| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Ika dhe une vajza!
Bile e teprova duke ndenjur!
Ta gezoni festen...dhe mos lini gje pa djegur sonte!Gezuar!
naten evi. Deni po he se s'ka problem nje propozim nga nje goce si ty nuk e hedh poshte peshtimi
Evi mu avatari qe e shifsha keshtu non stop ishte ai qe tregoje syte
doja te te pyesja si i heq vetullat aq bukur.
peshtimo un e kam lene xhaxhin ne maje t eluges se te gjitha i bej. s'e di ti qe femra ben 100 gjera njekohesisht ndersa mashkulli vetem nje
qefin ose seksin ose punen :p:p:p
Bye_Bye
Evisa flasim....Te puth
ja kalofsh dhe ti bukur !
Demo ato trendafilat nemi mua ti ve ne vazo se peshtimi aha po ben gati kostumin
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Bye_ByeEvisa flasim....Te puth
ja kalofsh dhe ti bukur !
Demo ato trendafilat nemi mua ti ve ne vazo se peshtimi aha po ben gati kostumin
per Enin

Eh peshtimi u kenaq me ne ketu he le ta provoje te thote ndryshe :p kur ti hidhen te gjitha nje nga nje
pse do shkoje peshtimi ne okulisti
apo te rite nr e syzeve se nuk arin ta shikoje mire foton
ehhhh e harroj sandren tani ka filluar me....!!! dhurimet e natyres 
desha te thoja
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ushqim kinez ose QInez ne gjuhen e shejtankesai ushqimi ma fryn dhe mua barkun. Nje limonade per

Ku e lame dhe ku na mbeti shejtanke :p
S'humbe shume jo tani koha dhe do nxehet se pranvera dhe vera po vjen duhet te fillojme te regullojme sirtaret bobooo cna kujtove tani gjith ato pune na presin ne shtepi.
naten dhe nga une kalofshi kendshem. Ketu ku jam pranvera dhe vjeshta vijne ne te njejtin muaj: gusht
pacim
Enigme
ta kujtova une?
m'fal! lol
Shefe, noten o sakllom rob (kshu me thot nje shoku im nga krieqiteti) lol.
Si po ikim ne nje nga nje
Une dhe 10 min dhe ika por kur ri e shikon oren slevizin akrepat edhe sekondat si ore duken....
miremengjesi. Si jeni? si ja coni si shkoni si u gdhite. NJe ekspres per mua se nuk kam pir akoma kafe. JAm cik si e trullosur sot.
Ana mireserdhe, edhe une si ty jam, dhe akoma s'kam pi kafe.
Shyqyr qe doli dikush me me be shoqeri 

Nje kafe edhe mua ju lutem
ej kush eshte kamarier sot se dua nje kafe por edhe nje masazhe kembeve.....se jam pak i lodhur sot....
pse ku jemi ketu ne qe te te bejm masazh kembeve, merri futi ne uje te nxehte me kripe dhe e di si te clirohen 
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
ej kush eshte kamarier sot se dua nje kafe por edhe nje masazhe kembeve.....se jam pak i lodhur sot....
M'kane dale do pare n'horoskop,po tash nuk po di qysh me i qit ne llogarin time.S'pari "mendova pozitivisht",tash "qendrova negativisht".A ka mundesi dikush te me informoj "plus",a "minus"?
Nese me jepni pergjigje qe me konvenon do i shpenzoj krejt parat do ju paguaj krej kafet dhe cka deshironi.
ej a nuk jemi ne qe e duam Shqiperine si Europa me falni si Arabia......e keshtu qe po i fus ne nafte bruto se kushton me pak se uji :p
Citim:
Po citoj ato që tha MoLLa
M'kane dale do pare n'horoskop,po tash nuk po di qysh me i qit ne llogarin time.S'pari "mendova pozitivisht",tash "qendrova negativisht".A ka mundesi dikush te me informoj "plus",a "minus"?
Nese me jepni pergjigje qe me konvenon do i shpenzoj krejt parat do ju paguaj krej kafet dhe cka deshironi.
po deshe ''pozitivisht ose plus''
nqs ke ndonje Western Union afer del e na i nis sa ma shpejt se keshtu na kalojne edhe dhimbjet
:p
tresh plase me kap naj lek... 
tjeta barista 
Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Ketu je tamam ne vendin ku zgjidhet ky problem!!
Po ne fillim do na thuash me detaje se c'ke veshur sot....
Citim:
po deshe ''pozitivisht ose plus''
nqs ke ndonje Western Union afer del e na i nis sa ma shpejt se keshtu na kalojne edhe dhimbjet:p
Citim:
Po citoj ato që tha keila
tresh plase me kap naj lek...
tjeta barista![]()

Citim:
po po ndoj ek ek....ek
ndoj Naim Frasher ndoj Skenderbe ndoj kartemonedhe jeshile me George Washington,Benjamin Franklin a James Madison aaa Woodrow Wilson![]()

Citim:
po po ndoj ek ek....ek
ndoj Naim Frasher ndoj Skenderbe ndoj kartemonedhe jeshile me George Washington,Benjamin Franklin a James Madison aaa Woodrow Wilson![]()
Kena mbet shume mrapa ne shqiptart.Krejt bota po fol per terorizem,ne ende nuk ja kemi fillu as per krimin e organizum.
Ndersa paret huazoni prej pesimistave-ata nuk besojne,qe i ktheni.
uhaaa edhe ju
mu po me lun kupa e krese se me lun llogaria me nje 70 lekesh ju merreni me thashetheme ... :p
ej peshtim sa eshte euro/dollar sot???
Dikush pine prej gezimit,dikush prej idhnimit,e dikush prej mengjesit!
Po peshtimi nga ka humbur sot po kerkon pergjigje per pyetjen e 3shit
Ajde mblidhuni ketu se s'po me rihet vetem. Ska lezet bari bosh....Dua thashetheme qe thoni ju te amerikes une kaloj kanalet e televizorit nje nga nje dhe ndaloj ne american idol vetem se e gjeta veten te rija para TV-se deri sa mbaroj me terhoqi 
vetem per te votuar sme ka ikur truri akoma
epo e premte sot treshi eshte duke ulur cullufet se ka date, edhe peshtimi besoj duke i ngritur per te mbuluar pjesen pa floke 

une sapo mbarova punen me nje ndjenje kenaqesie te nje dite te kendshme dhe me fryte dhe sikur po me vjen cik nani tani se 2 ore fjeta 
shejtone ku je mi si t ekemi sot? direkte tek deshirat zotrote
enigmeeee
ne shtepi ti?
Ti qenke parazit mi? lol.
Dashke dhe muhabet pa le, njerezia punojne shoqeeee (sado qe sot kemi numuruar mizat e tavanit, na dolen plot NJE mize) lol
E ana 
u frymezua nga panorama tende prandaj dhe shejtanka drejt e ne deshirat
Jo jo une ne shpi per 1 ore vete dale ti se ndoshta dal me shpejt keshtu si e premte sot
ajdee ti si avukatke mbushja mendjen ketij shefit tim 
Shefe ho mi? Ckena?
me falni qe nuk u ktheva direkt ke Bari por kisha ca informacione mbi tenxheret me presion dhe nuk e mbaja dot perbrenda ndaj dhe po vij ketu me vonese!! lol
Do i flasesh cik Enigmes se na ka akuzuar si influenca te keqija... foli foli se ty te degjon
ty te kemi humorin e forumit. kur mungon ti enigma ndihet bosh. kur je ti s;ben mungesa shkrihemi te gjithe. eh pa gjume me la sot derisa e bera te qeshi. Ika tani una se kam mysafire kalofshi kendshemmmmmmmmmmmmmm 

AHAHAHAH
Shejtanke kur te blesh ato tenxheret me presion me bli dhe nje mua per vjeren time skagje le te mbaje kete qe ka 

shet moj mos flit ashtu se mund te kemi spiune perreth!!!
burri im (haj bejbi) lol... kur ka kohe te lire nga puna futet te me lexoje horrlleqet e mija, medemek te me mbikqyre dhe te me terheq verejtje ne shtepi. lolol.
Vjehrrat jan shume te mira, lum ne qe i kemi
baj bejbiii... ik tani mos me lexo me.

Enigme te te them nje sihariq... mua vjehrria do me ike ne shqiperi se valla klima ketu nuk u ben mire. Dhe une si nuse ideale qe jam, i mbeshtes ne cdo hap e vendim qe ata marrin.
Shefe, naten e beju te fala atyre miqte te tu... Nga shejtonja thoju.
sot eshte e XHUMA (e premte) nuk me lejohet te pi as te rregulloj cullufet.:p
do pyes ca kompetente e te shoh nese mund te perdor Arnaut Llfazan Mejdan Hava me pak fjale (forumihorizont) te xhumave mqs eshte nje instrument i Shejtanit.. 

beja gatin surrat tapine ( pasaporten ) vjehrres 

e nise
kam qesh me lot,
du edhe une nje surrat tapi

tresh mar naqe, a je prej shkodret ti? ju du fort ju shkodranve mar ta marsha synin.
kot po te pys sa per kyltyre!
une jam medet jabanxhi aranaut kaurr jam pellazg 

une ste kyltyroj dot, po ti kyltyroju me ste ndal kush :p
hahahaha sa mire te hysh ktu ne arnaut llafazan mejdan hava duke mbajt barkun me dore nga te qeshurat..tresh aman ku e gjete ate fjale surrat tapi? dhe mos i ndrro si mbreti grate mesazhet..
shejtone po te ika vjehrra sa keq ..po tenxheren me presion ai dhe me vedi ..
hajt rruga e mare i qofte..
si jeni ne pergjithesi se lodhem me emra me u pyet?
ndryshe pasaportes i thone edhe rrashte defter.....
hahahahahahahahahahahaha mbaje shofer.. te qeshurun.. hahahahaha
liroju me liroju merri pa yrysh lezet (te qeshura) keto pune e po pate urgjence shko ne milet qenef (WC ) ose me miletshe (popullore ) ne qelbsinllik kolibe (nevojtore ) qe te lirohesh....
ypp xhixhi iku edhe kjo me autobus pse e bana me qeshe me nje kurbet defter = pasaporte
hahaahahahahahahahahahahahhahahahaha mjaft per sot se e rrealizove lanin...planin ma uhh vdiqa me jepni pak uje me pi ..hahaha po ujit si i thone ne gjuhen pellazge tresh vetem uje te kripun s;dua se me shton etjen ma shume..lol
hahahaaha xhixhi esht ne pune po merret me milet defter pasaport..hhaahaa
po deshte Donner ul kebab (pite me mish) mire, po ne arnautet nuk pime uje por demli çaj aheng (raki)
t'marrt e mira tresh

surrat tapin ti do ta kesh te bukur :p, xhuma ma t'lezetshme ne arnaut llafazan s'kam kalu nojher.
...un e kam dit se WC's i thojn milet bakal :p
Citim:
Po citoj ato që tha keila
t'marrt e mira tresh![]()
![]()
surrat tapin ti do ta kesh te bukur :p, xhuma ma t'lezetshme ne arnaut llafazan s'kam kalu nojher.
...un e kam dit se WC's i thojn milet bakal :p
o shoke,
e dini si i thone turqit prezervativit? Shyqyr Llastik!!
lol
di dhe plot te tjera si spirances - bulldum cengel ose frigoriferit - kallkan dollap por Shyqyr Llastiku eshte me i madhi!
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.