Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)

Postuar nga KaPo-DI-VaLoNa datë 27 Mars 2004 - 22:11:

jam-Vlonjate

Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne

po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............

Postuar nga vlora-angel datë 28 Mars 2004 - 21:41:

Re: jam-Vlonjate

Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa
Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne

po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............

bravo o patriot te drejt e ke sa per pyetjen sigurisht qe shqiptare por edhe per nje lidhje jo serioze sdo te me pelqente me te huaj por prap me shqiptare dhe mundesisht te jet nga Vloraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa me origjin

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 29 Mars 2004 - 00:23:

Cool

Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....

meqe re fjala ... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!!

Puc-puc Ela

Postuar nga lilou-dragon datë 29 Mars 2004 - 00:36:

Thumbs up

un siqerisht nuk kam preferenca ...e nuk arrij ta kuptoj sesi mund ta komandoni dashurine per dike..nqs bie ne dashuri me nje te huaj nuk do ta le se e dua shqiptar apo jo?? prandaj kur thoni shqiptar e vetem shqiptar mos flisni para kohe !!!

pastaj eshte pune tjeter kur ju nuk doni te kini asnje mardhenie me te huaj dhe kete e quaj racizem...

lilou

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Prill 2004 - 02:59:

jam-Vlonjate

Citim:
Po citoj ato që tha vlora-angel

bravo o patriot te drejt e ke sa per pyetjen sigurisht qe shqiptare por edhe per nje lidhje jo serioze sdo te me pelqente me te huaj por prap me shqiptare dhe mundesisht te jet nga Vloraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa me origjin

Brenda na vlora, apo e shtyn edhe deri ne kote, se afer eshte.
;looooooooooooooooooooool;

Puth te gjitha vlonjateeeeeeeeet kudo qe jane, se jan si shpirt"kan lindur si vet pa jo per gje".

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Prill 2004 - 03:05:

aty mbajeeeeeee

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....

meqe re fjala ... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!!

Puc-puc Ela

he me te paca.
AHHHHH ma pac hallall.
mblidhni kallaballene njerziaaaaaaaaaaa
edhe e lini rracizmin se se keni mbush moshen, per rracizem,

un me kapon keshu jemi na soi i mire, na rraca jemi te paret andej na ajo gryka larte"apo jo derman kapo"

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 01 Prill 2004 - 03:17:

Talking

...E pra....:p...

Puc-puc Ela

Postuar nga volter datë 14 Prill 2004 - 02:33:

Ja kollaj fare te jete "krijese njeriu"...

Postuar nga qorri datë 18 Prill 2004 - 21:32:

Re: per nje lidhje serioze preferoni.........

Citim:
Po citoj ato që tha Korcarja 6
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????

Nuk mund te zgjedhesh me zemer por me mendje do te thosha qe e vetmja kategori qe perjashtoj jane shqipetaret qe jetojne jashte Shqiperise.Me sakte ato qe e mohojne prejardhjen e tyre.Se keto vitet e fundit kam njohur shume te tilla.

Postuar nga volter datë 20 Prill 2004 - 18:42:

Uaaa! Vertet qorri eshte kjo qe the.!!!

Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.