Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- c'beni kur ndiheni keq? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1688)
Kur ndiem keq me merr malli per nenen time ...
Ndersa tani me ka marre malli per miken time me te mire qe me eshte bere Gangoo fare ...
vej muzike dhe ja ngrej zerin deri ne fund ( me kufje kuptohet)
Kur ndihem keq,kerkoje ndonje per tu zene,por per fatin tim te keq edhe ne virtualitet spo gjej ndonje...
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Kur ndihem keq,kerkoje ndonje per tu zene,por per fatin tim te keq edhe ne virtualitet spo gjej ndonje...
HI
KUR NDIHEM KEQ. MUNDOHEM TE GJEJ SHKAKTARIN QE E SOLLI KETE GJE. QE NE TE ARDHMEN MOS TE NDODHIN GJERA TE TILLA.
Bej telefonata anonime Pastaj harroj perse ndihesha keq nga te qeshurat
Flas me shoqe ne tel
Mendoj shume.....
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Bej telefonata anonimePastaj harroj perse ndihesha keq nga te qeshurat
![]()
Cilat postime ne vecanti ne cilat tema Edhe te kam thene llapen mos e mbaj jasht se te ze pluhur
Citim:
Cilat postime ne vecanti ne cilat temaEdhe te kam thene llapen mos e mbaj jasht se te ze pluhur
![]()
Ehh po c'te bej vetem mua me ka mbetur te postoj sepse ju te tjeret nuk keni asnje fantazi te depravuar ehhhh....
Nejse qe te qendroj ne teme....kur jam e merzitur marr makinen dhe dal por e evitoj kete pasi(ne pergjithesi sidomos kur jam vetem) i jap shume shpejt makines dhe kur je e merzitur eshte me kollaj te shkosh me te shumtit
P.S Diabolic se desh harrova fute ate gjuhe brenda se helbete nuk paske asgje per tu mburrur
Citim:
Ehh po c'te bej vetem mua me ka mbetur te postoj sepse ju te tjeret nuk keni asnje fantazi te depravuarehhhh....
P.S Diabolic se desh harrova fute ate gjuhe brenda se helbete nuk paske asgje per tu mburrur![]()
un kur ndjehem keq zihem me njerzit qe kam prane dhe shfryhem me ta,per fat qe kam nje shoqeri te mir dhe arrin te me kuptoje ....
kur ndihem keq i fus no i dopjo xhoni dhe pastaj rri vetem ne mendime
shkoj ne vendet qe kam qene kur jam ndjere mire......takoj ata ma heqin merzine
I fus nje cigare edhe hap muziken ne max edhe degjoj se skam cfare me be tjeter
Shkruaj.
....
qaj........dhe i shkruaj leter mikes time....ose flas ne tel me te ...vetem keshtu clirohem.....
kur ndihem keq kam deshire te shkoj buze detit te shkret.....
Shepsh ndryshoj vend ,iki larg....
qesh me hypen nje qeshur dhe rri me shoqni qe ta kaloj ose dal jashte prap me shoqni,sa shoqni qe kam booooo
shkoj diku larg zhurmave qendroj i vetem duke shkruajtur gjera te ndryshme...ose makines dhe si cmendur bredh neper autostrada me muziken full...duke mos ndaluar me asnje vend
Ja futi gjum!:bam
pres floket
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
pres floket
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
shkoj diku larg zhurmave qendroj i vetem duke shkruajtur gjera te ndryshme...ose makines dhe si cmendur bredh neper autostrada me muziken full...duke mos ndaluar me asnje vend
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
ua edhe une te njetjen gje bej![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ska shume qe i preva dhe i preva shume shkurt por shyqr qe me rriten shpejt..
Ne pergjithsi qaj,lotet i kam pa hesap dhe gati ne cdo kohe,mjafton te jem pak keq.Dhe nxjerre inat tek njeriu pare qe me del(shumicen e rasteve e ha nje,po nejse rendesi ka qe durojne )
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
na nis ndonje pix
po une qe merzitem shume here dhe nuk i le te rriten kurre, ti te pakten i ke patur te gjata kaq here![]()
Kur ndihem keq mendoj qe ka edhe me keq sesa mua dhe me me kalon merzitja
Kur ndihem keq hap fletoren time dhe futem ne boten time te rimave, e vetmja menyre te harroj gjithcka e keqe qe me rrethon...
c'beni kur ndiheni keq?
.... Shkoj ne WC................... dhe "lirohem"! ....!!!
e coj mendjen ku ka me keq
.... kurse unë ... mjaft t'i dëgjoj zonin dhe ti shoh rrelat ( ksaj gocës ktu lart ) .... dhe bohem gjeth ..
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
.... kurse unë ... mjaft t'i dëgjoj zonin dhe ti shoh rrelat ( ksaj gocës ktu lart ) .... dhe bohem gjeth ..
![]()
![]()
![]()
perpiqem ti largoj mendimet.
i fut nja dy tre dopjo raki
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
c'beni kur ndiheni keq?
.... Shkoj ne WC................... dhe "lirohem"!....!!!
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
i fut nja dy tre dopjo raki![]()
Citim:
Po citoj ato që tha THe_AnSwEr
futi e nje dore hashash dhe je ne rregull
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
c'beni kur ndiheni keq?
.... Shkoj ne WC................... dhe "lirohem"!....!!!
![]()
:lexim
ca bej , perpiqem qe te behem me mire
ja fus nje teke hennesy
Citim:
Po citoj ato që tha THe_AnSwEr
futi e nje dore hashash dhe je ne rregull
si gjthnje e kethej nja dy tre here shishken ,edhe ok fare puna pastaj
Re: c'beni kur ndiheni keq?
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
c'beni kur ndiheni pertoke nga gjendja shpirterore ,si e kaloni ,me se merreni?si i perballoni situatat e veshtira?
he pra let the cat out of the bag...
Pi deri sa te behem tape te harroj se ku ndodhem.....
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 295 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.