha . Po pi kafen e mengjesit do me shoqeroje ndokush?

o amdiral te te bej nje pyetje, perse ana nuk na jep asnje leksion, ose ndonje meshire e? Ku eshte fshehtesia?
Mirmengjsi nga une
Si jeni sot si ja keni kaluar.. Me hallet problemet e perditshme si keni qene.
Si eshte koha sot se nga une ka Diell por shume Ftote .
Po pi kafen e mengjsit me nje cigare po nuk me shtyhet fare se skam nje lemsh ne fyt qe se di .
Ana
Psikologe
Si je sot te pihet kafja 
Enigme ti po e pi kafen tende
kujdes se na digjesh 
Opa erdha une Evisa
Une po pij hot-choco sot
te me dali gjumi se 3 ore gjume kam 
Ajde njerez mblidhuni beni muhabet ketu ..
Ku e kemi anen sot dhe footballin?
Gjesni Ydha!
Sot koha yll fare ketej nga ENUAJSIJA, dielli pishe (sado qe eshte nga ai dielli me dhembe) mgjth sot mengjesin nuk e kisha me pertese :p
Cupkani, nuk me treguat si kaluat per San Valentino? Sa zemra thyet? C'bete? E bete? (lol)
San Valentinua im ishte shume interesant lol. Shkova ne shpi, bera laundry hengra nje pjate me fasullaqe aty ne kembe ne laundromat e nga ora 9 ja keputem gjumit!
Hajde me kembe te mbare Enigme

Kujdes se mos thyen ndonje kembe he te keqen se do therasim 911 pastaj dhe na vjen billa e di ti sa vjen po nuk pate Insurance

Sikur jam une me me shume ore gjume se ty
Hajde piqe ktu se njelloj jemi ti me 3 ore une pa gjume Fare 
Hajde te shkuara te harruara qofshin te gjitha kto Nete pa Gjume dhe Vuajtje.
Ana ti na thire tani dil ne shesh te Mejdanit
se na u mbaruan muabetet 
kam hap muhabet une mi!
muhabet San Valentinoje! Apo je ne ate fazen ku ngre dollira "poshte meshkujt"? lol per solidaritet femeror ta mbaj ison pa problem 
Hhahaahhaahhahahaah Shejtone ska Shen Valentine nuk e festoj 
E mban mire ison ti
si e mban me Oiiiiiiiiii
shejtone me shkrive me ate mesazhin e djeshem
sa kam qeshur kur e kam lexuar

Cfare ben ti shejtone me cfare do meresh sot ke plane per diten e sotme 
Une ja po lexoj Forumin ne pergjithsi nuk e Frekuentoj ne mengjes por sot ja po e Lexoj. Pasi jam ne shpi me Regjim shtrati

AHAHAHAH
Ca isoo moj shejtankee mos i jep idera Evises tij se gati eshte ajo 
Ika une se kam pune me erdhi shefi
Ja kalofshi mire te gjithe ju
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Hhahaahhaahhahahaah Shejtone ska Shen Valentine nuk e festoj
E mban mire ison ti![]()
si e mban me Oiiiiiiiiii
shejtone me shkrive me ate mesazhin e djeshem
![]()
sa kam qeshur kur e kam lexuar
![]()
Cfare ben ti shejtone me cfare do meresh sot ke plane per diten e sotme

goca prisni i cik mos ikni se vij pak me vone se kam nji pun urgjente tani 
Shejtone
shume pune me rendesi paske
Kam punuar dhe une per Law Firm per shume Vite 
Eshte pak boring megjithate me pelqente . Njihesha me shume njerez me Potence te larte te Edukuar dhe shume te Zgjuar .
Juridiku eshte dege shume e Bukur por dhe shume e veshtire ne te njejten kohe ! Eshte nje gjuhe tjeter dhe shkence tjeter ne krahasim me jeten e perditshme dhe do shume pasion dhe kurajo.
Te uroj gjithe te Mirat ne ate Dege
dhe shume Suksese 
Ja Ana po na iken dhe do vije prape 
une po vazhdoj leximet ne vazhdim
derisa te lodhem .
po ti ca bo mi?
Cfare studion, kush dege po te nxjerr fundin? 
Erdha erdha. Kamarjere une dua nje hot chocholate te embelsohem. Shejtone sikur ke premtu me me gjet nje favorit andeja
si shkojne perpjekjet? Enigma si je ti se je zhduk fare. Evi pse je me rregjim shtrati ti na se s'te ben mire, bej me mire rregjim kompjuteri 

Plloshtani admirali kafen e pi me juve me gjihte qef po leksionet i filloj neser jeni te ftuar te degjoni 

eh mi goca mi goca jeta duhet jetu megjithate. ( filozofia e dites) ca na thoni ndonje te re?
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
po ti ca bo mi?
Cfare studion, kush dege po te nxjerr fundin?![]()
Dhe kam shume Kredite ne ate Dege 
tamam e ke gjetur
regjim PC
Ja une e mora kafen e trete

Shejtone di me pa Filxhan ti
se Ana ma ka pare njehere
dua te provoj cfar do me prallisesh ti

Citim:
[B]Erdha erdha. Kamarjere une dua nje hot chocholate te embelsohem. Shejtone sikur ke premtu me me gjet nje favorit andejasi shkojne perpjekjet?

hahahaha vlonjat mos
ncncnc nuk pranohet. jam shume kokederre dhe vetem do zihesha 

ma gjej ndonje mashkull te vertete por njeri te bute
se jam shume dominante un dhe edhe ajo na duhet dy kokeforte ne lidhje 

koka e cilit do thyhet kur kap pesminutshi.
ma bej dhe mua nje kafe evi. se cokollaten e piva. ma jep dhe nje cigare
kam frik se me ka zene krimbi i fillimit te duhanit se tymosni shume gjithe diten ke bari mo duhanxheshe do behesh 

Citim:
Plloshtani admirali kafen e pi me juve me gjihte qef po leksionet i filloj neser jeni te ftuar te degjoni![]()

Te bej nje pushim une goca si thoni juve?
Ajde se do ju sjell keto cokollatat e reja qe do dalin te quajtura "CocoaVia"
Kur na bejne me dhimbje koke keta partneret tane une do i futem me keto cokollata se paska efekte te aspirines pale te ulen dhe tensionin thone 

jane te mbushura me vitamina dhe per footballin jane shume mire
skane kolesterol
une cokollata mund te ha vetem
rafaello me kokos. nuk i ha cokollatat por biskotat vdes. Plloshtani neser qe me mengjes fillon leksioni ne 9 30
kati i 4
Citim:
hahahaha vlonjat mosncncnc nuk pranohet. jam shume kokederre dhe vetem do zihesha
ma gjej ndonje mashkull te vertete por njeri te bute
se jam shume dominante un dhe edhe ajo na duhet dy kokeforte ne lidhje
koka e cilit do thyhet kur kap pesminutshi.
Citim:
ma bej dhe mua nje kafe evi. se cokollaten e piva. ma jep dhe nje cigarekam frik se me ka zene krimbi i fillimit te duhanit se tymosni shume gjithe diten ke bari mo duhanxheshe do behesh
![]()
Ana ja e bera si per Mik
cigaren e kam "Virginia Slim" Ultra Light
He se nuk te futet krimbi jo se e ke vetem fillimin 
se bera dhe per ty

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ajde se do ju sjell keto cokollatat e reja qe do dalin te quajtura "CocoaVia"
Kur na bejne me dhimbje koke keta partneret tane une do i futem me keto cokollata se paska efekte te aspirines pale te ulen dhe tensionin thonejane te mbushura me vitamina dhe per footballin jane shume mire
skane kolesterol

!
na ka gjet belaja 

tiranas moj tiranas
po jo nga ata tironsit autoktone
se edhe me ta cik bela eshte jane shume fanatike. shkodranet me pelqejne
po shkodra brenda jane te qefit shume. aaaaaaaa edhe permetar ben.
edhe gjysem korcar ben. nje miks 

gjirokastrit nuk e dua 

me vjen te qesh me dialektin.
Evi he se jemi ne ilac fare sherohesh brenda dites 
Citim:
une cokollata mund te ha vetemrafaello me kokos. nuk i ha cokollatat por biskotat vdes. Plloshtani neser qe me mengjes fillon leksioni ne 9 30
kati i 4
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Shejtone di me pa Filxhan tise Ana ma ka pare njehere
![]()
dua te provoj cfar do me prallisesh ti
![]()
![]()

Citim:
[B] gjirokastrit nuk e duame vjen te qesh me dialektin.
hahaahahahahahahahahahahahahaahahah shejtone je e madhe sa qesha hahahaahahahahah
Sa per Fjaline e pare nuk e gjete
Nuk kemi probleme me dokumenta Us Citizen
i kemi hequr ato probleme shyqyr Zotit 
Te tjerat shume mire papapapa u pa puna duhet me pi kafe perdite te ma shikosh filxhanin se e lexoke mire fare

Sheqeri me kokriza
e bera me shpejt kafen dhe ka mbetur ne fund
Hhaahhhaah qi-ftimet
sa kam qeshur
po po nice Reading
te lumte goja ne te tilla raste ta shperblefsha

shejtone du dhe un te ma lexosh filxhanin 
Ana ja ta qan shejtonja filxhanin ty
se qenka maestro per kte pune 
PS: Ana sec mu kujtua nje qe ka shkruar ktu ne forum spo me kujtohet niku qe kishte por vinte foto te Delfineve. Spo e gjej dot ate temen e fotove te Delfineve. Di gje mbase te kujtohet per ke e kam fjalen ?
lool
obobo me vune perpara! lol
Epo mire, se c'ke nje telefonate me jashte shtetit ti! Mos flet gje me Shqiperine te pakten nje here ne jave? Mire jane, e ndjejne mungesen tende por c'ti besh jeta ndarja paska!
Tjetra, me duket ketu se nga leket nuk do jesh keq, madje te eshte derdhur kafeja ne buzet e filxhanin, shenje pasurie kjo! Hajde shopping te fuqishem qe do besh hajde, Armani e, Zara e, Guess e, R. Lauren e... na me o, dale ku vete rri aty se s'kam mbaruar akoma - nje llaf thash une, e u ngrit kjo mori kuleten e gati te psonise dyqanet.
Do jesh mire Analiste, mo caj koken fare se ke per te qene shume mire ti! Kaq per kete radhe, ama po qelluam dal vivo do ta qendis filxhanin per qejf 
ej po me mua kush po merret
si me me late pas dore...
as raki as kafe asgje 
hajde bar hajde
Ja treshi i vari buzet 
Ja tresh se po te ofroj une nje Dopjo Raki
dhe kafe Turke se mbeta me xhezve ne dore sot u pa kjo pune

ti u bash 100 vjece...
ma bani nje kafe te mire para se te marr BAN nga forumi... 
pse do maresh ban ti? se na cudite te ka mbet fiksim bani o cun 

un du nje kamomil se bash jam me nervaaaaaaaaaa
Ana jo me nerva
se po me ze frika mua

Kush ti ngre nervat ty
se po vijne forcar e Natos

Tresho car banesh thua ti se ska me bane kemi paqe tani.
Apo pive Dopjon ti qe te dhashe une dhe tani po fantazon

Citim:
pse do maresh ban ti? se na cudite te ka mbet fiksim bani o cunun du nje kamomil se bash jam me nervaaaaaaaaaa

he se harrova se kur esht me nerva rrobi harron gjera te rendesishme. Shejtone ti rrofsh per filxhanin po me duket se me mire ja gjete evises

un po e shof vete :p
Mesova nje thashethem, se dikush nuk i pelqen gjirokastritet.
Po ju them nje sekret me mire, se si gjirokastriti askush nuk di te mbaje femra. Prandaj juve qe nuk i pelqeni, pa shih merruni nje cik me studime ne kete fushe se edhe nunat me te mire jane ata qe jane gjirokastrite me origjine.
Bo, bo, te lexoje gjirokastriti keto komplimenta qe po behen ketu tek bari per gjirokastritet erdhi me vrap dhe kush e degjon, se ate te keqe e kane, vdesin te lavderojne veten. Me duket se kemi nje me pseudonim "gjirokastrit" ketu apo jam gabim, dhe me duket se vetem tema per gjirokastritet hap 

Citim:
pse do maresh ban ti? se na cudite te ka mbet fiksim bani o cunun du nje kamomil se bash jam me nervaaaaaaaaaa

qe nuk lidhesha dot me ty une
Citim:
he se harrova se kur esht me nerva rrobi harron gjera te rendesishme. Shejtone ti rrofsh per filxhanin po me duket se me mire ja gjete evises![]()
un po e shof vete :p
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.