Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Klodel datë 16 Mars 2006 - 21:02:

po pres te me shtroni dreken se me ka marre shume uria. Peshtimi eshte bere mysafir i padukshem tani i heshtur, s'i pelqen me shoqeria jone

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:06:

Kush e tha kete pesthimi dil ne shesh te burrave ta thuash kete gje

Ok Ana po marim dhe nje shishe vere merlot dhe po i shtrohemi drekes po prite nje here ti akoma ske ngrene dreke :p apo do 2 racione ti dhe te kontinentit tone si je ti si je

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Mars 2006 - 21:13:

Mire se ju gjeta goca.
si do shtroni tavolinen ju pa mua?

Edhe une du me henger se po vdes.
Sigurisht dhe goeten e veres

Postuar nga i/e paregjistruar datë 16 Mars 2006 - 21:18:

a ta dinit ju sa keq na beni kur permendni ushqime...

ja tani nga halli do shkoj te blej chips (meqe qofte s'kam ku gjej) se me futet nepsin ju

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:22:

Ajde sherbetke se duam dhe embelsira ne ne fund
Keila me vertet na u shtua nepsi ketu
Mos po behet ndonje parti sot dhe une nuk e ditkam.... ca behet sot ketu shume trafik

Postuar nga Klodel datë 16 Mars 2006 - 21:23:

sherbeti ka veti grumbulluese se te gjithe duan te embelsohen pasi jane kriposur ose thartuar nga dita

Postuar nga Eria datë 16 Mars 2006 - 21:31:

plasi peshku ketu:p:p
ketu na u bekan mbledhjet e forumit tani.
Kush gatuan sot?
Me ftoni edhe mua?

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Mars 2006 - 21:33:

Une kam ca qofte gati, me icik salce kosi.

Po i vej dhe nja dy byfteke ne zjarr, keshtuqe kush te vi i pari i han

Hajdeeeeeeeeeeeeeeee Qofteeeeeeeeeeee me shumice

Ne fund do shes edhe Bakllava me kadaif

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:33:

Eri je i mirepritur gjithmone kujdes juve te 2ja gaforet se mos na pickoni ma dashje pa qellim :p

Postuar nga Klodel datë 16 Mars 2006 - 21:33:

po gatuan enigma. posi jo mi eri ke bere mungesa. Enigma i bere gati berxollat apo jo?

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:35:

une kam vene mesallen dhe si i thoshin dylbenken keshtu i themi ne nga anet tona dhe po filloj te bej dhe nje lakror pupu sa puntorke po me duket vetja

Postuar nga Eria datë 16 Mars 2006 - 21:35:

Thumbs up

rrofshi cupaaaa
une ndihmoj me embelsirat,pranon ndihme ti lela

Po pijet kush do ti sjelle,une vetem birre kam ketu:p,domosdo gjermani hesapi

Postuar nga tresh datë 16 Mars 2006 - 21:36:

pershendetje graria.....
ku jane me burrat e forumit apo edhe to i ka hanger dreqi apo ndonje dreqe rruges ....??kam frigen se i ka hanger ndoj dreq :p se qe heren e fundit qe ishin ne bar fillune me kcy me njeni tjetrin :p
hajt nje kafe e biskota amaretto per mu
grazieeee graria

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:37:

Me duket se do bejme pixhama parti sot mos harroni te ftojme shejtanken le te mare nje pushim nga vjera a burri he shejtanke si thua

Postuar nga Eria datë 16 Mars 2006 - 21:39:

tresh,si veshka mes dhjamit ti:p:p,goxha bar ke gjete.
po shiko se ndonjehere graria perfiton nga prezenca mashkullore,dhe i dhuron faturat.

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Mars 2006 - 21:39:

Po si s'dua ndihme moj eriosa, se nuk hapen kollaj Petat e bakllavas

Sa bukur do ishte te benim nje pigiama party te gjithe??????????

Postuar nga Eria datë 16 Mars 2006 - 21:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Po si s'dua ndihmo moj eriosa, se nuk hapen kollaj Petat e bakllavas

aha lela per pete sme kee,i bej katrore gjithmone,se di sesi.se per koken time per rrethore i nis,por me dalin katrore.
po deshe qeroj arrat une,gjysmat do mi hane keta kureshtaret,gjysmat do mi haje bakllavaja.

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:43:

3sho mer pizhamet sot ska kostum do fillojme pizhama parti ketu dhe peshtimin mos harroni ti beni ftese ....hm....kush e ka merzitur peshtimin 3sho ti e ke fajin me duket :p

Postuar nga tresh datë 16 Mars 2006 - 21:45:

auu lene mos e pyt,dhjam(bar) per koke te dhjamit(barit) ...
po si thone,veshka mes dhjamit, po dhjami me karar, se i zyhet fryma veshkes pastaja

Postuar nga tresh datë 16 Mars 2006 - 21:47:

a ju vjen keq te vij pak lehte-lisho une se kam mbi 25 vjet qe nuk ambalazhohem une e nuk perdor pizhama, po rri lehte,te marr fresk te ajrosem....:p

Postuar nga ~Enigme~ datë 16 Mars 2006 - 21:51:

3sho ke ngateruar dhome nuk eshte nudo parti eshte pixhama parti he te lutem mos u ngatero

Postuar nga tresh datë 16 Mars 2006 - 21:53:

simas asaj qe thu i del qe nen pizhama skeni gja ju shife shife mesova nje stil te ri :p se si me fjete ma rahat :p

Postuar nga Eria datë 16 Mars 2006 - 22:01:

sa te rroc do mesoc,mos tho pastaj qe smeson gje nga graria,kot svjen tek ky bari ti:p

Postuar nga Eria datë 16 Mars 2006 - 22:05:

enigma,meqe jam ketu,a nuk ma dergon ate diellin ketej,se me filloi bora.skam qejf te bej ski neser.do te qeras,por me dergo nje kove me diell

Postuar nga tresh datë 16 Mars 2006 - 22:05:

jo jo sy e veshe hape i kam nga zyshat
po do zoti e sme dalin dhembet e kalit tu ju pa ju ne pizhama non/pizhama party

Postuar nga i/e paregjistruar datë 16 Mars 2006 - 22:23:

o zot ca s'po na shofin/lexojn syt... tresh na lemerise :p

Un refuzoj me vesh pizhama.

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 20:41:

Ketej nga katundi im sot kemi festen e irlandezeve. Degjova ne radio se qe prej ores 5 te sabahut kishin dale irlandezet neper baret e Manhatenit. U cudita! Nuk i dija per pijanece keta lolol.
Dhe une mbas pune si hard core irlandeze qe jam lol, do heq takat, do vesh lepitkat, kapellen kokes, burrin per krahu e do i marrim baret e qytetit me radhe te shome c'behet njehere.

Shefen, Enigmen, Lelken, Katshin si i kam?

Postuar nga Klodel datë 17 Mars 2006 - 20:48:

une mire ja busy shume do ju duhet te viheni ne agjende irlandezet i kam qef shume kur te pish ate birren e tyre te zeze guiness me kujto dhe mua dhe ngri nej dolli. po ma gjete ndonje irish cute e pranoj

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 20:53:

nuk ka ajrish kjut, jan kuqo te gjithe dhe per ty kam imazhin e nje kingeje (po kingeje te zgjut, e keto jan sh te ralla) ndaj nuk te le te na prishesh rracen. Do te te rrah ta dish lol.

shefe, c'eshte kjo vetlla e bukur ketu ne avatari? E se mu kujtua, turp te kesh qe nuk ma nderrove dhe mua avatarin.

Postuar nga Klodel datë 17 Mars 2006 - 20:59:

hahahaha eshte syri qe te sheh nga siper nese ben mekate dhe prapesi:p syri im mi eshte. se me dy menje e kam ta le apo ta heq. Irish nuk jane te gjithe kuqo mi psh Bono eshte ta pish ne kupe. Do vish en vere ti ketej ndonje xhiro apo hic, se jam pref qe do kem vizita

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:07:

bono eshte aq i mire sa duhesh qe i tere populli te ishte i shemtuar vetem e vetem qe Bono te mos hahej me sy.

Sycken mo e hiq se e paske te shkruar, vetem se kur me shikoka nuk e di perse me duket vetja lakuriq e nuk di nga te futem :p

Per vizita, nuk e dime akoma sepse po mendoj te mar nje kurs ne lidhje me shkollen gjate beharit dhe planet per udhetime te largeta i kemi vene ne hold. Po pse svjen ti mi? Ke gjithe keta njerez ketej!

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 21:24:

Shejtanke dalim e presim Anen kur te vije ketej ?
PEr te cuditur eshte vertet kjo festa ketej per keta irlandezet kan nisur sot qe ne piken e sabahut me pije dhe perfundojne neser ne mengjes.... Kot s'thone keta e kane 31

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:29:

po mi natyrisht. Ti sill lulet une sjell veten se une jam lule vete :p
Jo se shefja do zbarkoje ne NY fillimisht dhe une kisha krijuar pershtypjen se ti je andej nga kenerrikja lol.

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 21:34:

AHAHAH

Jo jo kenerikja pak me larg .... po nxehte je
Pastaj kush tha qe Ana do vije ne NY do vije ketej ne Boston nje here He Ana si thua ti e gjete bileten se do vijme une me buqete edhe lulka vete

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:35:

an irish joke qe me erdhi ne email!

rish joke
>
> John O'Reilly hoisted his beer and said, "Here's to spending the rest of
> me life, between the legs of me wife!"
>
> That won him the top prize at the pub for the best toast of the night!
>
> He went home and told his wife, Mary, "I won the prize for the Best toast of the night"
> She said, "Aye, did ye now. And what was your toast?"
> John said, "Here's to spending the rest of me life,_ sitting in church_ beside me wife."
>
> "Oh, that is very nice indeed, John!" Mary said.
> The next day, Mary ran into one of John's drinking_ buddies on the street
> corner. The man chuckled leeringly and said, "John_ won the prize the
> other night at the pub with a toast about you,_ Mary."
>
> She said, "Aye, he told me, and I was a bit_ surprised myself. You know,
> he's only been there twice in the last four years.
> Once he fell asleep,_ and the other time I had to pull him by the ears to
> make him come."

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:37:

Re: AHAHAH

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Jo jo kenerikja pak me larg .... po nxehte je
Pastaj kush tha qe Ana do vije ne NY do vije ketej ne Boston nje here He Ana si thua ti e gjete bileten se do vijme une me buqete edhe lulka vete

ikskjuzmi shusho lol
po UN nuk eshte as ne Bostani e as ne Shalqini por eshte mu ne Jorku i Ri.

Faleminderit.

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 21:37:

AHAHAHHAAHhahah
Shum e forte!!!
E di qe peshtimi do kenaqeshe me kte barcolete

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 21:39:

Je e eskjuzur gjithmone shejtanke lexohe dhe nje here se me keqkuptove

flm

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:42:

Citim:
Je e eskjuzur gjithmone shejtanke lexohe dhe nje here se me keqkuptove

flm

une te lexova dhe nga leximi nxorra qe ti je ne Boston dhe Shefja do vije ne Boston ku ne te dyja do i dalim ne aeroport njera me lule dhe tjetra lulke vete apo jo?
ndaj dhe une te thashe qe shefja do zbarkoje ne ny dhe jo ne boston se nuk vij ne boston une bostoni te vije tek une se une plus ny kam dhe un me vete. lol

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 21:49:

e po tani disa jane koka te medha e mbajne pak lart si ato towers e NY po ndonjehere arojne qe dhe rezohen
planet ja beme ne anes ndonje gje tjeter :p

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:54:

Citim:
e po tani disa jane koka te medha e mbajne pak lart si ato towers e NY po ndonjehere arojne qe dhe rezohen
planet ja beme ne anes ndonje gje tjeter :p

moj nuk e mbaj koken lart mi por ngaqe ma ka bere puna kete Bostonin si Tirana Durresin nuk ma ka qejfi te vij dhe per vakanca. :p

po une jam fleksibel, keshtu qe as ne boston e as ne ny how about rhode island? ka natyre te mbrekullueshme, what ya say gurl?

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 21:56:

Ku te doje ana ajo eshte mysafirja pak me kujdes epitetet .......

Postuar nga cupka datë 17 Mars 2006 - 21:59:

e lexove ca kisha shkrojtur? Ok then, kete post po e modifikoj te terin, others dont need to read about it as well.
peace (sic thote ky mail guy ne zyren time) :p

Postuar nga Klodel datë 17 Mars 2006 - 22:29:

me lule me lule destinacioni i pare nev jork se me ka ftu keila para jush keshtu qe i marr me radhe pastaj next destination bostoni po aty do ziheni kush do me mbaje, kumbara ( footballi) enigma apo lorinka apo kusherinjte e mi qe kam pse ma komplikoni kshu pse nuk vini ketu tek e tek e nuk kam dhe me ke te zihem e kujt t'i ngeli hatri , se vetem qokat te mendoj qe duhet te blej me iken truri apo tu sjell te gjithve cokollata.

PS: shejtone e ke mendu cin do me prezantosh? se Keila po e vriste mendjen cin ka single te me prezantoje se me do afer

Postuar nga Gazmori datë 17 Mars 2006 - 23:59:

Nuk e di por dicka nuk vete ne pergjithsi ketu !!
Ne radhe te pare nje pershendetje per bashkatdhetaret tane te dashur !
Shenjtonja kot nje pyetje pa te keq , mos kushedi je male dhe mundohesh ta paraqitesh veten si female? . Ky konkluzion bazohet ke intuita dhe mbi analizen e disa mes tuaja shpejt e shpejt nje shikim pata . Nqs jam gabim te na falni , nje pyetje kisha , Fotboollin ma keni pare se sikur ka humbur dhe nuk e ka zakon , ti shenjtonja di gje ?
Na befte mire trahanaja

Postuar nga cupka datë 18 Mars 2006 - 00:13:

ore Gazmor, po te shprehesh dashuri, adhurim e simpati te perjetshme per gjinine femerore nuk eshte detyre e meshkujve vetem, por dhe e femrave vete. E di une nga e ke krijuar kete pershtypje, ngaqe bej komente adhurimesh per femrat mendon se jam mashkull... ama intuiten e paske, ose me sakt s'paske fare.
U qartesove tani?

Futbolli nuk e di nga behet, para tre ditesh me kish derguar nje MëPë (lol) ku me thosh, 'shejtone, te dua shume, me mungon e te puth' ty nuk te permendi gjekundi.

Postuar nga Klodel datë 18 Mars 2006 - 05:15:

hej nga vajtet? u lirova une.... hajdeni se kam nevoje per shoqeri femerore se kam frike te kem meshkuj afer sot jam teper e rrezikshme

Postuar nga Lela_Dr datë 18 Mars 2006 - 21:10:

Pershendetjet e mija per vajzat e barit.

Une dal nga nje bar e hy ne nje tjeter, Njoni Real dhe tjetri Virtual, ngela duke bo gallate gjithe diten e duke nigju ahenk.

Postuar nga Klodel datë 20 Mars 2006 - 21:01:

njatjeta barista. S'paska njeri ketu, po pres te vije shejtanja ta pime nje kafe. qekam e paperqendrume sot e ndoshta ma heq mendjen apo ma fikson ne ndonje gje interesante.

Postuar nga cupka datë 20 Mars 2006 - 21:42:

helou helou,
une po merem me MëPë e ti tani po me shperqendron vemendjen me keto vizitat e barit. Nga njera ane dua te mbaroj shkrimin qe te kam nisur e nga ana tjeter nuk dua te te le vetem ketej, sa njeri i mire qe jam lol :p

po te thoja qe kam dy arsye sh te forta per te besuar ne jeten pas vdekjes. Mgjth e di cfare? me mire po ti nis me mesazherine se ketu fundja eshte bar qejfi e jo bar fillozofije! Do largojme baristat e tjere pa jo per gje.

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.