| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
HAHAHAH thks footballo. me mire vetem vodka se me fillu me i perzi mbehem tap para kohe, dhe atehere besoj se do te me dalin OK fare llogarite 

adashe nuk kini ku te shkoni pa mua, te kaloni nga nahija ime te mos me merrni nuk ka kuptim, ose treshe ose merre Klodelken e psonisu andej nga anet e tua.
per Lake George kam simpati te vecante. Apo s'kishte ca ujvara andej nga adirondac mountains, breathtaking. Ne fakt tamam per tu frymezuar, po ca ti besh qe une s'jam tip poetik hic 
Klodel, he se kishim edhe ne halle me te medhaja po he. Pastaj une po shkoj me pushime qe te marr energji, se nga fundi i Gushtit dhe deri veres tjeter pastaj vetem pune dhe libra, do vdes nga boredom...
Sec kam nje parandjenje qe klodelka do na vije ktej per noj vizite soon... mbase mund te marrim nje kabine dhe bejme nje all girls weekend.
Citim:
Po citoj ato që tha keila
per Lake George kam simpati te vecante. Apo s'kishte ca ujvara andej nga adirondac mountains, breathtaking. Ne fakt tamam per tu frymezuar, po ca ti besh qe une s'jam tip poetik hic
Klodel, he se kishim edhe ne halle me te medhaja po he. Pastaj une po shkoj me pushime qe te marr energji, se nga fundi i Gushtit dhe deri veres tjeter pastaj vetem pune dhe libra, do vdes nga boredom...
Sec kam nje parandjenje qe klodelka do na vije ktej per noj vizite soon... mbase mund te marrim nje kabine dhe bejme nje all girls weekend.

dhe do na lexoj ditarin aty nga mbasditja. Naten jeni te lira. Une do te rri brenda te ruaj dhomen 

football never say never. I'd be up for it.
Shyqyr qe po flasim per nje topic relaksues se kjo koha gloomy na e shpifi.
Ylla jeni. Jam ne qejf tani se San Diego moved to the top of the research list 
Citim:
Po citoj ato që tha keila
football never say never. I'd be up for it.
Shyqyr qe po flasim per nje topic relaksues se kjo koha gloomy na e shpifi.
Ylla jeni. Jam ne qejf tani se San Diego moved to the top of the research list![]()
WOW WOW
ajde mbledhje ketu ajde...
Cfare degjova une qe do mblidhemi ne Liqeni Gjeeeergji Kuuuuur se gati jam une :p vetem na thoni in advance? Klodel ti e ke ne dore po te presim ne ketej :p.
Ajde nje puthje te gjithave nga mua. Klodel meso dhe ti qe te me besh dhe mua me insiative we r almost done 
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
WOW WOWajde mbledhje ketu ajde...
Cfare degjova une qe do mblidhemi ne Liqeni Gjeeeergji Kuuuuur se gati jam une :p vetem na thoni in advance? Klodel ti e ke ne dore po te presim ne ketej :p.
Ajde nje puthje te gjithave nga mua. Klodel meso dhe ti qe te me besh dhe mua me insiative we r almost done![]()
we're almost done.. do krenohemi apo jo me veten?

Nje perqafim dhe per ty Klodel.
Edhe per te tjerat se mos keqkuptohemi pastaj. 

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Nje perqafim dhe per ty Klodel.
Edhe per te tjerat se mos keqkuptohemi pastaj.![]()

Ku ka me mire se te puthesh me buzeqeshje : 
Ah moj Lela te kam bere nje cappucino spicy me kanelle se e meriton.
Kam bere nje te qeshme me ate letren e dulles kam vdek.
Io tiamo cara mia, because you are beautiful dhe e ombel si ragazzat e Dulles. Lipon S'agapo 

Merr ca edhe nga peshtimat e mija.

Te falenderoj shume per capuccinon.
Kurse une te ofroj nje frulat me luleshtrydhe.
GRAZIE LELA.
ISHIN TE MIRA ATO ANDEJ NGA FSHATI JUAJ.
Nje gote Boze per Lelen dhe Football nga ana ime dhe dy piptha qe te mos zihen se kush do ta pi e para...

Citim:
Po citoj ato që tha everlast
Nje gote Boze per Lelen dhe Football nga ana ime dhe dy piptha qe te mos zihen se kush do ta pi e para...
![]()

Po ca thua se grate e botes jane me te mira se shqiptaret sipas teje
Bejtet i kam te castit dhe nuk i shikoj shume estetiken keshtu qe po te impenjohem nje cik me shume na del noi gja ma e hajrit
Merreni edhe nje tas ashure se thoni qe eshte kerrnac Everlast pastaj...
Citim:
Po ca thua se grate e botes jane me te mira se shqiptaret sipas tejeBejtet i kam te castit dhe nuk i shikoj shume estetiken keshtu qe po te impenjohem nje cik me shume na del noi gja ma e hajrit
![]()
![]()
![]()

nuk di a me kupton apo jo?
Citim:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
everlast s'kane si te shajne se te gjitha gjerat i ke pambarim ti dhe per te gjithe..
p.s ju lutem nje cokollate ice cream per mua..
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
everlast s'kane si te shajne se te gjitha gjerat i ke pambarim ti dhe per te gjithe..
p.s ju lutem nje cokollate ice cream per mua..
Citim:
Te lumte goja , tu rrit nera![]()
E paguj une ate cokollaten ice cream sepse vallai e meriton demokratja ...

Qyqa mi demo paska plas dielli modh atje ke ty.
C'kemi ketej kalamoja, ka ngel nai gjo me pi, apo i keni tha gjithe shishet.
Se si dite e premte, duhet me pi icik alkol si thoni ju????
grupiiiiiii ju pres tek bari sot kam feste, ju ftoj te gjitheve ne gezimin timmmm .... paguaj unaaaaaaaaaaaaa 

:
dmth te doli me sukses???????
URIMEEEE
po po po po po 

: o zot sa e lumtur jammmmmmmmmm
wawwwwwwwwww
congratssss.
Jo se kisha ndonje dyshim qe do dilje me sukses.
Gjithsesi jam shume krenare per ty.
Now all that's left is to partyyyy and celebrate :p

Keila se ke idene cfare lehtesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiii s'me besohet 

jam kaq e lumturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
e kush nuk do ishte???
*hugs*
Gjith ai mund, it finally paid off. Kot nuk thojn i duruari, i fituari 
:

hajde ke lulkat 

per 

per ty
O zemra shume urimeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Se cme ndjente zemra sot qe do merrja lajme te mira.
per ty.

o Klodel, po na sqaro mi se na shkon mendja keq pastaj.
Cfare te doli
, dhe qeras se spara te bihem shume ne qafe.:p
hahaha po is ok
le te te shkoje mendja ku te te doje :p te gjitha vlejne hahahaha me doli nje lloto fitova ca leke 
E ok, nje motiv me shume atehere per te qerasur.
Urime cilido qofte motivi i gezimit. 
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
hahahaha me doli nje lloto fitova ca leke![]()
OU OU 
paska nisur party ketu.
Nje dolli per Klodelin do bej
te pafsha te lumtur dhe te qeshur gjihtmone
dhe Urime per artitjet tende
Ku eshte ajo shishja me vere
ate qe ka qef Klodeli
Qeras sot une me parate qe fitove 

ne telebingo ahhahaahah 
bosh bari....... do vije njeri per ndonje gote? Jashte na kalbi shiu veshem xhupat serisht.... po ankoheshim nga vapa e tani riveshem corapet.
kamariere nje caj te ngrohte menteje mua
Klodel une gati jam, jam shume e lodhur dhe nje gote me ty me kalon merzine dhe lodhjen.
C'te duash me pi ti pi dhe une.
Mente dhe ti Lelush. te kam derguar nje pershendetje e more? sherbeti jot eshte balsam. hajde gezuar per njerezit e embel,. ua embelsofte zoti shpirtin.
sot qenkemi qilim qe te treja... talk about poopers 
well, une jam e lodhur sot dhe keto dy ore qe me kan ngelur
me duken si dy vjet... nga behet Roke?
Dola ne lagje mbreme e therrisja Roke-rokoko, Rokja asgjekundi. Jam ne merak per te! Heren e fundit kishte perfunduar ne Brazil pas ca fustaneve, kushedi nga ka fluturuar tani :p
goca hajdeni e pime cajin ketu
ju ftoj tek ky bari i preferuar i imi
Ai levizes 

ka muzike jazz
ketu 
right about now, I'd like it very much to be there.
FYI muzika xhaz eshte muzike seksuale (vertet e kam) dhe degjohet me partnerin (pavaresisht se mua ju te dyja me dukeni fit for partners lol)
ndaj mendohuni mire para se t'ja hipni (anijes de anijes) dhe se what goes there, will stay there :p :p
po klodel e kam marre, shume i bukur, flm shume.
Hajt nje cin cin me vajzat e forumit se kishim kohe pa u mbledhur 
Po ka qetesi andej ti Ana , vije edhe una se na duhet 
Po mua me pranoni ?
Une nuk i pi ato mentet ose cajrat, po as alkol s'pi dot per momentin. Po marr nje kapucino. Sot jam shume e qete, thjesht ca muhabete grarishte me duhen.
Ana, ma dergo dhe mua ate webin me ato fotot e bukura, pliz
Goca, cheers ! Life is beautiful .
sycka jeshilkat natyrisht qe i pranojme.
e re Myzo, sa tu be cupka? nje javeshe? dhe qe tani kerkon qetesi ti? dale byrazer dale se kur ti mbushe te 15tat do kuptosh se kjo qe ke tani, kjo po eshte qetesi e rehati. 
Rrofsh Shejtonja
Mire e ka Shejtonja, shijo dhe ca rehati tani sa eshte e vogel, se pastaj do hash dynjane
. Une e kam thene gjithmone : Girls are trouble. Ah, Myzo djali, s'do te zeri gjumi naten .
Rrofshin cunat
, po kete do e pime per kukullen e vogel te Myzos, duhet te jete rreth nje muajshe tani, apo jo Myzo ?
Lum une qe kam vetem cuna :p .
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.