| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
sot qenkemi qilim qe te treja... talk about poopers
well, une jam e lodhur sot dhe keto dy ore qe me kan ngelur
me duken si dy vjet... nga behet Roke?
Dola ne lagje mbreme e therrisja Roke-rokoko, Rokja asgjekundi. Jam ne merak per te! Heren e fundit kishte perfunduar ne Brazil pas ca fustaneve, kushedi nga ka fluturuar tani :p

vete ma nxjerr ate gocen per te dale dhe pastaj vine e me therret ne penxhere
Deri tani skam ndermend te ike ne Brazil kur e kam Brazilin ketu
(shpresoj mos te jesh duke ngrene kos frutash kur ta lexosh dhe imagjino nje tufe me lesh perzier me kos duken ne horizont,aty,tek luga,hahahahhaha:p
)
,ciao!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
o posi ti,ja u ngjirevete ma nxjerr ate gocen per te dale dhe pastaj vine e me therret ne penxhere
Deri tani skam ndermend te ike ne Brazil kur e kam Brazilin ketu
![]()
![]()
ca ke bere ndonje gje ti yllo.me vapen mire?Edhe ketej vape,sidomos tani jam bere tere djerse se sapo rrojta leshrat e sqetullave,hahahhahaha![]()
![]()
(shpresoj mos te jesh duke ngrene kos frutash kur ta lexosh dhe imagjino nje tufe me lesh perzier me kos duken ne horizont,aty,tek luga,hahahahhaha:p
)
ika,ika se u be lesh e li muhabeti,ciao!

a ka mundsi edhe noj kange shkodrane football? :p
gjes barista 
goca do na lini rehat me kenge tani, nuk e shikoni qe po bejme muhabet leshi une dhe Rokja? Faleminderit dhe xhan xhan. :p
Me nje rrampo llaf, ti ke rrojtur leshrat kur bukuria dhe trimeria tende ishte tek ai lesh i dendur e i zi ne trupin tend ose me sakt ne sqetullat e tua!!! Ti ishe nje Solomon per ne, prit tani te pelcase lufta (ne Lebanon) se rrojte ti leshin. Do vemi per lesh arapi, ja do shohesh!

Tani do kendojme nje kenge nga shkodra.
ky marak
maraku shkrete
nuk ma len
zemren e qete
dashurine qe kam per tyyyyy
nuk e ndrroj me keta dy sy
mos caj koke flori,per nja dhjete dite do behet prape xhufke,i ndritshem,i kendshem,me ate ngjyren si tip kuqerreme qe vjen si rrezultat i djerses,hhahahahahahahahha.Pastaj mos ke merak fare.Frike joe jo se nga pikat strategjike te trupit ku lulezon hareshem leshi

vetem ato te sqetullave hoqa,ndersa te tjerat jo,hahahahahha cna gjeti na zuri goja lesh na zuri.Kot s'tha ai:Kur hame makarona,hame makarona,Kur hame lesh hame lesh

ika une se puna po me therret.ciao!
Roke dhe shejtone mos vdekshi ishalla, se e bera monitorin gjithe pika pika nga te qeshurit dhe po fsheh te qeshuren me floket, qe mos me shohin, se lashe nam sot.
Keila nuk ja them andej nga veriu une, po deshe per isso jam e para dhe per valle me klarino, ashtu pogonishte 

E di qe ju shkodranet i keni inat pogonishtet, por ca me ba me ato u rrita une jo me napolonce.
Ja ke Shejtonen, qe di me ja marr shkodrance. Gati i ka baterite te karikuara

:
Pse s'thoni ju qe qekan bo punet lesh fare ketej.
Ore ka ndonje gje me pi ketej se u thava fare.
:p :p :p :p
po mi ka, ja do marrim lesht e Rokes e do ziejme dhe meqe jane ter vitamina lololol (me erdhen zorren ne goje ketu o shoke) lere s'po e mbaroj fare.
Mua me iku cdo etje dhe cdo uri qe mund te kisha, ti Lela si je me etjen e urine? :p
Tani me bere me te verte me vjedh 

Se zakonisht jam shume mire me oreks dhe me etje
vill ti vill, ama Rokja na e peshtirosi ta dish!
Hajt te ha buke une tani per nje jave... do vdes nga veremi!
Roke ti je fajtori...opa ja e zbuluam dhe themeluesin e forumit! lolol.
Ja dhe goca ime tre javshe , ta ha te gjalle eshte 
Myzeqar marshallah sa e mire qe qeka nana vet sa e mire.marshalla mos e marim ne sysh.E pac me jete e me fat dhe nane e babe u rrite ozot.
Tek tema 'Krenaria ime" hapur nga thomasina aty kam vene ne une foton e bebes sime Klaudia e cila eshte gati 5 muajshe,mund ta shofesh dmth atje.Eshte nje bote komplet tjeter per dy prinder kur nje femije vjen ne jete mes tyre,eshte nje mrekulli e pabesueshme,por eshte bekim nga zoti.Hajde pra urime nga une se dhe vete jam nene e re ashtu si ti me nusen tende jeni prinder te rinj edhe i pacim me jete e shendet o zot. 
ohhhhhh
she is adoraaaableeee. :p
marshalla, si kukull 
Ishalla i keni me jete, shnet e me fat bebet myzo edhe Simona 
Keila faleminderit motra.
Simona me jete te gjate dhe lumturine ju shtofte goca juaj 
Si nuk me ka lene gje moj amani 
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Simona me jete te gjate dhe lumturine ju shtofte goca juaj
Si nuk me ka lene gje moj amani![]()
.Respekt!
O Myzo do na marri meqaf ajo cupke.....
Roke po jo mo se simona e ka vajzen 5 javeshe dhe nuk e ka grua.....mendoj une tani
P.S Roke e ke ti rradhen tani se vetem ajo te mungon (cupka) 
Citim:
Po citoj ato që tha roke
me sa kuptoj une me kete"vonesen" time:p Simona eshte gruaja juaj.ku ka me bukur ta pershendesesh gruan hapur.bravo te qofte.Respekt!
P.S.behu me MILANIN o burre se s'behet qameti![]()

Citim:
Po citoj ato që tha roke
me sa kuptoj une me kete"vonesen" time:p Simona eshte gruaja juaj.ku ka me bukur ta pershendesesh gruan hapur.bravo te qofte.Respekt!
myzo mashalla ylli i vogel po duket qe esht nga anet tona. Nje verejtje te vockel mos e ver me foton ne forum se jemi race e cuditshme ne shqipot
dhe veri hudher me vete gjithmon.
Bari shume bosh bari jeni zhduk qe te gjithe. pse keshtu
. un po marr energji per te bere nje pastirm gjeneral po s'po me vine qe s'po me vine. ndonje ide?
Hahahaahahah roke cfare flet more cun se ne ngatarrove na bere lamsh na bere,per pak me bere me dy burra larg qofte,hahahhaah edhe me dy femije
Faleminderit per gjithcka te gjitheve edhe ne koken tuaj tani.
Ps. Darma edhe ti na bane lamsh tani vajza ime eshte 5 muajshe moj goce camarroke,hahahaahhaha nejse ska gje gafa jemi njerez bejme,faleminderit per urimet.
Myzo kujdes se u bere me dy cupa :p :p
nje dolli po cupat e lindura kete vit....hajt ne dasem te tyre 

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Te kam thene 1000 here , kur shkruan ne forum te jesh esell , po ti jo e jo :p
porta busatta visita fata i thone kesaj 
dere e gersitur vizite e bere ...
erdhe pershendete dhe ike.....hajt shendete edhe ti
thashe se po na qeras me gje....

Tresh je i ftuar ne dasem me nje kusht te pish raki deri ne mengjes se keshtu e ka zakoni :p .
Pershendetje tresh ne vecanti dhe meqenese ste paska qeras njeri po te qeras une me nje pije cfare te duash miks apo shqeto si i thone shqip.cfare prefernce ke?
Citim:
dhe me esell nenkuptohet: "O Roke, mos pi fanta para se te futesh ne forum.
:p

Edhe pak sa filloj pune prandaj ma mire me uje Glina... 

ejjj si eshte formula te behen vajzat se edhe une e dua nje.... 

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Edhe pak sa filloj pune prandaj ma mire me uje Glina...
ejjj si eshte formula te behen vajzat se edhe une e dua nje....![]()

, me ato ben cuna e sigurte 100 %
po nuk na thate per kohe-zgjatjen e kesaj formule.....qe te kete ndikim ne organizmin e njeriut ....per sa kohe e ban e ka efektin 

Citim:
po nuk na thate per kohe-zgjatjen e kesaj formule.....qe te kete ndikim ne organizmin e njeriut ....per sa kohe e ban e ka efektin![]()

ja erdha, sycka ku je ec e ndezim nga nje cigo pa bota eshte interesante dhe pa racen mashkullore, si thua ti?
kamarjere nje kafe mua dhe nje kafe syckes. po presim shejtonen, futbollin, darken. Eh sa i lezetshem ka qene ky bari me perpara, sa kohe te bukura kemi kaluar. tani se marr vesh nga mbijne ca barera te keqija qe te mbytin.
Ketu jam, po ngaterrove deren ti.
Ishim ke ai lokali tjeter ne, po pinim kafe. Ato kohe kane qene vertet shume te lezetshme
. S'ma merrte mendja se do arrija t'i kujtoja ndonjehere me kaq nostalgji. Nejse, nejse, e do nje martini ti ? Merre goten ne goje edhe shperngulu next door se jane andej grate 
Erdha dhe una avash avash e gjeta deren, si ju kam goca e cuna.
Hajde se sot eshte e premte dhe duhet me u argetuar.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Erdha dhe una avash avash e gjeta deren, si ju kam goca e cuna.
Hajde se sot eshte e premte dhe duhet me u argetuar.

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
hajd po pyes lelen se si ja ka kaluar dje?
Neve ketej vetem lajme lufte sjellim![]()

Citim:
Po citoj ato që tha roke
bej nje xhin Olit se e di une ska per te fituar Interi edhe kete vit![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Ato kohe kane qene vertet shume te lezetshme. S'ma merrte mendja se do arrija t'i kujtoja ndonjehere me kaq nostalgji.

e mire de mire, se na bete dhe ne te 'rinjve' te qajme!!!
Ore shoke, njeriu nuk rri me syte ne b*the
duke pare te shkuaren, ne vend qe te bejme gallata te tjera ju mbani zi. 
Pa hajt mblidhuni njehere, Roke, Klodel, Futboll, Dreqe (bija ime :p ) Sycka, Bledum, Tresh (merre dhe dyshin me vete), FreeSpirit etj etj (se kaq njof)
e ore Bledum po ti mbushe njexet vjec e nashti nuk te bine ic ndermend per ne?
kush do na tregoje ndonje thash e me the?
Joel Osteen vjen ne Boston to sign his book.
Do vish apo nuk je e interesuar per kete lloj oratori te evangjelisteve?
Nje dragon maki me japonese beer 

mua shejtone.
lol... ti vertet na the thashetheme po nuk qenka fare spicy. Kujt s'iu rriten specat ne bace po su takuan me Xhoelin aman (leqe kush o ky mi? lol) une po erdha ne Boston do vij te haj nje dreke te shijshme prej teje 
Po pse nuk e shihni ju andej nga New Yorku, lol kete fake face.
Une thashe te hanim dreke tu pa Xhoellin dhe te pinim martini tuj firmos librin e tij. I kemi free te gjitha nga Xhoelli.
Do vi une, po kam nje pyetje. Do na japi ky Xhoeli byrek shqiptar gje ? Se ashtu me haet mua tani. Duaaaaaaaaaaaaa byrekkkkkkkkkkk
.
Futboll, te te kisha afer, do te isha bere pulle poste, ke shpia jote cdo dite do me kishe , kam idene qe gatuan mire
Nje kakao cupes ketu. Pini rini, vetem mos u dehni. Gezuar per kohet e vjetra e te reja 
Un doja nje gote rakije rushi te bere vete..
ca hoqe me e gjet ket teme
shejtone kur kena me shku nje nate out une e ti me pi tamam ???
Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Do vi une, po kam nje pyetje. Do na japi ky Xhoeli byrek shqiptar gje ? Se ashtu me haet mua tani. Duaaaaaaaaaaaaa byrekkkkkkkkkkk.
Futboll, te te kisha afer, do te isha bere pulle poste, ke shpia jote cdo dite do me kishe , kam idene qe gatuan mire![]()
Nje kakao cupes ketu. Pini rini, vetem mos u dehni. Gezuar per kohet e vjetra e te reja![]()

mban mend nje bisede te lene pergjysem ne te dyja

Byrekun e duam me veze e djath (djath grek se eshte nje cike me ere tamam si pe fshati e ashtu ka lezet) apo jo Sycka?
Dreqe i shkojme nje vizite Futbollit si thuj? Nje te djele ja hipim qinezit aty ne China Town e i zeme deren per nje dreke... the distances we'll go just for a byrek :p
Agate, shume hard core je per ne ti!!!
Citim:
Byrekun e duam me veze e djath (djath grek se eshte nje cike me ere tamam si pe fshati e ashtu ka lezet) apo jo Sycka?
Dreqe i shkojme nje vizite Futbollit si thuj? Nje te djele ja hipim qinezit aty ne China Town e i zeme deren per nje dreke... the distances we'll go just for a byrek :p
Agate, shume hard core je per ne ti!!!

shihe kete rracisten e doka me djathe te bardhe grek....i ra mohit djathit te bardhe shqiptar

po sikur t'ju sjelle une djathe qe as ne banje nuk e ka vendin
po qe eshte i mire eshte i mire dreqi 

Citim:
shihe kete rracisten e doka me djathe te bardhe grek....i ra mohit djathit te bardhe shqiptar![]()
po sikur t'ju sjelle une djathe qe as ne banje nuk e ka vendin![]()
po qe eshte i mire eshte i mire dreqi
![]()

, francez, italian, zviceran i ke te treja ti andej nga je 

.
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.