| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Te puth, mos harro, (si je bere o zot, i them vetes, te te kem afer vetem nje minute, ?)
Wow muzika ka plasur e?
Kameriere do me vish afer se ma hoqe trurin sonte, nese nuk te puth sonte dirket ne buze , mos qofsha plloshtani... Kameriere, flas me veten, kameriere... mundet te jesh edhe ti... vazhdoj te flas me veten
football, kjo muzika dhe kamerirja me kane nxehur komplet, ?
he nje dore kercim une l
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
te kuptoj por mbi te gjitha te besoj per... muhabetin e modestise ashtu sic besoj patriotin tend kur me thot se ka PhD... kupton? lol. E meqe ju besoj fjalen, nuk propozoj kontrollin.![]()
![]()
Jo per gje po Gjykata ime ka kohe qe merret me nje te pandehur dhe keshtu sic duken punet, po me kete te pandehur do e mbylle biznesin.![]()
me kenaqe o Peshtim!
Citim:
he mo he!!!
Pse po te me kishe afer, cdo ndodhte?
Citim:
Te puth, mos harro, (si je bere o zot, i them vetes, te te kem afer vetem nje minute, ?)
he, muzika

[QUOTE]Po citoj ato që tha tresh
pa he vetem 5 minuta .....ja te shohim film pa pare ne qe po rrime te heshtur....
shhhh njerez film pa pare :p [/QUOTE
hahahahahahaahahahahaahah, film pa pare ku ke pare ti tresho, aktoret duhen paguar mer burre i dheut, ahe, nejse ti tresho qenkerke, mire de mire, shiko ti se ke te drejte, pastaj ti kishe karten e paguar... Vaj per keto te mjeret ..

Citim:
Ti s mund te te kem afer, mbase ti dredhon me peshtimin, kam frike mos ha ndonje shpulle nga populli/. pastaj partizanet e
football je e lire te me puthesh, se vdiqa sonte, nen ndikimin e shiut?
uh
Citim:
Po citoj ato që tha football
Jo jam e zene edhe une me peshton.
Me duket se po behet karambol.
Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Shejtone,
You made my day today!And I am damn serious about that!!!Thanks!
I wish you have always a lot of helathy and smart humor!!!
Tani po me bejne syte xixa nga monitori dhe po largohem..
Ju perqafoj te gjitheve "pa dallim feje,krahine dhe ideje".
Tresho...na dego ndnje kg castanjeta se ketu jane 4 dollare paundi.
See you guys!!!!
Kamerirja s me tradheton mua asnjehere,, e kam shume xhan, he muzika e preferuar... me ka bere per vete, dhe ate me sfon dreqja
nje dore heshtjeje, duke i kednuar nje poezi te mire nga Neruda
Citim:
Shume mire , edhe kendej film pa pare, por aktoret jane profesionist?

Citim:
Plloshti po te ishim profesioniste, do ta jepja te puthuren more pa siklet fare.
Hajde te gjitheve nga nje. Me thuaj si tu duk, si profesioniste apo si e vertete.
![]()
Citim:
Mua m u duke e ndier shume, pastaj e kendshme me nje trishtim te qete..puthje e ndier
afrohu tek veshi te ta kendoj nje varg te bukur?
Citim:
football je e lire te me puthesh, se vdiqa sonte, nen ndikimin e shiut?
uh
Citim:
U afrova, po ma thuaj ne mp please se po skuqem
Citim:
sa bukur e ke thene kete qe te thente hoxha e prifti ty! Me ze po qeshja.
"Futboll je e lire te me puthesh" O burra leshoji Futbollin mjaft e mbajtet. Lereni te shkoje e te puth Plloshtin!!!
lololol... Futboll erdhi dita jote.

o milet,
cjane keto puthjes zogjsh ketu? njera ne faqe e tjetri ne balle??? boooriiing lol
Une per veten time kam mbushur te njexetat keshtu qe nxirrni llapen pa teklif para meje
(ja si keta)
Citim:
o milet,
cjane keto puthjes zogjsh ketu? njera ne faqe e tjetri ne balle??? boooriiing lol
Une per veten time kam mbushur te njexetat keshtu qe nxirrni llapen pa teklif para meje(ja si keta)
heshtje kemi ne pub..kameriere tregohu tani ndaj meje dhe ..
Citim:
"Futboll je e lire te me puthesh" O burra leshoji Futbollin mjaft e mbajtet. Lereni te shkoje e te puth Plloshtin!!!

Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Futbooll jo dhe kesilloji se na prishe racen
Cfare jane keto puthje qe te kerkohen ?

Citim:
PSE MOS DO EDHE TI NDONJE.
ME SA SHOH PASKAM DALE NE ANKAND UNE SOT.
BRAAAAAVO PLLOSHTI ME TRADHETOVE AH ME SHITE![]()
ok influenca te poshtra une ika per sot.
Ter jarge na bete me puthje.
Peshto, pleasure to read you.
Futboll watch youself, neser do te te lexoj nje per nje so behave 
Plloshto, c'te te them, i thua vete te tera ti :p
Une kam pune per te mbaruar, dreke per te ngrene, kafe per te pire, njerez per te takuar, e cicin per te bere. lol.
Tung per sonte, shifna neser!
Citim:
C ke ti qe degjon myzon dhe popullin, ne jemi ne vargjet poetike... Perse mendove keshtu e dashur?
Une te ruaj ashtu si e ruaj veten ne kafkte, te premtoj..

Citim:
PSE MOS DO EDHE TI NDONJE.
![]()

Jo drynin, por nje shtrese qe te mbron nga mohimet...
gezuar miqesi
hahahaha me falni qe hyra me te qeshura tek bari ,por qenka kthyer ne eros sot s'paska pije ..Kush e ka fajin shejtonja qe iku apo kamarierja..lol
dihet plloshtani 

he c kemi
Une mire mire flm.. ti mire ja kalove me keto puthjet e sotme?
Po peshtimi heret e paska zene gjumi sot ,apo eshte ndonje mbledhje?
e 3-shi qe me qenka veshur si lyps..
Oo shejtone na e paske kthy barin persembrapthi mi ca ben tu befte dita me e gjate qe te na mbash me te qeshura..
fotball si te kam? Ka munci me me pa filxhanin se po pi i kafe..meqe je greko-shqiptare se kam nigju se greket e shofin mire filxhanin 
Mos pyet, si puthjet e brad pitit jam kam kaluar, shume nice sonte jam une
hajde
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Jo te flm , me dalin jarget qe kam nuk dua te tjera , dhe aq me teper te pa specifikuara
p.s Te pershendes me Terzi ,'' Mia tipiki dhiadhikasia ''![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Une mire mire flm.. ti mire ja kalove me keto puthjet e sotme?
Po peshtimi heret e paska zene gjumi sot ,apo eshte ndonje mbledhje?
e 3-shi qe me qenka veshur si lyps..
Oo shejtone na e paske kthy barin persembrapthi mi ca ben tu befte dita me e gjate qe te na mbash me te qeshura..
fotball si te kam? Ka munci me me pa filxhanin se po pi i kafe..meqe je greko-shqiptare se kam nigju se greket e shofin mire filxhanin![]()

Patjeter...
hahaha football mirese erdhe e mirese te gjeta.. Te flm por desha ca me thote filxhani jo ca thote zemra..
Desha me ja ba qefin vetes pak
Te puth dhe une pa pyetur asnje 
Sa mire bere qe erdhe se plloshtani paska pa noj film horror dhe qenka ne qef sonte dhe kisha frige te rrija vetem ne bar..
Plloshti asnje s'ka mbetur e paputhur?
Citim:
hahaha football mirese erdhe e mirese te gjeta.. Te flm por desha ca me thote filxhani jo ca thote zemra..Desha me ja ba qefin vetes pak
Sa mire bere qe erdhe se plloshtani paska pa noj film horror dhe qenka ne qef sonte dhe kisha frige te rrija vetem ne bar..![]()
Citim:
Plloshti asnje s'ka mbetur e paputhur?
Citim:
hahaha football mirese erdhe e mirese te gjeta.. Te flm por desha ca me thote filxhani jo ca thote zemra..Desha me ja ba qefin vetes pak
Sa mire bere qe erdhe se plloshtani paska pa noj film horror dhe qenka ne qef sonte dhe kisha frige te rrija vetem ne bar..![]()

Citim:
Ja e mesove tani, kur te shohesh plloshtin jo ne humor nje tele mua, nje te puthur une plloshtin dhe te gjitha rregullohen tak-fak ashtu si me celes.
Tani plloshti mos te mbetet hatri po kam ruajtur edhe nje per Peshton, se na behet xheloz ai
Tere jeten time nuk kisha puth sa kam puth sot. Do na prishet koha, keshtu thone.
Citim:
Ja e mesove tani, kur te shohesh plloshtin jo ne humor nje tele mua, nje te puthur une plloshtin dhe te gjitha rregullohen tak-fak ashtu si me celes.
Tani plloshti mos te mbetet hatri po kam ruajtur edhe nje per Peshton, se na behet xheloz ai
Tere jeten time nuk kisha puth sa kam puth sot. Do na prishet koha, keshtu thone.
Citim:
Nese nuk jam une, ty te zer nami ketu moj demokrate..
Nuk thua shyqyr qe je o plloshtan, por fut nje dore dyshimi te ri././
une po bej nje kercim , pastaj do kendoj me kameriren

Citim:
Une faqet i kam te mbuluara me mjeker.....eshte njelloj sikur te puthesh macokun!!!
Citim:
Mua nami jo jo ,por kujdes se mos nderron vend dhe te ze pija me keq..
hahaha dyshimi thote ky ,.. Dyshimi sjell pasiguri gjithmone..
O peshtim ku ishe mer se na mori malli aspak per ty je ba me i kerkuar se filmi ''sex and the city''..![]()
lele kam vene nje muzike qe kam per t u cmend te tere ju qe jeni ketu ne pub...
pershendetje, kameriere si te dukem, he dridhe nje cike belin
Citim:
football e ka qefjd mjekrren, se une jam pa mjekerr, mendja tek ti i rrinte o peshtimo.. more vesh apo
mbeti tu na i puthe e kap vajzat ky plloshtani e shume ne qejf keka sot...
plloshtano po te be keq ty mer lal te shohesh Eleletric Blu...tjater here shife ne mengjes qe te kesh kohe gjithe diten te kaloje efekti.. :p
Citim:
Shyqyr qe ja the ti, se eshte i trashe ai nuk e kupton.
Peshto do gjej edhe nje vend pa mjekur, mos u mundo te me largosh.
Apo do qe te zihemi, se do ta ruash vendin per ato te bukurat, te rejat dhe sexit.
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
mbeti tu na i puthe e kap vajzat ky plloshtani e shume ne qejf keka sot...
plloshtano po te be keq ty mer lal te shohesh Eleletric Blu...tjater here shife ne mengjes qe te kesh kohe gjithe diten te kaloje efekti.. :p
Citim:
Shyqyr qe ja the ti, se eshte i trashe ai nuk e kupton.
Peshto do gjej edhe nje vend pa mjekur, mos u mundo te me largosh.
Apo do qe te zihemi, se do ta ruash vendin per ato te bukurat, te rejat dhe sexit.
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.