| Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)
jam-Vlonjate
Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne
po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............
Re: jam-Vlonjate
Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa
Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne
po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............
Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....
meqe re fjala
... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!! 
Puc-puc Ela
un siqerisht nuk kam preferenca ...e nuk arrij ta kuptoj sesi mund ta komandoni dashurine per dike..nqs bie ne dashuri me nje te huaj nuk do ta le se e dua shqiptar apo jo?? prandaj kur thoni shqiptar e vetem shqiptar mos flisni para kohe !!!
pastaj eshte pune tjeter kur ju nuk doni te kini asnje mardhenie me te huaj dhe kete e quaj racizem...
lilou
jam-Vlonjate
Citim:
Po citoj ato që tha vlora-angel
bravo o patriot te drejt e ke sa per pyetjen sigurisht qe shqiptare por edhe per nje lidhje jo serioze sdo te me pelqente me te huaj por prap me shqiptare dhe mundesisht te jet nga Vloraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa me origjin
aty mbajeeeeeee
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....
meqe re fjala... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!!
Puc-puc Ela
...E pra....

:p
...
Puc-puc Ela
Ja kollaj fare te jete "krijese njeriu"...
Re: per nje lidhje serioze preferoni.........
Citim:
Po citoj ato që tha Korcarja 6
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????
Uaaa! Vertet qorri eshte kjo qe the.!!!
| Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.