| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Gjesni Zocka,
erdhi mama Turkey me krimba per mengjes, ejani mblidhuni klloc klloc se do va haje Peshtimi. lol.
si ma kaluat vikendin?
Ua bari bosh fare
po ku jeni futur o njerez...Ajdeni beni nje pushim...Sa fundjave e shkurter mu duk mua
Po porosis une ndonje gje ajde ca doni juve sot 
un du dicka te embel...
pershnetje barista 
Sherbetken e forumit e pashe verdalle ajo ka embelsira sa te duash 
Keila po na trego ca more per ditelindje ca smore he sa kurioze qe jam dhe une per mua kishte gje :p
lol enigma po ti vetem pyet moj, ku kam mbajt sekrete une nojher.
Nga familja dhe shoqeria mora ca bluza te lezetshme, nje bedroom outfit, body lotion etj si puna e ketyre.
Atje pjesen me speciale s'po e tregoj se eshte dhurate sekret ajo (dhe do me perqeshin keto thashethemexhinjt ketu :p)
Keto te punes me bene nje si tip breakfast party me nje platter me fruta. Me dhane edhe nje barnes & noble gift card (se une vdes per libra). Pjesa me e bukur ishte se demek do ma benin surprize, po une e kisha kuptuar dhe ishte shume e sikletshme te beja sikur me erdhi e papritur. Situate funny. Nejse, it was fun.
po ta mbajti kerko detaje prap se s'pertoj une dhe mbush faqet j/k
AHHAHHA
Keila me kenaqe une ne fakt ate pjesen speciale doja te dija ate dhuraten sekrete :p po ti nuk hapesh fare 
s'na i thua
Pale si s'te shpeton gje moj Keila dhe nje suprize vajte e zbulove me nje here. C'paske qene 

Pershendetje juve te qetet sot Po me beni merak. Une do pij ne dolline e doreheqjes se Anes nga moderatore :p HE ana si thua 
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
o shoke,
e dini si i thone turqit prezervativit? Shyqyr Llastik!!
lol
di dhe plot te tjera si spirances - bulldum cengel ose frigoriferit - kallkan dollap por Shyqyr Llastiku eshte me i madhi!
prova teknike shkruhet apo jo ketu se na iku petlla gjith diten
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Une do pij ne dolline e doreheqjes se Anes nga moderatore :p HE ana si thua![]()

kam qe ne mengjes qe e kam shkrojtur kete mesazhin me lart, dhe nuk ma merrte qe nuk merrte forumi nuk e di perse dhe une me teper per inat cdo moment qe kisha te lire vija ketu ke forumi dhe klikoja Posto Pergjigje deri sa tani ne oren 4.16pm u dorezua dhe ma pranovi.
opo me lodhi.
tani qe pranon postimet time, nuk ja kam ngene une. Virani :p
shenjtone ka pas ca probleme sot forumi, por tani eshte gjithcka ne rregull.
hahahahah epo ben nganjehere procka per te na bere te kuptojme sa addicted jemi 

hajde per te mira prej meje dheju uroj naten e mir se vallai mu mbyllen syckat nga pasiviteti forumial 

Lela!
te thash, nuk dua tani me shteroi durimi... dhe te me lutet Forumi mua, sado qe Forumi eshte nje djale i zoti nga Miloti une do i them JO.

Moj ti bej si te duash. 

ana Naten
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Moj ti bej si te duash.
ana Naten
E pash mi dreq e pashe, por une tani i vura re qe s'punonte forumi, se nuk kisha hyre sot fare.
Dhe keshtu qe i bera presjon Admineve qe ta rregullonin se nuk rrija dot pa lexuar Barin e thashethemeve, se s'me zen gjumi naten pastaj.

Citim:
se s'me zen gjumi naten pastaj.![]()
:p
shshshshshsh se na marrin per lezbo masanej 

Citim:
shshshshshsh se na marrin per lezbo masanej![]()

Ydha, si ju kam?
Roke dhe Peshto keni bere mungesa. Nga beheni? Nejse, rendesi ka qe ta beni 
U zgjove ti mi, se kam 3 sahat duke te pritur 

une te prisja ty e ti paske qene duke me pritur mua, nuk u muar vesh ky muhabet. 
Rendesi ka qe jemi ketu.
ne cfare shteti je ti ihere se harrova? :p
Po sipas teje cilin shtet e lag Adriatiku pervec Shqiperise????
Ke pi kafe ti shenjtone se une po te prisja 
moj, po dhe Shefja vendbanimin e kishte Shqiperi e nderkohe ishte ne Prage. Ndaj dhe mendova se mos dhe ti e aludoje vendbanimin e zemres e jo ate fizik. Ncnc. :p
Kafen se kam pire akoma hajde ta pijme bashke te qeras lali ty lol. (kshu i them burrit, hec te te qerasi lali sot e kur vjen fatura i them, me jep ca leke) lol
hahahahhaah flm per kafen, ta paça borxh 

Hahahaah kurse une jam ne Rimini (Itali) fizikisht shenjtone
Kurse me zemer, jam akoma ne shetitje 

ec lali se ju qeras une me nje kafe tani pas buke....fundja vetem une e di kush i paguan faturat tek une :p
hajde o Njesh se je minoritet je nje mashkull mes ter ketyre femrave hajde se te qerasim ne.
Lelka, nje shoqa ime ka bere univ ne Rimini, dhe mbaj mend qe kur me dergonte fotografi mahnitesha nga bukuria qytetit. Dhe gjithmone i thoja me shaka, "moj, mos i ke bere fotot ne ndonje qytet tjeter e me genjen se jalla dhe ti jeton ne nje vend te bukur" lol
ec pra....na qeras sa ka akoma diell jashte,te ngrohim pak se keto kocat se u plakem
vetem ne Cervia mos shkoni,se me vend skandaloz skam pa, te gjithe pleq
qe sapo kishin mbaru se shkruari ne forume 

rimini eshte shume qytet i bukur dhe kete mund ta konfermoje dhe Treshi ketu siper.
Eshte nje vend mahnites dhe turistik
Tresho na lejo per sot ta japim ne Kafen, pastaj ne darke qeras ti si thua???????????
mire mire si te doni po te dini se kjo eshte me te hedhur 
mua ne darke me kapet me shtrenjte se ju doni pije alkolike e darka-nata eshte e gjate sidomos ne Rimini qe mbaron ne 6-7 te mengjesit te dites se neserme
ububuja c'me lexojne syrat!
Ore Tresh po ne shoqeri nuk behen keto muhabete ore, jo une me shume e ti me pak ose une te teren e ti fare... iii sh keq zoti Tresh!
Une tani nuk dua fare te me qerasesh, se akoma pa e mare pijen tende ma nxorre jashte.
hajde shkojme dutch, secili paguan te tijat.
ca zotnie meee 

ju keni ra ne dore te horrit pa nje kacille ne xhep me ca ti paguj me morra :p apo te laj pjatat deri ne shtator 

e mire mire mos u nxef, se jemi ne virtualitet te pakten thoje llafin e "ambel" naqe and tregohu xhentellmen!
aaa ketu me ke xane ngusht
....amelsia e xhentilesa s'jane per mu :p:p sme dalin kollaj nuk e kam gjakun e amel.
Per mua asht ma lehte me ju qeras 

3sho me mire i amel :p se sa te rish te lash pjatat deri ne shtator
Hallin tend qaj pa per mua o burra hidhu paguaj
jeni ba shume gra bashke ne bar .....sju mund dot me llafe as me amelsi as me xhentilese...ma mire me la pjatat...
me ndonje kinez afer
UaU 3sho s'je kaq i keq jo mos u egerso kot se s'te shkon se i trembe kot njerzit ka mbetur bari bosh 
tresh mos ban demek se s'po te pelqen nje bar plot me gra (vajza te reja dmth
)
tjeta barista 
tjeta grupi si ju kam sot? enigma ndryshoje ate ngjyren e bardhe se na qerrove syte 
mire se erdhe trouble
C'thone formularet do marim para apo jo 
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
tjeta grupi si ju kam sot? enigma ndryshoje ate ngjyren e bardhe se na qerrove syte![]()

bo po s'e di ti qe e bardha t'i vret me shume syte? pse kot mbahen syzet e diellit kur ka bore dhe esht gjithshka e bardhe? Hej grupi kur do i fshish mesazhet ti se na cmende me kutine plot.
Keni te fala nga football e ka marre malli shume per juve dhe ju pershendet fort
pare aha, thate me duket.
mire qe s'bera edhe une nje koment per firmen :p
tjeta anushe (te shpika emer te ri :p)
po qe s'mu punoka hic sot (demek se ditet e tjera me punohet)
du mimozaaa
(hah sa mendime te lidhura qe kam sot)
Sycke me mua e kishe ti... ja qe tani te vete te mar fshesen me korent
do filloj pastrimin 
ta heq apo ta le
kelushe
s'mu pergjigje si i frikshem po me duket. enigma me pelqen me shume kur me therret trouble sikur me zgjon shenjtallekun
. un du tave me patate me qofte dhe me berxolla
lene lene, syri eshte pasqyra e shpirtit. Pastaj nje sy i bukur pse te hiqet?
kurse un do vendos hunden
per msysh
Ta lesh votoj une
S'dashke shume ti dhe qofte dhe berxolla une berxollat do bej qoftet po ja le peshtimit te ngateroje mishin me vezet atje 
Pastaj nuk ha dot shume se do veshim robat e banjes se shpejti jo jo jam ne diete 
HAHAHAH
keila me shkrive ashtu beje se e di si te marin ketu mesysh me nje here per te cuditur eshte
tani po me fusni friken
s'dua te me marrin mesysh se edhe ajo me duhet pak probleme kam 
Ana chthone berxollat se qoftet i kam bere me porosi ja erdhi Peshtimi do na gatuaje ai qoftet 

| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.