Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Duele anetaresh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8267)

Postuar nga Niqua datë 07 Shtator 2009 - 21:13:

can't never escape my hair... me qelloj te rri ne tavoline dhe me nje tjeter dhe me pyti nese jam filanja por ja muhova se ishte me ca njerez qe nuk doja ta dijne..

Postuar nga SEXI datë 08 Shtator 2009 - 15:09:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
u bukuroshja sexy, ckemi mire je? me ne fund po rikthehemi edhe ne te urryerit e kryesise se kuvendit me duket hahahahahahhaha.

si po te shkojn punet? shpresoj per mire.

her sey gonlunce olsun

Mire jam flm, ja neper Istanbul sillemi verdalle i mbaruam xhirot neper Shqiperi...Po ti mire ke qene?Edhe ti ketej qenke e sna bere ze Kalofsh mire dhe ti.

Sanada kardesim

Postuar nga oliinter datë 09 Shtator 2009 - 10:48:

une kam nje vit e gjysem qe jam ne turqi me sakte ne stamboll, ne yeni levent kemi zyrat por me shume pune kam pasur ne taksim.

si e ka vajzen? Familja mire besoj.

te uroj gjithe te mirat dhe do flasim me shpesh ne forum

e kam radhen une te qerasjes me nje jin tonic

Postuar nga oliinter datë 09 Shtator 2009 - 10:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
can't never escape my hair... me qelloj te rri ne tavoline dhe me nje tjeter dhe me pyti nese jam filanja por ja muhova se ishte me ca njerez qe nuk doja ta dijne..

sado te fshihesh perseri do te njohin se te bukur shkodra vetem nje ka nuk ka shume.

kiss

Postuar nga shelgu datë 09 Shtator 2009 - 22:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

Si ja MUhove me?

Postuar nga oliinter datë 10 Shtator 2009 - 10:57:

naqe njerezit te njohin por ajo qe ke ber ti eshte per tu vleresuar. I am sorry, Do I know YOU???? hahahahhahahahah

kiss

Postuar nga SEXI datë 10 Shtator 2009 - 13:26:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
une kam nje vit e gjysem qe jam ne turqi me sakte ne stamboll, ne yeni levent kemi zyrat por me shume pune kam pasur ne taksim.

si e ka vajzen? Familja mire besoj.

te uroj gjithe te mirat dhe do flasim me shpesh ne forum

e kam radhen une te qerasjes me nje jin tonic

Po si po te duket Istanbuli nuk na the?Andej nga Taksimi eshte mire fare andej :p Edhe ne dalim shpesh andej pavaresisht se e kemi pak larg.

Une mire edhe familja mire.E kam djale une more jo vajze...
Nejse me behet qejfi qe je mire

Postuar nga oliinter datë 10 Shtator 2009 - 15:53:

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI

Po si po te duket Istanbuli nuk na the?Andej nga Taksimi eshte mire fare andej :p Edhe ne dalim shpesh andej pavaresisht se e kemi pak larg.

Une mire edhe familja mire.E kam djale une more jo vajze...
Nejse me behet qejfi qe je mire

me fal e kam shkruar gabim tani e pashe, mgjth si vajze duket se eshte shume i bukur ne fotot qe kam pare.

e pe cndodhi dje ne mahmut bej moj aman? isha ne zyre vetem kur po degjoja cnn se cfare po ndodhte. me te vertete shokuese. na rujt zoti thuaj.

ne taksim jan ato dyqanet per pazar jane shume te mira. eminony vetem emrin ka se mallin e ka cope cope, njelloj si beyaziti...

isha per pushime me detin e zi ne amasra para disa ditesh jam kthyer. kaluam shume bukur.

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.