| Forumi Horizont | Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali i Durresit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12369)
lela se lo sai fare bene io voglio un capirosca alla fragola
kshu mgja si quhet se maj men mire emrin
kmq per lulen 1 negrone ta hull ntuc
o alfa-2011 a te ulem dhe un ne tav me kom qef lulen kam fillu palestren doja me i tregu adominalet hahahahahahahahaha 
Oooooo tyryly po si s'di me bo Kaipiroska or tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p
Sa per Negroni vallaji lene te shkreten se ske per ta shikuar lulen pastaj, se do behet pete para kohe, kurse me keto cocktailet e tjera i hypen vetja ne qejf 
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Une kam gjetur kete Glak. Me dhimbje po e ve ketu. Po hajde degjo keta vlonjatet qe e kane bere.
Koha e Teutes ka ikur qekur
Durrsi I rrethuar me kala e mur
Djem’t I kish pirate hajdute ne det
Kishte mbretereshe sepse s’gjentembret.
Por kur Roma erdhi me ushtri e trima
Teuten e shkrete nuk e nxinte brima
Pa erdhi latini e rrafshoj qytetin
Vrau mbretereshen kur s’e gjeti mbretin.
Durrsaku I shkrete Kavajen ndertoi
Shkoi te vjedh kalin por I humb patkoi
Pastaj ca me tutje ndertoi Shijakun.
Dhe rreze Golemit e shtroi jatakun.
Keshtu pra “durrsake” qe ta dini mire.
Te jeni durrsake shum’ kini deshire.
Durrsi i dikurshem u shua u dogj
Ne det iku peshku, ne pyll s’gjeje zogj.
Durrsi dhe Tirana s’kane ndryshim shume
Qytete qe prroit I therrasin lume.
Mbushur katundare qe te dyja jane
Cfare s’mori Durrsi iken ne Tirane

....Por kur Roma erdhi me ushtri e trima
Vrau mbretereshen kur s’e gjeti mbretin.....
kjo tregon qe kena pas mretnesh me karakter ( megjithse mir do ishte te kishte bo noj sakrifice - ma mire rrafshonte noj gjo tjeter dhe shpetonte qytetin )
kur them une qe ke pije te keqe ti
ec e pime noj xhek ne se u bo kohe pa u taku , vetem seeeeeeeee bo vaki vin gocat ktu dhe u thu noj llaf - kerciti kallashi 
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
....Por kur Roma erdhi me ushtri e trima
Vrau mbretereshen kur s’e gjeti mbretin.....
kjo tregon qe kena pas mretnesh me karakter ( megjithse mir do ishte te kishte bo noj sakrifice - ma mire rrafshonte noj gjo tjeter dhe shpetonte qytetin )![]()
kur them une qe ke pije te keqe tiec e pime noj xhek ne se u bo kohe pa u taku , vetem seeeeeeeee bo vaki vin gocat ktu dhe u thu noj llaf - kerciti kallashi
![]()
o lela ne ri... zona romagniola rri ti ??
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Oooooo tyryly po si s'di me bo Kaipiroska or tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p
Sa per Negroni vallaji lene te shkreten se ske per ta shikuar lulen pastaj, se do behet pete para kohe, kurse me keto cocktailet e tjera i hypen vetja ne qejf![]()

o bo bo sa e eger goca a mqafsh fiksim kom me tpa ca lloj ftyre ke o katunare durrsi ske faj ti ka fajin sala qe liberalizoj vizat 
ajo qe ishte dje ke avatari jom
s'te doli e? Apo se pe???
Me shave Salen i lave durt me mu

o robo hy ne chat se jom aty dil em naj ven o laraske
| Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.