| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Une pune gjithe diten yllo, po shyqyr qe erdha ketu te ndroj icik muhabet, se keshtu eshte jeta ime,dil nga nje bar e hy ke nje tjeter. 

Pa pune ska Lela ske c'ti besh
Ua sa e vrenjtur eshte koha ketej spo shikojme njecik diell se jemi bere si njerez te verdhe

Lela degjo te forten
Nje shoqe ime donte te shkonte te nxihej meqense po vjen dhe vera dhe te nxiheshim te bente nxirje artificiale
edhe donte qe te shkoja dhe une
po sme pelqen ta bej ate se thone qe te krijon rudha para kohe
Atje nga ty preferohet kjo gje 
Ne ketej i preferojme shume nxirjet artificiale, se keto vitet e fundit nuk po na mban me as vera

Une i bej nganjehere
Shiko shiko shkruaj mire ti Lela se shiko vura syte une
qe te kem ne kontroll 
Sa me pelqen Forumi
me vjen mire te shkruaj Gjuhen time te bukur !
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
Ciao njerez duke filluar nga Futbolli (familjarisht), Shefja, Lelka e Roke (si me ngjan o Roke, nuk dua te them si veshka ne mes te dhjamit se gocat nuk kan dhjam lol - nuk dua te them as si zemra mes barkusheve se gocat nuk kan bark lol... nuk di si te te krahasoj po e le fare)

)
Futboll, ho mi? Si dole ketej nga katundi im?
tip for next time: Omonia shquhet per krem karamal ose flan sic i thone keta qe nuk dine shqip lol (dmth ameriqonsat) dhe po te vajti mendja per nje paidhaqe ter lyre e kolesterol e mish e xaxiqi e fries mo e ler pa vajtur ke Opa-Opa (eshte per karshi Bizantios) dhe per buzuk me kengetar/e grek hik ke Zodiaku (also right in front of Opa and Bizantios)
ps. Roke te mbahet mend Zodiak? more japrak ti aty, e meqe ra llafi si ishin? ja vlenin? lol
helou ju te tjereve, nuk po ju ze me radhe se do ju ngelet qejfi jo perse emrin tim e shkrojte te fundit e jo perse te parafundit
lol
POsi,mbake mend shume:p
Une mora mish vici dhe nje shishe vere,ishim ulur tek muri.pak me vone kalon edhe shoqja jote(patrulla:p
) per te vulos ne ja vlente qe te haje darke ti me mua apo jo.
Nejse,,mgjth,kohe te bukura
Pershendetje dhe bye bye se vdiqa nga dhemballa spo rri dot.
Prishim dynjane me dollare gjithe diten dhe me dridhet dora te rregulloj dhemballen.he ci thua kesaj gjeje ti.Une i them f...up
kiss....edhe per te gjitha gocat
hahaa o sa kam qeshur, me kenaqe o Roke.
Po jo ore jo, ai restoranti qe them une eshte Zodiaku a aty u drekosem ndersa ai qe pime vere e qe thua ti, eshte Papa Jorgos e ketu u darkosem. Te besohet, kam na nje vit pa vajtur ke Xhorxhi - pres te vish ti ne NY e te me shpjeresh. :p
shoqeve time mo u bjer ne qafe, ato per ne sinema kishin dale pa tjeter pune se rruga kalonte nga ishim ne... pastaj e di ti, qe te treja me mbajne me hater se medemek me e vogla 
nja tjeta bari si jeni si ja coni? un jam e vdekur eshte pak te thuhet, ma nxorren frymen studentat
uh sa energji konsumohet duke folur me ore te tera. Kamariere nje red bull mua, kam nevoje per energji.
grupi si jeni? me duket se football eshte merzitur me mua per punen e janullatosit 

une sot ne lajme degjova qe njerezit mund te sillen pak jashte normave te tyre si rrezultat i eklipsit solar.
Go with this xhustifikejshen Shefe - apo jo Futboll? 
nuk e pashe eklipsin. me kujtohet ne shqiperi kur e kam pare uuu ishte i bukur shume. shejtone te uroj nje dite te mbare edhe ty edhe keiles edhe enigmes edhe footballit edhe sherbetit edhe evises.
ca grupi jemi bere papapapa mos na marrin me sysh 
Ana po te dergoj nje varg hudhjash qe mos te maresh sy
.
keni 
:

ku je ti je zhduk fare, si ke qene? hajdeni nje dolli per kenin se e kemi mysafir te cmuar. nga ty s'kam frike une por di un me mire hidh ca hudhra ketej ti kemi si hajmali. Pse nuk e ke vene re qe shume restorante varin vargje hudhrash si zbukurim?
Ku ka hudhra qe na bejne dobi ne

Ju pershendes me kengen- Nothing else matters
se po e degjoj tani ne radio.
Kalofshi mire barista 
meqe permendet hudhrat!
Nena ime para ca vitesh kish mare nja dy thelpi hudhrash i kish mbeshtjelle me cellefon dhe i kish vene ke kroskoti aftoqise sime te pare. E nje te zene e gjithe aftoqija nje ere ngacmuese qe ne mes te debores e te eres une mbaja dritaret e hapura. Hapja kroskotin po hajde gjeje virusin, e kish futur nena ne cep fare e kish ngjeshur aty mire e mire qe te mos kish sy shqiponje ta gjente.
morali: une nuk i pelqej hudhrat! lol
ca eshte aftoqija moj?
e mos thuaj qe jeton ne ny pastaj lol. Pastaj he cfare mendon ti se do te thote aftoqi? te permenda kroskotin si hint. 
aftoqi ja thone maqines.

''aftoqinito'' me duket , pse e shkurton :p
avash mo po qinito sikur i thon celularit 

myzo sot kur dola bera cik pazar kam ndenj 10 min duke u mendu t'i blej apo jo fasulet se me kishte vajt mendja. si perfundim s'i bleva
ktu ne ny i fillon emri me K.. moj :p nga ta dija une 
Pastaj sjetoj ne Astoria une por in Da bronx
me pyet ndoj gje zezakshe po se dita 
Pershendetje ana.
Une kam humbur vertet nga forumi se kam qen shume i zene me pune. Dje kisha pushim dhe thash te dal njehere nga bari i thashethemeve.
Gezuar te gjitheve dhe ne vecanti mikes time, anes. Kur te kem kohe do dal ndonjeher tu pershendes dhe te pime se bashku ndonje tekuila. vetem kjo pije ti heq mendimet e keqi dhe te ben te lumtur.
Nje pershendetje per te gjith ju barista. GEZUUUUARRRR..... 
Citim:
Po citoj ato që tha keila
ktu ne ny i fillon emri me K.. moj :p nga ta dija une
Pastaj sjetoj ne Astoria une por in Da bronxme pyet ndoj gje zezakshe po se dita
![]()

Si shume heshtje ka rene ketej , ka njeri apo !!
erdha une lale se kemi humbur fare ::

opaaaaaaaaaaaaa erdha dhe une
Si ja kaloni
nice day sot pappappa sa i bukur qielli blu te mbeten syte lart 
Rubi c'fare ben ti si ja kalove

Myzo c'thote jeta Evropiane
hajdeni hapeni barkun ne shesh te katunit 
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
opaaaaaaaaaaaaa erdha dhe une![]()
Si ja kaloninice day sot pappappa sa i bukur qielli blu te mbeten syte lart
Rubi c'fare ben ti si ja kalove![]()
Myzo c'thote jeta Evropiane![]()
![]()
hajdeni hapeni barkun ne shesh te katunit![]()

Qyqa sa te mbuluar qe jeni ju meshkujt
edhe ti na dole si kshu
ndryshe
Rubini
Te mbanim si te fortin e katunit dhe ti na tradhtove

Myzoja po hap fletoret te gjej sa shenime

po pra une isha i forti por kur fillova me hap barkun una thyva qafen...
kshu qe ja lej rrallen te tjerve, se per vete ja hodha dhe per kete rradhe ......

Rubini
ja hodhe lumit vete ti dhe mirupafshim thua tani

Une po pi pak caj se srri dot pa caj 
Kush do caj te bej porosine se po shkoj ne Kitchen 
shi shi doka me me rrejte dhe me caj kjo mu......
nuk e haj kete une jo apo sje nje ti qe e ke dhe veshin pipz 

evise,ca caji moj...cin rre ti me caj...jepini i kafe asaj...kafe sade eeee...pa sheqer..paguj...hmmm...me falni se po me dhimbka fyti....pagun evisa 
hahahahahahahahhahhahahaha
NS-6 sa kurrnoc qe je mor papappapap si kshu 
hajde hajde se me e vogla e ha pagesen 
Rubo caj si partizonet dhe mos ki shume pretendime

Hajde Gezuar
me caj ska kafe kur spi une dot kafe as per juve ska kafe

ca caji moj...ku kane pi caj partizonet...a kane qene si shqiponja neper male apo jo?dmth qe ne ate kohe kane pas pi redbull...jo per gjo po red bull gives u wings...pranaj skane pa neiher partizane te binin nga mali atehere
...hajd hajd redbull knej :p
evisa,une kurrnac?kur ka ndodh kjo gjo moj?

po mir mi se kafen ta paguj une, po mos me thuja me caj,
se i kam kto kinezet ktu poshte qe vetem era caj nihet 24 ore ...........
hahahahahahhahahahahaha
Avashni o popull se do hani ban
mos e shani cajin se gjynof
qyqa sa inot e paskeni cajin kur ju thokam caj sikur po ju merkam jeten
take it easy boys 
Caj se une spi dot kafe se jam semure
hahhahahahahhaha rubini hahhhhahahhahahha kinezet caj pine aty u dashkam me u transferu andej se duhet te me shkoje muabeti shume me ato kinezt

po pra se un i thashe cin cun cau cuni im,
ato mu hudhe cuni jot cau cunin e cunit, cunit tim ....
dhe pak sa s'po me dilnin nga veshet cunat e kinezve...

evise,po pse moj,ca duhet te them una qe kam nejt nje kohe te gjate me turq...pi caj turk ene je kukudh (dmth syte na sa i kavanoz) gjithe noten...pi 2 ene i thu lamtumir gjumit per gjithe javen
...me falni po une cajin nuk e pi mo me gote...kam ca kohe qe e marr me shiringe...si ate edhe kafen...per kete te fundit kam gjet edhe ca qese serumi ene i mbush plot...qe te mos humb kohe 
NS-6 sa me permende shiringat
spo me pihet me caji
leri shiringat mjek popullor
Hahahahahhahaha rubini me shkrive ti mua cin cuni thote hahahahhaah sa kom qesh

o evisa tu mush mendja tani per cajin sa me kinez sa me turq po dreqi e hongertate cajin do ta pish te gjith vet ti, shiringat e serumit i kam une dhe infermjeren po tanis me ta vene qesen ke koka ....

evise,e shef mi goce sa vete qe kujdesen per ty kur je semure 
e shikoj e shikoj shoqeri virtuale
Po une sjam aq keq
sa e beni ju qyqa ma ndollet te keqen me zor 
Kalofshit mire se po dal nga ky bari se u morem shume me thashatheme 
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
![]()
e shikoj e shikoj shoqeri virtuale
Po une sjam aq keq
sa e beni ju qyqa ma ndollet te keqen me zor
Kalofshit mire se po dal nga ky bari se u morem shume me thashatheme![]()
Po ti footballo ca do se te qeras une sot 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Po ti footballo ca do se te qeras une sot![]()
Ja dhe nje espresso ta pijme bashke se ka lezet kur flet dhe per thashethemet e botes.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Ja dhe nje espresso ta pijme bashke se ka lezet kur flet dhe per thashethemet e botes.
Citim:
Po citoj ato që tha football
Sikur ishe ne Evrope jo ne Americe. Ta haje dreqi, perse akoma e krahasojme cdo gje me ate te shkreten Evrope. Jam vetem apo kam shoke?
Vertet i ngjan, por une kisha frike ta permendja se thashe do te me marrin per te cmendur dhe ti, si me e cmendur se une qe je 

e the cope. Te lumte goja moj shejtone.
Dje mora makinen dhe i rrashe nga Harvard ne drejtim te qendres, oh my GOD. Charles River ishte nje mrekulli ne ate kohe te bukur me reflektimin e gjithe godinave te Bostonit mbi uje si diten edhe naten. Sorry honey, but I did not feel that, last week when I was in your village.
Tani mere nje Margarita Traditional Watermellon nga une se eshte edhe kohe e bukur sot.
Citim:
Po citoj ato që tha football
Kjo eshte espresso apo machiato moter?

, he se s'te ben keq pak shkum ke kafja 

futboll
of kors qe nuk e ke ndjere. Dhe ate Hudson lum qe kemi ne e kemi per ujrat e zeza ndaj gradacelat sado te larta e kan te veshtire te reflektojne imazhin e tyre ne uje lol.
ate pijen e pranoj me deshire, me rofsh.
nga na behet shefja?
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.