Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga volter datë 02 Korrik 2004 - 05:01:

Wink

E mire e kuptova edhe kete nenqeshje me permbajtje pergjigjesh te theksuar...ok edhe mua me vjen mire shume
Kameriere sill nje dopoi tjeter se eliz dot nuk e mban veten sonte nga gezimi, me sa mbaj mend eshte hera e pare qe e shoh eliz kaq te gezuar, sa mire...Top fare Eliz

Eliz go go go ne disponim

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 05:04:

s`jam e disponuar por e gezuar Plloshtani.

Postuar nga volter datë 02 Korrik 2004 - 05:08:

Eliz nuk te thash qe je ne disponim, por te thash je ne gezim, por nderkohe te shpreha go go og ne disponim, nejse ok...hajt keputja ndonje fjali se na theskove me gezimet e nates,
P.s une te pres ne finale me Portogaline, dhe do te kepus me gola hi hi...dhe madje kam perparesi se jam ne vendin tim ups hi hi

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 05:10:

Vetem se te rrafem nje here.Kujdes mos te zhdepim kesaj rradhe !

Postuar nga volter datë 02 Korrik 2004 - 05:14:

E kete here do ta shohim Eliz.... Do kete loje te mire, por e ke paksi te veshtire me mua, une e kam te siguruar fitoren, ja ta them une me kompetenca te plota...i ke mundur te gjithe por, mua dot nuk do me mundish hi hi.
P.s Po deshe veme edhe bast...

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 05:24:

Te sigurt e kishe humbjen e Grekut prej kohesh ti,por ai vetem fitore po korr .Vertete si ndjehesh kur je i humbur ?

Plloshtani go go go ne disponim .

Postuar nga volter datë 02 Korrik 2004 - 05:25:

Jo qe moti, po tani me Portogaline e kam...
Faleminderit per disponimin

Go go go Plloshtani dhe Eliz ne finale

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 05:29:

Merri shakate si shaka!He ca do pish tjeter ?Vetem une gezokam per Grekun sot ?

Postuar nga unforgiven datë 02 Korrik 2004 - 06:53:

Eliz ke motren ti ketu qe e ka grekun skuadren e zemres.
Hajde miq te forumit, pini c'te doni paguan Mona per te gjithe.

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 06:59:

Po shyqyr Mona qe u duke se ngela duke gezuar vetem.Sot qeras una.Ti do na qerasesh me date 4 kur te marrim kupen .

Postuar nga Klodel datë 02 Korrik 2004 - 19:11:

qofte largu eliz
qe kur u ben greket per futboll me qafsh

he se ne finale s'do kene lojtarin e tyre me te mire se mori karton te verdhe.

te kesh shanc te shenosh gol 2 sek para se te mbaroje shtesa nuk eshte ndonje merite e madhe. eshte thjesht top i rrumbullaket per fat te keq.

un dua te pi per ceket per nedvedin dhe barosin dhe bravo u qofte se ishin skuadra me e mire e kampjonatit. nga te gjitha ndeshjet qe luajten humben vetem nje ate te djeshmen.

dje e di cfare me preku me shume? qe pavaresisht nga dhimbja qe humben te gjithe njerezit ne shesh po thoshin faleminderit cuna se na zbardhet faqen

Postuar nga déjà-vu datë 02 Korrik 2004 - 20:57:

Nje Red se po me mbyllen syte.Analistes nje gote me boze te ftohte,jo alkol sepse s'ka çfare feston sot.

Postuar nga amor alucius datë 02 Korrik 2004 - 21:11:

Ana me erdhi keq per ty qe humben,ngaqe e dija qe beje tifozllek per to por mu be qejfi per greket.S'kane trimeri por dinakeri e kane si popull,dhe shanc djalli,kjo u duk serish mbreme
Mgjth simpatike ceket mi dreq,greket mu duken sikur te luante skuadra e shqiperise ne gjatesi e ngjyre

Postuar nga SUNBELOVED datë 02 Korrik 2004 - 21:13:

Kane harmonizim te lojes, ose te ashtuquajturen loje skuadre.

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 22:03:

Pershendetje te gjitheve.Po e kthej kete per shendetin tuaj.Analiste mos u merzit,i ka jeta keto .Te bej nje sygjerim te vockel.Behu me grekun dhe mbaruan dhimbjet e tua :p .

UUUUUUUUUhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hajde gezuar!

Postuar nga Klodel datë 02 Korrik 2004 - 23:25:

inso na ka marre malli per bozen po se dua sh te ftohte se kam ende kolle. hajde me mire nej caj te ngrohte menteje qe te na lehtesoje dhimbjen.

Eliz nuk e ndryshoj aq kollaj una mendimin. pastaj greket moren golin por jo krenarine e futbollit cek. cuditerisht kete kampjonat u bera sh tifoze.

jo per gje po greket i ka rrafur kombetarja shqiptare keshtu qe mos na u beni shume tifoza me greket.

Postuar nga eliz datë 02 Korrik 2004 - 23:42:

Analiste,hajt te pijme nje caj bashke ne se keshtu sic jam une me nevojitet me shume se ty.Mos e vrit mendjen.Une s`jam aq tifoze.Shaka bej.Po si thua do jesh ne finale me mua ?

Postuar nga déjà-vu datë 02 Korrik 2004 - 23:45:

Gjumi',mban mend kur shisnin boze dhe dhalle ne embeltore?

Jo per gje,por brezat duhet ta dine qe atyre kohrave,nuk kishe shume alternativa ne zgjidhje.:p

Postuar nga Klodel datë 02 Korrik 2004 - 23:52:

kishe gje kunder bozes dhe dhalles ti inso?

vallai me digjet xhani per ato kohera pa alternative ushqimore sepse si me shijon buka me gjalpe me djathe e me caj mali nuk me shijon sanduici.

lene c'na fut ne melankoli femijerie. kur eshte fundjava e gjate nuk duhet.

eliz ne finale po behem me grekun po leshoj pe

vetem per hatrin e mones dhe tendit.

Postuar nga eliz datë 03 Korrik 2004 - 00:15:

urra urra urra .
Per shendetin tend Analiste.Gezuar!

Postuar nga déjà-vu datë 03 Korrik 2004 - 15:19:

Ka njeri ketu?

Nje leng frutash,te presim ndoshta vjen dikush.

Postuar nga Shenjtori datë 03 Korrik 2004 - 18:07:

Boohhh sa kam pa hyre ketu....

Pershendetje shoku inso

Shefe me sill nje leng portokalli te shtrydhur..

Postuar nga eliz datë 05 Korrik 2004 - 03:36:

Oooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
Hpth*amai kai P*npamai to eupop*aiko!
(irthame ke pirame to evropaiko-erdhem dhe morem evropiancen )
Gezuar!

Postuar nga roke datë 06 Korrik 2004 - 22:18:

EliZ!!!!Ca ka ndodhur ne bar,se klithmat u degjuan qe ketu ku jam une.Duhet te kesh pare dicka ekstra te vecante.......

Postuar nga eliz datë 06 Korrik 2004 - 22:58:

Pashe Ronaldon qe qante si femi .Nje dite u gezova dhe une dhe mu hodhet ne fyt .

Postuar nga roke datë 07 Korrik 2004 - 09:09:

Roke ju rikthye nates(amerikane) .Pas shume kohesh po dal perseri ne forum ne oret e vona!!Nje xhek te lutem.Kafe mos sill se e kam lene duhanin,kam dy jave.hajde gezuar dhe kush eshte i pagjume te vije te bejme nje dore muhabet se cdo gje eshte e paguar.

Postuar nga roke datë 07 Korrik 2004 - 10:37:

Ore dale se kam ngaterruar barin me duket.Ku eshte bari qe hapi Blu,kjo milaniste e vjeter.Cne bledumi.E ka blere apo ka hapur te ri.Ju per gje po me vrane syte dhe mu duk se nuk shikoja se cdo gje ishte bardhe-e zi.O burra te ikim te gjejme barin e shoqes tone milaniste,ku te kenaqet syri tek ai bar,tek ato dekore tek ajo kamariere(kamarierja eshte pak kurve,por ska problem,per vete e ka.Po budallaqe fare u kthye ne makine kursi,po meson edhe adioleshentet te bejne seks)Ika!

Postuar nga durrsake_topolake datë 07 Korrik 2004 - 14:21:

kamarier nje kafe te lutem se pso me dilka fare gjumi sot

Postuar nga Bledumi datë 07 Korrik 2004 - 21:51:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ore dale se kam ngaterruar barin me duket.Ku eshte bari qe hapi Blu,kjo milaniste e vjeter.Cne bledumi.E ka blere apo ka hapur te ri.Ju per gje po me vrane syte dhe mu duk se nuk shikoja se cdo gje ishte bardhe-e zi.O burra te ikim te gjejme barin e shoqes tone milaniste,ku te kenaqet syri tek ai bar,tek ato dekore tek ajo kamariere(kamarierja eshte pak kurve,por ska problem,per vete e ka.Po budallaqe fare u kthye ne makine kursi,po meson edhe adioleshentet te bejne seks)Ika!

Hajde mer Roke ketu,ske ku ik ti..:p..
Hajd se ne Bar c'do tifoz ka vendin e vete.Ju Milanistat kete vit keni ate pjesen e madhe atje (te madhen kete vit mqs dolet kampione:p)se vitin tjeter do tju spostoj te zona e Perugias..:p.
Ku je ti njehere,ke humb fare.Cthote Milani :p.Sa i fiksum qe je mer zot.po prape une bertas Forza Juve :p.Hajde ta pime nganje gote si ne kohet e hershme se u be kohe.Ja nje J&B per mua.^blu^-se ja bleva une Barin.Hajd se ne fillimin e kampionateve do behet gallate.:p.Te gjithe tifozet ne vendet e veta duke pare ndeshjet,duke pire,duke bo dashuri ,duke bertit,me nje fjale Qejf mo.

Postuar nga jimmy84 datë 07 Korrik 2004 - 22:01:

Ik mer kellire. Qe kur e bleve ti Barin vajti per lesh ky. Po keshtu eshte kur ve komshien kamariere se do me e kap (dhe sa e shemtuar qe eshte o zot) Po ti sikur i ke syte ne culo jo ne balle. :p
Hajde edhe mua nje J&B por po e marr vete se nuk dua ta shoh ate shemtiren qe do me kap Bledumi.

Postuar nga Bledumi datë 07 Korrik 2004 - 22:09:

Shi shi kush flet.Po ti ma ke prishur Barin mor i alkolizuar.Rri tere diten tap dhe njerezit kane frike te futen dhe eshte normale qe te kene frike,ca spret nga njerez si ty..:p
Pastaj,ajo nuk eshte komshija ime.Ate ma propozoi nje shok qe ta merrja,nuk e mora vete.
Kamarjere,silli per te pire ketij robit te zotit (c'rob zoti them edhe une,ty sikur te kane krijuar me copeza alkoli,ku pjesen me te madhe e perben rakia )

Postuar nga durrsake_topolake datë 08 Korrik 2004 - 03:09:

Red face

booooooooooo po ca behet keshtu?!!!
spaska kam njeriu ne bar, ju ka zene gjumi nga alkoli me duket!!
hajt kamarier me sill njebirre ose e di cke?! m esill fare nje kamomil,se u pa puna po ja fus dhe une nje gjumi, se e shof qe qekam vetem sot ..........

naten te gjitheve.

Postuar nga roke datë 08 Korrik 2004 - 08:36:

Po ti levize pak belin.Shikome edhe mua,jam tek tavolina perbri.Qenke bere e bukur sot.Edhe parfumin klas!!ne keto ore po na cakordon organizmin.Nje xhek,please!!!!Hajde gezuar durrsake topolake!!!

Postuar nga durrsake_topolake datë 09 Korrik 2004 - 03:11:

hjade roke hajde

po ti thuaj more djale, ngri zerin se une ja fiuta gjumit desha s'desha.

radhes tjetee futja nje te bertitme se vallai s'shof shume une. mu duke si kamarier per koken time.....si duket nga kemish a e bardhe ............

une rri nje ore para pasqyres qe te behem njecik e bukur per shoket e barit, po nejse ti pe me si isha bere..steke fare !!!

u morem vesh eee. heren tjeter nje te bertitme se vjen direkt topolakja.

kamarier nje pije per mua te lutem

Postuar nga roke datë 09 Korrik 2004 - 12:08:

Ke pire me duket:p Pse ku jemi ne,ne MC Donalds te bertasim se na kalon radha???ketu jemi ne bar serioz dhe une nuk isha me kemishe te bardhe por me nje kantjere qe lexonte"Forca Milan" dhe bari nuk ka kamarier,por kamariere.Pastaj cte bertas une,ti kontrolloje celularin me ane te sekretarise se sa euro te kishin ngelur
Ok kur te vish here tjeter do marr nje postier te lajmeroje Ciao!

Postuar nga déjà-vu datë 09 Korrik 2004 - 19:16:

Ku jane keta te barit?Ka njeri?

Per tu habitur,sa vjen edhe po ulet % e atyre qe thashethemojne(me duket se e shkruajta mire) ...

Nje çaj te ftohte pls.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 09 Korrik 2004 - 22:47:

Persh.
So...cfare eshte thashethemi i kesaj jave mo???

Postuar nga roke datë 09 Korrik 2004 - 23:28:

Thashethemi i kesaj jave eshte se ty te kane pare me nje djale,nderkohe qe je e fejuar:p:p

Postuar nga agata datë 10 Korrik 2004 - 00:12:

mirembrema te gjitheve...
si jeni mire...
t' ju them te drejten me ka shkuar mendja per BOZE, a ka tek ky bari juaj....?

Alkolin nuk e duroj dot jo per gje por ma jep direkt ne koke e hop si i laç gjumi, me behet...

Postuar nga roke datë 10 Korrik 2004 - 00:16:

Nqs e ke llafin per Boze,nuk ka.Nqs do te besh ndonje poze:p hajde se kemi dhomen artistike ne katin e dyte.Prit sa te marr celsin dhe nje shishe me sprite per Ty se vete do pi xhek

Postuar nga agata datë 10 Korrik 2004 - 00:30:

Roke me mua e ke ti...?
degjo ketu djale i mbare, un kur shkoj ne bare shkoj per te pire ndonje pije frekuese e jo per me u ekspozu...
dhe e dyta te thashe qe nuk pije alkol...
megjithate faleminderit...

uaaaaa c'qenka ky moj aman...me kishin thene kujdes roken... por nuk e kisha imagjinu kaq .....

un po iki, naten e mire te gjitheve, nese shkon ndonje ne shqiperi, amanet te me sjelli pak BOZE se me ka shku keq mendja....

ciao

Postuar nga roke datë 10 Korrik 2004 - 00:57:

Po te thashe qe nuk ka boze.Nuk jemi te kafja Rremes Lere se u beme boze(me thuaj tani,te pelqen akoma Boza? )
Do shkoj une ne Shqiperi per vitin e Ri!!Po ashtu po marr ca boze per ty ta kesh per vitin tjeter:p
Hajde,tani qe u zgjidh ceshtja jote,pije nje birre te vockel me mua para se te flesh.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 10 Korrik 2004 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Thashethemi i kesaj jave eshte se ty te kane pare me nje djale,nderkohe qe je e fejuar:p:p

Hhahaha..po ti shhh aderbardhe pse na nxjerr bojen...j/k.

Postuar nga Bledumi datë 10 Korrik 2004 - 21:14:

A ka njeri me me dhene ndonje pije.:p.
Amor me duket se me ke borxh 1 liter vere.:p.
Kamarjere 1 liter vere te kjo tavoline njehere.1 e piva,1 do e pi se sben. Kush me mban pastaj.:pHajd te na rroje partia

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2004 - 21:31:

Ty ta zefte dreqi ne bark,ke pire pak?
Hajde se me pihet dhe mua,rakine e kumbullave ma beni gati andeja :p

Postuar nga jimmy84 datë 10 Korrik 2004 - 21:37:

Erdhe mer njeri i fermentuar
Hajde se po pi edhe une nga nje gote raki me ju te dy. Nje teke per mua kamriere. Po une e dua rrush safi, nga ai Rrushbullit (apo nuk i fillon edhe emri me rrush :p )

Postuar nga Bledumi datë 10 Korrik 2004 - 21:44:

Ik Jimmo se kam qene te "Gloria" per dreke dhe kam pire vere Leskoviku.Ca te pije,more vesh Amor.
Kishte goca e tezes fejesen sot prandaj ,sot me lejohej.:p.

Kamarjere silli per te pire te dyve,Jimm sallates dhe Amor shtriges.:p
Ja ne koken tuaj ishalla.hihihihihihi

Postuar nga tresh datë 10 Korrik 2004 - 21:46:

Citim:
Po citoj ato që tha sabina

1)un kur shkoj ne bare shkoj per te pire ndonje pije frekuese e jo per me u ekspozu...
2)dhe e dyta te thashe qe nuk pije alkol...
3)nese shkon ndonje ne shqiperi, amanet te me sjelli pak BOZE se me ka shku keq mendja....

Sabinaune vete ne shqiperi
po me sa di une vetem grave shtatzena u shkon mendja:
1)per boze
2)nuk shkojne per tu ekspozu ne bare
3)dhe nuk pine alkol....
Bozen ku ta sjell,ketu tek bari i thashethemeve???Ka me njeri me ''barre'' qe te sjell gjithe dybekun... :p ??

Postuar nga jimmy84 datë 10 Korrik 2004 - 21:50:

Sa oi ecen pijaneceve fati mor aman.
Po qenke kenaq mer pijanec i keq. Po me ca rasti keshtu? Apo meqe po shkoje kollovar ke nusja

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2004 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Ik Jimmo se kam qene te "Gloria" per dreke dhe kam pire vere Leskoviku.Ca te pije,more vesh Amor.
Kishte goca e tezes fejesen sot prandaj ,sot me lejohej.:p.

Kamarjere silli per te pire te dyve,Jimm sallates dhe Amor shtriges.:p
Ja ne koken tuaj ishalla.hihihihihihi

nAhh ka dhe shtriga te lezeteshme Shtriga te mira(me zemer te bardhe)

Eshte gjo Gloria?Se po erdha ne Shqiperi me duhet me bo listen e restauranteve se s'di asnje,kam nej shekull qe s'kam qene ne shqiperi

Vallai vere s'me pihet Bledo,let's do a baccardi breezer

Tresh-i e ka vene nder mend te paguaj me duket:tresh-o te iku tmerri? lol

Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.