| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
ohoho, i have great news! (for my friend)
Sapo doli nga gjyqi ku ishte bere alien omeriqons!!! Urra urra, sot do kthehet permbys Zodiaku (per Ass-torianet kjo)
ne fakt e kishim bere me kod, mbas gjyqin do me merte ne tel dhe nese do e lejonin te qendronte do me thosh "lindi djal" ne te kundert do me thosh "me nder teje, goc lindi"![]()
![]()
e nejse, kjo juve nuk ju intereson fare megjithate une doja ta ndaja me ju gezimin tone!
kaq, fund dhe pike.
vazhdoni muhabetet tuaja!
Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Urime Shjetone.....tashti s'jeni me ilegale .....ne maredhenie....Amerikon me Amerikone!!!Congrat!!!
per cilen nga ato e kishe fjalen :p
Citim:
lol. Tashti do me flasi vetem anglisht, do me hapet cik b*thesh si korcar qe eshte.
loolool.
Citim:
Shejtone do te shtie me shishe.....Me ke prekur ne ndjenjat lokaliste mua dhe Enigmen!!!

Citim:
ma shtjer ti, po kete mashen ketu prane nuk pertoj ta perdor ta dish lol.
cke ore byrazer, se ai qe ju shan ai ju do thot populli, nuk qenke fare atdhetar lol. Le te flasi Rokja qe me njeh dal vivo, sa une si do njeri korcaret, ju shaj po ju thur lavde. :p :p
p.s Pastaj nje te vertete thash po rri nashti!!
![]()
![]()
Citim:
Nejse...Paqe....
Po ai ka PhD apo eshte vetem Bachelor in Science?

Citim:
nuk bejme muhabete... shkolle!!!
However like every other male, he does claim he has good skills... for school![]()
![]()
Kush fitoj kartat se s'ju kam ndjekur une me humben lajmet kryesore te dites.
Ajde urime kushdo qofte paske aftesi dhe shkathesi djalka 
Citim:
nuk bejme muhabete... shkolle!!!
However like every other male, he does claim he has good skills... for school![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha football
That was a really gooooood one!!!!
Me pranoni edhe mua ne Zodiak sonte, bejne pikilies te mrekullueshme ata atje.
Citim:
uf te pranuar, of kors!
Sill nje kartoline per djalken e ndonje dhurate per mua dhe je in lol. Jo qe ta dish, ne jemi shoqeri e pafytyre, e paturp si i thone!!!
nejse, me falni mua tani se do dal te haj dreke (mirrni shembull nga edukata ime, dhe kur largohem kerkoj ndjese, se kur vij po e po loolool)
Footbollooo
Edhe une po iki
3sh iku se si dha njeri per te pire
Shejtona shkoi te gezohet me djalken......aman moj qe ma genjen te gjorin dhe ai ja hap barkun....ja tregon te gjitha...
Enigmes s'ja mbush dot mendjen te pije.....qe t'ja nxjerr ato te fshehtat qe mbulon me jorgan........
Gezuar dhe shikohemi te Hene.....po qe se sperfundojme e ndonje Jail gjate uikendit!!!!
Citim:
Footbollooo
Edhe une po iki
3sh iku se si dha njeri per te pire
Shejtona shkoi te gezohet me djalken......aman moj qe ma genjen te gjorin dhe ai ja hap barkun....ja tregon te gjitha...
Enigmes s'ja mbush dot mendjen te pije.....qe t'ja nxjerr ato te fshehtat qe mbulon me jorgan........
Gezuar dhe shikohemi te Hene.....po qe se sperfundojme e ndonje Jail gjate uikendit!!!!
Citim:
Ej ta marr dreqi gjithmone keshtu ngaterrohem. Pse xhanem....
Kot se koti. Nejse mua me erdhi dreka (sushi) me cfare pihet.
Me duket se me caj kinez pa sheqer. Po iki ta marr tani dhe bujrum edhe juve, por sa per dijeni eshte shume pak, si sush hesapi.
,pasi sice tha dhe Shejtonja,e kisha per ex shefene saj te pare(se tani eshte vete shefe ajo:p,por jo plake
)mgjth ty football te kam afer(rrezik te jemi ne nje qytet.ne Norwood jetoj)heloo
Hi every1
Po ku jeni o popull, boboo nuk mbaheni nga thashethemet. o roke o patriot po ku je ti :p :p leqe ku te jesh ti, ty te mbyten femrat mo kercur
ma sill nje expreso.
ku keni jeni o popull, papapapa askush nuk qenka ketu.
erdhaaaa ckemi/ si ke qen? une dua nje kafe late
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
se kete kafe late nuk e di ca do te thote...
Citim:

)
a ka mundesi nje kafe edhe per mu. Po un e du nga ajo grekja.
Tresh, urime se kam marr vesht se je shtu me binjake :p
hajde se po jua bej une kafete. greke leng geshtenje e do ti? na mi se do te te bej nje kafe turke se e qaj. Cigo pi? un s'pi po dje e thava nje gjys pakete dhe kan mbetur dhe ca cigare.
cigare vetem ndonjehere kur jam me shoqeri, se keshtu nuk e pi.
Por po deshe shoqeri e pi nje une :p
Kafen turke se pi dot, se kuptoj perse po me jep marrje mendesh kafja ne pergjithesi.
Ke ndonje sugjerim tjeter?
neskafe me qumesht
si kalove sot/
une shtohem me 3njake jam apo jo tresh :p
Citim:
Po citoj ato që tha roke
...une per vete jam kundra hapjes se temave ku duhet te diskutohet bukuria apo zgjuarsia e femres:p,pasi sice tha dhe Shejtonja,e kisha per ex shefene saj te pare(se tani eshte vete shefe ajo:p,por jo plake
)mgjth ty football te kam afer(rrezik te jemi ne nje qytet.ne Norwood jetoj)
Ti shejtone me pyete se cfare bej,dmth ne keto gjerat sentimentale?ja ashtu,i shperndajme ca ketu e ca atje:p
nejse,ju pershendes te dyjave dhe fundjave te kendshme!
P.S, Peshtim!Sic te tha shejtonja,e kam takuar direkt ne astoria,dy tre vjet me pare dhe eshte vertete e vecante .......(kaq):p
Na mbyten Greket!!!!
Footboll une te dija 99.99% shqiptare.....mmmmm
Qe te takosh Roken ose Shejtonen duhet te shkosh ne Astorias......mmmmm
Enigma......do te hapen shkolla......mmmmmm...e si mos pish pastaj....
3shi...i vetmi pellasg eshte zhdukur nga qarkullimi......
Demi po eshte minorene........
Nje pjese e shqiptareve te vertete s'pijne se ja u ka ndalon Sherihati.....
mbeta vetem edhe sot....
Peshtimi o politikan
mire se erdhe!!
Nuk ri shume ne kete bar per te vetme arsye se nuk ju ndjek dot vazhdimisht.
Cfare mendimi ke ti per shkollen greke ne Korce mqs te kam dhe patriot?
Gjesni shoke,
Si ma kaluat vikendin? :p
Peshtim ta kisha merakun, ke bere ndonje vrasje, plagosje, a traume psikologjike? (meqe the do beje shetitje nga Spaci ndaj te pyes) 
Roke je shume punetor, gjithe ato para xhano ku i mban? Dhe po u ndjeve zemergjere, ndjeu i lire te me dergosh ndonje jastek te vockel, do e pranoj ne shenje respekti qe kam per ty 
Shefe, qysh te kom?
Futboll, Enigme ckeni bere ndonje te pabere ju te dyja?
hajde mblidhuni tani...
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Peshtimi o politikanmire se erdhe!!
Nuk ri shume ne kete bar per te vetme arsye se nuk ju ndjek dot vazhdimisht.
Cfare mendimi ke ti per shkollen greke ne Korce mqs te kam dhe patriot?
Une do bej nje dolli per shkollen shqipe qe do hapet ne Boston.
Ajde pini llafazane se me kenaqet sidomos peshtimi me mesazhin me siper :p
Ah moj Korce sa keq me vjen qe po tregohen kaq te padrejte me ty.
Edhe ti ben pjese ne nje nga dobesite e mija.
Eshte fatkeqesi qe je larg nga deti. Por do te vije edhe koha jote se korcaret nuk heqin dore kollaj nga kultura e tyre.
mire se ju gjeta....djaleria e forumit
-pellazgllekun nuk jua solla une ate e gjeta mes tuaj...
kush e ka thene ne kete forum :p 

hajde ne Kvas nga Rusia per mua....
Kaloston triari.
Ca ban mor burre. Tesh po t'shofim. Na ka marr mall per tyne.
Citim:
Gjesni shoke,
Si ma kaluat vikendin? :p
Peshtim ta kisha merakun, ke bere ndonje vrasje, plagosje, a traume psikologjike? (meqe the do beje shetitje nga Spaci ndaj te pyes)
Roke je shume punetor, gjithe ato para xhano ku i mban? Dhe po u ndjeve zemergjere, ndjeu i lire te me dergosh ndonje jastek te vockel, do e pranoj ne shenje respekti qe kam per ty
Shefe, qysh te kom?
Futboll, Enigme ckeni bere ndonje te pabere ju te dyja?
hajde mblidhuni tani...
Jail?
Pyete njehere a ka shpetu pa ndrydh ndonje kyc kembe ose dore?
Enigma do me dergosh ate mp ti apo jo?
njatjeta bari, si jeni te gjithe? u beme per mall. Une qe thoni ju erdha nga shpia ne pune nje ore e gjysem me kembe se ishte kaq dite e bukur sa nuk ma bente zemra qe te mbyllesha ne zyre pa shijuar diellin. Ftohte por diell dhe keshtu po argetohesha duke bere fotografi me celular 

dhe truri ende nuk esht ei perqendruar ne pune, ora 6 

nje perqafim per te gjithe se kam sh pun dhe nuk po punoj fare
Edhe une kam shume pune dhe si do vej ky hall nje zot e di.
Ana jam e gezuar qe sot ndihesh fantastike dhe je mire me humor. Edhe ne ketej me diell dhe me kercitje dhembesh jemi. Mere nje ponch nga une.
Nuk te punon serisht!!!!
Citim:
Jail?
Pyete njehere a ka shpetu pa ndrydh ndonje kyc kembe ose dore?
Enigma do me dergosh ate mp ti apo jo?
football kam nej sugjerim per ty pse nuk lejon marrjen e emaileve
keshtu te dergojm email te pakten se mp-ve ua qame 

Hajde gezuar barista e bariste
Citim:
njatjeta bari, si jeni te gjithe? u beme per mall. Une qe thoni ju erdha nga shpia ne pune nje ore e gjysem me kembe se ishte kaq dite e bukur sa nuk ma bente zemra qe te mbyllesha ne zyre pa shijuar diellin. Ftohte por diell dhe keshtu po argetohesha duke bere fotografi me celular![]()
dhe truri ende nuk esht ei perqendruar ne pune, ora 6![]()
nje perqafim per te gjithe se kam sh pun dhe nuk po punoj fare
Erdhi Ana 
Hape pak zerin e cd-player :p te degjojme ate kenge "shqipe" perseri
leri punen per pak dhe ajde te shkundim flamurin qe ke mare me vete
e ke vene trendafilin ne uje ??
Citim:
football kam nej sugjerim per ty pse nuk lejon marrjen e emailevekeshtu te dergojm email te pakten se mp-ve ua qame
![]()
Hajde gezuar barista e bariste

: joke, moderatore dhe administratore mos mu hidhni ne sulm.
shi si bajne demek se spo dine me vu ne kontakt me njera tjetren :p
jo sme punon jo si punon MP.-ja jo e kam bosh jo plot .... 
si zakonisht femrat i bejne terkuze gjerat
me te vertete qe po me duket Bar Thashethemesh
fjale shume e pije pak :p
Kujdes! Ky person nuk dëshiron të marrë emaile nga forumi ynë. Nëse e keni të domosdoshme ta kontaktoni kontaktoni administratorët dhe mbase mund t'ju ndihmojnë.
kjo te del e dashur nuk e ke lejuar 

kalamaja per momentin kerkoj pak shkeputje rikthehm dhe ju sqaroj gjerat ick me vone. se shefi po therret. Peshtimo u dashurova me kengen shqipe prandaj me lindi nacionalizmi :p dhe u riktheva me mendje ne shqiperi enigma te perqafoj
flasim cik me von
3sho
aman kur do na nxjeresh pergjigjen e atij problemit se s'po fleme dite e nate :p po presim trajtimin e argumentimit tend 
football
te befte mire na shtove nepsin me ruaj dhe mua nje fele lakror.
Ku eshte shejtanka se ajo na shton nepsin me mezera shqiptare pak buke te thekur dhe djathe e kemi 31 ne 
Perqafime dhe nga mua Ana 
Peshtimi pse si urte ti sot mos ke temperature afrohe pak ballin te shikoj :p
po ta nis me MP do zoti e ty te punon :p se te tjerat jane me probleme 
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
3shoaman kur do na nxjeresh pergjigjen e atij problemit se s'po fleme dite e nate :p po presim trajtimin e argumentimit tend
footballte befte mire na shtove nepsin me ruaj dhe mua nje fele lakror.
Ku eshte shejtanka se ajo na shton nepsin me mezera shqiptare pak buke te thekur dhe djathe e kemi 31 ne
Perqafime dhe nga mua Ana
Peshtimi pse si urte ti sot mos ke temperature afrohe pak ballin te shikoj :p
Mos ka rene gje epidemia e mp-ve 
?
Se mp e footballit e di qe ka qene ne gjendje kome :p po si do ta kurojme thuaj !!!
ajo epidemia H1N5 ne vetem ne pula bie 

| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.