Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga ~Enigme~ datë 02 Maj 2006 - 22:45:

ahahahahahah shejtone degjo do i mesojme keiles zebeikiko apo jo po footballi nga na humbi na i rembyen kokebardhat me duket

shejtoneee opaaaaaa

Postuar nga Klodel datë 02 Maj 2006 - 22:45:

ndersa un bohem akrobate

Postuar nga ~Enigme~ datë 02 Maj 2006 - 22:48:

ahahahahah akrobatkeee ajdee kerceee ketej leri vallzimet ne sallen tjeter se ketej ka muzike me te bukur

Ana te pelqen kjo kenga do behem DJ sot he zgjidhni greke doni apo shqiptare

Postuar nga cupka datë 02 Maj 2006 - 22:50:

sa fare qe jemi lol. Po e imagjinoja veten time me vere ne dore e duke grire sallate ne gerqisht, Enigmen cik me tej duke kercyer Zeikokone (a di une se c'shkrojti) Keilen duke u rrotulluar rreth nje gote dhe Shefen duke bere akrobacira lolol. Hajde picture hajde

Postuar nga ~Enigme~ datë 02 Maj 2006 - 22:59:

sa lezet na ka ja keshtu ka lezet pa drama se i urrej une po kercej opaaaaaaa pini juve pini

Postuar nga i/e paregjistruar datë 02 Maj 2006 - 23:00:

ej po gote me bisht apo pa bisht. Kot se jam kurioze per detajet une
hihihihi

Postuar nga cupka datë 02 Maj 2006 - 23:06:

te kuptoj megjithate nga rrotullimi i tepert ty gota me bisht do te dukej pa bisht dhe ajo pa bisht do te dukej tepsi... vazhdo tundjet me mire. lol
Futbolli me duket se vajti te veshe minifundin.

Postuar nga Klodel datë 02 Maj 2006 - 23:10:

sa lezet na ka un jam bo gia tape me lejoni te ulem se po me vjen truri verdalle. s'di c'duhan drodha mos kam ngaterruar gjethet :p:p:p

Postuar nga ~Enigme~ datë 02 Maj 2006 - 23:16:

ahahahahhaahhaah na se une u piva vetem nga tymi po qesh kot kujdes ti me ato gjethet

Postuar nga Cindi datë 02 Maj 2006 - 23:16:

U boka nami ketu ore.
Hajde nje ipirotiko.

to fegkaaaari kani vooolta...(hena ben xhiro)
Sto spiiiti mu tin poorta..(ne porten e shtepise time)

Dy para nje mbrapa, e qaj ne krye do te me vini.

E sheh gazi me shoqeri dyfishohet dhe hidherimi pergjysmohet.

Sot nuk kam minifund. Kam ca shallvare dhe kercej rehat

Postuar nga ~Enigme~ datë 02 Maj 2006 - 23:21:

po ku je moj se na bere merak na bere ....thashe se te rembyen kokebardhat do vija te te kerkoja e di ti sek ku :p ahahahah e nisi me hene dhe me spiti football

Ajdee meria me nje kercim se u lodha une te ulem pak te bej nje pushim te vockel kush ma ka pire veren mua ?

Postuar nga Klodel datë 02 Maj 2006 - 23:24:

mafja ketu ta ka pire o football di me kercy cirtaqis ti se e kam fiksim ta mesoj

Postuar nga Cindi datë 02 Maj 2006 - 23:26:

do marr cifteeene
opo do dal per gjaaah
jaman shoko more jaman - jaman

Cifteja baaam
zagari ham
jaman shoko more jaman - jamaaaan

Hajde mbaj ison Analiste, se kush nuk mban ison perzehet nga party

Postuar nga Cindi datë 02 Maj 2006 - 23:29:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
mafja ketu ta ka pire o football di me kercy cirtaqis ti se e kam fiksim ta mesoj

Oj te kercyer.
Ver "Zorba the greek" dhe te ikin kembet vete.
Vetem mbyll grilat, se do te marrin per te cmendur.
Une kete e qaj me shume kur jam e merzitur, jo si sot e gezuar.
Lere per nje dite tjeter.........

Postuar nga myzeqari datë 03 Maj 2006 - 00:07:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

Ec ti ver Eli Faren se ta mbaj une vallen :p

Postuar nga Klodel datë 03 Maj 2006 - 00:09:

ehe e terheq mire kam eksperience i kam kaluar provat

Postuar nga i/e paregjistruar datë 03 Maj 2006 - 00:13:

ca terheq moj?

haj myzo :p

Postuar nga Bledumi datë 03 Maj 2006 - 00:13:

Hajde ndonje gje per te pire per te gjithe se festojme sot jo per gje :p.
Ana,e mban "kalinken" apo jo ? :p

Postuar nga myzeqari datë 03 Maj 2006 - 00:26:

Ec Keila ........ hopaaaa:p

Postuar nga i/e paregjistruar datë 03 Maj 2006 - 00:31:

kush martohet tani se po me duket si dasem ktej
dridhe myzooo

ps. Bledumi u befsh 100

Postuar nga Bledumi datë 03 Maj 2006 - 00:43:

Citim:
Po citoj ato që tha keila

ps. Bledumi u befsh 100

Keila,shume faleminderit zemer.

Hajde mbusheni te gjithe edhe njehere dhe nje me fund se kemi kohe pa pire keshtu (ana e di :p).
Shendet e pare te gjitheve.

Postuar nga ~Enigme~ datë 08 Maj 2006 - 18:33:

Shendet thuaj bledumi se parane e kemi
Ku e kam grupin sot do vini te beni nje pushim apo jo :p Ajde se po ju pres me ate veren e embel qe se ndjeni fare .....se si do piheni pyesni anen per me shume

Postuar nga Klodel datë 08 Maj 2006 - 19:10:

Gjesi si u gdhite? si ju kam? nej kafe per mua turke.

Postuar nga ~Enigme~ datë 08 Maj 2006 - 19:21:

UaUUU UaUuuuuu kush na erdhi Gjesi Gjesi
Uf sa nxehte qe kam po na vjen pranvera dhe s'kam kohe te nxjer robat e veres

Postuar nga i/e paregjistruar datë 11 Maj 2006 - 06:53:

Klodel e gezofsh nickun :p. Mbase bej mire ta nderroj edhe une, se kushedi me nderron reputacioni si grindavece

tani vajza kam nevoje per ndihme. Dua te shkoj nje jave me pushime ne Gusht dhe nje ne Qershor. Kete ne Qershor e kam te tipit familjar keshtu qe kam book nje hotel ne Clearwater (Tampa). Po mendoja qe ne Gusht te shkoj ne South Carolina (cift)... A di ndonjera ndonje vend te mire qe nuk eshte shume larg? Ndonje sugjerim, hotel te mire, ide etj etj

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Maj 2006 - 12:05:

Atehere keilen nuk e ndihmoj dot, se nuk jam shume praktike e Amerikes, Po deshe ndonje tour ne Itali gati jam.

Kush me ben shoqeri mua me nje kafe, se s'po shtyhet fare sot ne mengjes

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 17:27:

Citim:
Klodel e gezofsh nickun :p. Mbase bej mire ta nderroj edhe une, se kushedi me nderron reputacioni si grindavece

tani vajza kam nevoje per ndihme. Dua te shkoj nje jave me pushime ne Gusht dhe nje ne Qershor. Kete ne Qershor e kam te tipit familjar keshtu qe kam book nje hotel ne Clearwater (Tampa). Po mendoja qe ne Gusht te shkoj ne South Carolina (cift)... A di ndonjera ndonje vend te mire qe nuk eshte shume larg? Ndonje sugjerim, hotel te mire, ide etj etj

Keila "Clearwater Beach" ne Tampa is OK, por ki kujdes nga peshkaqenet se afrohen ndonjehere edhe ne breg. Nuk tallem. Merr nje cruiz ditore dhe e ke oqeanin plot me delfina gjate gjithe bregut te Tampes.
Gushti nuk mendoj se eshte kohe e pershtatshme per South Caroline (harikane).
Kam degjuar qe Ocean City eshte mire. E ke me afer.
Pyet njeqind vete bej si di vete. Jam shume e gezuar qe planifikon tani pushimet. Have fun

Postuar nga Admirali datë 11 Maj 2006 - 17:33:

Hmmm

Citim:
Klodel e gezofsh nickun :p. Mbase bej mire ta nderroj edhe une, se kushedi me nderron reputacioni si grindavece ...

Pse, kaq kollaj kujton ti se te hiqet njolla :p:p:p:p

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 17:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Atehere keilen nuk e ndihmoj dot, se nuk jam shume praktike e Amerikes, Po deshe ndonje tour ne Itali gati jam.

Kush me ben shoqeri mua me nje kafe, se s'po shtyhet fare sot ne mengjes

Nje ekspreso per Lelen. Ke bere mungesa o Lela.
Me gjej nje tour mua Italy, Spanje, Portugali, Greqi, Turqi, Egypt. Hajde nje nga ato me te lirat me nje te krisme ti vras te gjitha.

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Maj 2006 - 17:41:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Nje ekspreso per Lelen. Ke bere mungesa o Lela.
Me gjej nje tour mua Italy, Spanje, Portugali, Greqi, Turqi, Egypt. Hajde nje nga ato me te lirat me nje te krisme ti vras te gjitha.

Deri tani i kam pi nja 3 kafe, por kete po e pi me ty se ka me lezet.
Kam pasur probleme me internetin, por tani u riktheva me veshje te re

Per tourin ne itali po ta organizoj.

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 17:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Deri tani i kam pi nja 3 kafe, por kete po e pi me ty se ka me lezet.
Kam pasur probleme me internetin, por tani u riktheva me veshje te re

Per tourin ne itali po ta organizoj.

Zbarkimin ne Rimini, nuk e dua as ne Rome, as ne Milano, as ne Brindizi.

Atje direct tek Skenderbeg.

Postuar nga cupka datë 11 Maj 2006 - 17:48:

clearwater tampa? mos shko fare, me mire hik andej nga Ft. Lauderdale.
Clearwater mu duk si nje fshat qe nuk kish te mbaruar, vetem ububuja thoja gjate gjithe kohes. Te ishte per mua nuk do dilja fare nga hoteli, po ti have fun

hik njehere andej nga San Diegoja ku te hiken truri, hik e shif c'perle eshte andej. E per cift eshte a perfect retreat.

Si ju kam ju zockave te tjera?

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Maj 2006 - 17:49:

Rimini nuk ka aq aeroport te madh, sa te vijne avionat nga amerika.

Patjeter duhet te zbrezesh ose ne Malpensa (Milano) ose Fiumicino Roma

Pastaj nga Roma ose Milano per Rimini.

Ika ne pune tani, Po pata kohe shkruaj nga andej. Pacim

Postuar nga Klodel datë 11 Maj 2006 - 17:51:

mire erdhi vera ketej. Une dua nej frape se me kafe kam sh vape. keila rrofsh per urimin. per pushime s'e kam idene nuk te sugjeroj dot. nje perqafim te gjithave se kam sh pune sot.

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 17:54:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
clearwater tampa? mos shko fare, me mire hik andej nga Ft. Lauderdale.
Clearwater mu duk si nje fshat qe nuk kish te mbaruar, vetem ububuja thoja gjate gjithe kohes. Te ishte per mua nuk do dilja fare nga hoteli, po ti have fun

hik njehere andej nga San Diegoja ku te hiken truri, hik e shif c'perle eshte andej. E per cift eshte a perfect retreat.

Si ju kam ju zockave te tjera?

Keila, I think shejtonja eshte right. Edhe une u merzita, me shume me pelqente te lahesha ne pishinen e hotelit se ne oqean. Sooo boriiing.
Nderro direction, where the money ja vlen ti harxhosh.

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 17:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
mire erdhi vera ketej. Une dua nej frape se me kafe kam sh vape. keila rrofsh per urimin. per pushime s'e kam idene nuk te sugjeroj dot. nje perqafim te gjithave se kam sh pune sot.

Na edhe ti nje frape me akull dhe me qumesht. Gjysmen e gotes e ke me shkume. Ika edhe une se jam e mbytur me pune sot.
Kalofshi mire tek bari.

Postuar nga Admirali datë 11 Maj 2006 - 18:05:

Hmmm

O Fajtor, ajo oferta qe bere atehere ne chat per 50 euro nata + internet a qendron akoma? Po te kujtoj se e bere si kundraoferte ndaj AzZuRrO-s

Postuar nga Admirali datë 11 Maj 2006 - 18:06:

Hmmm

Korrigjohem, ka qene 35 euro, se 50 euro ofroi vete AzZuRrO.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 11 Maj 2006 - 18:07:

Admiral edhe nje kove klor me duhet mua dhe s'ka me njolla :p

Lela kete here s'ka itali sepse me duhet ti ndaj ditet e pushimeve dhe s'vihet atje vetem per nje jave. Por mbase e ruaj oferten per te ardhmen

football mi komplikove gjerat . Para dy vitesh isha ne Miami per pushime dhe nderrova krahun e koastline kete vit duke menduar qe oqeani andej nga Tampa ishte me pak i rrezikshem. Tani qe me the per peshkaqenjt (qe si kisha vene ne liste) do frekuentoj vetem pishinen se si trip si bej dot cancel se e kam paguar e te gjitha.

Ne Ocean City kam qene. Desha te shkoja pak me larg. Edhe ne Lake George isha vjet (po thash s'po shkoj dy vjet ne te njejtin vend) plus qe me pelqen deti me shume se liqeni... Flm per tips po me sa duket do vazhdoj te jem ne dileme. Po mendoja Myrtle Beach po ke te drejte ti per punen e hurricanes, se tamam ne Gusht e kane peak season ato...

Postuar nga i/e paregjistruar datë 11 Maj 2006 - 18:12:

lol sa shkrujta un ate mesazhin (duke u msheh nga bosi) ju paskeni mbush faqet

Shejtonja flm per sugjerimin, do i hedh nje sy San Diegos, por a ja vlen te shkosh deri atje per vetem nje jave??

Kurse kjo ne Tampa ne Qershor eshte me familjen (mamin motren etj) kshu qe s'ka gje se eshte si fshat. Fshat ishte edhe Lake George po me pelqeu. Me duket se jam pak old fashion une

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 18:21:

Citim:
lol sa shkrujta un ate mesazhin (duke u msheh nga bosi) ju paskeni mbush faqet

Shejtonja flm per sugjerimin, do i hedh nje sy San Diegos, por a ja vlen te shkosh deri atje per vetem nje jave??

Kurse kjo ne Tampa ne Qershor eshte me familjen (mamin motren etj) kshu qe s'ka gje se eshte si fshat. Fshat ishte edhe Lake George po me pelqeu. Me duket se jam pak old fashion une

Ja vlen, ja vlen. Mos nderro mendje. San Diego.
Fluturo ne oret e nates dhe shfrytezo ditet. Nuk humbet asnje dite me kete menyre. Hotwire.com i praktikon shume keto intinerare.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 11 Maj 2006 - 18:26:

thank youuuuuuu Kisha harruar per hotwire une komplet. Now I have a plan, se kisha mbet bosh nga idete.

Hajde se tani drinks jane on me

Klodel, del ktej nga lagja se na thave syte

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 18:33:

Citim:
thank youuuuuuu Kisha harruar per hotwire une komplet. Now I have a plan, se kisha mbet bosh nga idete.

Hajde se tani drinks jane on me

Klodel, del ktej nga lagja se na thave syte

Use the credit cards with points dhe fluturo free dear. Po u bere member ne hotwire merr edhe 20% off. Sheh sa leke te shpetova

Tani leket qe fitove prej meje, mi jep mua te planifikoj edhe une pushimet e mija, se jam ne hava akoma dhe s'me del llogaria mire kete vit.

Postuar nga Klodel datë 11 Maj 2006 - 18:37:

hajde hajde c'halle keni mbi supe, si te planifikoni pushimet. mi jepni dhe mua keto kaq te lehta se me kane rene ca me te renda mbi koke . psh si te mbaroj shkollen. pa pushime s'di nese do bej sivjet. Keila nje leng portokalli per mua. football si ndihesh ti sot? te iken dhimbjet? Enigma mesiguri eshte duke mesuar, shejtonja duke derguar emaile . un duke punuar gjasme. flasim

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 18:43:

Mos bej gek-mek ti. Mbaro shkollen ate bej, se ne e kemi mbaruar me kohe.
C'te bejme qe jemi me te vjeter se ty
Mua dhimbjet me iken, por me zune ca te tjera tani ketu me Keilen, qe s'iki dot gjekundi, se ca te tjere duhet te mbarojne shkollen si puna e jote.

Postuar nga cupka datë 11 Maj 2006 - 18:44:

Lake Xhorxh eshte fshat pikturesk moj, ka liqen, ka peme, ka pyje, ka kasollka ngjyra ngjyra, ka shkembinj, ka guricka, varka qe i mer me qera per ter diten dhe i bie rreth e qark liqenit... Clearwater is simply fshat dhe fshat i shpelare, po ja do e shohesh dhe vete.

Klodel sa mire me njef mi dreq.

Postuar nga Klodel datë 11 Maj 2006 - 18:46:

jam e kapshme prandaj . ika goca kalofshi kendshem dhe befshi qef sa me shume.

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Maj 2006 - 18:50:

Po mua ca do te me jepni sot, se po me thartohen trute me gjithe keto numra qe kam perpara

Postuar nga cupka datë 11 Maj 2006 - 18:56:

se harrova te shtoj, une poezi nuk shkruaj por kur jesha ne Xhorxhi vallahi me hipi ne dell poetik.
Klodeli per shembull would have a blast me Xhorxhin.

Postuar nga Cindi datë 11 Maj 2006 - 19:03:

Nje rock lemoncello me vodka per Lelen ketu dhe e llogarita une Lela nje ore do ti te vesh ne pune
Po, po ngela pa pune une sot.........do thoni ju, kur ke punuar ti????????
OK, thank you girls, a weekend in the Lake George will be fine you said, for us qe s'shkojme dot me pushime. Klodal do te marr edhe ty me vehte.
Just both of us

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.