Forumi Horizont Gjithsej 30 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- c'beni kur ndiheni keq? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1688)

Postuar nga Sy_jeshilja datë 28 Gusht 2003 - 00:52:

Me rafte nje pike , kush te ka merzitur ty , thoji syckes se do ta bej te flasi me vete .

Merzitjen ta heq sycka ty, me merr ne tel edhe ta shikosh pas 5 min do jesh duke qeshur si femi i lumtur

Numrin e ke ti

Sycka ne pritje te telefonates

Postuar nga i_lire datë 28 Gusht 2003 - 00:55:

A moj sycka kush me ka merzitur mua... a moj cupe!

Po shiko, atje ku e ke pas e ke shtepine ti? Po vi te pime ndonje cik RUM, se s'pihet vetem, si thua?

Ah, sa i merzit jam sot, shife shife si me qan zemra, e shef?

Postuar nga dani_dr18 datë 10 Tetor 2003 - 00:27:

Smile

Ejj e se cfar Ana? Un sa her qe ndjehem keq endoj gjerat e bukura

Postuar nga bjondinka datë 28 Shkurt 2004 - 23:23:

Unhappy

Kur ndihem keq ose dal me shoqerine ose mbyllem ne dhomen time dhe e hap CD deri ne fund

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 06 Mars 2004 - 01:58:

Kur ndjehem keq une ia plas te qares...........mbase nuk eshte zgjidhja e duhur,por mbasi kam qare ndjehem sh here me e cliruar dhe e zbrazur...

P.S. lorie komplimenta per temen eve ai enshedhi jot me pëlçe çum çum çum...

puc-puc Ela

Postuar nga Klodel datë 06 Mars 2004 - 02:07:

kohet e fundit shkruaj........ and kur lexoj se cfare shkruaj te nesermen me duket sikur i ka shkruar dikush tjeter.....
si te thuash skalit mendimet ne dicka qe mbetet..... jane vertet te cuditshme dhe te thella kur jam melankolike.

Postuar nga unforgiven datë 06 Mars 2004 - 02:15:

Kohet e fundit ja kam gjetur ilacin merzitjes: makines dhe shopping, per cudi efekti eshte i shpejte.
Mikja ime me e ngushte sa here me sheh ndonje gje te re me pyet : ke patur ndonje problem, cfare???

Postuar nga bylis datë 06 Mars 2004 - 10:56:

Mona

Mona ajo eshte zgjdhja me e mire , po puna eshte sa te mban xhepi se keto dite qe po kalojme i bie shtate ditet e javes, tet te jemi per shopping. Une kur ndihem keq i stakoj te gjitha siguresat, dua qetesi dhe kujtimet e mira pak muzik gjithashtu me sjellin ne vete. Merzitja s'eshte gje e mire edhe pse s'eshte gjithmon ne doren tone te mos merzitemi. Mendo vetem qe c'do gje eshte kalimtare(ashtu si edhe ne) dhe do kuptosh qe s'ka arsye te helmosh zemren,shpirtin tend me merzitje. Paqe lumturi te gjitheve!!!!!!

Postuar nga eliz datë 06 Mars 2004 - 11:14:

hmmmmm

Si e merzitur qe isha thash po e lexoj temen,mbase gjej menyren te ndihem mire.Mbasi e lexova dhe u ndjeva me keq se me pare, me doli perpara dikush.Dhe kthehem te nenforumi "te qeshim pak".Ndjehem me mire tani.Me duket e gjeta ilacin .

Postuar nga lorie datë 06 Mars 2004 - 11:27:

kam filluar te shkruaj(pothuajse) cdo lloj mendimi qe me lind neper mend,cdo lloj fantazie kur jam e merzitur.
i find it relieving .

Gjithsej 30 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.